Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu?:D

jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam

Ale jaja :lol2:

A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... :o

chyba działa

A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... :o

monia ale jaja

Dziś kanapy?????

działa.

czekamy na kanapy.

moją kot wczoraj załatwił:mad: mąz go wystraszył, a spał na kanapie i tak się biedak wystraszył,że wyskoczył jak katapulta przy okazji zostawiając znak na siedzisku:mad: jestem zła , ale coż :mad: kanapa była jak nowa , a już nie jest. :mad: zawsze powtarzełam rozkładajcie tam gdzie spi kocur kocyk, no czasmi rozkładali, a teraz nie:mad::mad::mad:

Dziś kanapy?????

aaaaaaaa

udało sie!:wiggle:

Lidzia, jestes super! I pieknie, łopatologicznie to wytłumaczyłas!:hug:

monika996 - a jak poza tym mają się sprawy kot-skóra ? Ciągle się gryzę, czy szarpnąć się na skórę czy na carabou :(. Ale coś mi się wydaje, że jednak materiał nie wygląda tak pięknie jak naturalna skóra. Tylko własnie koty ... czy poza tym nie masz nigdzie dziurek po pazurkach ? Moje raczej nie będą drapać ale boję się, ze jak skoczą np na oparcie to porobią dziurki (pazurki obcinamy ale różnie to bywa).

:(

mój kot i skórzana kanapa też raczej się*nie zaprzyjaźnią ...

miej nadzieję ,że tak:wiggle: moj kocur bardziej lubi się wyżywać na sofie syna z ekologicznej. tam jest opieradło z prześwitem, więc sie na nim wiesza. ale zaczął skurczybyk niedawno:mad: jak zrobiło się zimno na polu:mad: dworze.

sofę raczej omijał , wczoraj było przypadkiem, ale się zdarzyło.:mad::mad::mad:

monika996 - a jak poza tym mają się sprawy kot-skóra ? Ciągle się gryzę, czy szarpnąć się na skórę czy na carabou :(. Ale coś mi się wydaje, że jednak materiał nie wygląda tak pięknie jak naturalna skóra. Tylko własnie koty ... czy poza tym nie masz nigdzie dziurek po pazurkach ? Moje raczej nie będą drapać ale boję się, ze jak skoczą np na oparcie to porobią dziurki (pazurki obcinamy ale różnie to bywa).
no właśnie moj też nie drapał specjalnie, ale zadrapał jak uciekał, raz a porządnie. dobrze ,że to gruba skora, to jej nie przeciął:):mad::mad: ale zła jestem jak cholera. moj już stary 13 lat, ale jeszcze szaleje:mad: m go kocha nad życie i wszystko mu wybaczy:mad:

Niedługo 20:p Czekamy na foty kanap:wiggle::wiggle:
tak czekamy cierpliwe i na kanapy i na rezulaty wypadu do Radomia Edytowane przez joliska

Marjel jakiej wielkości masz lustro w czarnej łazience? Tez robię czarno-bialą i małą łazienkę i tak zastanawiam się jakiej wielkosci zrobić lustro?

Ty masz naklejane na płytki czy na miedzy płytki?

Na kanapy tez z niecierpliwoscią czekam, bo jeszcze nie podjęłam decyzji białe czy szare.

Hej Dziewczynki! :)

Byłyśmy wczoraj na zakupach i to był baaaaaaaaaaardzo miły dzień.

Wróciłyśmy do Lublina po godz. 21 -po 12-stu godzinach nieobecnosci :o.Jakoś tak nam zeszło :D.

Były zakupy "ciuchowe" i dla domu ,smaczny obiad ,specyficzna sałatka ,obrzydliwa kawa i przemiłe ploteczki :D.

Powiem Wam -coś o czym i tak same wiecie :D-Marta to naprawdę cudowna kompanka :)

Dziewczyna do "tańca i do rózańca" :D

A co kupiłyśmy? Marta sama Wam napisze :p.

Martuś jeszcze raz dzięki za super wspólny dzień :D

P.S.Ja tylko na sekundkę wpadłam na FM bo po wczorajszej nieobecności mam pracy po kokardy :mad:

Edytowane przez lady in red