lidszu 01.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu? jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam Ale jaja A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziś kanapy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam chyba działa Ale jaja A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... monia ale jaja Dziś kanapy????? działa. czekamy na kanapy. moją kot wczoraj załatwił mąz go wystraszył, a spał na kanapie i tak się biedak wystraszył,że wyskoczył jak katapulta przy okazji zostawiając znak na siedzisku:mad: jestem zła , ale coż kanapa była jak nowa , a już nie jest. zawsze powtarzełam rozkładajcie tam gdzie spi kocur kocyk, no czasmi rozkładali, a teraz nie:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kanapa była jak nowa , a już nie jest. mój kot i skórzana kanapa też raczej się*nie zaprzyjaźnią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziś kanapy????? aaaaaaaa Ale jaja A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... udało sie! jak chcesz zacytować np. 3 posty, to w dwóch pierwszych postach wciskasz przycisk, który znajduje się najbardziej po prawej na dole posta: taka chmurka z " i + (jak najedziesz kursorem na ten obrazek, to pojawi się napis "Multi-Cytat Tego Posta), a ostatni trzeci post już normalnie: odpowiedź z cytatem - wtedy w polu odpowiedzi pokażą ci się 3 cycaty. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam Lidzia, jestes super! I pieknie, łopatologicznie to wytłumaczyłas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ale jaja A ja się*bawiłam w odpowiedzi na poszczególne posty, kopiuj wklej, znów odpowiedź, kopiuj wklej .... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziewczyny, cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 monika996 - a jak poza tym mają się sprawy kot-skóra ? Ciągle się gryzę, czy szarpnąć się na skórę czy na carabou . Ale coś mi się wydaje, że jednak materiał nie wygląda tak pięknie jak naturalna skóra. Tylko własnie koty ... czy poza tym nie masz nigdzie dziurek po pazurkach ? Moje raczej nie będą drapać ale boję się, ze jak skoczą np na oparcie to porobią dziurki (pazurki obcinamy ale różnie to bywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Niedługo 20:p Czekamy na foty kanap:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) mój kot i skórzana kanapa też raczej się*nie zaprzyjaźnią ... miej nadzieję ,że tak:wiggle: moj kocur bardziej lubi się wyżywać na sofie syna z ekologicznej. tam jest opieradło z prześwitem, więc sie na nim wiesza. ale zaczął skurczybyk niedawno:mad: jak zrobiło się zimno na polu:mad: dworze. sofę raczej omijał , wczoraj było przypadkiem, ale się zdarzyło.:mad: monika996 - a jak poza tym mają się sprawy kot-skóra ? Ciągle się gryzę, czy szarpnąć się na skórę czy na carabou . Ale coś mi się wydaje, że jednak materiał nie wygląda tak pięknie jak naturalna skóra. Tylko własnie koty ... czy poza tym nie masz nigdzie dziurek po pazurkach ? Moje raczej nie będą drapać ale boję się, ze jak skoczą np na oparcie to porobią dziurki (pazurki obcinamy ale różnie to bywa).no właśnie moj też nie drapał specjalnie, ale zadrapał jak uciekał, raz a porządnie. dobrze ,że to gruba skora, to jej nie przeciął:mad: ale zła jestem jak cholera. moj już stary 13 lat, ale jeszcze szaleje:mad: m go kocha nad życie i wszystko mu wybaczy:mad: Niedługo 20:p Czekamy na foty kanap:wiggle: tak czekamy cierpliwe i na kanapy i na rezulaty wypadu do Radomia Edytowane 3 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 i co?i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 i Marta padła zwrażenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Marta fotografuje oprocz sof dziesiejsze swoej zdobycze zakupowe wiec roche jej jeszcze zejdzie Ciesze sie z tych kanap jakby do mmnie przyjechaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 i Marta padła zwrażenia:lol2: ...albo usnęła na tych kanapach:lol2: A fot jak nie było tak nie ma:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no i czekaj tatka latka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 "wstaje nowy dzie eń" Jak było u mnie w domu? Byłyście gdzieś poza galerią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No ja wiedziałam,ze Marta nic wczoraj nie wrzuci... po całym dniu buszowania w sklepach , było to do przewidzenia Marta nie leć w kulki, dawaj fotki, w końcu już chyba odpoczełaś ?!?! Jak tam było ???? Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 02.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marjel jakiej wielkości masz lustro w czarnej łazience? Tez robię czarno-bialą i małą łazienkę i tak zastanawiam się jakiej wielkosci zrobić lustro? Ty masz naklejane na płytki czy na miedzy płytki?Na kanapy tez z niecierpliwoscią czekam, bo jeszcze nie podjęłam decyzji białe czy szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Hej Dziewczynki! Byłyśmy wczoraj na zakupach i to był baaaaaaaaaaardzo miły dzień. Wróciłyśmy do Lublina po godz. 21 -po 12-stu godzinach nieobecnosci .Jakoś tak nam zeszło . Były zakupy "ciuchowe" i dla domu ,smaczny obiad ,specyficzna sałatka ,obrzydliwa kawa i przemiłe ploteczki . Powiem Wam -coś o czym i tak same wiecie -Marta to naprawdę cudowna kompanka Dziewczyna do "tańca i do rózańca" A co kupiłyśmy? Marta sama Wam napisze . Martuś jeszcze raz dzięki za super wspólny dzień P.S.Ja tylko na sekundkę wpadłam na FM bo po wczorajszej nieobecności mam pracy po kokardy Edytowane 2 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts