Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Salon boski, konsolka boska, serducha urocze, ale... MarJel, czy Ty kiedyś pokazywałaś dom z zewnątrz? Bo mnie bardzo okna zaskoczyły i szprosy i białe rolety, które sugerują, że okna z zewątrz też są białe... Jakoś wcześniej nie zwracałam na Twoje okna uwagi. A może ich na zdjęciac nie było :p Dałabyś jakąś fotę elewacji?

Kolor kanap super wpasował się w twój salon. Rozmiarowo idealnie udomawiają wnętrze ...

Matko jak ja bym chciała mój już chadzać po takim czyściutkim i wymuskanym domu u siebie :rolleyes:

Tofee, dzięki :). No właśnie zapomniałam napisać, wydawało nam się że zawalą pół salonu, a tu miła niespodzianka, idealnie się zmieściły i nie jest zagracone.

Dojdzie jeszcze stolik kawowy, stolik rtv i tyle.

ps.

Czy wklejasz gdzieś foty swojego domku? Juz dawno miałam pytać, ciekawość mnie zżera :p

Tofee, dzięki :). No właśnie zapomniałam napisać, wydawało nam się że zawalą pół salonu, a tu miła niespodzianka, idealnie się zmieściły i nie jest zagracone.

Dojdzie jeszcze stolik kawowy, stolik rtv i tyle.

ps.

Czy wklejasz gdzieś foty swojego domku? Juz dawno miałam pytać, ciekawość mnie zżera :p

Mła?????? hmmmm jakby to powiedzieć ... od wielskiego dzwona czasami coś padnie w komentach :rolleyes:

Marta ciekawa jestem jaki stolik kawowy będziesz miała? bo masz podobnie ustawione kanapy jak ja a ja jak zwykle nic nie mogę dopasować:mad:

Oj boś wybredna i za dużo się forum naoglądałaś :rotfl:

Edytowane przez joliska

Ania i Nerandil, aktualnych fot nie mam:rolleyes:

Okna zwyklaki białe, elewacja jasny ecru, cokół w około domu szary, dach ciemny grafit, grafitowe słupy, grafiowe przęsła, kostka szara(jasna i ciemna), taras i schody wejściowe ecru:rotfl:

A tak poważnie:p

Jutro mają skończyć montaż przęseł, to coś obfoce, ale nie wrzucę na forum, wyślę zainteresowanym znajomym:P

MarJel kolor kanapy dla mnie boski i wyglądają na wygodne.I powiem ci na pocieszenie a propos białej ,że znajoma mojej koleżanki, właśnie ma białą skórzaną kanapę i odwiedziła ją koleżnaka i usiadła na tej kanapia i pozostał po farbujących spodniach ślad i nie może tego domyć .Moja jasna skórzana tapicerka w samochodzie nie jest już jasna,a ma dwa lata.Więc wybór był zapewne dobry :)

Jutro mają skończyć montaż przęseł, to coś obfoce, ale nie wrzucę na forum, wyślę zainteresowanym znajomym:P

to ja sie wpisuje na liste osób zainteresowanych:) moze od razu obiecana fotke tez dostane...cooo?Na Mikołaja:hug:

Co do sofy-mimo iz nie jestem zwolenniczka skóry (mam nadzieje, ze nie dostane po głowie za ta opinie:-P) ta uwazam ze jest przepiekna. Jak wszystko w Twoim domku.I nawet jesli pewne rozwiazania robie inaczej (np drewno w salonie) nie zmienia to faktu, ze masz Martulka cudne i konsekwentnie urzadzone wnetrza. O,powiedzialam, co wiedzialam :lol:

Marta ciekawa jestem jaki stolik kawowy będziesz miała? bo masz podobnie ustawione kanapy jak ja a ja jak zwykle nic nie mogę dopasować:mad:

Zaraz coś powklejam....też mam dylemat:rolleyes:

Mła?????? hmmmm jakby to powiedzieć ... od wielskiego dzwona czasami coś padnie w komentach :rolleyes:

Yhu, to co, że niby mam teraz szukać w twoich przepastnych komentach? e no, zmobilizuj się któregoś dnia na jakąś fotolerację.

Marta boskie te sofy, kolor super, znacznie ładniejszy niż biały

A już drżałam, co powie Reni:rolleyes: ufff, dzięki.

Mam nadzieję, że podpadam pod kategorię :p

Anka, no co to za pytanie, to oczywiste, ale mój dom z zewnątrz przynajmniej :Pnie jest na pewno w twoim stylu.

MajJel tak z ciekawości kiedy zaczęliście budować?

Dwa lata temu, tyle że jak dobrze wiemy mieszkać bym mogła cho, cho z pól roku to na pewno:rolleyes:

MarJel kolor kanapy dla mnie boski i wyglądają na wygodne.I powiem ci na pocieszenie a propos białej ,że znajoma mojej koleżanki, właśnie ma białą skórzaną kanapę i odwiedziła ją koleżnaka i usiadła na tej kanapia i pozostał po farbujących spodniach ślad i nie może tego domyć .Moja jasna skórzana tapicerka w samochodzie nie jest już jasna,a ma dwa lata.Więc wybór był zapewne dobry :)

Dziękuję Basiu, dokładnie jak piszesz, to był główny powód aby zrezygnować z bieli.

to ja sie wpisuje na liste osób zainteresowanych:) moze od razu obiecana fotke tez dostane...cooo?Na Mikołaja:hug:

Co do sofy-mimo iz nie jestem zwolenniczka skóry (mam nadzieje, ze nie dostane po głowie za ta opinie:-P) ta uwazam ze jest przepiekna. Jak wszystko w Twoim domku.I nawet jesli pewne rozwiazania robie inaczej (np drewno w salonie) nie zmienia to faktu, ze masz Martulka cudne i konsekwentnie urzadzone wnetrza. O,powiedzialam, co wiedzialam :lol:

No może umówmy się na gwiazdkę, wyślę Ci takie rodzinne przy choince :lol2:

Oluś dziękuję za tyle komplementów :hug:

Phi, foch :p

Mówiłaś*że nie wiedziałaś o zapisku w budowie :p

No nic, obejdę się ;)

Konsolka ładna, pasuje, ozdóbki też, idę sobie

Monia no co ty!:hug: Ja myślałam, że będziesz chciała żebym podzieliła się z tobą moim rabatem:lol2:, a już wydałam te pieniązki wczoraj w Radomiu :p

Nie opuszczaj mnie :cry:

Domyśliłam się po opisie :p Ale zobaczyć bym chciała :wiggle:

Zaspokoję Aniu twoja babską ciekawość i wyślę:p