tofee 02.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kolor kanap super wpasował się w twój salon. Rozmiarowo idealnie udomawiają wnętrze ... Matko jak ja bym chciała mój już chadzać po takim czyściutkim i wymuskanym domu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Pozdrowię, dziękuję Mojemu ślubnemu podoba się w zasadzie wszystko co szare, kuchnie też chciał szarą (fronty), ale tu postawiałam weto zgodziłam sie tylko na czarną wyspę (w ramach kompromisu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Salon boski, konsolka boska, serducha urocze, ale... MarJel, czy Ty kiedyś pokazywałaś dom z zewnątrz? Bo mnie bardzo okna zaskoczyły i szprosy i białe rolety, które sugerują, że okna z zewątrz też są białe... Jakoś wcześniej nie zwracałam na Twoje okna uwagi. A może ich na zdjęciac nie było Dałabyś jakąś fotę elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.12.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Salon boski, konsolka boska, serducha urocze O to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kolor kanap super wpasował się w twój salon. Rozmiarowo idealnie udomawiają wnętrze ... Matko jak ja bym chciała mój już chadzać po takim czyściutkim i wymuskanym domu u siebie Tofee, dzięki . No właśnie zapomniałam napisać, wydawało nam się że zawalą pół salonu, a tu miła niespodzianka, idealnie się zmieściły i nie jest zagracone. Dojdzie jeszcze stolik kawowy, stolik rtv i tyle. ps. Czy wklejasz gdzieś foty swojego domku? Juz dawno miałam pytać, ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta ciekawa jestem jaki stolik kawowy będziesz miała? bo masz podobnie ustawione kanapy jak ja a ja jak zwykle nic nie mogę dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Tofee, dzięki . No właśnie zapomniałam napisać, wydawało nam się że zawalą pół salonu, a tu miła niespodzianka, idealnie się zmieściły i nie jest zagracone. Dojdzie jeszcze stolik kawowy, stolik rtv i tyle. ps. Czy wklejasz gdzieś foty swojego domku? Juz dawno miałam pytać, ciekawość mnie zżera Mła?????? hmmmm jakby to powiedzieć ... od wielskiego dzwona czasami coś padnie w komentach Marta ciekawa jestem jaki stolik kawowy będziesz miała? bo masz podobnie ustawione kanapy jak ja a ja jak zwykle nic nie mogę dopasować Oj boś wybredna i za dużo się forum naoglądałaś Edytowane 3 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta boskie te sofy, kolor super, znacznie ładniejszy niż biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Oj boś wybredna i za dużo się forum naoglądałaś ojtam ojtam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ania i Nerandil, aktualnych fot nie mam:rolleyes:Okna zwyklaki białe, elewacja jasny ecru, cokół w około domu szary, dach ciemny grafit, grafitowe słupy, grafiowe przęsła, kostka szara(jasna i ciemna), taras i schody wejściowe ecru:rotfl: A tak poważnie:pJutro mają skończyć montaż przęseł, to coś obfoce, ale nie wrzucę na forum, wyślę zainteresowanym znajomym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wyślę zainteresowanym znajomym:P Mam nadzieję, że podpadam pod kategorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 MajJel tak z ciekawości kiedy zaczęliście budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 MarJel kolor kanapy dla mnie boski i wyglądają na wygodne.I powiem ci na pocieszenie a propos białej ,że znajoma mojej koleżanki, właśnie ma białą skórzaną kanapę i odwiedziła ją koleżnaka i usiadła na tej kanapia i pozostał po farbujących spodniach ślad i nie może tego domyć .Moja jasna skórzana tapicerka w samochodzie nie jest już jasna,a ma dwa lata.Więc wybór był zapewne dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jutro mają skończyć montaż przęseł, to coś obfoce, ale nie wrzucę na forum, wyślę zainteresowanym znajomym:P to ja sie wpisuje na liste osób zainteresowanych:) moze od razu obiecana fotke tez dostane...cooo?Na Mikołaja:hug: Co do sofy-mimo iz nie jestem zwolenniczka skóry (mam nadzieje, ze nie dostane po głowie za ta opinie:-P) ta uwazam ze jest przepiekna. Jak wszystko w Twoim domku.I nawet jesli pewne rozwiazania robie inaczej (np drewno w salonie) nie zmienia to faktu, ze masz Martulka cudne i konsekwentnie urzadzone wnetrza. O,powiedzialam, co wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ej nie nie, ty pisałaś ... Phi, foch Mówiłaś*że nie wiedziałaś o zapisku w budowie No nic, obejdę się Konsolka ładna, pasuje, ozdóbki też, idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta ciekawa jestem jaki stolik kawowy będziesz miała? bo masz podobnie ustawione kanapy jak ja a ja jak zwykle nic nie mogę dopasować Zaraz coś powklejam....też mam dylemat:rolleyes: Mła?????? hmmmm jakby to powiedzieć ... od wielskiego dzwona czasami coś padnie w komentach Yhu, to co, że niby mam teraz szukać w twoich przepastnych komentach? e no, zmobilizuj się któregoś dnia na jakąś fotolerację. Marta boskie te sofy, kolor super, znacznie ładniejszy niż biały A już drżałam, co powie Reni:rolleyes: ufff, dzięki. Mam nadzieję, że podpadam pod kategorię Anka, no co to za pytanie, to oczywiste, ale mój dom z zewnątrz przynajmniej :Pnie jest na pewno w twoim stylu. MajJel tak z ciekawości kiedy zaczęliście budować? Dwa lata temu, tyle że jak dobrze wiemy mieszkać bym mogła cho, cho z pól roku to na pewno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wrzucaj wrzucaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ale mój dom z zewnątrz przynajmniej :Pnie jest na pewno w twoim stylu. Domyśliłam się po opisie Ale zobaczyć bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 MarJel kolor kanapy dla mnie boski i wyglądają na wygodne.I powiem ci na pocieszenie a propos białej ,że znajoma mojej koleżanki, właśnie ma białą skórzaną kanapę i odwiedziła ją koleżnaka i usiadła na tej kanapia i pozostał po farbujących spodniach ślad i nie może tego domyć .Moja jasna skórzana tapicerka w samochodzie nie jest już jasna,a ma dwa lata.Więc wybór był zapewne dobry Dziękuję Basiu, dokładnie jak piszesz, to był główny powód aby zrezygnować z bieli. to ja sie wpisuje na liste osób zainteresowanych:) moze od razu obiecana fotke tez dostane...cooo?Na Mikołaja:hug: Co do sofy-mimo iz nie jestem zwolenniczka skóry (mam nadzieje, ze nie dostane po głowie za ta opinie:-P) ta uwazam ze jest przepiekna. Jak wszystko w Twoim domku.I nawet jesli pewne rozwiazania robie inaczej (np drewno w salonie) nie zmienia to faktu, ze masz Martulka cudne i konsekwentnie urzadzone wnetrza. O,powiedzialam, co wiedzialam No może umówmy się na gwiazdkę, wyślę Ci takie rodzinne przy choince Oluś dziękuję za tyle komplementów Phi, foch Mówiłaś*że nie wiedziałaś o zapisku w budowie No nic, obejdę się Konsolka ładna, pasuje, ozdóbki też, idę sobie Monia no co ty! Ja myślałam, że będziesz chciała żebym podzieliła się z tobą moim rabatem:lol2:, a już wydałam te pieniązki wczoraj w Radomiu Nie opuszczaj mnie Domyśliłam się po opisie Ale zobaczyć bym chciała Zaspokoję Aniu twoja babską ciekawość i wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Na Gwiazdkę...na Gwiazdke...:rolleyes:a wczesniej jest Mikołaj (przynajmniej w swietokrzyskim:lol2:) Edytowane 2 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts