yuka 09.06.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cześć MarJelko Dotarłam od Oli i zostaję Mogę? Cudny dom, podobają mi się Twoje pomysły i czekam na efekt końcowy z niecierpliwością:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 MarJel no moze nie zołzo - ale napiecie to Ty umiesz kobieto zbudować No jak mogłaś Beniusia tak porzucić i uczucia swe przelać na ...hmmm tajemniczą pieczarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.06.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Zaglądam w poszukiwaniu nowych OBIECANYCH zdjęć ....!!! Edytowane 9 Czerwca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.06.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No i co ? Cisza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.06.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 no ja też czekam i czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.06.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kochane niecierpliwe, uparciuchy-rere, Ola, saly, lady, mirela, Oldzia, czekałam aż dojdzie trochę szczegółów, to raz, a dwa zapomniałam wczoraj aparatu:lol2:, ale już sobie powiesiłam na klamce drzwi wejściowych co bym nie zapomniała:D yuka, Witaj i zaglądaj oczywiście kiedy masz ochotę, w wolnej chwili wpadnę na Twoje włości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ach ta nasza MarJel tylko udusić a potem szybko ożywić - no bo ma ładny dom i szkoda by było nie zobaczyć efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kochana cykaj, cykaj te fotki, bo ciekawość mnie już całkiem zezre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.06.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Przywitam się wreszcie, bo podglądam po cichu i się zachwycam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kurna, a mnie przez weekend nie ma na FM. Ubić to mało . Piernicz dodatki - same sobie coś wymyślimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 MarJel alez u Ciebie pieknie! super pomysły i wogole, no jestem w oczarowana poprostu! i sama nie wiem co mi sie bardziej podoba. Zastanawiam sie jak Twoj dom wyglada z zewnatrz? bo masz baaardzo duzy salon? Ile to metrów? Aha i mam pytanko skad to łóżko w sypialni? to białe skórzne? mozesz dac linka? przepraszam napewno pisałas o tym, ale nie doczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam sie w Twoim domku ...sama przyjemnosc ogladac tak dopracowane wnetrze i masz moja wanne Moj synek starszy bedzie mial lozko - samochod i bardzo tego zaluje bo zdanie 7 latka zmienia sie w tempie ekspresowym i raczej powinnam byla kupic proste meble i zmieniac mu dodatki no ale ...po ptokach lozko kupione za to maluch (3lata) bedzie mial lozko kopare i tego wyboru nie zaluje, bo jak sie przeniesie do wiekszego lozka (za 2-3 lata) to znudzi mu sie kopara i kupimy zwykle... nie moge sie doczekac zdjec z adaptacji obory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.06.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Martuśka Ty masz dzisiaj koniecznie wrzucać fotki!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja w nocy wyjeżdżam na Węgry, tydzień mnie nie będzie i nie wyobrażam sobie,żebym dopiero po powrocie je zobaczyła! Draniuchu jeden zdjąteczka muszą być buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.06.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 podglądaczka się ujawnia MarJel, masz piekne wnętrza, dopisuję się do listy fanów Twojej pięknej czarnej łazienki... Czekam teraz niecierpliwie na kolejne zdjęcia:) pozdrawiam serdecznie lublinianki! madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 witam sie!! piekne i dopracowane wnetrza...nie moge doczekac sie kuchni..czarna lazienke uwielbiam, w wannie moglabym zamieszkac, schody beda cudne a na zdjecia piwniczki czekam a czekaja zapisuje do moich subskrybcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.06.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ku....a, pisałam post przez pół godziny i mi zeżarło:cry: i tak pięknie przywitałam się z dziewuszkami , a teraz to już na szybko Witaj azusa, psosin, madileo-lublinianko, lasche kobieto tysiąca pomysłów na minutę ( wybieram się do Ciebie od dawna, podczytuję i zachwycam się) najbardziej zazdroszczę spontaniczności, trzech przystojniaków tylko dla siebie i cudownego taty lasche Witam serdecznie kache, u której bywam czasem, bo uwielbiam jej dom i poczucie humoru;) A Karolcie jakoś udobrucham jak wróci ze wczasów i fotki osobiście jej podrzucę w końcu mieszka obok w bloku:D No to rzeczy metamorfoza piwniczki cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.06.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Za nim fotki, krótki wstęp, 10 lat temu, trafił nam się lokal w centrum miasta, w przedwojennej kamienicy, a dokładnie piwnice tej kamienicy, w tym czasie byliśmy już zajęci inną pracą, ale szkoda było nie skorzystać z okazji, pomysłu nie było, aż narodził się pomysł -salon fryzjersko- kosmetyczny, nie mieliśmy zielonego pojęcia co z czym się je, ja nie jestem fryzjerką, w życiu nawet grzywki nikomu nie obcięłam i przez 10 lat nic się nie zmieniło, nadal nie potrafię Na początku zrobiliśmy generalny remont, potem w między czasie jakieś malowanie,ale grzyb i wilgoć, smród, zaczęły bardzo doskwierać, postanowiliśmy zrobić gazowe ogrzewanie 3 lata temu. W tym czasie ściany ładnie podeschły zaczął się sypać tynk i salon wyglądał masakrycznie. Marzyła mi się cegła, stara prawdziwa przedwojenna cegła. stonowane kolory( wcześniej na części damskiej na ścianach był róż z filetem, na męskiej zieleń z turkusem, żółte i niebieskie fotele i kanapy do tego w tych kolorach konsole fryzjerkie. Wtedy mi się wdawało że w piwnicach powinno być kolorowo bo to przecież takie ponure miejsce. Nadejszla wiekopomna chwila moja wyczekana REMONT! Cała moja ekipa z chałupy przeniosła się do piwniczki. Skute zostały dwie warstwy starej podłogi, odkrycie cegły w miejscach gdzie wychodziła największa wilgoć coby cegiełka teraz sobie oddychała, w trakcie prac zawalił się sufit na części damskiej i naszym oczom ukazały się stare śmierdzące krowią kupą belki. Koniecznie trzeba było zrobić renowację cegły, czyli piaskowanie przez specjalnych fachmanów, postanowiliśmy też zostawić drewniany sufit, który tez został poddany renowacji. Jeszcze brakuję paru elementów, przede wszystkim czarnego narożnika,(zamówiłam, ale okazała się za mały, ale za kilka dni już będzie) zabudowa pod umywalka na damskim jeszcze nie skończona, stolarz również robi jeszcze nową recepcję. Dodam jeszcze że jak to w życiu bywa szewc bez butów chodzi, nie mam jak przystało na szefową kolorowego balejagu i długich tipsów z cyrkoniami Przedstawiam metamorfozę obórki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.06.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 fu...k WWWWWWOOOOOOWWW dobra oddycham ...dawaj męską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 żebym bliżej mieszkała to już bym tam była i na wizytę się umawiała. Suuuuuuuuuuper te lustra, światełka, cegła robi klimacik:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts