monsanbia 02.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia no co ty! Ja myślałam, że będziesz chciała żebym podzieliła się z tobą moim rabatem:lol2:, a już wydałam te pieniązki wczoraj w Radomiu Nie opuszczaj mnie No a myślałaś że co? Właśnie na to liczyłam! Ale że w Radomiu to Ci odpuszczę i nie opuszczę Za fajny masz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 MarJel kolor kanapy dla mnie boski i wyglądają na wygodne.I powiem ci na pocieszenie a propos białej ,że znajoma mojej koleżanki, właśnie ma białą skórzaną kanapę i odwiedziła ją koleżnaka i usiadła na tej kanapia i pozostał po farbujących spodniach ślad i nie może tego domyć .Moja jasna skórzana tapicerka w samochodzie nie jest już jasna,a ma dwa lata.Więc wybór był zapewne dobry A ja przyszłam zdecydowanie zaprotestować - nasza kanapa ma już rok i nadal jest biała jak w dniu zakupu MarJel, ja jestem fanką białych kanap, ale ten szary kolor też jest niczego sobie i przede wszystkim super pasuje do tapety Chociaż wydaje mi się, że biel mogłaby wyglądać ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Oooo, już wiem dlaczego między innymi nie mogę Cię opuścić! Bo musisz mi coś*powiedzieć ...Ty masz pralkę z i-DOS?Jeśli tak, to powiedz mi, bo nurtuje mnie ta sprawa. W jaki sposób rozwiązać problem osobnych detergentów dla wsadu białego i dla kolorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Moni, wpadnij do mnie-bo mi ucieklas a I need your help;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta salon boskiiii pieknie sie te kanapy wpasowaly i kolor idealny. Mnie tez podobaja sie biale ale nie przy 2 dzieci... Zobaczysz nie Bedziesz zalowac. Konsola fajnie w tym miejscu wyglada, a Bedziesz miala przy wejsciu cos jeszcze...nie chce Ci robic glowy ale ja po kilku miesiacach mieszkania mam pewne przemyslenia i u mnie musi byc cos z szufladami, zeby po wejsciu do domu do tych szuflad chocby klucze wrzucic i inne drobiazgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta salon boskiiii pieknie sie te kanapy wpasowaly i kolor idealny. Mnie tez podobaja sie biale ale nie przy 2 dzieci... Zobaczysz nie Bedziesz zalowac. Konsola fajnie w tym miejscu wyglada, a Bedziesz miala przy wejsciu cos jeszcze...nie chce Ci robic glowy ale ja po kilku miesiacach mieszkania mam pewne przemyslenia i u mnie musi byc cos z szufladami, zeby po wejsciu do domu do tych szuflad chocby klucze wrzucic i inne drobiazgi... Ja żeby nie było zaraz kluczyków, dokumentów, portfela (męskiego!) na wszelakich stoliczkach pod ręką ... zaprojektowałam 4 małe szuflady w szafie przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A ja przyszłam zdecydowanie zaprotestować - nasza kanapa ma już rok i nadal jest biała jak w dniu zakupu MarJel, ja jestem fanką białych kanap, ale ten szary kolor też jest niczego sobie i przede wszystkim super pasuje do tapety Chociaż wydaje mi się, że biel mogłaby wyglądać ciekawiej Ilonka poczekajmy jak będziesz miała dzieci, wtedy pogadamy:lol: Ja też nadal twierdzę, że u mnie biały byłby idealny:rolleyes: Oooo, już wiem dlaczego między innymi nie mogę Cię opuścić! Bo musisz mi coś*powiedzieć ... Ty masz pralkę z i-DOS? Jeśli tak, to powiedz mi, bo nurtuje mnie ta sprawa. W jaki sposób rozwiązać problem osobnych detergentów dla wsadu białego i dla kolorowego? Monia o czym ty do mnie piszesz , nie wiem o co cho:p Kupiłam tak naprawdę bez większych przemyśleń ten model Pralka SIEMENS WM 16S890EU to jakiś najnowszy simens, nawet nie wiem za bardzo jakie ma funkcje bo się jeszcze porządnie w instrukcję nie wczytałam. Poczekajmy po paru praniach może zabłysnę większą wiedzą na temat tej pralki:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ilonka poczekajmy jak będziesz miała dzieci, wtedy pogadamy:lol: Ja też nadal twierdzę, że u mnie biały byłby idealny:rolleyes: Monia o czym ty do mnie piszesz :lol2: Marta, Ty słodziaku Kupiłaś pralkę i nie wiesz co ona móc,potrafić, umieć? No bo chodzi o to że kupiłaś jedyny model, który ma system automatycznego dozowania. Czyli - wlewasz duuuużo (coś ok litra) płynu do prania, i duuuuużo płynu do płukania i pralka sama w zależności od wagi prania, i programu wybranego dozuje sobie płyn a Ty na tygodnie zapominasz o dodawaniu detergentu do prania. Tylko ją*uruchamiasz I teraz moje pytanie. Zbiorniczek jest jeden. A co jak chcę w innym detergencie uprać białe i kolorowe (bo zawsze tak robię)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta salon boskiiii pieknie sie te kanapy wpasowaly i kolor idealny. Mnie tez podobaja sie biale ale nie przy 2 dzieci... Zobaczysz nie Bedziesz zalowac. Konsola fajnie w tym miejscu wyglada, a Bedziesz miala przy wejsciu cos jeszcze...nie chce Ci robic glowy ale ja po kilku miesiacach mieszkania mam pewne przemyslenia i u mnie musi byc cos z szufladami, zeby po wejsciu do domu do tych szuflad chocby klucze wrzucic i inne drobiazgi... Ja żeby nie było zaraz kluczyków, dokumentów, portfela (męskiego!) na wszelakich stoliczkach pod ręką ... zaprojektowałam 4 małe szuflady w szafie przy wejściu Dziewczynki wchodząc głównym wejściem nie mam nic z szufladkami, natomiast pewnie częściej będę wchodziła wejściem z garażu, a tam w holu jest srebrna komoda z szufladami, kupiona między innymi na klucze itp. Dzięki Aneciu, wydaję mi że kolor skóry podobny do twojej z kanap w salonie, chyba mój trochę jąśniejszy, ale fotki mogą przekłamywać. Moje np. w realu są jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Monia to od teraz nosisz tylko jeden kolor. Za mądrą pralkę kupiłaś i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 I rozwiązała się tajemnica moich dłuuuuuuuuugich czasoprzestrzeni wyboru Doktoryzowanie się w każdym temacie to moja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 :lol2: Marta, Ty słodziaku Kupiłaś pralkę i nie wiesz co ona móc,potrafić, umieć? No bo chodzi o to że kupiłaś jedyny model, który ma system automatycznego dozowania. Czyli - wlewasz duuuużo (coś ok litra) płynu do prania, i duuuuużo płynu do płukania i pralka sama w zależności od wagi prania, i programu wybranego dozuje sobie płyn a Ty na tygodnie zapominasz o dodawaniu detergentu do prania. Tylko ją*uruchamiasz I teraz moje pytanie. Zbiorniczek jest jeden. A co jak chcę w innym detergencie uprać białe i kolorowe (bo zawsze tak robię)??? Dobra koniec podśmie....ek:P O tej funkcji to ja wiedziałam, tyle że nie wiedziałam jak to się zwie, a ty mnie tą nazwą zbiłaś z tropu:p Z tego co pamiętam są dwa lub trzy zbiorniczki, dobre pytanie.... zaintrygowałaś mnie:lol: Najlepiej jakby było 4 na białe, kolorowe, czarne i płyn do płukania. Pozostaje mi to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta wszystko super, dlaczego Wy tam jeszcze nie mieszkacie???:confused: Konsolka urocza, a sofy wydają się mega wygodne i wielgachne:wiggle: Nie żałuj białych- wiem co mówię miałam jasne skóry przez 5 lat, a już po roku wyglądały jakby miały ze 20:P Szare są na pewno praktyczniejsze i ładnie się komponują w Waszych wnętrzach z resztą gratków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dobra koniec podśmie....ek:P O tej funkcji to ja wiedziałam, tyle że nie wiedziałam jak to się zwie, a ty mnie tą nazwą zbiłaś z tropu:p Z tego co pamiętam są dwa lub trzy zbiorniczki, dobre pytanie.... zaintrygowałaś mnie:lol: Najlepiej jakby było 4 na białe, kolorowe, czarne i płyn do płukania. Pozostaje mi to sprawdzić No właśnie podobno są 2 na płyn do prania i na płyn do płukania i w takiej kolejności pralka z tego korzysta Słuchaj, w takim razie mam prośbę Sprawdź jak to jest, ile jest zbiorniczków, co piszą*w instrukcji, i czy da się np wyłączyć to dozowanie i samemu zadozować to co się chce To dla mnie istotne, bo nie kupię tej pralki bez tej konkretnie wiedzy, a ludzie z siemens nie odpowiadają na widać za trudne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Marta wszystko super, dlaczego Wy tam jeszcze nie mieszkacie???:confused: Bo Marta lubi wykańczać, jak się wprowadzi czar minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Bo Marta lubi wykańczać, jak się wprowadzi czar minie Podoba mi się ten tok myślenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jezusie, nadrobiłam. Marta, kanapy mi się bardzo podobają, szczególnie ich odcień , konsolka w tym miejscu wygląda fajnie chociaż ta wiklina mi tam nie leży . Ty faktycznie do przeprowadzki będziesz cała urządzona :o:o a ten kolor za konsolką jest szary ? Baaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.12.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 , a ludzie z siemens nie odpowiadają na widać za trudne pytania A dzwonilas? Ja kilka razy i tak pól na pól trafiał się konsultant który był obcykany, lub taki co kompletnie nic nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.12.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Hi MarJel kanapy idealne do Twojego wnętrza. Też planuję szarą, tylko że narożną. Przyznam, że mi również brakowało czegoś w Twoim holu, a teraz z tą białą konsolą wygląda to idealnie. Wszystko zresztą jest idealne, ale sama napewno o tym wiesz:) Odkryłam forum dopiero niedawno, ale już zdążyłam przejżeć mnóstwo dzienników i bez słodzenia przyznam, że Twój domek jest jak najbardziej w moim guście. Wszystko mi się podoba i jeśli pozwolisz będzie inspiracją w urządzaniu naszego domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Marta moglabym patrzec na te Twoje kanapy do rana -pieeeeeeeekne.Jedynie do czego nie jestem przekonana to do koloru ich nozek.Rozumiem ze mialy pasowac kolorystycznie do reszty drewnianych mebelkow.Teraz zastanawiam sie jak wygladalby szary naroznik z drewniana (debowa ) polką Nie wiem co Ty kombinujesz z ta przeprowadzka -chyba trzeba Cie zmobilizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts