Leia 03.12.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Marta, kanapy są piękne! Ich kolor również…i te dębowe nóżki :yes:. Uważam, że podjęłaś słuszną decyzję rezygnując z białych, chociaż białe wyglądałyby z pewnością cudownie( jednak mam wątpliwości czy lepiej od szarych ). Poza tym po co się stresować, że dzieciaczki ( lub inni) mogą pobrudzić, porysować czy cokolwiek innego zrobić z białą kanapą? Ciekawa jestem Twojego wyboru jeśli chodzi o ławę, stolik do kanap????? Wiesz, ja bym mocniej odsunęła tą kanapę od ściany z tapetą ( przynajmniej jak patrzę na zdjęcia). Miejsce dla konsolki w sam raz . Lustereczek nigdy dość…ja mam kawalera i nie omieszka zajrzeć w każde napotkane lusterko :lol2: , choć w pokoju akurat nie ma . Marta czy jesteście wybudowani jakoś wyżej, bo Wasz parter jest chyba na równi z piętrem( poddaszem) sąsiadów? Aaaaaaaa jeszcze skarpeta na kominku…śliczna jest. Zobacz jak ta odrobina zieleni ożywiła to miejsce . Myślę, że fajnie by wyglądało gdybyś wprowadziła odrobinę tego koloru do dekoracji ( wiem, wiem choinka będzie zielona). I wcale nie będzie jarmarcznie , będzie po prostu świątecznie i jakoś tak weselej . No to chyba już czas na WAS? Szkoda, żeby taki domek stał niezamieszkały, prawda??? Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witaj Martuś Chwilę mnie nie było, a już naskrobałyście 3 strony Cóż mogę powiedzieć : Salon BOSKI !!!!!! Elegancko nowocześnie a jednocześnie domowo i milusio SUPER Kanapy idealne - sama będę mieć białe Ale u Ciebie szarość moim zdaniem 100 razy bardziej pasuje Pozdrawiam i jak każda forumowiczka życzę szybkiego zamieszkania BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Marta, kanapy są piękne! Ich kolor również…i te dębowe nóżki :yes: A mi te nóżki jakoś nie grają z ciemnym kolorem tapicerki... no musiałam to powiedzieć... ale poza tym wypoczynek fajny:yes: Kolor bardzo ładny:) No, widzę, ze wycieczka bardzo udana:wiggle: W tikeju trafiłyście na straszną posuchę... od ponad tygodnia nic tam ciekawego nie dorzucają Także nie zrażajcie się kochane;) Aaaa, i konsolka, zapomniałabym - świetnie tam wygląa:yes: Dzieczyno! Pora pakować manatki:lol2: PS I 3 różne skarpety widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A mi nóżki pasują do stołu w jadalni tylko też bym odsunęła kanapę od ściany z tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 eeee nooo, piękne To kiedy przeprowadzka???????????????? Jezu, jakiego mam stresa o ten mój kolor Zwariuję chyba Monia spoko , jak zobaczysz to bedziesz zakochana:p Konsola która miała stanąć pod galerią zdjęć na górze w holu, ale nie stanie:lol2: Spodobała mi się w tym miejscu i nawet nie sprawdziłam jak będzie wyglądała pod galerią Dekoracja przypadkowa, do zdjęć :lol2:wiklinowe białe ozdoby (dwa serca i dzwonek) wczorajszy zakup tikejowski. http://img804.imageshack.us/img804/3382/dsc07892h.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img39.imageshack.us/img39/8027/dsc07902.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img403.imageshack.us/img403/9398/dsc07912.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img829.imageshack.us/img829/666/dsc07932x.jpg Uploaded with ImageShack.us Marta piękne sofy- wiem,że to najbardziej pożadane sofy na forum.konsolka ślicznie wygląda. postaw sobie tam gwiazdę betrlejemską( taki kwiat), nowa skarpetka i nowe lusterko. no to juz sie wprowadzajcie:wiggle: No właśnie podobno są 2 na płyn do prania i na płyn do płukania i w takiej kolejności pralka z tego korzysta Słuchaj, w takim razie mam prośbę Sprawdź jak to jest, ile jest zbiorniczków, co piszą*w instrukcji, i czy da się np wyłączyć to dozowanie i samemu zadozować to co się chce To dla mnie istotne, bo nie kupię tej pralki bez tej konkretnie wiedzy, a ludzie z siemens nie odpowiadają na widać za trudne pytaniaMonia a proszek w tej pralce się używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ło matko, jak to się stało, że dopiero zajrzałam w Twoją stopkę i zobaczyłam Twój piękny dom?!?!?!?! Nawet Twój wiatrołap jest dziełem sztuki Mam pytanie: co to za lampa wisząca przy lustrze w czarnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 CO??? Ty jeszcze nie mieszkasz? Masz taką wypasioną tip-top chałupę, co moja tak za 5 lat nie będzie wyglądać, a ja mieszkam prawie rok, a Ty nie? A na co czekasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 aaa, ja też poproszę o zdjęcia z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Madeleine Marta chyba nie chce pokazywac domu z zewnatrz (przynajmniej na forum ) A jak u Cibie skonczyla sie sprawa kolorku w kuchni?-przemalowas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 wiem, dlatego proszę o zdjęcia na priv/ maila, jeśli można.Koniec końców przemalowałam jeden korytarz. Kuchnia zostaje, nad drugim korytarzem myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jej, cudny ten szary. Optowałam za bielą, ale jednak uważam, ze szary ładniejszy. I konsolka cudna Jaki to model jest ? U nas chyba stanie na gran via tylko boję się jak będzie wyglądać w materiale carabou (nie widziałam nigdzie na "żywca"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj Martusia, kanapy śliczne, szarości to moje kolory i też kocham wszystkie jej odcienie, jednak szczerze biel bezdyskusyjnie u Ciebie wyglądałaby kapitalnie. Tak myślę, że chyba tapeta gdyby była jaśniejsza, to wtedy szarość kanap prezentowałaby się inaczej. No nie wiem, takie moje spostrzeżenia. Kominek rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 05.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Marta jeśli tak długo zwlekasz z przeprowadzka polecam, aby suma liczb daty w jaką się przeprowadzicie wynosiła 1 ! w grudniu to 12.12.2011 lub 21.12.2011 Zgodnie z wibracja liczb to najlepsza liczba na nowy początek. Liczba dnia wynosi jeden (1). Dobry dzień na wszelkiego rodzaju zmiany. Jeśli dzień wibruje jedynką podejmuj ważne decyzje. Jednak wystrzegaj się pożyczania pieniędzy tak od kogoś, jak i komuś.Życzę szczęścia i pomyślności w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mi kanapy się podobają, jedynie nóżki zrobiłabym metalowe - wiem że pasują do drewna w domu ale jakoś przy kanapach mnie rażą. Szarość kanap jest rewelacyjna, mam wątpliwości czy biel wyglądałaby lepiej - może, na pewno mniej by była praktyczna. P.S. Tapeta na tle kanap wygląda super, nigdy mi się nie podobała i zawsze sobie myślałam co tej Marjelce przyszło do głowy z tą tapetą, teraz zmieniłam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Marta slyszałam od Lady że super z ciebie dziewucha na zakupach i że we wszystkim ci ładnie, pokazuj no te tuniczki z zary co kupilaś sobie, oczywiscie na tobie, czas cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.12.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Marta slyszałam od Lady że super z ciebie dziewucha na zakupach i że we wszystkim ci ładnie, pokazuj no te tuniczki z zary co kupilaś sobie, oczywiscie na tobie, czas cię zobaczyć Tak,tak tak - Martusiu pokazuj tuniki z Zary .Świetne są A Marta to naprawde cudowna osoba-koleżeńska,z poczuciem humoru-świetna kompanka Cieszę się,że się poznałyśmy Martuś?Kiedy przeprowadzka? W grudniu popołudniu? Edytowane 5 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 MarJelko Twoim domkiem nie mozna sie przestac zachwycac podoba mi sie wszystkoooo Podobne serduszko jak kupilas w Tkm ja kupilam w takim malym sklepiku w sobote za 3 euro ede czestym gosciem jesli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 My tu gadu-gadu na wątku Marjelki a ona pewnie walizki pakuje, bo kiedyś wspominała,ze Mikołaj chyba do nowego domu przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No własnie... gdzie nasza Martusia? Ja rozumiem - pakowanie, rozpakowywanie, sprzątanie... ale jakaś relacja (najlepiej foto-) na żywo chyba się należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts