pasie 06.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 jaaa ze stolikiem to nie pomogę sama nie mogę nic wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 I rozwiązał się worek doradczyń:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Wiedziałam, wiedziałam że tak będzie:cry: Każda co innego:rolleyes: Czyli się okazuję, że to nie taka prosta sprawa, z tym moim stolikiem kawowym Dziewczynki pewne jest to, że nie będę go dopasowywać do nóg w kanapie:no:, ani też nie chcę wcale ich zakrywać bo mi one nie przeszkadzają. Będąc przy nogach to takie czy też podobne gięte nóżki( jak w opium) są na dole:yes: w ławeczce i srebrnej komodzie, tak że teoretycznie mają do czego pasować. Prosty biały stolik dałam przykładowy, chodziło mi bardziej o to, że ma być biały nowoczesny, bez metalowych nóg (nie dopisałam) Biały z prostymi białymi nogami też byłby fajny. Mini manu, ciągle nie skreślam, byłaby harmonia itd. ale czy o to mi chodzi.... druga sprawa jeżeli mam czekać na niego tyle co na stół, to do Wielkanocy marne szanse Czyli nadal jestem w punkcie wyjścia:rotfl: (choć po cichu mi się chyba jednak marzy jakiś biały, a nie dębowy) Agwi, dzięki za propozycję, dziewuszki dzięki za głosy, czekam na kolejne Aha, nie wiem czy zauważyłyście mój cel, hmm sama nie wiem czy go osiągnęłam Miało być nowocześnie, ale z elementami glamour, troszkę retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mi też szczerze mówiąc najbardziej pasuje mini manu do twojego salonu i kanap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Marta każdy ze stolików fajny, Mini manu fajny, ale ja go nie widzę u Ciebie w salunie:no: Ja bym poszła w biały I bądź tu mądra, każda co innego:lol2: Edytowane 7 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Marta, dla mnie sprawa prosta, to Ty tam zamieszkasz i to Tobie ma się stolik podobać, wnętrza masz tak piękne i tak przygotowane że różne wersje stolikowe będą fajnie wyglądać zarówno manu jak i opium będą wyglądać pięknie!!! A ponieważ Ty ewidentnie kochasz opium, to go bierz!!!! Tylko kwadratowy czy prostokątny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To i ja dorzucę swoje trzy grosze - najbardziej podoba mi się miniatura stołu z jadalni - to mój zdecydowany typ Chociaż zdaję sobie sprawę, że Twoje serce bije mocniej na widok innego Jeżeli chodzi o cel - moim zdaniem osiągnięty w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MarJel ja zdecydowanie obstawiam mini wersję stołu z jadalni, ale ty akurat wolisz białe będę miała ten sam problem co ty, bo kolorystkę będę mieć podobną biała lub czarna szafka pod TV a stół w jadalni i nogi od krzeseł dębowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Wpadłam na chwilunię oddać głos Marta, wszystkie trzy stoliki bardzo mi się podobają W Twoim saloonie według mnie, z przedstawionych stolików najbardziej będzie pasował stolik nr 3 ...i to nie ze względu na kolor nóżek od kanap i wcale nudno nie będzie a lampka do gabinetu doszła? edit: aaaa widzę, że jest jeszcze czwarty typ...na nie Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 obstawiam manu - bedzie ladnie sie komponowal z salonowym, plus z nogami od kanapy kanapa fajna, tylko te nogi drewniane jakos tak nietypowe przy tym typie kanapy mi sie wydaja.... chyba wolalabym metalowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hmn...na pewno stolik biały Natomiast kształt dla mnie żaden O ile dobrze pamiętam to w salunie ma stać taka ława rtv biała z toczonymi lekko nogami? Jeżeli tak to ja bym szukała czegoś z podobnymi nóżkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hmn...na pewno stolik biały Natomiast kształt dla mnie żaden O ile dobrze pamiętam to w salunie ma stać taka ława rtv biała z toczonymi lekko nogami? Jeżeli tak to ja bym szukała czegoś z podobnymi nóżkami. :no: Już nie:lol2:, będzie taka, ale bez toczonych nóżek:p Dziewczynki, jeszcze raz baardzo dziękuję za wasze opinie, można na was liczyć, jesteście niesamowite:hug: Nie było odpowiedzi na jakie liczyłam , głosowałyście bardzo różnie, chyba nawet z przewagą dla mini manu:rolleyes: Wrócił mąż, poczytał nasze wypowiedzi i choć często nie mamy tego samego zdania na różne tematy, o dziwo również zapałał miłością do białego opium podając moje argumenty:P Postanowiliśmy go kupić, tylko nie wiemy jeszcze czy kwadrat? czy prostokąt:rolleyes: Jeżeli okaże się, że nie wygląda zbyt dobrze zamówimy mini manu, a opium poleci do bawialni, gdzie teraz są dwa małe i tanie stoliczki z ikea:rotfl: Są tam białe meble i sofy ektorpy. A dzisiaj jeszcze, dzięki Agwi Zamówiłam do pokoju Mai dwie słudziuchne podusie. Na tą chwilę mam już tyle różnych, (ale takiej jeszcze nie miałam ),że sklep bym mogła otworzyć http://img546.imageshack.us/img546/106/imagefuncphpe.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Od początku wiedziałam ,że tak będzie:rotfl: A ja wiedziałam, że przyjdziesz do mnie by mi to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A dzisiaj jeszcze, dzięki Agwi Zamówiłam do pokoju Mai dwie słudziuchne podusie. Na tą chwilę mam już tyle różnych, (ale takiej jeszcze nie miałam ),że sklep bym mogła otworzyć Ale się cieszę Marto Naprawdę nie ma za co:hug: Ja dzisiaj też zamówiłam, więc będziemy miały takie same:wiggle: I fajnie, że stolik wybrany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Od początku wiedziałam ,że tak będzie:rotfl: Ja też Przepraszam w imieniu forrumowiczek,że Cię nie utwierdziłyśmy w Twoim (Waszym) wyborze Martuś! Czy Ty nam nie chciałabyś pokazać nam czegoś nowego I czy jesteś z "tego"zadowolona? Edytowane 7 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 aż ty niedobra Ale się cieszę Marto Naprawdę nie ma za co:hug: Ja dzisiaj też zamówiłam, więc będziemy miały takie same:wiggle: I fajnie, że stolik wybrany:lol2: Ciekawe czy jeszcze były jak zamawiałam, wiesz jak to jest:rolleyes:, w razie co były jeszcze takie same lniane. Martuś! Czy Ty nam nie chciałabyś pokazać nam czegoś nowego I czy jesteś z "tego"zadowolona? Nie chciałam:no:, ale chodzi o rolety??? A ty wiesz, że ja już się z Warszawiankami umawiam na wtorek u Moni w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja też, jakbym tylko zdążyła... to bym przyszła i głos na nr 1 oddała:p Na 1, nie 2:no: Choć prostokat może byłby bardziej funkcjonalny, to jednak kształt nóżek, a szczególnie to wycięcie przy nich w tym prostokątnym, zdecydowanie skłaniają mnie ku numerowi 1:yes: Numer 2 wyglada już zbyt orientalnie;)Przy okazji dodam - jestem zdecydowanie przeciw mini-manu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja też, jakbym tylko zdążyła... to bym przyszła i głos na nr 1 oddała:p Na 1, nie 2:no: Choć prostokat może byłby bardziej funkcjonalny, to jednak kształt nóżek, a szczególnie to wycięcie przy nich w tym prostokątnym, zdecydowanie skłaniają mnie ku numerowi 1:yes: Numer 2 wyglada już zbyt orientalnie;) Przy okazji dodam - jestem zdecydowanie przeciw mini-manu;) Madzia powiedział dokładnie to co ja chciałam:yes: aaaa i też jestem za kwadratem, ponieważ u mnie kanapy stoją dokładnie tak samo a teraz mam prostokątny stolik ze starego domu i uważam, że jest kompletnie niepraktyczny... zobaczę jak u Ciebie wyjdzie to opium to może i ja wreszcie się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja też, jakbym tylko zdążyła... to bym przyszła i głos na nr 1 oddała:p Na 1, nie 2:no: Choć prostokat może byłby bardziej funkcjonalny, to jednak kształt nóżek, a szczególnie to wycięcie przy nich w tym prostokątnym, zdecydowanie skłaniają mnie ku numerowi 1:yes: Numer 2 wyglada już zbyt orientalnie;) Przy okazji dodam - jestem zdecydowanie przeciw mini-manu;) Madziu, lejesz miód na moje skołatane serce Madzia powiedział dokładnie to co ja chciałam:yes: aaaa i też jestem za kwadratem, ponieważ u mnie kanapy stoją dokładnie tak samo a teraz mam prostokątny stolik ze starego domu i uważam, że jest kompletnie niepraktyczny... zobaczę jak u Ciebie wyjdzie to opium to może i ja wreszcie się zdecyduję My też obstawiamy kwadrat, w razie jakby nie u mnie to przywiozę stolik do Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) aż ty niedobra Ciekawe czy jeszcze były jak zamawiałam, wiesz jak to jest:rolleyes:, w razie co były jeszcze takie same lniane. Nie chciałam:no:, ale chodzi o rolety??? A ty wiesz, że ja już się z Warszawiankami umawiam na wtorek u Moni w dzienniku Tak Martuś chodziło o rolety Chętnie zdjęcia bym zobaczyła I bardzo się cieszę,że już się umawiasz na wtorek - znowu kroi mi sie miły dzień Już się nie mogę doczekać Sptkanie z Warszawiankami nam się szykuje . A ja taka nieuczesana :D Edytowane 6 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts