Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiedziałam, wiedziałam że tak będzie:cry: Każda co innego:rolleyes: Czyli się okazuję, że to nie taka prosta sprawa, z tym moim stolikiem kawowym :o

Dziewczynki pewne jest to, że nie będę go dopasowywać do nóg w kanapie:no::lol2:, ani też nie chcę wcale ich zakrywać bo mi one nie przeszkadzają. Będąc przy nogach to takie czy też podobne gięte nóżki( jak w opium) są na dole:yes: w ławeczce i srebrnej komodzie, tak że teoretycznie mają do czego pasować.

Prosty biały stolik dałam przykładowy, chodziło mi bardziej o to, że ma być biały nowoczesny, bez metalowych nóg (nie dopisałam) Biały z prostymi białymi nogami też byłby fajny.

Mini manu, ciągle nie skreślam, byłaby harmonia itd. ale czy o to mi chodzi....:rolleyes: druga sprawa jeżeli mam czekać na niego tyle co na stół, to do Wielkanocy marne szanse :o

Czyli nadal jestem w punkcie wyjścia:rotfl:

(choć po cichu mi się chyba jednak marzy jakiś biały, a nie dębowy)

Agwi, dzięki za propozycję, dziewuszki dzięki za głosy, czekam na kolejne :D

Aha, nie wiem czy zauważyłyście mój cel, hmm sama nie wiem czy go osiągnęłam :lol2: Miało być nowocześnie, ale z elementami glamour, troszkę retro :o

Marta, dla mnie sprawa prosta, to Ty tam zamieszkasz i to Tobie ma się stolik podobać, wnętrza masz tak piękne i tak przygotowane że różne wersje stolikowe będą fajnie wyglądać zarówno manu jak i opium będą wyglądać pięknie!!! A ponieważ Ty ewidentnie kochasz opium, to go bierz!!!!

Tylko kwadratowy czy prostokątny :rolleyes:

Wpadłam na chwilunię oddać głos :)

Marta, wszystkie trzy stoliki bardzo mi się podobają :yes:

W Twoim saloonie według mnie, z przedstawionych stolików najbardziej będzie pasował stolik nr 3 :D...i to nie ze względu na kolor nóżek od kanap :lol2:

i wcale nudno nie będzie :no:

a lampka do gabinetu doszła?

edit: aaaa widzę, że jest jeszcze czwarty typ...na nie :no:

Edytowane przez Leia

Hmn...na pewno stolik biały :yes:

Natomiast kształt dla mnie żaden :lol2:

O ile dobrze pamiętam to w salunie ma stać taka ława rtv biała z toczonymi lekko nogami? Jeżeli tak to ja bym szukała czegoś z podobnymi nóżkami.

:no::no: Już nie:lol2:, będzie taka, ale bez toczonych nóżek:p

Dziewczynki, jeszcze raz baardzo dziękuję za wasze opinie, można na was liczyć, jesteście niesamowite:hug: Nie było odpowiedzi na jakie liczyłam :lol2:, głosowałyście bardzo różnie, chyba nawet z przewagą dla mini manu:rolleyes:

Wrócił mąż, poczytał nasze wypowiedzi i choć często nie mamy tego samego zdania na różne tematy, o dziwo również zapałał miłością do białego opium podając moje argumenty:P

Postanowiliśmy go kupić, tylko nie wiemy jeszcze czy kwadrat? czy prostokąt:rolleyes: Jeżeli okaże się, że nie wygląda zbyt dobrze zamówimy mini manu, a opium poleci do bawialni, gdzie teraz są dwa małe i tanie stoliczki z ikea:rotfl:

Są tam białe meble i sofy ektorpy.

A dzisiaj jeszcze, dzięki Agwi:hug: Zamówiłam do pokoju Mai dwie słudziuchne podusie. Na tą chwilę mam już tyle różnych, (ale takiej jeszcze nie miałam ;)),że sklep bym mogła otworzyć :lol:

http://img546.imageshack.us/img546/106/imagefuncphpe.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A dzisiaj jeszcze, dzięki Agwi:hug: Zamówiłam do pokoju Mai dwie słudziuchne podusie. Na tą chwilę mam już tyle różnych, (ale takiej jeszcze nie miałam ;)),że sklep bym mogła otworzyć :lol:

Ale się cieszę Marto:D Naprawdę nie ma za co:hug:

Ja dzisiaj też zamówiłam, więc będziemy miały takie same:wiggle:

I fajnie, że stolik wybrany:lol2:

Od początku wiedziałam ,że tak będzie:rotfl:

Ja też ;)

Przepraszam w imieniu forrumowiczek,że Cię nie utwierdziłyśmy w Twoim (Waszym) wyborze :D

Martuś!

Czy Ty nam nie chciałabyś pokazać nam czegoś nowego ;) :D :o

I czy jesteś z "tego"zadowolona? :D

Edytowane przez joliska

:p

aż ty niedobra :p

Ale się cieszę Marto:D Naprawdę nie ma za co:hug:

Ja dzisiaj też zamówiłam, więc będziemy miały takie same:wiggle:

I fajnie, że stolik wybrany:lol2:

Ciekawe czy jeszcze były jak zamawiałam, wiesz jak to jest:rolleyes:, w razie co były jeszcze takie same lniane.

Martuś!

Czy Ty nam nie chciałabyś pokazać nam czegoś nowego ;) :D :o

I czy jesteś z "tego"zadowolona? :D

Nie chciałam:no:, ale chodzi o rolety???

A ty wiesz, że ja już się z Warszawiankami umawiam na wtorek u Moni w dzienniku :lol2:

A ja też, jakbym tylko zdążyła... to bym przyszła i głos na nr 1 oddała:p Na 1, nie 2:no: Choć prostokat może byłby bardziej funkcjonalny, to jednak kształt nóżek, a szczególnie to wycięcie przy nich w tym prostokątnym, zdecydowanie skłaniają mnie ku numerowi 1:yes: Numer 2 wyglada już zbyt orientalnie;)

Przy okazji dodam - jestem zdecydowanie przeciw mini-manu;)

A ja też, jakbym tylko zdążyła... to bym przyszła i głos na nr 1 oddała:p Na 1, nie 2:no: Choć prostokat może byłby bardziej funkcjonalny, to jednak kształt nóżek, a szczególnie to wycięcie przy nich w tym prostokątnym, zdecydowanie skłaniają mnie ku numerowi 1:yes: Numer 2 wyglada już zbyt orientalnie;)

Madzia powiedział dokładnie to co ja chciałam:yes: aaaa i też jestem za kwadratem, ponieważ u mnie kanapy stoją dokładnie tak samo a teraz mam prostokątny stolik ze starego domu i uważam, że jest kompletnie niepraktyczny...

zobaczę jak u Ciebie wyjdzie to opium to może i ja wreszcie się zdecyduję:D

Madziu, lejesz miód na moje skołatane serce :rotfl:

Madzia powiedział dokładnie to co ja chciałam:yes: aaaa i też jestem za kwadratem, ponieważ u mnie kanapy stoją dokładnie tak samo a teraz mam prostokątny stolik ze starego domu i uważam, że jest kompletnie niepraktyczny...

zobaczę jak u Ciebie wyjdzie to opium to może i ja wreszcie się zdecyduję:D

My też obstawiamy kwadrat, w razie jakby nie u mnie to przywiozę stolik do Ciebie:lol2:

aż ty niedobra :p

Ciekawe czy jeszcze były jak zamawiałam, wiesz jak to jest:rolleyes:, w razie co były jeszcze takie same lniane.

Nie chciałam:no:, ale chodzi o rolety???

A ty wiesz, że ja już się z Warszawiankami umawiam na wtorek u Moni w dzienniku :lol2:

Tak Martuś chodziło o rolety :D ;) :)

Chętnie zdjęcia bym zobaczyła :) :lol:

I bardzo się cieszę,że już się umawiasz na wtorek - znowu kroi mi sie miły dzień :lol2:

Już się nie mogę doczekać :D

Sptkanie z Warszawiankami nam się szykuje :o. A ja taka nieuczesana :lol2: :D :D

Edytowane przez lady in red