agawi74 06.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ciekawe czy jeszcze były jak zamawiałam, wiesz jak to jest:rolleyes: w razie co były jeszcze takie same lniane. Ależ nie, Marjelko, lnianych już nie ma od dawna. Nie można włożyć do koszyka:mad: Różowych było 5 więc zostały jeszcze dwie, bo ja kupiłam 1:lol2:. Wcześniej były jeszcze szare z brylancikiem, ale mi ktoś sprzed nosa sprzątnął ostatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak Martuś chodziło o rolety Chętnie zdjęcia bym zobaczyła I bardzo się cieszę,że już się umawiasz na wtorek - znowu kroi mi sie miły dzień Już się nie mogę doczekać Sptkanie z Warszawiankami nam się szykuje . A ja taka nieuczesana :D Nie zrobiłam fotek, bo wyszłam z domu zanim chłopcy skończyli montaż. Widziałam tylko Majowe, kolorystycznie pasują idealnie i dobrze zaciemniają, a wiesz że to południowe okno, także super wyszło. Już z Madzią i Monią jesteśmy umówione na obiad i ploteczki:lol2: mamy również zobaczyć Moni domek Także Kochana rób się na bóstwo, mamy czas do wtorku, u mnie od jutra ostra dieta Ależ nie, Marjelko, lnianych już nie ma od dawna. Nie można włożyć do koszyka:mad: Różowych było 5 więc zostały jeszcze dwie, bo ja kupiłam 1:lol2:. Wcześniej były jeszcze szare z brylancikiem, ale mi ktoś sprzed nosa sprzątnął ostatnią A to spoczko, ja takie szare z brylancikiem widziałam w eurofiranach Prostokątne i okrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A to spoczko, ja takie szare z brylancikiem widziałam w eurofiranach Prostokątne i okrągłe. Ooo dzięki za info. Jak będę w okolicy do wdepnę do eurofiran. Boże czy ten mój szał poduszkowy nigdy się nie skończy?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.12.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MarJel akurat u Ciebie uczesanie to pewnie najwiekszy problem Spoznilam sie na glosowanie ale i tak moj glos padlby na miniManu Nikt nie wspomina o Mikolaju-czyzby tutaj same niegrzeczne dziewczynki bywaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Po pierwsze,I love you, za to: Nadal nie znam dnia, ani godziny przeprowadzki:lol2: Wykonczysz nas tą przeprowadzka:lol2: Po drugie, nie gniewaj sie...bo ja stolik na pewno bialy bym obstawiala-jak Venuska...ale kształt-tez nie potrafie powiedziec...ten prosty jest najladniejszy,moim zdaniem ale te nozki troche dziwne...Martulka, bierz,ktory WAM sie najbardziej podoba a nie bedziesz sie nas sluchala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Martuśka ja to ostatnio jakaś otępiała chodzę, ciągle nie wiedziałam czego ten podłużny mniej mi pasuje niż opium kwadrat i dopiero zaczaiłam,że te nóżki są inne!!! Tym samym polecam kwadratową opcję opium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Spóźniłam się na głosowanie . Teraz zostaje mi tylko zaczekać na real foto stoliczka . Podobają mi się wszystkie z wyjątkiem 4. Dziewczyno ależ Ty idziesz do przodu. Mam nadzieję, ze święta już spędzicie w swoim domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 widze, że spóźniłam się na głosowanie, no trudno ale jeśli miałabym wybrać prostokąt czy kwadrat - KWADRAT (w końcu każdy kwadrat jest prostokatem więc mamy kompromis hi hi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie zrobiłam fotek, bo wyszłam z domu zanim chłopcy skończyli montaż. Widziałam tylko Majowe, kolorystycznie pasują idealnie i dobrze zaciemniają, a wiesz że to południowe okno, także super wyszło. Już z Madzią i Monią jesteśmy umówione na obiad i ploteczki:lol2: mamy również zobaczyć Moni domek Także Kochana rób się na bóstwo, mamy czas do wtorku, u mnie od jutra ostra dieta A to spoczko, ja takie szare z brylancikiem widziałam w eurofiranach Prostokątne i okrągłe. Ale atrakcji nam sie szykuje Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam! Widzę, że decyzja w sprawie stolika podjęta:) Moim skromnym zdaniem, jest ona bardzo słuszna!! Ja również po obejżeniu serialu Usta Usta zakochałam się w tym stoliku, a po zajrzeniu na strone Kare Design postanowałam go mieć U mnie to troche ryzykowne bo dom jeszcze nieskończony, co za tym idzie zero mebli, ale mam już wybraną kolorystykę ścian i mniej więcej wiem co chcę, dlatego zdecydowałam się go nabyć Szukam teraz tylko "naiwniaka" w rodzinie, który mi go przechowa do mementu przeprowadzki:) Mam pytanie, czy planujesz dodać jakiś jeden akcent kolorystyczny w salonie-np w postaci drobnych dodatków? Ja zdecydowałam się u siebie na pomarańcz, oby mi się szybko nie znudził. Tak jak pisałam wcześniej jesteś moim "guru" dlatego, nie śmiem nic sugerować, taka tylko nasunęła mi się myśl patrząc na Twój piękny salon:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 08.12.2011 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam, jakoś nie mogłam sobie tego stolika wyobrazić z tymi kanapami, nie grało mi to, ale w sumie nie wygląda źle, odważnie i pasuje do waszych wnętrzhttp://img338.imageshack.us/img338/4963/dsc07772kq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 08.12.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Lina, super !!! Stolik wygląda świetnie ( chociaż byłam za manu ) Marta a do Gdańska się nie wybierasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ooo Olu.U. Ty jesteś z Opola, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 MarJel też jestem za stolikiem nr 1 A kanapy są po prostu re-we-la-cyj-ne Boski ten Twój salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 O matko kolejny wątek gdzie co dzień nowa strona Gratuluję zakupu, obejrzę go sobie w domu bo w pracy mi się nie wyświetlają zdjęcia z FM Chyba się już zorientowali które opcje trzeba mi zablokować, żebym chociaż trochę czasu poświęciła pracy... Dzięki za lampę, jak przeczytałam Kolarz to pomyślałam: o, jak fajnie, polska firma to może i ceny w zasięgu, a potem weszłam na ich stronę... Kurka piękne żyrandole, tylko po co mi je pozłacają i mnożą cenę razy 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 MarJel akurat u Ciebie uczesanie to pewnie najwiekszy problem Spoznilam sie na glosowanie ale i tak moj glos padlby na miniManu Nikt nie wspomina o Mikolaju-czyzby tutaj same niegrzeczne dziewczynki bywaly Jak to się mówi szewc bez butów chodzi:P Reklamą mojego salonu to ja na pewno nie jestem:lol2: Po pierwsze,I love you, za to: Wykonczysz nas tą przeprowadzka:lol2: Po drugie, nie gniewaj sie...bo ja stolik na pewno bialy bym obstawiala-jak Venuska...ale kształt-tez nie potrafie powiedziec...ten prosty jest najladniejszy,moim zdaniem ale te nozki troche dziwne...Martulka, bierz,ktory WAM sie najbardziej podoba a nie bedziesz sie nas sluchala... A mnie dziwne nóżki się właśnie podobają Bo ja dziwna też jestem Martuśka ja to ostatnio jakaś otępiała chodzę, ciągle nie wiedziałam czego ten podłużny mniej mi pasuje niż opium kwadrat i dopiero zaczaiłam,że te nóżki są inne!!! Tym samym polecam kwadratową opcję opium Dokładnie Karolcia, mi to samo nie pasuje w prostokątnym, dlatego jak już to kwadrat biere Spóźniłam się na głosowanie . Teraz zostaje mi tylko zaczekać na real foto stoliczka . Podobają mi się wszystkie z wyjątkiem 4. Dziewczyno ależ Ty idziesz do przodu. Mam nadzieję, ze święta już spędzicie w swoim domku ?? Mirelko jakbym na święta się nie przeprowadziła, to sama do siebie bym się przestała odzywać widze, że spóźniłam się na głosowanie, no trudno ale jeśli miałabym wybrać prostokąt czy kwadrat - KWADRAT (w końcu każdy kwadrat jest prostokatem więc mamy kompromis hi hi ) Dzięki blekitna każda opinia na wagę złota:D Ale atrakcji nam sie szykuje Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę Ja nie wiem Lady, czy nam dnia wystarczy? Czy nastawiać się w ogóle na zakupy, czy też towarzysko, obiadkowo, plotkowo:rolleyes: Mąż już na mnie dziwnym wzrokiem patrzy:o, pyta po co jadę? Ostro twierdzę że, na zakupy, coś będę musiała przywlec przynajmniej z ikei, żeby nie było że tylko przyjemności mi w głowie.... Witam! Widzę, że decyzja w sprawie stolika podjęta:) Moim skromnym zdaniem, jest ona bardzo słuszna!! Ja również po obejżeniu serialu Usta Usta zakochałam się w tym stoliku, a po zajrzeniu na strone Kare Design postanowałam go mieć U mnie to troche ryzykowne bo dom jeszcze nieskończony, co za tym idzie zero mebli, ale mam już wybraną kolorystykę ścian i mniej więcej wiem co chcę, dlatego zdecydowałam się go nabyć Szukam teraz tylko "naiwniaka" w rodzinie, który mi go przechowa do mementu przeprowadzki:) Mam pytanie, czy planujesz dodać jakiś jeden akcent kolorystyczny w salonie-np w postaci drobnych dodatków? Ja zdecydowałam się u siebie na pomarańcz, oby mi się szybko nie znudził. Tak jak pisałam wcześniej jesteś moim "guru" dlatego, nie śmiem nic sugerować, taka tylko nasunęła mi się myśl patrząc na Twój piękny salon:) Pozdrawiam Magdzinska, na tą chwilę nie planuję akcentu, ale baza jest biała, szara, czarna+ plus jeden rodzaj drewna, więc w każdej chwili mogę coś dołożyć. na razie nacieszę się tym kolorystycznym spokojem, a potem kto wie:rolleyes: Na stolik niestety trzeba czekać 5-6 tyg. Także mój byłby ewentualnie w połowie stycznia:( MarJel a do Opola się nie wybierasz??? Wybieram:P Jak ty się wybierzesz i osiądziesz na stałe:p Jest tam taka jedna Afrodyta, koleżanka mojego Benia, prosił żebym pozdrowiła osobiście:lol2: Witam, jakoś nie mogłam sobie tego stolika wyobrazić z tymi kanapami, nie grało mi to, ale w sumie nie wygląda źle, odważnie i pasuje do waszych wnętrz http://img338.imageshack.us/img338/4963/dsc07772kq.jpg Lina ANIELE mój:hug: DZIEKUJĘ!!!! Mi sie podoba, bardzo mi pomogłaś. Na wizualce stolik świeci bielą, pewnie w rzeczywistości by się bardziej zlał z jasną podłogą. Myślę jeszcze o tym żeby konsolkę jednak wynieść na docelowe miejsce, czyli na górę pod galerię zdjęć, a na dół kupić podobną tylko z giętymi nóżkami:rolleyes: Lina, super !!! Stolik wygląda świetnie ( chociaż byłam za manu ) Marta a do Gdańska się nie wybierasz ??? Pielgrzym MarJelka dotrze wszędzie:lol: Zapomniałam Ci napisać, że lampka do gabinetu już dawno przyszła, jest przepiękna! Delikatna, bardzo dobrze wykonana i nie droga. jeszcze raz dziękuję za namiar:hug: MarJel też jestem za stolikiem nr 1 A kanapy są po prostu re-we-la-cyj-ne Boski ten Twój salon O matko kolejny wątek gdzie co dzień nowa strona Gratuluję zakupu, obejrzę go sobie w domu bo w pracy mi się nie wyświetlają zdjęcia z FM Chyba się już zorientowali które opcje trzeba mi zablokować, żebym chociaż trochę czasu poświęciła pracy... Dzięki za lampę, jak przeczytałam Kolarz to pomyślałam: o, jak fajnie, polska firma to może i ceny w zasięgu, a potem weszłam na ich stronę... Kurka piękne żyrandole, tylko po co mi je pozłacają i mnożą cenę razy 100? A no tanie nie są, bo to kryształki swarovski:rolleyes: Wydaję mi się, że te pozłacane wszystkie występują też w wersji zwyczajnej, też nie taniej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.12.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Martuśka konsolka na giętych nóżkach będzie piękna ( inaczej bym jej nie miała ) Ale ja na dole zostawiłabym ta prostą a giętą na góre chyba wyeksmitowała, bo zastanawiam sie czy nie za dużo tych giętych elementów Ci sie nie stworzy, srebrna konsolka, łazweczka, stolik opium.... może wystarczy i dla równowagi prostą konsolke zostaw na dole.... nie wiem.... tak dumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 MarJelko,ja nadal nie mogę uwierzyć, że Wy jeszcze NIE mieszkacie.W TAKIM domu. TAK wykończonym, zaaranżowanym, dopieszczonym?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 dom jest tak pieknie wyszykowany i wykńczony na tip top, że aż szkoda w nim zamieszkać, żeby nic nie zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja nie wiem Lady, czy nam dnia wystarczy? Czy nastawiać się w ogóle na zakupy, czy też towarzysko, obiadkowo, plotkowo:rolleyes: Mąż już na mnie dziwnym wzrokiem patrzy:o, pyta po co jadę? Ostro twierdzę że, na zakupy, coś będę musiała przywlec przynajmniej z ikei, żeby nie było że tylko przyjemności mi w głowie.... Ja zdecydowanie jestem za łączeniem przyjemnego z pożytecznym Czyli - i spotkanie z Warszawiankami i obiadek ( w trakcie plotki oczywiście ) i odwiedziny u Moni i zakupy ( przynajmniej niewielkie ale IKEI to ja sobie nie odmówię W końcu to miał być "dzień zakupów dla domu" . Wydaje mi się ,że jak wyjedziemy 7-7:30 to na 11.00 powinnysmy dojechać do stolycy . Wtedy najpierw IKEA czy przyjemności? Zabrzmiało jakby IKEA ciężką pracą była Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts