lady in red 08.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Martuśka konsolka na giętych nóżkach będzie piękna ( inaczej bym jej nie miała ) Ale ja na dole zostawiłabym ta prostą a giętą na góre chyba wyeksmitowała, bo zastanawiam sie czy nie za dużo tych giętych elementów Ci sie nie stworzy, srebrna konsolka, łazweczka, stolik opium.... może wystarczy i dla równowagi prostą konsolke zostaw na dole.... nie wiem.... tak dumam Dobrze prawi koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.12.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 dom jest tak pieknie wyszykowany i wykńczony na tip top, że aż szkoda w nim zamieszkać, żeby nic nie zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to i jak dorzucę swoje 5 groszy. Też na początku śmiałam się z pomysłu, żeby dobierać stolik pod nóżki od kanapy, ale niestety - wklejka Liny spowodowała, że śmiech mi zamarł na ustach... Stolik bardzo ładnie pasuje do salonu, ale sprawia, że te drewniane nóżki strasznie się rzucają w oczy. no gryzą się z całą resztą po prostu. wyglądają jak plama na białej sukience. Także wg mnie Marto, masz tylko dwa wyjścia: albo drewniany stolik albo przemalowanie nóżek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Hej, Dziewczęta, chciałabym założyć swoją galerię, ale ni cholery nie potrafię sie za to zabrać, a kombinuje, a wklejam coś i nic:bash: Proszę o jakieś wskazówki-heeeelp:confused: ...a i przy okazji znalazłam takie cudo (troche drewna, trochę bieli) http://www.vintagehome.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=49&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl ten stolik jest trochę poprzecierany, ale myślę że moża by było porozmawiać przed zamówieniem o możliwości polakierowania na jednolity biały. Z tym drewnianym blatem wygląda b.fajnie:) albo taki, też ciekawy (tylko z blatem w kolorze Twojego stołu w jadalni) http://www.vintagehome.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=79&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl Edytowane 10 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Hej, Dziewczęta, chciałabym założyć swoją galerię, ale ni cholery nie potrafię sie za to zabrać, a kombinuje, a wklejam coś i nic:bash: Proszę o jakieś wskazówki-heeeelp:confused: Ja Ci nie pomogę, bo zabiłaś mnie tym stolikiem z szarym blatem Wchodzisz na spis wątków galerii, klikasz "Napisz nowy temat" i już jest Potem sobie koniecznie zrób do niego stopkę w podpisie w ustawieniach, zakładam że jak zrobiłaś avatar, to ze stopką też Ci się uda, a jak nie to pytaj dalej W ogóle pół sklepu bym wykupiła, te pół z bielonymi dębami Edytowane 10 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 nilaf, w dziale Galeria zdjec domów forumowiczów klikasz na "napisz nowy temat"-u góry po lewej stronie i ...juz:) dajesz tytuł, bo to bedzie tytuł Twojego watku i piszesz:) Spróbuj i daj znac, czy sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ok, z galerią się udało, a teraz jak zrobić stopkę. Po kolei:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dziewczynki to jest sklep naszej forumowej koleżanki Betib...robia piekne rzeczy i mozna zamówić co się tylko chce. Kilka dziewczyn już ma meble od Betib i bardzo są zadowolone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 tak rzeczywiście to jest betib:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ok, z galerią się udało, a teraz jak zrobić stopkę. Po kolei:0 Wchodzisz w Twój profil, potem po prawej Ustawienia, po lewej jest lista, w dziale Moje ustawienia pod edytuj avatar jest edytuj sygnaturę i tam wpisujesz: Nazwa Twojego wątku[ /URL]" tylko bez spacji - ja tu musiałam dać, bo by się nie wyświetliło tak, żebyś mogła zobaczyć... i coś możesz sobie jeszcze dopisać, np. "Dorcia jest fajna" Dziewczynki to jest sklep naszej forumowej koleżanki Betib...robia piekne rzeczy i mozna zamówić co się tylko chce. Kilka dziewczyn już ma meble od Betib i bardzo są zadowolone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.12.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 DorcialQ,nie wiedziałaś, że to sklep Betib??? Zerknij na wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?109181-nasz-dom-w-szeregowcu-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 DorcialQ, nie wiedziałaś, że to sklep Betib??? Zerknij na wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?109181-nasz-dom-w-szeregowcu-%29 No właśnie słyszałam ostatnio zewsząd o tej legendarnej betib i miałam się zabrać za jej szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Martulka, przepraszam za off topic ale nie chce byc gołosłowna...a obiecałam Moni,ze wkleje:lol: byłam dziewczyny w galerii w Kielcach Echo jest piękna, a sklepów masę wybór super wszędzie , dużo wszystkiego i do tego nie powybierane. większy wybór niz w Krakowie chyba na zakupy to do kIELC Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Martulka, przepraszam za off topic ale nie chce byc gołosłowna...a obiecałam Moni,ze wkleje:lol: Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Hej Martuśka Czy Ty nadal jesteś zaiteresowana tą dziewczyną do sprzątania???Ja z nią ostatnio rozmawiałam, już ustaliłam z nia dni u mnie, wiem,ze ma jeszcze 2 dni w tygodniu wolne, więc jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać, bo ona do końca roku soie wszytko układa, mogła by zacząć od 1 lutego. Dziewczyna bardzo uczciwa, dokładna, skromna i niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.12.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Karolina ...a czy ona dojeżdza?jak Ci z pewnego banku? ("dojeżdzaja,załatwiaja") jesli tak,to ja chetna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Hmmm .... troche dojeżdża Dojeżdza, załatwia ale niestety opłatę pobiera, he he na szczęście u niej przynajmniej człowiek wie za co płaci Mieszka poza Lublinem więc nawet do nas musi dojechać, jak sie łapiesz w promieniu godziny jazdy to dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Spóźniona, ale sie wypowiem, a co Gdzieś na początku wątku zadałaś podobne pytanie i wtedy byłam za mini-manu. Później odszczekałam to, bo sama zakochawszy się w opium nie widziałam w tym salonie niczego innego i tak jest nadal OPIUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Wydaje mi się ,że jak wyjedziemy 7-7:30 to na 11.00 powinnysmy dojechać do stolycy . Wtedy najpierw IKEA czy przyjemności? Zabrzmiało jakby IKEA ciężką pracą była Buziaki! Lady, obawiam się że wcześniej jak 8 nie wyjadę.... Pewnie będę musiała wyprawić dzieciaki do szkoły/przedszkola żeby już nie zostawiać ze wszystkim męża, który i tak całe popołudnie i wieczór z nimi spędzi, a to i tak będzie dla niego nie lada wyzwanie Nie wiem jeszcze co pierwsze... Monia się musi określić o której do niej. Martuśka konsolka na giętych nóżkach będzie piękna ( inaczej bym jej nie miała ) Ale ja na dole zostawiłabym ta prostą a giętą na góre chyba wyeksmitowała, bo zastanawiam sie czy nie za dużo tych giętych elementów Ci sie nie stworzy, srebrna konsolka, łazweczka, stolik opium.... może wystarczy i dla równowagi prostą konsolke zostaw na dole.... nie wiem.... tak dumam Chyba masz racje Karolcia:yes:, nie ma co przesadzać No to i jak dorzucę swoje 5 groszy. Też na początku śmiałam się z pomysłu, żeby dobierać stolik pod nóżki od kanapy, ale niestety - wklejka Liny spowodowała, że śmiech mi zamarł na ustach... Stolik bardzo ładnie pasuje do salonu, ale sprawia, że te drewniane nóżki strasznie się rzucają w oczy. no gryzą się z całą resztą po prostu. wyglądają jak plama na białej sukience. Także wg mnie Marto, masz tylko dwa wyjścia: albo drewniany stolik albo przemalowanie nóżek:) Dzięki za opnie:) Tak mną już zakręciliście, że nadal stolika nie zamówiłam:eek: tak rzeczywiście to jest betib:) nilaf, dziękuję za propozycję stolikowe:hug: Te od Betib są przepiękne, jak wszystko u niej, ale u mnie mi się chyba jednak nie widzą nawet po tuningu Martulka, przepraszam za off topic ale nie chce byc gołosłowna...a obiecałam Moni,ze wkleje:lol: Buziaki!!! Oluś, kurcze bo pomyslę że Galerjanka jestem Jak nic zapisuję sobie, ale odwiedziny w przyszłym roku:D Hej Martuśka Czy Ty nadal jesteś zaiteresowana tą dziewczyną do sprzątania???Ja z nią ostatnio rozmawiałam, już ustaliłam z nia dni u mnie, wiem,ze ma jeszcze 2 dni w tygodniu wolne, więc jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać, bo ona do końca roku soie wszytko układa, mogła by zacząć od 1 lutego. Dziewczyna bardzo uczciwa, dokładna, skromna i niedroga. Dziękuję Karolcia za informację, dostałam namiar do równie dobrej dziewczyny, jeszcze jej nie poznałam Po ostatniej ekipie sprzatającej :mad:na święta postanwiłam posprzątać sama. Po nowym roku pewnie skorzystam z pomocy Spóźniona, ale sie wypowiem, a co Gdzieś na początku wątku zadałaś podobne pytanie i wtedy byłam za mini-manu. Później odszczekałam to, bo sama zakochawszy się w opium nie widziałam w tym salonie niczego innego i tak jest nadal OPIUM Aniu, a ja znowu mam wątpliwości, jakbym nie miała już bym dawno zamówiła, a tak nadal dumam. Maż mnie jednak ostro namawia na opium, w razie kiszki, będzie na niego Wybieram się we wtorek do solycy W celach towarzyskich i nie tylko:popcorn: Pewnie zdążę odwiedzić tylko ikea:roll: Mam juz listę zakupów, pochwalę się jednak jak kupię. Mam tez w planach kupić do pokoju córki wiklinowy fotel. Po części dla ozdoby, ale przede wszystkim przyda się jako dodatkowe siedzisko przy biurku, jak przyjdzie koleżanka, czy Pani na prywatne lekcje. Nie trzeba będzie za każdym razem taszczyć z dołu dodatkowego krzesła. Na co dzień stałby w miejscu gdzie kuferki( te polecą obok Mai łóżka) http://img607.imageshack.us/img607/2833/dsc0694z.jpg Uploaded with ImageShack.us Podobają mi się: http://img545.imageshack.us/img545/7936/byholmamariebergfotel01.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/3745/finntorpfotel0117721pe2.jpg Uploaded with ImageShack.us Obstawiam biały , aczkolwiek pewna nie jestem Ciekawe czy zmieści się na tylene siedzenie w samochodzie? Przewoził ktoś może fotel wiklinowy osobówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 MArtuś fotele fajne...ja myslę , że się zmieści choc to zależy jaka osobówka...my ostatnio moim kombi przewozilismy ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts