DorciaIQ 11.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 I co, pewnie masz juz caly wtorek zabukowany towarzysko w tej stolicy, he? A do ktorej ikei jedziesz, bo jak w jankach, to moze przypadkiem na siebie wpadniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No nie kochana, ten w naturalnej wiklinie jest boski na żywo:rolleyes: Bierz go;) Biały już jakiś takie babciny;) Choć na żywo nie widziałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 MArtuś fotele fajne...ja myslę , że się zmieści choc to zależy jaka osobówka...my ostatnio moim kombi przewozilismy ławkę Mój nie combi, będę próbowała, jak nie wejdzie oddam, lub myślę sobie aby wcześniej umówić się z kurierem na odbiór, ale nie wiem jak te fotele są zapakowane, czy w ogóle są... I co, pewnie masz juz caly wtorek zabukowany towarzysko w tej stolicy, he? A do ktorej ikei jedziesz, bo jak w jankach, to moze przypadkiem na siebie wpadniemy? Tez w jankach Poznam Cię Dorcia na pewno Towarzysko z forumkami oczywiście. No nie kochana, ten w naturalnej wiklinie jest boski na żywo:rolleyes: Bierz go;) Biały już jakiś takie babciny;) Choć na żywo nie widziałam:oops: Madziu, biały fajny, ale ma mały minusik, oprócz tego że babciny to na żywo wydaję się bardziej plastikowy jak wiklinowy, tak mi się wydaję Ten naturalny jest piękny, ale wielki i na pewno mi nie wejdzie do samochodu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja też jestem za naturalnym:yes: Jest ciekawszy:D I myślę, że spokojnie zmieści się do osobówki, pod warunkiem, że nie jeździsz Mini Cooperem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja też jestem za naturalnym:yes: Jest ciekawszy:D I myślę, że spokojnie zmieści się do osobówki, pod warunkiem, że nie jeździsz Mini Cooperem:rotfl: W razie jak się nie zmieści, zrobię takie myk jak w reklamie ikea- na dach Dziewczynki, wszystkie chyba bywacie w H&Y, na pewno widziałyście białą, przecieraną zastawę stołową COTTAGE, jest od jakiegoś czasu przeceniona. Tak się zastanawiam nad jej kupnem:rolleyes: Widziałyście? Co o niej sądzicie? http://img600.imageshack.us/img600/5007/5361.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie mogę wkleić większej fotki,podaję link http://home-you.com/?go=cat&rname=kuchnia&gid=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 W razie jak się nie zmieści, zrobię takie myk jak w reklamie ikea- na dach He, he pracowałam kiedyś nad tą reklamą Dziewczynki, wszystkie chyba bywacie w H&Y, na pewno widziałyście białą, przecieraną zastawę stołową COTTAGE Marjelko, ja byłam ostatnio i nawet kupowałam parę rzeczy, ale zastawie się nie przyglądałam... Może dlatego, że już tyle tego mam, że nawet nie patrzę... Na zdjęciu wydaje się bardzo ładna, ale upewnij się czy to nie jest zwykła ceramika... W H&Y panuje teraz piekło, kolejka do kasy na 30 min stania:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.12.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Oglądałam ją w H&Y I to kolejna piękna na zdjęciu kolekcja, która w rzeczywistości wygląda średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 MarJel, zastawie w H&Y się nie przyglądałam, a szczerze mówiąc, to nawet nie wpadła mi w ogóle w oko. Mam pytanie do ciebie - dogadałam się z producentem czarnej ławeczki, że zrobią mi ją tak jak chcę (czyli nóżki nie będą wystawały za obręb siedziska, a nawet je trochę cofną w głąb) i teraz mam do ciebie pytanie - jaki masz materiał na siedzisku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 mi szczerze mówiąc nie bardzo sie podoba nawet na zdjęciu, bardziej podoba się już "emblem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 marta podaj twój adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pierwszy fotel oczywiście, Marta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Oglądałam ją w H&Y I to kolejna piękna na zdjęciu kolekcja, która w rzeczywistości wygląda średnio Dziękuję Joliska za opinie, co prawda ten byłby do użytku codziennego, oprócz tego jeszcze jeden chciałam kupić bardziej elegancki i świąteczny MarJel, zastawie w H&Y się nie przyglądałam, a szczerze mówiąc, to nawet nie wpadła mi w ogóle w oko. Mam pytanie do ciebie - dogadałam się z producentem czarnej ławeczki, że zrobią mi ją tak jak chcę (czyli nóżki nie będą wystawały za obręb siedziska, a nawet je trochę cofną w głąb) i teraz mam do ciebie pytanie - jaki masz materiał na siedzisku ? Lidzia, ja mam szary plusz Haiti, jak chcesz mogę zabrać próbkę jutro do Moni, chyba że już zamówiłaś inne obicie? Będziesz jutro? mi szczerze mówiąc nie bardzo sie podoba nawet na zdjęciu, bardziej podoba się już "emblem" Dzisiaj będę to luknę sobie marta podaj twój adres na priva Oki zaraz wyślę, a co ty kombinujesz Renatko? Pierwszy fotel oczywiście, Marta! Też mi się zaczyna podobać co raz bardziej pierwszy, żeby się zmieścił do samochodu, żeby się zmieścił do samochodu.... He, he pracowałam kiedyś nad tą reklamą Marjelko, ja byłam ostatnio i nawet kupowałam parę rzeczy, ale zastawie się nie przyglądałam... Może dlatego, że już tyle tego mam, że nawet nie patrzę... Na zdjęciu wydaje się bardzo ładna, ale upewnij się czy to nie jest zwykła ceramika... W H&Y panuje teraz piekło, kolejka do kasy na 30 min stania:mad: U nas kolejek nie ma, tym bardziej, że ja tam z reguły wpadam przed południem. Faktycznie zastawa jakaś taka letka jest. Aguś, ale poważnie pracujesz w reklamie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Lidzia, ja mam szary plusz Haiti, jak chcesz mogę zabrać próbkę jutro do Moni, chyba że już zamówiłaś inne obicie? Będziesz jutro? Jeśli będziesz tak miła, to zabierz ze sobą jutro próbki, bo jeszcze nie złożyłam zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jeśli będziesz tak miła, to zabierz ze sobą jutro próbki, bo jeszcze nie złożyłam zamówienia. Będę miła i zabiorę Wezmę wszystkie, mam kilka(5-6) rodzai wszystkie to szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Też jestem za pierwszym fotelem Na stronie Ikei są jego wymiary (co prawda jako samego fotela, bo nie ma wymiarów opakowania - a szkoda, bo kiedyś były podawane dokładnie w cm wszystkie paczki), więc możesz sobie spróbować wymierzyć auto i zobaczysz czy Ci wejdzie. Jak będzie w jakimś kartonie dodatkowo, który zwiększyłby jego wymiary i przez to mógłby Ci nie wejść to zawsze na parkingu możesz go przecież wypakować i włożyć do samochodu luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Też jestem za pierwszym fotelem Na stronie Ikei są jego wymiary (co prawda jako samego fotela, bo nie ma wymiarów opakowania - a szkoda, bo kiedyś były podawane dokładnie w cm wszystkie paczki), więc możesz sobie spróbować wymierzyć auto i zobaczysz czy Ci wejdzie. Jak będzie w jakimś kartonie dodatkowo, który zwiększyłby jego wymiary i przez to mógłby Ci nie wejść to zawsze na parkingu możesz go przecież wypakować i włożyć do samochodu luzem Tez tak kombinuję Dzisiaj jeszcze przećwiczę rozkładanie tylnego siedzenia, bo w życiu tego nie robiłam i wymierzę auto wszerz i wzdłuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Obydwa fotele mi się podobają, ale pierwszy jest ciekawszy Ja przewoziłam fotel wiklinowy osobówką (nie był z Ikei) i wszedł bez większego problemu - co prawda nie był w pudle, tylko pokryty czarną folią transportową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Nie podoba mi się ten zestaw bo "przecierki" na talerzach to przesada . Z tego co pamiętam to na zdjęciu jest biały a na żywo jakiś taki ni to beżżż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zgadzam się z Yokastą, zastawę widziałam i też wydaje mi się że jest beżowa, a te przecierki...hmm no do obiadu jakoś tak mi nieświeżo Marta a może rzuć okiem na zastawę którą ja chcę kupić? Firma Lubiana seria Afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja mam na co dzień też Lubiana tylko model Arianna jeszcze z poprzedniego domu, nic sie z nią nie dzieje a w zmywarce ciągle:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts