Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

U nas kolejek nie ma, tym bardziej, że ja tam z reguły wpadam przed południem. Faktycznie zastawa jakaś taka letka jest.

Aguś, ale poważnie pracujesz w reklamie???:cool:

No to wpadnij i oblookaj- może jednak warto go kupić po tej cenie:)

Marta, z reklamą to poważnie:yes::D

W sprawie różowych poduszek- odezwij się do nich, bo u mnie wyszedł niezły numer- okazało się, że firma ma lekko skopany system. Ja zamówiłam przesyłkę za pobraniem, a oni czekali na przelew:mad::mad: Nie wiem, jaką opcję Ty wybrałaś;)

Już wszystko z nimi wyjaśniłam i poduszka ma być jutro:wiggle:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja dostałam w prezencie filiżanki z tego zestawu.... niestety nie przepadam za nimi.... są spore i wszytko ok ale te przetarcia nie za fajne... poprostu ja takich nie lubię... i kolor rzeczywiście nie jest do końca biały...

Napewno wypatrzysz jeszcze jakieś cudeńko ;)

Marta, wysłałam ci na PW adres Moniki, dostałaś ?

Tak Lidziu dostałam, już zapisałam, dziękuję Ci bardzo. Do zobaczenia jutro:bye:

Aguś, wysłałam przelew:yes:, pewnie jutro dojdą, a jak nie to też napiszę milusiego maila;)

Dziewczynki skutecznie wybiłyście mi zastawę obiadową z głowy :p Dzisiaj jeszcze raz w H&Y przeszłam obok niej, parschnęłam phi i poszłam se dalej :lol2::lol2:

Kończę listę zakupów i zmykam spać, bo jutro pół dnia za kółkiem mnie czeka :rolleyes:, ale za to jakiego dnia :popcorn::lol:

A z reklamami tp może masz coś wspólnego? Uwielbiam je - Mam piloto, mam laptoopoooo...:rotfl:

Nasz kolega je robi... pytam, bo może ty też i się okaże, że się znacie:lol2:

Nie Madziu, z tymi akurat nie:no: A tamte rzeczywiście są świetne:lol2:

Marjelko już pisałam u Madzi- bawcie się jutro dobrze i foty, foty, soooo?:yes:

I pokaż potem zdjęcia :)

Nic nie obiecuję, muszę to skonsultować z resztą Gwiazd :cool:

A z reklamami tp może masz coś wspólnego? Uwielbiam je - Mam piloto, mam laptoopoooo...:rotfl:

Nasz kolega je robi... pytam, bo może ty też i się okaże, że się znacie:lol2:

Aga mi się pochwaliła, że pracuję w reklamie, więc wszystko możliwe :yes:

Bede niezmiernie szczesliwa,jak Was choc na fotce zobacze i schrupię Was wszystkie!:D

Uwazaj jutro na siebie i jedz ostrożnie!

Dziękuję Kochanie :hug:

zmykaj i jak pisalam u Oli czekam na zdjęcia ze spotkania. tylko bez wymigiwań:)

No doooobra ;)

Pasażerki, też grzecznie mi tam-nie rozpraszać kierowcy (znaczy sie kierownicy:D) i bawcie sie dobrze-nie powiem, ze nie zakreci mi sie lezka...ale jutro wchodzą płytkarze,wiec moze poprawią mi humor;)

Pasażerka będzie jedna, ze względu na fotel który muszę przecież zmieścić :p

Pasażerka już wypróbowana w Radomiu:popcorn:, na pewno nie da mi zasnąć bo to gaduła łokropna ;)

Ja dopiero co się zalogowałam:D a obgadujcie sobie...:lol2:

Paaa:goodnight:

:bye:

Marjelko odnośnie porcelany, to oglądałaś w Witeksie?

Spory wybór mają- biała, kremowa w różnych stylach:yes:

http://www.centrumwitek.pl/oferta.najlepsze.meble.w.najnizszej.cenie/products/category/64

mi wpadły w oko Classic Britanica :) ładniusie i jakie mają oświetlenie ładne :rolleyes: