agawi74 12.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 U nas kolejek nie ma, tym bardziej, że ja tam z reguły wpadam przed południem. Faktycznie zastawa jakaś taka letka jest. Aguś, ale poważnie pracujesz w reklamie??? No to wpadnij i oblookaj- może jednak warto go kupić po tej cenie:) Marta, z reklamą to poważnie:yes: W sprawie różowych poduszek- odezwij się do nich, bo u mnie wyszedł niezły numer- okazało się, że firma ma lekko skopany system. Ja zamówiłam przesyłkę za pobraniem, a oni czekali na przelew:mad: Nie wiem, jaką opcję Ty wybrałaś Już wszystko z nimi wyjaśniłam i poduszka ma być jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.12.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja dostałam w prezencie filiżanki z tego zestawu.... niestety nie przepadam za nimi.... są spore i wszytko ok ale te przetarcia nie za fajne... poprostu ja takich nie lubię... i kolor rzeczywiście nie jest do końca biały... Napewno wypatrzysz jeszcze jakieś cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Marta, wysłałam ci na PW adres Moniki, dostałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Marta, wysłałam ci na PW adres Moniki, dostałaś ? Tak Lidziu dostałam, już zapisałam, dziękuję Ci bardzo. Do zobaczenia jutro:bye: Aguś, wysłałam przelew:yes:, pewnie jutro dojdą, a jak nie to też napiszę milusiego maila;) Dziewczynki skutecznie wybiłyście mi zastawę obiadową z głowy Dzisiaj jeszcze raz w H&Y przeszłam obok niej, parschnęłam phi i poszłam se dalej :lol2: Kończę listę zakupów i zmykam spać, bo jutro pół dnia za kółkiem mnie czeka , ale za to jakiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Martulkaaaaaa, wez łaparat,plosieeeee:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 I pokaż potem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Martulkaaaaaa, wez łaparat,plosieeeee:yes: Mam dobry telefjon Dobrze mi Oluś przypomniałaś, muszę go podłączyć pod ładowarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 He, he pracowałam kiedyś nad tą reklamą A z reklamami tp może masz coś wspólnego? Uwielbiam je - Mam piloto, mam laptoopoooo... Nasz kolega je robi... pytam, bo może ty też i się okaże, że się znacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Bede niezmiernie szczesliwa,jak Was choc na fotce zobacze i schrupię Was wszystkie! Uwazaj jutro na siebie i jedz ostrożnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A z reklamami tp może masz coś wspólnego? Uwielbiam je - Mam piloto, mam laptoopoooo... Nasz kolega je robi... pytam, bo może ty też i się okaże, że się znacie:lol2: Nie Madziu, z tymi akurat nie:no: A tamte rzeczywiście są świetne:lol2: Marjelko już pisałam u Madzi- bawcie się jutro dobrze i foty, foty, soooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 I pokaż potem zdjęcia Nic nie obiecuję, muszę to skonsultować z resztą Gwiazd A z reklamami tp może masz coś wspólnego? Uwielbiam je - Mam piloto, mam laptoopoooo... Nasz kolega je robi... pytam, bo może ty też i się okaże, że się znacie:lol2: Aga mi się pochwaliła, że pracuję w reklamie, więc wszystko możliwe Bede niezmiernie szczesliwa,jak Was choc na fotce zobacze i schrupię Was wszystkie! Uwazaj jutro na siebie i jedz ostrożnie! Dziękuję Kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pasażerki, też grzecznie mi tam-nie rozpraszać kierowcy (znaczy sie kierownicy) i bawcie sie dobrze-nie powiem, ze nie zakreci mi sie lezka...ale jutro wchodzą płytkarze,wiec moze poprawią mi humor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Agwi, a my myśląc że śpisz, tu po cichutku Ciebie obgadujemy , a Ty czuwasz jednak nad nami:D To ja zmykam, żeby nie mieć worów pod oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Agwi, a my myśląc że śpisz, tu po cichutku Ciebie obgadujemy , a Ty czuwasz jednak nad nami:D To ja zmykam, żeby nie mieć worów pod oczami zmykaj i jak pisalam u Oli czekam na zdjęcia ze spotkania. tylko bez wymigiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Agwi, a my myśląc że śpisz, tu po cichutku Ciebie obgadujemy , a Ty czuwasz jednak nad nami:D To ja zmykam, żeby nie mieć worów pod oczami Ja dopiero co się zalogowałam:D a obgadujcie sobie... Paaa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 zmykaj i jak pisalam u Oli czekam na zdjęcia ze spotkania. tylko bez wymigiwań No doooobra Pasażerki, też grzecznie mi tam-nie rozpraszać kierowcy (znaczy sie kierownicy) i bawcie sie dobrze-nie powiem, ze nie zakreci mi sie lezka...ale jutro wchodzą płytkarze,wiec moze poprawią mi humor;) Pasażerka będzie jedna, ze względu na fotel który muszę przecież zmieścić Pasażerka już wypróbowana w Radomiu:popcorn:, na pewno nie da mi zasnąć bo to gaduła łokropna Ja dopiero co się zalogowałam:D a obgadujcie sobie... Paaa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Marjelko odnośnie porcelany, to oglądałaś w Witeksie?Spory wybór mają- biała, kremowa w różnych stylach:yes:http://www.centrumwitek.pl/oferta.najlepsze.meble.w.najnizszej.cenie/products/category/64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aż strach o czym Wy tam plotkujecie . Marta, jedź ostrożnie i daj znać kiedy i gdzie wrzucacie fotki żebym nie przeoczyła tego waznego wydarzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.12.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Marjelko odnośnie porcelany, to oglądałaś w Witeksie? Spory wybór mają- biała, kremowa w różnych stylach:yes: http://www.centrumwitek.pl/oferta.najlepsze.meble.w.najnizszej.cenie/products/category/64 mi wpadły w oko Classic Britanica ładniusie i jakie mają oświetlenie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 mi wpadły w oko Classic Britanica ładniusie i jakie mają oświetlenie ładne Oświetlenie mają bosskie:yes: Marjelko, a Ty się nam zamelduj jak wrócisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts