monsanbia 14.12.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aaaaaaaaaa fotel się zmieścił:lol: proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Moniu wracałyśmy dwie i pół godz. puściutko, spokojnie, ławka też odebrana. Jutro na spokojnie będę się podniecała i opowiadała jakie jesteście cudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Moniu wracałyśmy dwie i pół godz. puściutko, spokojnie, ławka też odebrana. Jutro na spokojnie będę się podniecała i opowiadała jakie jesteście cudowne! No, super! To teraz spać, wypocząć po ciężkim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Marta już jutro! Proszę wstawać i opowiadać...no tak myślałam, że fotel musi się zmieścić...napisz koniecznie, który Kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zazdroszczę Wam tych spotkań kobietki . Szkoda, że na śląsku takich się nie urządza . A czy ktoś może pomóc z rozszyfrowaniem tych zdjęć ? Who is who ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 14.12.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 jejku ! jak fajnie Was widzieć nie wiem jeszcze, która jest która...wyglądacie świetnie Ja Wam baaaaaaardzo zazdroszczę spotkania...szkoda, że wszędzie mam daleko z tej północy A fotel fajny ten w naturalnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Maaartaaa, wstawaj! Opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 uuuuuuuulalaaaaaaa!!!!!!!!!!Jakie laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękne z Was wszystkich dziewczyny!! Poznaję Magdę i chyba Monię - Monia, Ty w tym pięknym jasnoszarym swetro - ponczu jesteś, tak?- podpiszcie zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To ja Was oświecę co nieco bo widzę, że Gospodyni odsypia wypad do stolycy :Pa my juz wczoraj u Madzi temat przerabialyśmy;). Więc tak - pierwsze zdjatko , patrząc od lewej Pasiulka, Lady in Red, Marjelka, Monsabia i rząd niżej tez patrzac od lewej Madzia ZZZ i Lidszu. Piękne nasze Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Anetko dzięki. Jejku jak fajnie wiedzieć z kim się rozmawia . Powinien gdzieś tutaj byc takie temat dostępny tylko dla zalogowanych ze zdjeciami naszymi . Dziewczyny takie eleganckie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.12.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Jestem, żyję, było cudownie, dziewczyny są wspaniałe! reszta szczegółów jutro:hug: Wow ale fajny zlot, super organizatorki z Was, zgrać taką ekipę to nie lada wyczyn. Fajne kobitki z Was:) Biorąc pod uwagę ostatnie zdjęcie obstawiam, że Lady to pierwsza z prawej:yes:, a MarJel to druga po lewej - trafiłam????? A tak na marginesie to potrzebuję małej porady, jakbyście wpadły do mojego wątku i pomogły to byłoby super, sama tego wszystkiego nie ogarniam:no: Edytowane 14 Grudnia 2011 przez joliska Na prośbę MarJel usuwam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 marta to był bardzo szybki powrót.jak daleko Lublin od Wawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.12.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Oj widzę , że nie trafiłam a Anetka wyżej opisała kto jest kto, no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dziewczyny Wy sobie normalnie zorganizowałyście zlot forumowych miss. Bez dwóch zdań - same gwiazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Martusia, cieszę się, że dojechałyście szczęśliwie I zdrówka życzę dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 marta to był bardzo szybki powrót.jak daleko Lublin od Wawy?? Trasa samochodowa 166 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 14.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Fajnie, że mogłyście się spotkać na żywo. Wszystkie forumki Wam pewnie zazdroszczą. Te ciche i anonimowe podczytywaczki i stałe, aktywne bywalczynie forum.Teraz przynajmniej wiadomo kto jest kto. No proszę jak zamiłowanie do szarości, gustownych wnętrz doprowadziło do miłego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Trasa samochodowa 166 km to blisko. ale 2 godziny to dobry wynik:p marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Martusia jak miło mi było Cię poznać:) p.s a ja wcale nie myślałam, że jesteś brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ależ wam zazdroszczę !!! A ja właśnie myslałam, że mar-jel jest blondi ale wy wszystkie młodo wyglądacie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts