Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Marjel i dziewczyny!!

Przepraszam , że piszę u Ciebie w Twoim wątku ale może nie bedziesz mi miała za złe. Otóż poszukuję narzuty na łóżko córki .

Łóżko ma wymiary 75*165. Byłam w Ikea aler nic nie znalazłam w sklepach na mieście też nic nie widzę. Poszukuje takiego pastelowego różu. Czy macie może jakieś doświadczenia i mogłybyście mi podrzucić jakieś linki?

Pozdrawiam

Dorota

Przepraszam że dopiero teraz, ale z rana spakowałam dziecko i pojechaliśmy na cały dzień do domku rozpakowywać zakupy, ogarniać dom itp.

Wracając do wczorajszego dnia:rotfl:

Poznałam: Monie i jej męża, Pasie, Madzię Z, Lidzię, Zuzankę, Balbinę :) Dziewczyny przesympatyczne, cudownie się czułam w ich towarzystwie i już tęsknię za nimi :cry:

Zbiórka była u Moni w domku, który zauroczył mnie ogromnie:jawdrop: Zdjęcia nie oddają w ogóle rzeczywistych wymiarów i tego jak jest urządzony, a urządzony jest z gustem i klasą- Moniu gratuluję! Wykonaliście kawał dobrej roboty:yes: Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój :rolleyes:

Tyle razy pisałam, że jestem blondi, a Wy co takie zdziwione teraz :p Dziękuję przy okazji za komplementy w imieniu swoim i reszty, na żywo jesteśmy wszystkie jeszcze fajniejsze ;):lol2:

W wielkim skrócie:

- ploteczki i zwiedzanie domu Moni.

- Wyjazd mój Lady i Madzi do galerii i pyszny obiadek :rolleyes::p:rotfl: Madziu pozdrawiam :bye: W tym czasie dziewczynki rozjeżdżają się do swoich domów, oprócz Moni.

- Powrót do Moni, Madzia wraca do domu, a my z Monią zamierzamy jechać do ikea

- Problemik, Monia nie ma kropli paliwa:o:lol2:

- Monia wypija dwie butelki coca- coli( żeby mieć puste zbiorniczki) :o jedziemy na stację zatankować butelki:lol2::lol2:

-dowód- Monia( jednak stwierdziła, że kupi karnister )

http://img577.imageshack.us/img577/2796/20111213170151.jpg

Uploaded with ImageShack.us

-ikea, mała przekąska, kawka, zakupy, ja zgubiłam samochód :lol2::lol2::lol2:

- Razem z Lady z pełnymi koszykami, biegamy po parkingu, Monia znajduję samochód :lol:, a teraz u siebie w wątku opowiada: ,, Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA " :lol2:

I wy się dziwicie, że ja blondynka jestem :p

Hmm zapomniałam o czymś? :rolleyes: Aaaaaaa :lol2:Kondzio - mąż Moni, nakrywa mnie w toalecie( bez drzwi) :popcorn: Dziewczyny miały stać na oriencie, ale Monia zagadała je w tym czasie o farbach :p:lol2:

Dziękuję Wam za cudowny dzień i bardzo cieszę się, że Was poznałam :hug:

Edytowane przez MarJel

Aha, zapomniałbym.... jeszcze chwila zwątpienia z fotelem,do bagażnika nie wlazł, na tylne siedzenie się nie zmieścił, rozłożyłyśmy przednie i też ciężko.

Ja zapocona, wk....na, Monia siła spokoju, powolutku, powolutku i jakimś cudem wcisnęła mi go z przodu:hug: