Magdzinska 14.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Śliczne polskie dziewczyny!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Super zdjęcia a Wy wszystkie jak maliny Lady fiuuu fiuuuuuu! Gdybym umiała gwizdać....to bym zagwizdała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.12.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Widzę że zakupy i ploteczki udane. Fajnie Was widzieć dziewczyny, laseczki te nasze forumowe koleżanki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lady fiuuu fiuuuuuu! Gdybym umiała gwizdać....to bym zagwizdała . Ja też!Ja też!! I na pewno odwróciłabym sie za takimi na ulicy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 14.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witaj Marjel i dziewczyny!!Przepraszam , że piszę u Ciebie w Twoim wątku ale może nie bedziesz mi miała za złe. Otóż poszukuję narzuty na łóżko córki . Łóżko ma wymiary 75*165. Byłam w Ikea aler nic nie znalazłam w sklepach na mieście też nic nie widzę. Poszukuje takiego pastelowego różu. Czy macie może jakieś doświadczenia i mogłybyście mi podrzucić jakieś linki?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No baaa ! Na dodatek każdej bym coś zabrała z garderoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A na miasto wyjść z takimi...pełen lans,normalnie:rotfl:Dziewczynki, jeszcze raz sciskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a tu tak wyglądały wczoraj dziewczyny jadąc do Ikei( tylko wszystkie blondynkihttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVfwQhuvFcKg&h=bAQFVfJXwAQHt_2Wg-qulAltRAdr6y0urzg_-2U7693XUbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 najlepsza jest ta na miejscu pasażera - która to z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I jeszcze wyobraźcie sobie tył wypchany zakupami z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 hi hi, chyba Lady:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 nie no czad a ta za kierownicą to chyba Marielka swoją drogą Marta pikna z ciebie kobitka ale inaczej sobie ciebie wyobrażałam, nie wiem jak ale inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Marta a Ty gdzie? Miałaś od RANA opowiadać:lol2: WRACAJ:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 hi hi, chyba Lady:rotfl: Lady najwieksza krejzolka a Marjelka kierowcą roku ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Marta wracaj i opowiadaj bo zaraz będziemy miec gotowy scenariusz na komedię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Przepraszam że dopiero teraz, ale z rana spakowałam dziecko i pojechaliśmy na cały dzień do domku rozpakowywać zakupy, ogarniać dom itp. Wracając do wczorajszego dnia:rotfl: Poznałam: Monie i jej męża, Pasie, Madzię Z, Lidzię, Zuzankę, Balbinę Dziewczyny przesympatyczne, cudownie się czułam w ich towarzystwie i już tęsknię za nimi Zbiórka była u Moni w domku, który zauroczył mnie ogromnie:jawdrop: Zdjęcia nie oddają w ogóle rzeczywistych wymiarów i tego jak jest urządzony, a urządzony jest z gustem i klasą- Moniu gratuluję! Wykonaliście kawał dobrej roboty:yes: Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój Tyle razy pisałam, że jestem blondi, a Wy co takie zdziwione teraz Dziękuję przy okazji za komplementy w imieniu swoim i reszty, na żywo jesteśmy wszystkie jeszcze fajniejsze W wielkim skrócie: - ploteczki i zwiedzanie domu Moni. - Wyjazd mój Lady i Madzi do galerii i pyszny obiadek :rotfl: Madziu pozdrawiam W tym czasie dziewczynki rozjeżdżają się do swoich domów, oprócz Moni. - Powrót do Moni, Madzia wraca do domu, a my z Monią zamierzamy jechać do ikea - Problemik, Monia nie ma kropli paliwa:o:lol2: - Monia wypija dwie butelki coca- coli( żeby mieć puste zbiorniczki) jedziemy na stację zatankować butelki:lol2: -dowód- Monia( jednak stwierdziła, że kupi karnister ) http://img577.imageshack.us/img577/2796/20111213170151.jpg Uploaded with ImageShack.us -ikea, mała przekąska, kawka, zakupy, ja zgubiłam samochód :lol2: - Razem z Lady z pełnymi koszykami, biegamy po parkingu, Monia znajduję samochód , a teraz u siebie w wątku opowiada: ,, Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA " I wy się dziwicie, że ja blondynka jestem Hmm zapomniałam o czymś? Aaaaaaa :lol2:Kondzio - mąż Moni, nakrywa mnie w toalecie( bez drzwi) Dziewczyny miały stać na oriencie, ale Monia zagadała je w tym czasie o farbach :lol2: Dziękuję Wam za cudowny dzień i bardzo cieszę się, że Was poznałam Edytowane 14 Grudnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aha, zapomniałbym.... jeszcze chwila zwątpienia z fotelem,do bagażnika nie wlazł, na tylne siedzenie się nie zmieścił, rozłożyłyśmy przednie i też ciężko.Ja zapocona, wk....na, Monia siła spokoju, powolutku, powolutku i jakimś cudem wcisnęła mi go z przodu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 NO PO TEJ OPOWIEŚCI TO JESZCZE BARDZIEJ ŻAŁUJE, ŻE MNIE TAM NIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dziewczyny Wy to WARYJATKI jesteściehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pekl_ze_smiechu.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pekl_ze_smiechu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dobre, dobre....i tylko szkoda, że nas wszystkich z Wami nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts