monsanbia 14.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój Marta, Ty to jesteś komediopisarka Od której strony ta jego klasa i gustowność? Chodzi Ci o te puste pokoje? Chodnik z OSB? Czy schodek do salonu z betonu??? W Twoich ustach takie komplementy brzmią jak dobry kawał :lol: Ale i tak dzięki! :* Opowieść świetna. Dokładnie tak było. Jeszcze zapomniałaś o K który was wkręcił w to że jest Salikiem i o tym że na wasz widok krzyknęłam do Lady: o jej, MARTA??? Blondynka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) najlepsza jest ta na miejscu pasażera - która to z Was? Potwierdzam-pasazerką z przodu byłam JA Niewiele śpiewałam-ale jak ta laska ( na początku teledysku) przeglądałm się w lusterku Zainspirowana teledyskiem nastpępnym razem będę wiedziała jak zachować się w samochodzie Edytowane 14 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lady najwieksza krejzolka a Marjelka kierowcą roku ma się rozumieć blekitna skad wiedziałaś W zasadzie wszystko już na waszych wątkach zostało opisane . Ja od siebie mogę tylko dodać-to był cudowny i wesoly dzien-DZIĘKUJĘ TOBIE MARTO,MONI,MAGDZIE I WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM . Jesteście naprawdę cudowne ;)Dziś nie mam czasu-ale jutro nadrobię forrumowe zaległośći i odwiedzę inne wątki Sorry,ale dzis muszę juz zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 nastpępnym razem będę wiedziała jak zachować się w samochodzie Lady, nie odnalazłam w końcu wątku to tu napiszę, a co (skoro żadna mi nie pomogła ) Bardzo było mi miło Cię poznać! Jestem pod ciąglym wrażeniem Twoich prostych jak struna pleców Garbienie się to moja zmora, a Ty .... Poza tym Te Twoje czerwone jak krew usta, Nie no, prawdziwa lady in red Śliczna z Ciebie babeczka i non stop uśmiechnięta. Naprawdę się cieszę że przyjechalyście razem i już bym z wami znów jechała do IKEA A propos, Marta, nie dodałaś jeszcze, że wszystkie warszawianki miały szare swetry/bluzki, a dwie Lublinianki - czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Marielka! Jesteś fantastyczna laska, śliczna, ogarnięta i dystansem do siebie! Cudownie było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.12.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dziewczyny i nastepnym razem konieczno też mieć długie słodkie lizaki jak w teledysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lady, nie odnalazłam w końcu wątku to tu napiszę, a co (skoro żadna mi nie pomogła ) Bardzo było mi miło Cię poznać! Jestem pod ciąglym wrażeniem Twoich prostych jak struna pleców Garbienie się to moja zmora, a Ty .... Poza tym Te Twoje czerwone jak krew usta, Nie no, prawdziwa lady in red Śliczna z Ciebie babeczka i non stop uśmiechnięta. Naprawdę się cieszę że przyjechalyście razem i już bym z wami znów jechała do IKEA:lol2: ja mogę tylko potwierdzić słowa Moni bo nic fajniejszego nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja mogę tylko potwierdzić słowa Moni bo nic fajniejszego nie wymyślę Ja też! Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Lady, nie odnalazłam w końcu wątku to tu napiszę, a co (skoro żadna mi nie pomogła ) Bardzo było mi miło Cię poznać! Jestem pod ciąglym wrażeniem Twoich prostych jak struna pleców Garbienie się to moja zmora, a Ty .... Poza tym Te Twoje czerwone jak krew usta, Nie no, prawdziwa lady in red Śliczna z Ciebie babeczka i non stop uśmiechnięta. Naprawdę się cieszę że przyjechalyście razem i już bym z wami znów jechała do IKEA A propos, Marta, nie dodałaś jeszcze, że wszystkie warszawianki miały szare swetry/bluzki, a dwie Lublinianki - czerwone Miałam juz się wologować-ale miałam nosa,aby jeszcze zostac ;)Dla TAKIEGO posta warto było Wiedzaiłam,ze warto jechać do tej "stolycy" Wy dostrzegacie coś czego ja nie widzę Monia! Pasie! Balbino! Dziękuję bardzo za miłe słowa Jutro ja się rozpiszę i o Was napiszę . I oczywiście odwiedzę wasze wątki Buziole! I oczywiście zapraszmy do Nas ! Edytowane 14 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Przepraszam że dopiero teraz, ale z rana spakowałam dziecko i pojechaliśmy na cały dzień do domku rozpakowywać zakupy, ogarniać dom itp. Wracając do wczorajszego dnia:rotfl: Poznałam: Monie i jej męża, Pasie, Madzię Z, Lidzię, Zuzankę, Balbinę Dziewczyny przesympatyczne, cudownie się czułam w ich towarzystwie i już tęsknię za nimi Zbiórka była u Moni w domku, który zauroczył mnie ogromnie:jawdrop: Zdjęcia nie oddają w ogóle rzeczywistych wymiarów i tego jak jest urządzony, a urządzony jest z gustem i klasą- Moniu gratuluję! Wykonaliście kawał dobrej roboty:yes: Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój Tyle razy pisałam, że jestem blondi, a Wy co takie zdziwione teraz Dziękuję przy okazji za komplementy w imieniu swoim i reszty, na żywo jesteśmy wszystkie jeszcze fajniejsze W wielkim skrócie: - ploteczki i zwiedzanie domu Moni. - Wyjazd mój Lady i Madzi do galerii i pyszny obiadek :rotfl: Madziu pozdrawiam W tym czasie dziewczynki rozjeżdżają się do swoich domów, oprócz Moni. - Powrót do Moni, Madzia wraca do domu, a my z Monią zamierzamy jechać do ikea - Problemik, Monia nie ma kropli paliwa:o:lol2: - Monia wypija dwie butelki coca- coli( żeby mieć puste zbiorniczki) jedziemy na stację zatankować butelki:lol2: -dowód- Monia( jednak stwierdziła, że kupi karnister ) http://img577.imageshack.us/img577/2796/20111213170151.jpg Uploaded with ImageShack.us -ikea, mała przekąska, kawka, zakupy, ja zgubiłam samochód :lol2: - Razem z Lady z pełnymi koszykami, biegamy po parkingu, Monia znajduję samochód , a teraz u siebie w wątku opowiada: ,, Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA " I wy się dziwicie, że ja blondynka jestem Hmm zapomniałam o czymś? Aaaaaaa :lol2:Kondzio - mąż Moni, nakrywa mnie w toalecie( bez drzwi) Dziewczyny miały stać na oriencie, ale Monia zagadała je w tym czasie o farbach :lol2: Dziękuję Wam za cudowny dzień i bardzo cieszę się, że Was poznałam ale marta pieknie wszystko opisałas, a zakończenie nakryciem cie przez K w toalecie bez drzwi:lol2: musiało byc zabawnie Lady, nie odnalazłam w końcu wątku to tu napiszę, a co (skoro żadna mi nie pomogła ) Bardzo było mi miło Cię poznać! Jestem pod ciąglym wrażeniem Twoich prostych jak struna pleców Garbienie się to moja zmora, a Ty .... Poza tym Te Twoje czerwone jak krew usta, Nie no, prawdziwa lady in red Śliczna z Ciebie babeczka i non stop uśmiechnięta. Naprawdę się cieszę że przyjechalyście razem i już bym z wami znów jechała do IKEA A propos, Marta, nie dodałaś jeszcze, że wszystkie warszawianki miały szare swetry/bluzki, a dwie Lublinianki - czerwone a Monia Lublin od lat jest czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ale się uśmiałam niezła historyyyyyyyyyyyyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 NO PO TEJ OPOWIEŚCI TO JESZCZE BARDZIEJ ŻAŁUJE, ŻE MNIE TAM NIE BYŁO dobre, dobre....i tylko szkoda, że nas wszystkich z Wami nie było... Załapałam się na zdjęcia:):)Ciebie Martuś już dawno widziałam (tylko włoski Ci sporo urosły:p),ale chociaż poznałam inne dziewczyny :wiggle:Pięknie ,pięknie:) Strasznie Wam zazdraszczam spotkania:P,mam nadzieję,że kiedyś załapię się na jakiś zlocik Babeczki jeszcze wszystko przed nami, jeżeli tylko będziecie w okolicach Lublina do mnie walcie jak w dym. Marta, Ty to jesteś komediopisarka Od której strony ta jego klasa i gustowność? Chodzi Ci o te puste pokoje? Chodnik z OSB? Czy schodek do salonu z betonu??? W Twoich ustach takie komplementy brzmią jak dobry kawał :lol: Ale i tak dzięki! :* Opowieść świetna. Dokładnie tak było. Jeszcze zapomniałaś o K który was wkręcił w to że jest Salikiem i o tym że na wasz widok krzyknęłam do Lady: o jej, MARTA??? Blondynka??? A no tyle się działo, że zapomniałam o tych dwóch szczególikach Jak to komediopisarka:mad:, a łazienki, a kuchnia, a podłogi, a garderoba, stół, kolory, nawet na widok dachu sikałam Marielka! Jesteś fantastyczna laska, śliczna, ogarnięta i dystansem do siebie! Cudownie było Cię poznać Dziękuję Balbina:hug: Miałam juz się wologować-ale miałam nosa,aby jeszcze zostac ;)Dla TAKIEGO posta warto było Wiedzaiłam,ze warto jechać do tej "stolycy" Wy dostrzegacie coś czego ja nie widzę Monia! Pasie! Balbino! Dziękuję bardzo za miłe słowa Jutro ja się rozpiszę i o Was napiszę . I oczywiście odwiedzę wasze wątki Buziole! I oczywiście zapraszmy do Nas ! Ach ta nasza Lady , to teraz mi wierzycie w historie kieliszka stłuczonego jej biustem? Krwiste usta, talia osy, wysoki obcas, biust do przodu- kwintesencja kobiecości:yes: Ale zaraz, zaraz Wam też niczego nie brakuje Lazurowe oczy Moni i Lidzi, filigranowa figura Pasie i Balbiny, dziewczęca uroda Zuzanki i wyglądająca jak modelka Madzia:)a i jeszcze blond włosy MarJelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 tak tak, ach to ta >Lady:rotfl: no ja ja sobie fest babe wzobrazalam:lol2: a ona szczuplutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Marjelko, dostałam poduszkę- sesyjka u mnie:pA Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a tu tak wyglądały wczoraj dziewczyny jadąc do Ikei( tylko wszystkie blondynkihttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVfwQhuvFcKg&h=bAQFVfJXwAQHt_2Wg-qulAltRAdr6y0urzg_-2U7693XUbw leżę i kwiczę Przepraszam że dopiero teraz, ale z rana spakowałam dziecko i pojechaliśmy na cały dzień do domku rozpakowywać zakupy, ogarniać dom itp. Wracając do wczorajszego dnia:rotfl: Poznałam: Monie i jej męża, Pasie, Madzię Z, Lidzię, Zuzankę, Balbinę Dziewczyny przesympatyczne, cudownie się czułam w ich towarzystwie i już tęsknię za nimi Zbiórka była u Moni w domku, który zauroczył mnie ogromnie:jawdrop: Zdjęcia nie oddają w ogóle rzeczywistych wymiarów i tego jak jest urządzony, a urządzony jest z gustem i klasą- Moniu gratuluję! Wykonaliście kawał dobrej roboty:yes: Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój Tyle razy pisałam, że jestem blondi, a Wy co takie zdziwione teraz Dziękuję przy okazji za komplementy w imieniu swoim i reszty, na żywo jesteśmy wszystkie jeszcze fajniejsze W wielkim skrócie: - ploteczki i zwiedzanie domu Moni. - Wyjazd mój Lady i Madzi do galerii i pyszny obiadek :rotfl: Madziu pozdrawiam W tym czasie dziewczynki rozjeżdżają się do swoich domów, oprócz Moni. - Powrót do Moni, Madzia wraca do domu, a my z Monią zamierzamy jechać do ikea - Problemik, Monia nie ma kropli paliwa:o:lol2: - Monia wypija dwie butelki coca- coli( żeby mieć puste zbiorniczki) jedziemy na stację zatankować butelki:lol2: -dowód- Monia( jednak stwierdziła, że kupi karnister ) http://img577.imageshack.us/img577/2796/20111213170151.jpg Uploaded with ImageShack.us -ikea, mała przekąska, kawka, zakupy, ja zgubiłam samochód :lol2: - Razem z Lady z pełnymi koszykami, biegamy po parkingu, Monia znajduję samochód , a teraz u siebie w wątku opowiada: ,, Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA " I wy się dziwicie, że ja blondynka jestem Hmm zapomniałam o czymś? Aaaaaaa :lol2:Kondzio - mąż Moni, nakrywa mnie w toalecie( bez drzwi) Dziewczyny miały stać na oriencie, ale Monia zagadała je w tym czasie o farbach :lol2: Dziękuję Wam za cudowny dzień i bardzo cieszę się, że Was poznałam ale to obrazowo sprzedałaś - aż mi cały dzień jeszcze raz ze szczegółami przed oczami stanął:lol2: że też nie miałam już czasu na tą ikeę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Przepraszam że dopiero teraz, ale z rana spakowałam dziecko i pojechaliśmy na cały dzień do domku rozpakowywać zakupy, ogarniać dom itp. Wracając do wczorajszego dnia:rotfl: Poznałam: Monie i jej męża, Pasie, Madzię Z, Lidzię, Zuzankę, Balbinę Dziewczyny przesympatyczne, cudownie się czułam w ich towarzystwie i już tęsknię za nimi Zbiórka była u Moni w domku, który zauroczył mnie ogromnie:jawdrop: Zdjęcia nie oddają w ogóle rzeczywistych wymiarów i tego jak jest urządzony, a urządzony jest z gustem i klasą- Moniu gratuluję! Wykonaliście kawał dobrej roboty:yes: Jeszcze nie mogę się otrząsnąć i dzisiaj zaczęłam dziwnie patrzeć na swój, odkąd zobaczyłam Twój Tyle razy pisałam, że jestem blondi, a Wy co takie zdziwione teraz Dziękuję przy okazji za komplementy w imieniu swoim i reszty, na żywo jesteśmy wszystkie jeszcze fajniejsze W wielkim skrócie: - ploteczki i zwiedzanie domu Moni. - Wyjazd mój Lady i Madzi do galerii i pyszny obiadek :rotfl: Madziu pozdrawiam W tym czasie dziewczynki rozjeżdżają się do swoich domów, oprócz Moni. - Powrót do Moni, Madzia wraca do domu, a my z Monią zamierzamy jechać do ikea - Problemik, Monia nie ma kropli paliwa:o:lol2: - Monia wypija dwie butelki coca- coli( żeby mieć puste zbiorniczki) jedziemy na stację zatankować butelki:lol2: -dowód- Monia( jednak stwierdziła, że kupi karnister ) http://img577.imageshack.us/img577/2796/20111213170151.jpg Uploaded with ImageShack.us -ikea, mała przekąska, kawka, zakupy, ja zgubiłam samochód :lol2: - Razem z Lady z pełnymi koszykami, biegamy po parkingu, Monia znajduję samochód , a teraz u siebie w wątku opowiada: ,, Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA " I wy się dziwicie, że ja blondynka jestem Hmm zapomniałam o czymś? Aaaaaaa :lol2:Kondzio - mąż Moni, nakrywa mnie w toalecie( bez drzwi) Dziewczyny miały stać na oriencie, ale Monia zagadała je w tym czasie o farbach :lol2: Dziękuję Wam za cudowny dzień i bardzo cieszę się, że Was poznałam dziewczyny, jesteście niemożliwe i strasznie żałuję, że nie mogłam się z wami wybrać do Ikei, bo widzę, że zabawa była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dziewczyny, jesteście niemożliwe i strasznie żałuję, że nie mogłam się z wami wybrać do Ikei, bo widzę, że zabawa była przednia Ja też Buu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ach ta nasza Lady , to teraz mi wierzycie w historie kieliszka stłuczonego jej biustem? :yes: już mnie to nie dziwi ciekawe co mój mąż sobie myślał, bo myślał na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Marjelko, dostałam poduszkę- sesyjka u mnie:p A Ty? Ja jeszcze nie idę do Ciebie nacieszyć oko:rolleyes: ale to obrazowo sprzedałaś - aż mi cały dzień jeszcze raz ze szczegółami przed oczami stanął:lol2: że też nie miałam już czasu na tą ikeę... dziewczyny, jesteście niemożliwe i strasznie żałuję, że nie mogłam się z wami wybrać do Ikei, bo widzę, że zabawa była przednia Ja też Buu... Następnym razem od razu umówimy się w ikea :yes: już mnie to nie dziwi ciekawe co mój mąż sobie myślał, bo myślał na pewno Wiesz tak się zastanawiam , co mu utkwiło bardziej w pamięci:rolleyes: biust Lady:rolleyes:, czy ja w toalecie :lol2: ale się uśmiałam niezła historyyyyyyyyyyyyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :yes: już mnie to nie dziwi ciekawe co mój mąż sobie myślał, bo myślał na pewno Oj musiał, musiał sobie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts