Saly 15.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 DZIEWCZYNKI ZAZDROSZCZĘ SPOTKANIA Ale miałyście fajnie tak sie spotkać i zakupować Przy okazji historia niezła - MarJel współczulski nakrycia w toalecie ale się uśmiałam jak to czytałam Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :yes: już mnie to nie dziwi ciekawe co mój mąż sobie myślał, bo myślał na pewno Monia! Pomyślał pewnie "gdzie ta biedna kobieta staniki kupuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Martuś! Ale Ty to fajowo opisałaś i okrasiłaś zdjęciami .Masz talent (nigdy w to nie wątpiłam ) Swoja drogą-ciekawe jakie mąż Moni ma zdanie o Lubliniankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Martuś! Ale Ty to fajowo opisałaś i okrasiłaś zdjęciami .Masz talent (nigdy w to nie wątpiłam ) Swoja drogą-ciekawe jakie mąż Moni ma zdanie o Lubliniankach Wiesz:rolleyes: Biust, toaleta,ta nasza czerwień, twoje usta, moje włosy Myslę że nas raczej polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 DZIEWCZYNKI ZAZDROSZCZĘ SPOTKANIA Ale miałyście fajnie tak sie spotkać i zakupować Przy okazji historia niezła - MarJel współczulski nakrycia w toalecie ale się uśmiałam jak to czytałam Buziole Saluś, drogę do mnie znasz bo już byłaś, daleko nie masz:P Przy okazji poznasz Lady i Karolę, ja się nic nie zmieniłam od zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wiesz:rolleyes: Biust, toaleta,ta nasza czerwień, twoje usta, moje włosy Myslę że nas raczej polubił oj taaaak, na pewno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Saluś, drogę do mnie znasz bo już byłaś, daleko nie masz:P Przy okazji poznasz Lady i Karolę, ja się nic nie zmieniłam od zeszłego roku Dziękuję dziękuję Bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia Również serdecznie zapraszam do Łodzi sklepów u nas dostatek i ikei też żeśmy się doczekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wiesz:rolleyes: Biust, toaleta,ta nasza czerwień, twoje usta, moje włosy Myslę że nas raczej polubił Nawet jestem tego pewna I vice versa oczywiście (inaczej byśmy tak nie żartowaly ) Myślę,że biuts w moim wydaniu i toaleta w Twoim zadecydowały Monia! Tworzycie świetna parę ,macie dystans do świata i poczucie humoru Zapomniałam dodać ,że bardzo podobają Nam się u Ciebie drzwi do toalet I pozdrowienia dla K........Dlaczego K........ nie ma konta na muratorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Saluś, drogę do mnie znasz bo już byłaś, daleko nie masz:P Przy okazji poznasz Lady i Karolę, ja się nic nie zmieniłam od zeszłego roku Saly Zmieniła się . Jest coraz ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Marta nie zmieniaj koloru.jak napisałam u Magdy nigdy nie poznałabym cię. twój temperament bardzo mi pasuje do szatynki co najmniej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Hmn..a ja kojarzyłam że Marta to blondi na szczęście nie taka stereotypowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Hmn..a ja kojarzyłam że Marta to blondi na szczęście nie taka stereotypowa nie, nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Hmn..a ja kojarzyłam że Marta to blondi na szczęście nie taka stereotypowa nie, nie:no: Monia skojarzyło mi się ze starą piosenką " nie tak nie tak dziewczyno" Docencie klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia skojarzyło mi się ze starą piosenką " nie tak nie tak dziewczyno" Docencie klawisze o kurcze niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Martuś! Czy z trudem wepchnięty fotel z IKEI () pasuje do pokoju Mai? I jak się czuje junior?Poszedł do przedszkola czy go rozłożyło choróbsko? (buziaki od Cioci :*) A tak w ogóle to my się zdjęc domagamy :foch: Fotela w pokoju i innych nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 czy ty Marta już mieszkasz??? i zasięgu nie masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 czy ty Marta już mieszkasz??? i zasięgu nie masz??? Jako rzecznik prasowy informuję,że Marta z rodzinką planuje się przeprowadzić w ten weekend (o ile się nic nie zmieni ) Monia! Widzę,że bywamy w tych samych wątkach - muszę looknąć do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dziewczyny a tak wogóle to co Wy w tej IKEI kupiłyście??? pokazać mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wklejam tego posta ponieważ to jest mój 500 post i jestem.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jako rzecznik prasowy informuję,że Marta z rodzinką planuje się przeprowadzić w ten weekend (o ile się nic nie zmieni ) Monia! Widzę,że bywamy w tych samych wątkach - muszę looknąć do Ciebie looknij . będzie mi miło jakby krajankę powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts