Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.............. jestem DOMOWNIKIEM FORUM :wave: HIP HIP HURRA :rotfl:

Gratuluje Blekitna

Pamiętam mojego "domownika" to miła chwila :-)

Saly :)

Zmieniła się :p.

Jest coraz ładniejsza :yes: :D

Hej Lady

No nie gadaj ze jeszcze ładniejsza :p

Ja Ją ( MarJel) widziałam rok temu i byłam w szoku

Raz ze tak miła Dwa że taka laska:-) a Ty mi tu że jeszcze hmmm

A swoja drogą marzę o tym aby poznać i Ciebie i Karolę,

że też u mnie w Łodzi nie ma takich fajnych Babek jak Wy:cry:

Edytowane przez joliska

blekitna gratuluję i ja :)

saluś Twoja wizyta w Lublinie jest OBOWIĄZKOWA!!!

Martuśka , Lady zazdroszczę Wam bardzo, tak fajnego spotkania w wyjątkowym gronie forumowiczek!!!! :yes:

Mam nadziję,ze dziewczyny wybiorą sie do Lublina z rewizytą i wtedy będę miała okazję je poznać ;)

wklejam tego posta ponieważ to jest mój 500 post i jestem..................

blekitna :)

Wiatmy więc "domownika forum"-cóż za określenie :o

Gratuluję!!!

Saly

Zapraszamy więc bardzo serdecznie do Lublina.Byłaś już raz-więc czas zrobić drugi kroczek ;) :D

Mam nadzieję-do miłego zobaczenia :hug:

blekitna gratuluję i ja :)

saluś Twoja wizyta w Lublinie jest OBOWIĄZKOWA!!!

Martuśka , Lady zazdroszczę Wam bardzo, tak fajnego spotkania w wyjątkowym gronie forumowiczek!!!! :yes:

Mam nadziję,ze dziewczyny wybiorą sie do Lublina z rewizytą i wtedy będę miała okazję je poznać ;)

Karola

Odbijemy sobie następnym razem ;) :D

Edytowane przez joliska

Właśnie! Gdzie są zdjęcia z nowymi zakupami w roli głównej???

Marta, a kiedy ubierzesz choinkę? ;)

Lady, dzięki za miłe słowa! Kupilaś w koncu tę lampę? Wybrałaś abażur?

Hej Monia!

Kupiłam tę lampę.Z abażurem bałam się ryzykować czy będzie pasował i poprosiłam o pomoc Panią z działu (na szczęście :yes:).

Okazało się,że te szare abażury nie pasują do tych lamp :(.To tego typu lampy były tylko abazury szare i kremowe.Miały taki specjalny system mocowania (odkrecanie).Zresztą Ty chyba coś wiesz na ten temat :lol2: ;)

W związku z powyższym kupiłam biały abażur :)

Cześć dziewuszki

Tak na szybko wpadłam, bo wypada powiedzieć o tym wielkim wydarzeniu, że wreszcie zaczęłam się pakować i wywozić :lol: Czas najwyższy nie??? :p

Żeby zdążyć przed świętami się rozpakować choinkę ubrać, poustawiać ozdóbki .......i porobić dla was fotki ;)

Niby tylko wywożę nasze rzeczy osobiste, jedną szafę, komódkę i jeden materac, a tu nic nie ubywa. Na pierwszy rzut już wyjeżdżają ciuchy, zaraz zabieram się za kuchnie i tu najgorzej bo większość to szklane rzeczy:rolleyes: Monia przybijam pionę nie jesteś sama, właśnie przechodzę to samo:wtf:

ps. chyba mnie zmobilizowałaś :p

Dziękuję Wam bardzo, że zaglądacie,pytacie i martwicie się to bardzo miłe i po raz kolejny jestem przekonana, że na forum są same gites babki :hug:

Przepraszam też, że do Was nie zaglądam, ale same rozumiecie:rolleyes: nadrobię na pewno, bo ja ciekawskie babsko jestem;)

Żeby tego było mało, to synuś przeziębiony, nie wiem czy w poniedziałek pójdzie do przedszkola, a po za tym jest jeszcze coś-ktoś , o czym czasem wspominałam i w tej chwili nic się tak dla mnie nie liczy i nic nie jest ważne...... ale jest to na tyle osobista sprawa, że nie będę pisała..... W każdym bądź razie jest źle, bardzo źle.