monika996 15.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wklejam tego posta ponieważ to jest mój 500 post i jestem.................. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 .............. jestem DOMOWNIKIEM FORUM HIP HIP HURRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.12.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 MarJel,po wojażach i szaleństwach wszelakich:lol2: weźże się zmiłuj i pokaż ten fotel u córki zagospodarowany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) .............. jestem DOMOWNIKIEM FORUM HIP HIP HURRA Gratuluje Blekitna Pamiętam mojego "domownika" to miła chwila Saly Zmieniła się . Jest coraz ładniejsza Hej Lady No nie gadaj ze jeszcze ładniejsza Ja Ją ( MarJel) widziałam rok temu i byłam w szoku Raz ze tak miła Dwa że taka laska:-) a Ty mi tu że jeszcze hmmm A swoja drogą marzę o tym aby poznać i Ciebie i Karolę, że też u mnie w Łodzi nie ma takich fajnych Babek jak Wy:cry: Edytowane 15 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 blekitna gratuluję i ja saluś Twoja wizyta w Lublinie jest OBOWIĄZKOWA!!! Martuśka , Lady zazdroszczę Wam bardzo, tak fajnego spotkania w wyjątkowym gronie forumowiczek!!!! Mam nadziję,ze dziewczyny wybiorą sie do Lublina z rewizytą i wtedy będę miała okazję je poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) wklejam tego posta ponieważ to jest mój 500 post i jestem.................. blekitna Wiatmy więc "domownika forum"-cóż za określenie Gratuluję!!! Saly Zapraszamy więc bardzo serdecznie do Lublina.Byłaś już raz-więc czas zrobić drugi kroczek Mam nadzieję-do miłego zobaczenia blekitna gratuluję i ja saluś Twoja wizyta w Lublinie jest OBOWIĄZKOWA!!! Martuśka , Lady zazdroszczę Wam bardzo, tak fajnego spotkania w wyjątkowym gronie forumowiczek!!!! Mam nadziję,ze dziewczyny wybiorą sie do Lublina z rewizytą i wtedy będę miała okazję je poznać Karola Odbijemy sobie następnym razem Edytowane 17 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.12.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia, zobaczyłam Twoj filmik...troche z opóźnieniem...ale ...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Właśnie! Gdzie są zdjęcia z nowymi zakupami w roli głównej??? Marta, a kiedy ubierzesz choinkę? Lady, dzięki za miłe słowa! Kupilaś w koncu tę lampę? Wybrałaś abażur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Marjelko opróżnij skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Właśnie! Gdzie są zdjęcia z nowymi zakupami w roli głównej??? Marta, a kiedy ubierzesz choinkę? Lady, dzięki za miłe słowa! Kupilaś w koncu tę lampę? Wybrałaś abażur? Hej Monia! Kupiłam tę lampę.Z abażurem bałam się ryzykować czy będzie pasował i poprosiłam o pomoc Panią z działu (na szczęście ). Okazało się,że te szare abażury nie pasują do tych lamp .To tego typu lampy były tylko abazury szare i kremowe.Miały taki specjalny system mocowania (odkrecanie).Zresztą Ty chyba coś wiesz na ten temat W związku z powyższym kupiłam biały abażur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.12.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Marta Daj znak życia 2 dni bez forum-to do Ciebie niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Może się przeprowadza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.12.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Może się przeprowadza:rolleyes: Wszystko wskazuje na to,że tak Taki był plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.12.2011 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Wszystko wskazuje na to,że tak Taki był plan :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Martuśka na bank zabiera ostatnie manatki i siedzi już w Beniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 no już nie ma żadnej wymówki i pewno mąż postanowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Marta, czyżbyśmy się*przeprowadzały tego samego dnia? Tylko dysproporcja w zaawansowaniu urządzania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ale dziś bedziecie mieć sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Marta Odezwij się i nie trzymaj nas w niepewnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.12.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Cześć dziewuszki Tak na szybko wpadłam, bo wypada powiedzieć o tym wielkim wydarzeniu, że wreszcie zaczęłam się pakować i wywozić Czas najwyższy nie??? Żeby zdążyć przed świętami się rozpakować choinkę ubrać, poustawiać ozdóbki .......i porobić dla was fotki Niby tylko wywożę nasze rzeczy osobiste, jedną szafę, komódkę i jeden materac, a tu nic nie ubywa. Na pierwszy rzut już wyjeżdżają ciuchy, zaraz zabieram się za kuchnie i tu najgorzej bo większość to szklane rzeczy:rolleyes: Monia przybijam pionę nie jesteś sama, właśnie przechodzę to samo:wtf: ps. chyba mnie zmobilizowałaś Dziękuję Wam bardzo, że zaglądacie,pytacie i martwicie się to bardzo miłe i po raz kolejny jestem przekonana, że na forum są same gites babki Przepraszam też, że do Was nie zaglądam, ale same rozumiecie:rolleyes: nadrobię na pewno, bo ja ciekawskie babsko jestem;) Żeby tego było mało, to synuś przeziębiony, nie wiem czy w poniedziałek pójdzie do przedszkola, a po za tym jest jeszcze coś-ktoś , o czym czasem wspominałam i w tej chwili nic się tak dla mnie nie liczy i nic nie jest ważne...... ale jest to na tyle osobista sprawa, że nie będę pisała..... W każdym bądź razie jest źle, bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts