mirela99 19.12.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) I ja trzymam bardzo mocno za obie sprawy kciuki . Miałam w piątek urlop - Stanuch przywiózł mi łóżko (ba, łoże , takie ogrmne)- w czasie świąt się pochwalę bo będę potrzebowała pomocy przy wyborze lamp . Edytowane 19 Grudnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kochani:) Ja znowu na szybko i tak ogólnie, wybaczcie.... Przeprowadziliśmy się !!!!!!!! Jeszcze ciągle coś przewożę, ale najważniejsze już jest w domu:rolleyes: Pakowanie.... wyobraźcie sobie, że obyło się bez żadnego pudła,kartonów:o Walizki, jakieś torby, pakuje, wywożę, od razu rozpakowuje. Najgorsze jest pakowanie, a rozpakowywanie to sama przyjemność Wszystko ma swoje miejsce i od razu ląduje na docelowe, w ten sposób w domu panuje w miarę porządek, za to w starym rozpierducha totalna:rotfl: Snów nie pamiętam, ale może to i lepiej Ja..... jestem rozdarta:rolleyes:, niby się cieszę, a jednak żal starego domu, coś się kończy coś się zaczyna...... Raz się śmieję, raz się boję, trochę płaczę, dużo myślę, ogólnie nie jest ze mną w porządku:rolleyes: To by było tyle pokrótce, obiecuję się odzywać na bieżąco, inernecik w domu jest to i fotek spodziewajcie się niebawem Bardzo dziękuję, że ciągle do mnie zaglądacie, pomimo że ja ostatnio nie Za to często myślę o Was :hug:i niedługo po nadrabiam co w waszych domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martuś! Bardzo się cieszę z okazji przeprowadzki Jak dzieci w nowym domu się odnalazły? Bartuś sam spał w swoim aucie? A za zdrowie trzymam kciuki-wierzę,że będzie dobrze 3-maj się kochana-ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martuś! Bardzo się cieszę z okazji przeprowadzki Jak dzieci w nowym domu się odnalazły? Bartuś sam spał w swoim aucie? A za zdrowie trzymam kciuki-wierzę,że będzie dobrze 3-maj się kochana-ściskam Cześć Kochana! Bartuś spał w swoim aucie, w nocy się raz obudził, bez płaczu, zawołał mnie i zasnęłam razem z nim:lol2: Ale przyznam szczerze, że tak samo było mi wygodnie jak w sypialni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.12.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Noooooo, czyli jednak w grudniu po południu się wszystko odbyło Gratulacje przeogromne i samych miłych chwil w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Noooooo, czyli jednak w grudniu po południu się wszystko odbyło Gratulacje przeogromne i samych miłych chwil w nowym domu Dzięki Anusia! Jestem teraz w starym domku i muszę pakować kolejne duperele, bo za poł godziny przyjeżdża mój wykonawca pomóc mi przewieźć te większe rzeczy. Swoją drogą to niesamowite!!! ten facet nawet przy przeprowadzce uczestnicy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Gratuluję przeprowadzki!!! Święta w nowym domku....tylko pozazdrościć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 To i ode mnie gratulacje przyjmij (podczytuję wiernie w miarę możliwości czasowych), a teraz prawie synchronicznie się przeprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martulka, czyli jestes zamieszkana! Bardzo sie ciesze i gratuluje. Stanami rózniastymi i nastrojami sie nie martw...my, Kobietki tak mamy...u mnie bedzie tak samo.Super, ze Synus nie płakał i spał (prawie;)) sam w swoim aucie. Zuch z niego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Suuuuper, nareszcie!!!!!!Cudownych chwil w pięknym domku:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Marjelko serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki:wave:http://photos3.fotosearch.com/bthumb/TBZ/TBZ120/hs01p009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.12.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Super, fantastycznie! Gratulacje i ścisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martuś gratuluję przeprowadzki Wszystkiego dobrego w nowym domku, jak najmniej zmartwień i samych cudownych chwil aby było co wspominać siedząc z wnuczkami na kolanach Odnośnie tych twoich zmiennych nastroi...nieśmiało spytam czy w ciąży nie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cześć Kochana! Bartuś spał w swoim aucie, w nocy się raz obudził, bez płaczu, zawołał mnie i zasnęłam razem z nim:lol2: Ale przyznam szczerze, że tak samo było mi wygodnie jak w sypialni:PMarta i ty z nim w tym aucie???? a nastroje mi zostały do dziś ja sie cieszyłam, bo przez 1 rok wynajmowaliśmy, więć już chciałam na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.12.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Gratki za przeprowadzkę! Wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.12.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 S U P E R , że piękny Benio nie jest już samotny i ma w końcu Was Gratuluję i baaaaardzo sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Marta! Sssssssssuper! Gratuluję serdecznie U mnie też praktycznie bez pudeł. Spakowałam Lili zabawki w takie które miałam w domu (po nowym odkurzaczu) Niech wam się cudnie mieszka Zrobisz mi jak się uspokoi zdjęcia stołu z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Oooooooooooooooo..................WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ MARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No nareszcie:rolleyes: Nareszcie jest czego gratulować i co świętować:wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts