Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

I ja trzymam bardzo mocno za obie sprawy kciuki :).

Miałam w piątek urlop - Stanuch przywiózł mi łóżko (ba, łoże , takie ogrmne)- w czasie świąt się pochwalę bo będę potrzebowała pomocy przy wyborze lamp :(.

Edytowane przez mirela99

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani:)

Ja znowu na szybko i tak ogólnie, wybaczcie....

Przeprowadziliśmy się !!!!!!!!:lol::wave::lol:

Jeszcze ciągle coś przewożę, ale najważniejsze już jest w domu:rolleyes:

Pakowanie.... wyobraźcie sobie, że obyło się bez żadnego pudła,kartonów:o Walizki, jakieś torby, pakuje, wywożę, od razu rozpakowuje. Najgorsze jest pakowanie, a rozpakowywanie to sama przyjemność :p Wszystko ma swoje miejsce i od razu ląduje na docelowe, w ten sposób w domu panuje w miarę porządek, za to w starym rozpierducha totalna:rotfl:

Snów nie pamiętam, ale może to i lepiej :rolleyes:

Ja..... jestem rozdarta:rolleyes:, niby się cieszę, a jednak żal starego domu, coś się kończy coś się zaczyna......

Raz się śmieję, raz się boję, trochę płaczę, dużo myślę, ogólnie nie jest ze mną w porządku:rolleyes:

To by było tyle pokrótce, obiecuję się odzywać na bieżąco, inernecik w domu jest to i fotek spodziewajcie się niebawem :cool:

Bardzo dziękuję, że ciągle do mnie zaglądacie, pomimo że ja ostatnio nie :hug:

Za to często myślę o Was :hug:i niedługo po nadrabiam co w waszych domkach.

Martuś! Bardzo się cieszę z okazji przeprowadzki :D :yes:

Jak dzieci w nowym domu się odnalazły?

Bartuś sam spał w swoim aucie? :)

A za zdrowie trzymam kciuki-wierzę,że będzie dobrze :) :hug:

3-maj się kochana-ściskam :)

Cześć Kochana!

Bartuś spał w swoim aucie, w nocy się raz obudził, bez płaczu, zawołał mnie i zasnęłam razem z nim:lol2:

Ale przyznam szczerze, że tak samo było mi wygodnie jak w sypialni:P

Noooooo, czyli jednak w grudniu po południu się wszystko odbyło :lol2: Gratulacje przeogromne i samych miłych chwil w nowym domu :hug:

Dzięki Anusia!

Jestem teraz w starym domku i muszę pakować kolejne duperele, bo za poł godziny przyjeżdża mój wykonawca pomóc mi przewieźć te większe rzeczy.

Swoją drogą to niesamowite!!! ten facet nawet przy przeprowadzce uczestnicy:jawdrop:

Cześć Kochana!

Bartuś spał w swoim aucie, w nocy się raz obudził, bez płaczu, zawołał mnie i zasnęłam razem z nim:lol2:

Ale przyznam szczerze, że tak samo było mi wygodnie jak w sypialni:P

Marta i ty z nim w tym aucie????

a nastroje mi zostały do dziś:lol2: ja sie cieszyłam, bo przez 1 rok wynajmowaliśmy, więć już chciałam na swoim