Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś! Raz jeszcze gratuluję przeprowadzki (wcześniej było przed:p)!

Pewnie to bajka - mieszkać w tak pięknym domku:)

Dzisiaj raz jeszcze przejrzałam Twoje zdjęcia na początku dziennika, bo bardzo podobała mi się lampa nad schodami.

I nadal mnie powala. Taki wymiar byłby chyba u nas za duży, ale coś podobnego chętnie bym obejrzała.

Możesz przypomnieć jak się nazywa?

I jakie masz białe drzwi na piętrze?

Pozdrowienia i słodkiego mieszkania!

Cześć Wszystkim:)

Znowu ogólnie ;) chciałam Wam bardzo podziękować za życzenia przeprowadzkowe i świąteczne :hug::hug:

Taaaaak mieszka się cuuudownie !!!!!! :wave:

Przede wszystkim rozszyfrowuję wszystkie nowe sprzęty i się nimi podniecam;)

Zmywarka- jest boska, wygodna szuflada na sztućce i światło w środku już uwielbiam. Nie wiem jak jest w innych i czy wszystkie posiadają punkt światła na podłodze wskazujący, że jeszcze działa? Mi się to bardzo podoba, tym bardziej że chodzi wyjątkowo cichutko :jawdrop:

Indukcja- bajer ful :D wczoraj gotowałam pierwszą zupę, tak samo jak zawsze, a wyszła smaczniejsza :popcorn: Jej prostokątny kształt bardzo wygodny,a o jej czyszczeniu chyba nie muszę wspominać:D

Kawiarka- kocham ją!!!! Wszystko: wygodna, ładna ;), prosta w obsłudze, a kawę serwuję wyśmienitą :)

Właśnie popiłam zapraszam

http://img194.imageshack.us/img194/3999/dsc08132fl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dzisiaj pójdzie w ruch pralka i suszarka ;)

A ja, ciągle jeszcze się rozpakowuję, sprzątam itd.

Dzisiaj powyciągam ozdoby świąteczne i mamy zamiar kupić i ubrać choinkę:yes: Zrobię oczywiście foty :cool: Dzisiaj lub jutro.

Dzieciaki powoli się przyzwyczajają, córka jest zachwycona, synek tęskni za starym domkiem, ale co raz mniej wspomina.

Dzisiaj po przedszkolu ma obiecane odśnieżanie przed domem i ubieranie choinki ;)

Po za tym palimy codziennie w kominku, dom pachnie domem i o dziwo nie czuć kurzu, czy tez zapachu po budowlanego.

Balbina na schodach są swiatłowody, można z nich tworzyć lampę różnych rozmiarów i kształtów.

Drzwi białe to kozłowski drzwi - drewniane:)

Martusia bardzo sie ciesze ,że tak Wam dobrze w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Ale przy tak pięknych wnętzrach to było oczywiste ;)

Czekam niecierpliwie an zdjęcia ;)

Dla Ciebie i całej rodzinki wszytskiego na, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!!

http://img401.imageshack.us/img401/3677/kartka39.gif

MArta cudne wieści! Moja zmywarka działa podobnie jak Twoja i mne też to się podoba...Kawkę właśnie popijam i szwędam się po forum...

A Wiesz jak zaczęliśmy mieszkać w nowym domu mój synek przez pierwsze 2 tygodnie tez tęsknił i ciągle pytał kiedy polecimy do Oslo...szybko się przyzwyczaił i uwielbia nowy dom i u Was tak będzie!

Saluś, Karolcia bardzo dziękuję :hug: ( jak się ogarnę, wybiorę się do Was z życzeniami)

Anetko, mam taką nadzieję, że mu szybko minie, ale z minuty na minutę widać jak mu przechodzi więc już się nie martwię :)

ps. dziękuję za priwa:hug: Trzymam kciukasy za zdrowie Waszej rodzinki:hug: