lidszu 19.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martusia, wspaniała wiadomość :D w końcu się przeprowadziliście niech wam się dobrze mieszka w tym cudnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.12.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Marta WIELKIE GRATULACJE!!!spokoju, radości, zdrówka i wiele miłości w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martusia to jeszcze ja z GRATULACJAMI przypędziłam:yes: domek dopieszczony to na bank będzie się Wam super mieszkało:D zdrówka potrzebującym zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Martuś, zajrzyj do mnie, zerknij na stół, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.12.2011 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Martusia serdeczne gratulacje i wiele szczesliwych dni w nowym domku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 gratulacje kochana !!!! pamiętaj, żeby myśleć tylko pozytywnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gratulacje Niech się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Martuś gratulacje:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Marta? Nie zapominaj o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 20.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Martuś! Raz jeszcze gratuluję przeprowadzki (wcześniej było przed:p)!Pewnie to bajka - mieszkać w tak pięknym domku:)Dzisiaj raz jeszcze przejrzałam Twoje zdjęcia na początku dziennika, bo bardzo podobała mi się lampa nad schodami.I nadal mnie powala. Taki wymiar byłby chyba u nas za duży, ale coś podobnego chętnie bym obejrzała.Możesz przypomnieć jak się nazywa?I jakie masz białe drzwi na piętrze?Pozdrowienia i słodkiego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 21.12.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cześć Wszystkim:) Znowu ogólnie chciałam Wam bardzo podziękować za życzenia przeprowadzkowe i świąteczne :hug: Taaaaak mieszka się cuuudownie !!!!!! Przede wszystkim rozszyfrowuję wszystkie nowe sprzęty i się nimi podniecam;) Zmywarka- jest boska, wygodna szuflada na sztućce i światło w środku już uwielbiam. Nie wiem jak jest w innych i czy wszystkie posiadają punkt światła na podłodze wskazujący, że jeszcze działa? Mi się to bardzo podoba, tym bardziej że chodzi wyjątkowo cichutko Indukcja- bajer ful wczoraj gotowałam pierwszą zupę, tak samo jak zawsze, a wyszła smaczniejsza Jej prostokątny kształt bardzo wygodny,a o jej czyszczeniu chyba nie muszę wspominać Kawiarka- kocham ją!!!! Wszystko: wygodna, ładna , prosta w obsłudze, a kawę serwuję wyśmienitą Właśnie popiłam zapraszam http://img194.imageshack.us/img194/3999/dsc08132fl.jpg Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj pójdzie w ruch pralka i suszarka A ja, ciągle jeszcze się rozpakowuję, sprzątam itd. Dzisiaj powyciągam ozdoby świąteczne i mamy zamiar kupić i ubrać choinkę Zrobię oczywiście foty Dzisiaj lub jutro. Dzieciaki powoli się przyzwyczajają, córka jest zachwycona, synek tęskni za starym domkiem, ale co raz mniej wspomina. Dzisiaj po przedszkolu ma obiecane odśnieżanie przed domem i ubieranie choinki Po za tym palimy codziennie w kominku, dom pachnie domem i o dziwo nie czuć kurzu, czy tez zapachu po budowlanego. Balbina na schodach są swiatłowody, można z nich tworzyć lampę różnych rozmiarów i kształtów. Drzwi białe to kozłowski drzwi - drewniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Martuśhttp://img401.imageshack.us/img401/1949/yczenia.gif Uploaded with ImageShack.us Najlepsze Życzonka CUDOWNYCH ŚWIĄT W NOWYM DOMKU ŻYCZY Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Martusia bardzo sie ciesze ,że tak Wam dobrze w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Ale przy tak pięknych wnętzrach to było oczywiste Czekam niecierpliwie an zdjęcia Dla Ciebie i całej rodzinki wszytskiego na, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!! http://img401.imageshack.us/img401/3677/kartka39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MArta cudne wieści! Moja zmywarka działa podobnie jak Twoja i mne też to się podoba...Kawkę właśnie popijam i szwędam się po forum...A Wiesz jak zaczęliśmy mieszkać w nowym domu mój synek przez pierwsze 2 tygodnie tez tęsknił i ciągle pytał kiedy polecimy do Oslo...szybko się przyzwyczaił i uwielbia nowy dom i u Was tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Saluś, Karolcia bardzo dziękuję ( jak się ogarnę, wybiorę się do Was z życzeniami) Anetko, mam taką nadzieję, że mu szybko minie, ale z minuty na minutę widać jak mu przechodzi więc już się nie martwię ps. dziękuję za priwa:hug: Trzymam kciukasy za zdrowie Waszej rodzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MarJelko, wielkie gratulacje, dużo szczęścia, zdrowia i radości, samych pięknych chwil w tym przecudnym domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jak zobaczyłam tę kawkę to zaczęłam baardzo żałować, że nie mam zabudowanej kawiarki... tylko nie miałam na nią miejsca Smacznego, na pewno smakuje bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts