MarJel 21.12.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MarJelko, wielkie gratulacje, dużo szczęścia, zdrowia i radości, samych pięknych chwil w tym przecudnym domu!!!!! Dzięki za życzonka Sharlot:hug: Nie będę pisałam wzajemnie, tylko niebawem wybiorę się do Ciebie z życzonkami:yes: Jak zobaczyłam tę kawkę to zaczęłam baardzo żałować, że nie mam zabudowanej kawiarki... tylko nie miałam na nią miejsca Smacznego, na pewno smakuje bosko Myszko:), póki nie wypiłam tej kawy miałam obawy czy to potrzebny wydatek, ale teraz mogę stwierdzić, że to jeden z lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img207.imageshack.us/img207/9123/3981q.jpg Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej zyczy Kasia z Rodzinka Gratuluje przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.12.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MarJel, najlepszego na Święta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Indukcja- bajer ful wczoraj gotowałam pierwszą zupę, tak samo jak zawsze, a wyszła smaczniejsza Jej prostokątny kształt bardzo wygodny,a o jej czyszczeniu chyba nie muszę wspominać Martulka, to znaczy, ze wczesniej gotowałas na elektrycznej czy na gazie? Pytam, bo u mnie chyba bedzie płyta gazowa-M. naciska na płyte gazowa, bo z indukcji mu ... nie smakuje (bo to nie na płomieniu i takie tam dyrdymały:D), a że fajny chłopak z niego, to może ustąpię... Twoja kawiarka, to moje numero uno:yes: a zmywarke masz Bosch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Martulka, to znaczy, ze wczesniej gotowałas na elektrycznej czy na gazie? Pytam, bo u mnie chyba bedzie płyta gazowa-M. naciska na płyte gazowa, bo z indukcji mu ... nie smakuje (bo to nie na płomieniu i takie tam dyrdymały:D), a że fajny chłopak z niego, to może ustąpię... Twoja kawiarka, to moje numero uno:yes: a zmywarke masz Bosch? Zmywarka najnowszy model simensa;) Wcześniej gotowałam na gazie:yes:, osobiście nie widzę różnicy w smaku, choć ta moja zupa z indukcji jakaś taka klarowniejsza się wydawała. Jak teraz sobie przypomnę mycie mojej gazowej:bash:, to za żadne skarby bym już jej nie chciała. Olu nie namawiam, nie chcę się narazić twojemu chłopakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kasia Sharlot, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 mojemu "chłopakowi",powiadasz:D kurcze, to mój odwieczny dylemat...gaz czy indukcja...Po swietach Cie jeszcze raz podpytam-jak już bedziesz miała dłuższy staż i Zobaczymy, czy dostrzeżesz różnice na innych potrawach,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No cóż, gdybym miała wybierać jeszcze raz to kupilibyśmy indukcję ze względu na czyszczenie jako jej największa zaleta, bo długość gotowania mi lata lubię jak długo pyrkocze . Teraz czekam aż zmasakrujemy nową płytę elektryczną . Martusia, kawiarka to moje marzenie. Nie musi być w zabudowie, aby dobrą kawę robiło.....eh rozmarzyłam się. Czekam na więcej zdjęć, bardzo fajnie się czyta, że tak Wam dobrze w nowym domu mam wrazenie, że to rzadkie . Młody na pewno się przyzwyczai i będzie śmigał . Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ola, dla mnie gaz to koszmar jakiś. I w użytkowaniu i do mycia TYLKO indukcja! Różnicy w smaku nie widzę, a w gotowaniu wielką. Wszystko zagotowuje się szybciej. A dusić możesz tak samo na małym "ogniu". Trochę tylko wprawy trzeba, bo ciut inaczej się gotuje, ale zrobisz dwie zupy i będziesz wiedziała, o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dzieki Dziewczynki i przepraszam, Martusia za ot. Na pewno poruszę ten temat niedługo u siebie i kazda rada bedzie na wagę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.12.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Marta! Cieszę się,że się zaakceptowaliście (nie mogło być inaczej ) w nowym,pieknym domku Ja również należę do grona zachwyconych indukcją . Najbardziej lubię ją myć .Przejadę gąbką-i po krzyku .Jak sobie przypomnę mycie płyty gazowej,tych wszystkich kratek A smak?Nie jestwm Magdą Gesler -ale ja nie widzę różnicy pomiędzy indukcja a gazem Moi chłopcy też jedzą to co ugotuję,aż im się uszy trzęsą więc chyba nie jest źle Pozatym na indukcji gotuje się znacznie szybciej niż na gazie i garnki na dole nie są usmolone Edytowane 21 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 21.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia i wrażliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Coraz bardziej żałuję, że nie szarpnęliśmy się na kawiarkę . Choć z drugiej strony sie pocieszam, że mam tyle miejsca, że się jeszcze gdzieś zmieści wolnostojąca. Co do indukcji ... nieskromnie przyznam, ze ja jako fan gotowania i mój mąż jako wybredny szmakosz nie widzimy różnicy w smaku. Mi w indukcji z kolei podoba się to, że musiała bym się bardzo namęczyć, żeby mi coś wykipiało i że nie ma szans się oparzyć czy się zapalić . Moja córka siedzi obok płyty na blacie i miesza mi potrawy - w przypadku kuchenki gazowej wywalałam ją z mojej kuchni z obawy, że się oparzy. A co do dzieciaków ... So też nie za bardzo się cieszyła nowym domkiem. Nawet tym, że w końcu ma swój pokoik. Teraz za żadne skarby by nie wróciła do nowego domu. Dzieciom może trudniej się zaaklimatyzować, bo pewnie nie cieszy ich duża kuchnia, łazienka czy w naszym przypadku prysznic. Ale już jazda na rolkach po domu czy też budowanie wyrzutni z gumy do skakania na schodach dla lalek - tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 wow, i przeprowadzona i już sprzęty obcykane, trzymam zatem za spokojnie i zarazem szybkie przygotowanie do świąt łącznie ze strojeniem domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) gratuluję przeprowadzki Zgadzam się, kawiarka jest boska My długo nie mogliśmy się zdecydować (cena!), w końcu dostaliśmy ją w prezencie na nowe mieszkanie i naprawdę nie wiem, co ja bym bez niej zrobiła, tym bardziej, że jestem typowym kawoszem - bez kawy nie otworzę rano oczu Jej wada jest taka, że teraz - gdziekolwiek piję kawę (nawet w Starbucksie ) nie smakuje mi Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Marta widzę,że nareszcie się pojawiłaś. już od razu widać ,że jesteś baaaaardzo zadowolona. nie martw się dzieciaki szybko sie przyzwyczają. Kawiarkę tez mam taką , jest super. uwielbiam ranomachiatto. bo mój żoładek delkatny. więc na razie capuccino odpuszczam:)mi też kawka z niej smakuje niestety indukcji , nie mam , tylko płytę elektryczną Siemens . i nie jestem za bardzo zadowolona. czyści się ją żle, rysy po skrobaku zostają a nawet po talerzach postawionych na niej.więc następnym razem indukcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No i gdzie te zdjątka Martsia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MarJelko czy mozesz mi powiedziec jaki model jest Twojej kawiarki? Maz mnie namawia na podobne cudo i chce jakis sprawdzony model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszko:), póki nie wypiłam tej kawy miałam obawy czy to potrzebny wydatek, ale teraz mogę stwierdzić, że to jeden z lepszych Miło czytać, ja swojej jeszcze nie odpaliłam , aż mi wstyd ale jakoś chodzę koło niej i taka skomplikowana mi się wydaje . Super się czyta takie pozytywne posty. Synek się przyzwyczai, zwłaszcza że teraz taki gorący i atrakcyjny okres dla dzieciaków . Jeszcze raz ogromne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts