nihiru 22.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Achhhh, wzdechnę sobie... Pięknie tu u Ciebie. To chyba pierwszy dom, w którym naprawdę podobają mi się płytki na podłodze (tak, te, o których była taka dyskusja:lol2:) i ten drewniany stół tak pięknie się odcina od szarości. No poprostu cud, miód, malina:wiggle: Ps: moja mama, smakoszka kawy też kupuje tą lavazzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Marta, kiedy ty to wszystko zrobiłaś?:eek: CUDNIE, MAGICZNIE, ŚWIĄTECZNIE:yes: Siedzące ceramiczne łosie na konsolce powaliły mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A dlaczego krzesła to tymczasy? Ciągle zastanawiam się nad swoimi i brałam je pod uwagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.12.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Achhhh, wzdechnę sobie... Pięknie tu u Ciebie. To chyba pierwszy dom, w którym naprawdę podobają mi się płytki na podłodze (tak, te, o których była taka dyskusja:lol2:) i ten drewniany stół tak pięknie się odcina od szarości. No poprostu cud, miód, malina:wiggle: Ps: moja mama, smakoszka kawy też kupuje tą lavazzę O widzisz, a ja ją kupiłam na chybił trafił i trafiłam:lol2: Dziękuję Kochana za miłe komplementy Podłoga jest super w utrzymaniu czystości i faktycznie dobrze się prezentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.12.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Marta, kiedy ty to wszystko zrobiłaś?:eek: CUDNIE, MAGICZNIE, ŚWIĄTECZNIE:yes: Siedzące ceramiczne łosie na konsolce powaliły mnie:rotfl: A przed chwilą i właśnie obsadziłam choinkę, ale ubiorę wieczorem bo już muszę zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.12.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A dlaczego krzesła to tymczasy? Ciągle zastanawiam się nad swoimi i brałam je pod uwagę ... A bo to takie badziewiaki z jyska za 90 zł, średnia jakość, ale musiały być już jakiekolwiek na święta:D Docelowe będą na dębowych nogach, tapicerowane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie, cudownie świąteczne. Renifery boskie, no i mój ulubieniec Rudolf z akcji "Kup misia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.12.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie, cudownie świąteczne. Renifery boskie, no i mój ulubieniec Rudolf z akcji "Kup misia" Mój też ulubiony, fajny ma golfik- czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie MarJel Tak delikatnie a zarazem przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie MarJel Tak delikatnie a zarazem przytulnie Moje ozdoby przy Twoich to pikuś Widzisz pysiaczku, byłam u Ciebie pozachwycałam się i z tego wrażenia nic nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Mój też ulubiony, fajny ma golfik- czerwony Wy tam chyba w Lublinie lubicie dziewczyny czerwone golfiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.12.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie, cudownie świąteczne. Renifery boskie, no i mój ulubieniec Rudolf z akcji "Kup misia" Mój też ulubiony, fajny ma golfik- czerwony A ja kupiłam misia w kiecce Zienia - fashion victim;) Wy tam chyba w Lublinie lubicie dziewczyny czerwone golfiki? o jaaa- dobre:rotfl: Pięknie u Ciebie Martuś... ale ty się lepiej spręż i pokaż resztę poprzeprowadzkowych skarbów;) Szczególnie ten fotel i zikei mnie interesuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Moje ozdoby przy Twoich to pikuś Widzisz pysiaczku, byłam u Ciebie pozachwycałam się i z tego wrażenia nic nie napisałam Marta absolutnie się nie zgadzam Twoje ozdoby idealnie pasują do Twojego domu A łosia sama chciałam ale oczywiście już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Marta, cudownie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 I znowu rozpływam się w zachwycie:) Cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 kurza melodia, ja też popatrzyłam na podłogę i zastanowiłam się jak by mi się po niej chodziło. Szybko uznałam, że całkiem przyjemnie . Podobają mi się te wianki z lampionami-kielichami . Super, że się tak szybko zaaklimatyzowaliście . Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twojej rodzinki Martuśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Marta pięknie świątecznie u was Uruchomiłam kawiarkę i zrobiłam machiato z Lavazza i cappuccino z Davidoffa jak już uruchamiać to uruchamiać. Davidoff wydaje mi się bardziej esencjonalny ale Lavazza chyba i tak lepsza. Natomiast obie mam mielone a teraz zamierzam polować na ziarna i pić już teraz ze świeżym aromatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.12.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi644/b7ac40a5002d0ec94ef34539/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_1-2.jpg Zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia!! życzy Justyna z Robertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img189.imageshack.us/img189/7393/39961.jpg Życzy reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts