Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Achhhh, wzdechnę sobie...

Pięknie tu u Ciebie. To chyba pierwszy dom, w którym naprawdę podobają mi się płytki na podłodze (tak, te, o których była taka dyskusja:lol2:) i ten drewniany stół tak pięknie się odcina od szarości. No poprostu cud, miód, malina:wiggle:

Ps: moja mama, smakoszka kawy też kupuje tą lavazzę:yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Achhhh, wzdechnę sobie...

Pięknie tu u Ciebie. To chyba pierwszy dom, w którym naprawdę podobają mi się płytki na podłodze (tak, te, o których była taka dyskusja:lol2:) i ten drewniany stół tak pięknie się odcina od szarości. No poprostu cud, miód, malina:wiggle:

Ps: moja mama, smakoszka kawy też kupuje tą lavazzę:yes:

O widzisz, a ja ją kupiłam na chybił trafił i trafiłam:lol2:

Dziękuję Kochana za miłe komplementy :hug:

Podłoga jest super w utrzymaniu czystości i faktycznie dobrze się prezentuję.

A dlaczego krzesła to tymczasy? Ciągle zastanawiam się nad swoimi i brałam je pod uwagę ...

A bo to takie badziewiaki z jyska za 90 zł, średnia jakość:roll:, ale musiały być już jakiekolwiek na święta:D

Docelowe będą na dębowych nogach, tapicerowane:yes:

Pięknie, cudownie świąteczne.

Renifery boskie, no i mój ulubieniec Rudolf z akcji "Kup misia" :)

Mój też ulubiony, fajny ma golfik- czerwony :lol:

A ja kupiłam misia w kiecce Zienia - fashion victim;):rotfl:

Wy tam chyba w Lublinie lubicie dziewczyny czerwone golfiki? :lol2:

o jaaa- dobre:rotfl:

Pięknie u Ciebie Martuś... ale ty się lepiej spręż i pokaż resztę poprzeprowadzkowych skarbów;) Szczególnie ten fotel i zikei mnie interesuje:lol2:

:jawdrop: kurza melodia, ja też popatrzyłam na podłogę i zastanowiłam się jak by mi się po niej chodziło. Szybko uznałam, że całkiem przyjemnie :rotfl:. Podobają mi się te wianki z lampionami-kielichami :rolleyes:. Super, że się tak szybko zaaklimatyzowaliście :wiggle:.

Zdrowych, Rodzinnych, Wspaniałych

Świąt Bożego Narodzenia

dla Ciebie i Twojej rodzinki Martuśka!

Marta pięknie świątecznie u was :lol:

Uruchomiłam kawiarkę i zrobiłam machiato z Lavazza i cappuccino z Davidoffa jak już uruchamiać to uruchamiać. Davidoff wydaje mi się bardziej esencjonalny ale Lavazza chyba i tak lepsza. Natomiast obie mam mielone a teraz zamierzam polować na ziarna i pić już teraz ze świeżym aromatem :lol: :lol2:.