mirela99 13.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Powiem krótko: ku****a .... Nie mogę, to niesamowite ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.06.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, wszystkim za opinie , ogromnie się cieszę że się podoba, to znaczy że moim klientom też będzie, a powiem nieskromnie że już się podoba, twierdzą że fajny klimat i dobrze się u mnie czują, a o to chodziło, bo przecież wizyta w salonie-piwnicy powinna być relaksem zarazem:D Powiem więcej zgadzam się w 100% z Wami co do tynku i oświetlenia na męskim. W przypadku strukturalnego tynku jak wyżej wspomniałam przeważyła praktyczność, a co do oświetlenia to fakt, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina......... :lol2:ale mam już plan, zmienię prawdopodobnie żyrandol, resztę zostawię i dodatkowo na recepcję która się robi postawię lampkę w stylu industrialnym tak jak radziła lasche i reszta dziewczyn. Muszę przyznać też rację mojemu M, który co prawda nie wtryniał się za bardzo bo w tym samym czasie urządzał się i zmieniał swoje miejsce pracy, ale jedyne ale miał właśnie co do oświetlenia na męskim, ale ja Zośka Samośka nie posłuchałam Myślę że jak dodatkowo dojdzie za kilka dni minimalistyczny czarny narożnik, to część męska zrobi się bardziej męska:D uciapulcia kinkiety na męskim zamawiałam http://salonoswietleniowy.pl/index.html?search=ok&prod_name=siena, mogę szczerze polecić, nie drogie,proste, a ładne, żyrandol z tej samej serii jakoś mniej lubię i tak jak wyżej wspomniałam będzie lota z salonu, prawdopodobnie do mojej sypialni gościnnej. mariomili, w domku nuuuda, na razie nic wielkiego się nie dzieje, ale już niebawem zacznie, skończoną mam praktycznie pralnie, którą się jeszcze nie chwaliłam, a muszę powiedzieć że to będzie moja perełka. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.06.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 AAAAAAAAAA jakby się komuś rzucił w oczy żyrandol i lampka na recepcję w wyżej wspomnianym industrialnym stylu, na moją część męską, dawać mi namiary plizzz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej Marjelko! Witam Cię połikednowo:)Poniedziałkowo znaczy . Metamorfoza salonu....łał.Nie wiem co mogę dodać jeszcze po zachwytach ;)Podoba mi się,że zachowałaś klimat miejsca,cudny sufit,rewelacyjna ta cegła.W damskiej częśći czarne sieny świetnie uzupełniają się z ramami luster.Swoją drogą co to za lustra? Powiem przewrotnie,że mi tynk tak bardzo nie przeszkadza (rozumiem,że przeważyły względy praktyczne) ale co do lamp w strefie męskiej się zgadzam :)Pasowały by takie surowe,minimalistyczne.Kiedyś takie w "innych meblach" były.W wolej chwili looknę i przyślę Ci linka. Apropo zakupów :)Ja się jutro do Krakowa wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.06.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 MarJel piękny salon! Co to za żyrandol i kinkiety w części damskiej? Bo w męskiej poznaję sienę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.06.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Lady, dzięki, zapomniałam o innych meblach, daleko nie mam to się wybiorę. Zazdroszczę wyjazdu do Krakowa, mój m jedzie w czwartek w celach służbowych, ale nic nie wspomnał że mnie zabierze:rolleyes: Pochwal się koniecznie jak coś kupisz:D pysiaczek, żyrandol i kinkiet na damskim kupiłam tam gdzie lampy siena http://salonoswietleniowy.pl/Kinkiet_GRENSHOLM_2-9052.html na zdjęciach abażurki u mnie wyglądają jak białe w rzeczywistości są srebrne:D http://img834.imageshack.us/img834/8166/imagefuncphpp.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img225.imageshack.us/img225/5532/imagefuncphp.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No właśnie na zdjęciach wygladały jak białe a takich szukam dlatego pytałam Ale dzięki za odpowiedź - zobaczę co tam jeszcze w tym sklepie mają Szkoda, że białej sieny już nie uświadczysz nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej Marjelko! Jeśli Małżonek nie wspominał,że zabierze Cię dobrowolnie do Krakowa wskocz mu bo bagażnika:D Ja mam nadzieję,że poszaleję zakupowo .Na pewno planuję odwiedzić ikeę (mam już spisaną listę zakupów A co jeszcze-zobaczymy Jak zobaczyłam twoje szare kinkiety myślałam,że padnę ze śmiechu .Mam IDENTYCZNE kupione do szarej łazienki .Moje leżą już kilka miesięcy w pudełku i czekają na montaż.Może już w przyszłym tygodniu je powiesimy.Na razie mamy 1000 spraw i wesele w sobotę Nie napisałaś mi skąd te piękne lustra w damskiej części.Bo przyjadę osobiście do salonu i zapytam A Karola opala teraz swoje 4 litery w Hajduszoboszlo:p.Ale jej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej Marjel - chciałam Ci odpisać na priva - napisałam się, napociłam - a nie można wysłać do Ciebie nic bo masz zapchaną skrzynkę - usuń trochę to Ci odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Chcialam tylko dac znac ze zagladam i podziwiam:) Nie mam teraz sily na pisanie bo dolapala mnie grypa zoladkowa i lekko meczy ale jak tylko stane na nogach szerzej wyraze swoje achy i ochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mar Jel jeśli chodzi o oświetlenie industrialne to ja przerabiałam je u siebie wzdłuż i wszerz ja bym pojechała po całości i znalazła na allegro albo niemieckie ebay lampę ze starej fabryki ...a narożnik świetnie wkomponuje się w klimat, prosty i nowoczesny ...naprawdę świetnie sobie radzisz z wnętrzami ...pełen podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Saly, już opróżniłam skrzynkę, więc czekam..... kakusku, a myślałam ostatnio o Tobie, zastanawiałam się że mało ostatnio bywasz na fm, a Ty bido się męczysz z grypą. Wracaj do zdrowia i do nas lasche, dziękuję , usłyszeć taki komplement od Ciebie to tym bardziej mi miło, wczoraj miałam przejrzeć cały Twój wątek bo z tego co pamiętam u Ciebie,chyba więcej się przewija takiego oświetlenia niż na abay-u, ( ale za nim się zabrałam, zasnęłam) Ja takiego stylu oświetlenia w ogóle nie znam, na początku sobie pooglądam jakie mogą być możliwości, za nim coś kupię Wczoraj już nawet oglądałam w jednym sklepie lampki metalowe na recepcję, fajne, ale miedziane, mi chyba takie by nie pasowały Z narożnikiem to taka historia, że żółty jest w dość dobrym stanie i mój m stwierdził że może nie warto zmieniać, bo co zrobimy z tym itd. a z resztą to kto będzie zwracał na takie szczegóły uwagę, na pewno nie facet, wszystko prawie zmieniłaś, narożnik niech zostanie No właśnie wszystko prawie zmieniłam, a ten narożnik mi teraz wszsytko psuje!, no nic szukałam czegoś taniego na allegro, znalazłam i zamówiłam i chwała mi za to, bo co piąty nasz klient mówi; świetnie, super klimat po remoncie bardzo nam się podoba, ale ten narożnik ...... na szczęście za tydzień będzie nowy, ach Ci mężczyźni Edytowane 14 Czerwca 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 no właśnie - ach Ci mężczyźni... a co do lamp na pewno coś dobierzesz i będzie PIKNIE;). a kiedy jakaś fotorelacja z Benia? Ps. pamiętasz o pomiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Oldzia, pamiętam, pamiętam, Ola chciała wysokość kinkietów w sypialni, a Ty wymiar czarnej łazienki i podestu pod czarną umywalkę, na razie wiem że łazienka czarna najmniejsza ma 3 metry, reszty jeszcze nie zmierzyłam , przez ostatnie dwa tyg. w domku byłam dwa razy przelotem, ale już sytuacja z salonem opanowana i mam głowę z powrotem więc wszystko pomierzę na dniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 MarJel mailik wysłany Dobrze ze go sobie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 MarJel mailik wysłany Dobrze ze go sobie zapisałam No kochana właśnie przeczytałam tą lekturę biznesową, dzięki za szczegóły, na razie tylko myślę, myślę, ale jak coś to wiem do kogo w razie ewentualnych pytań Dzięki:) Powiem Ci że nadal w szoku jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ok:D no mi najbardziej chodzi o to ile masz odsunięte blat pod umywalką od drzwi wejściowych, bo u mnie tak samo - zaraz przy wejściu mam miejsce na umywalkę a na przeciwko wc i obawiam się trochę czy ciasno nie będzie:rolleyes:. no i jaki ma wymiar ten blat? łazienkę mam małą i na tym etapie zero orientacji.... a jak podasz mi wymiary to będę mogła sobie lepiej to wyobrazić i porównać, a w razie czego przenieść umywalkę w inne miejsce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 No kochana właśnie przeczytałam tą lekturę biznesową, dzięki za szczegóły, na razie tylko myślę, myślę, ale jak coś to wiem do kogo w razie ewentualnych pytań Dzięki:) Powiem Ci że nadal w szoku jestem..... Ja też ] Ale to miło - jak dojdzie do ewentualnego spotkania będzie kolejny oprócz domku temat do rozmowy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 14.06.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 :jawdrop:Witam się i zbieram szczękę z podłogi... to potrwa Powiedz mi tylko MarJel skąd są dwa białe regały do bawialni? Z IKEI? Będę wdzięczna za odp, bo chcę takie same do pokoju synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts