Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, wszystkim za opinie :hug:, ogromnie się cieszę że się podoba, to znaczy że moim klientom też będzie, a powiem nieskromnie że już się podoba, twierdzą że fajny klimat i dobrze się u mnie czują, a o to chodziło, bo przecież wizyta w salonie-piwnicy powinna być relaksem zarazem:D

Powiem więcej zgadzam się w 100% z Wami co do tynku i oświetlenia na męskim. W przypadku strukturalnego tynku jak wyżej wspomniałam przeważyła praktyczność, a co do oświetlenia to fakt, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina......... :lol2:ale mam już plan, zmienię prawdopodobnie żyrandol, resztę zostawię i dodatkowo na recepcję która się robi postawię lampkę w stylu industrialnym tak jak radziła lasche i reszta dziewczyn.

Muszę przyznać też rację mojemu M, który co prawda nie wtryniał się za bardzo bo w tym samym czasie urządzał się i zmieniał swoje miejsce pracy, ale jedyne ale miał właśnie co do oświetlenia na męskim, ale ja Zośka Samośka nie posłuchałam :p

Myślę że jak dodatkowo dojdzie za kilka dni minimalistyczny czarny narożnik, to część męska zrobi się bardziej męska:D

uciapulcia kinkiety na męskim zamawiałam http://salonoswietleniowy.pl/index.html?search=ok&prod_name=siena, mogę szczerze polecić, nie drogie,proste, a ładne, żyrandol z tej samej serii jakoś mniej lubię i tak jak wyżej wspomniałam będzie lota z salonu, prawdopodobnie do mojej sypialni gościnnej.

mariomili, w domku nuuuda, na razie nic wielkiego się nie dzieje, ale już niebawem zacznie, skończoną mam praktycznie pralnie, którą się jeszcze nie chwaliłam, a muszę powiedzieć że to będzie moja perełka.

Edytowane przez MarJel

Hej Marjelko!

Witam Cię połikednowo:)Poniedziałkowo znaczy :D.

Metamorfoza salonu....łał.Nie wiem co mogę dodać jeszcze po zachwytach ;)Podoba mi się,że zachowałaś klimat miejsca,cudny sufit,rewelacyjna ta cegła.W damskiej częśći czarne sieny świetnie uzupełniają się z ramami luster.Swoją drogą co to za lustra?

Powiem przewrotnie,że mi tynk tak bardzo nie przeszkadza (rozumiem,że przeważyły względy praktyczne) ale co do lamp w strefie męskiej się zgadzam :)Pasowały by takie surowe,minimalistyczne.Kiedyś takie w "innych meblach" były.W wolej chwili looknę i przyślę Ci linka.

Apropo zakupów :)Ja się jutro do Krakowa wybieram :p

Lady, dzięki, zapomniałam o innych meblach, daleko nie mam to się wybiorę. Zazdroszczę wyjazdu do Krakowa, mój m jedzie w czwartek w celach służbowych, ale nic nie wspomnał że mnie zabierze:rolleyes::p

Pochwal się koniecznie jak coś kupisz:D

pysiaczek, żyrandol i kinkiet na damskim kupiłam tam gdzie lampy siena http://salonoswietleniowy.pl/Kinkiet_GRENSHOLM_2-9052.html

na zdjęciach abażurki u mnie wyglądają jak białe w rzeczywistości są srebrne:D

http://img834.imageshack.us/img834/8166/imagefuncphpp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img225.imageshack.us/img225/5532/imagefuncphp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Hej Marjelko!

Jeśli Małżonek nie wspominał,że zabierze Cię dobrowolnie do Krakowa wskocz mu bo bagażnika:D

Ja mam nadzieję,że poszaleję zakupowo :p.Na pewno planuję odwiedzić ikeę (mam już spisaną listę zakupów :D A co jeszcze-zobaczymy :)

Jak zobaczyłam twoje szare kinkiety myślałam,że padnę ze śmiechu :D.Mam IDENTYCZNE kupione do szarej łazienki :D :p.Moje leżą już kilka miesięcy w pudełku i czekają na montaż.Może już w przyszłym tygodniu je powiesimy.Na razie mamy 1000 spraw i wesele w sobotę :)

Nie napisałaś mi skąd te piękne lustra w damskiej części.Bo przyjadę osobiście do salonu i zapytam ;)

A Karola opala teraz swoje 4 litery w Hajduszoboszlo:p.Ale jej zazdroszczę :D

Mar Jel jeśli chodzi o oświetlenie industrialne to ja przerabiałam je u siebie wzdłuż i wszerz ;) ja bym pojechała po całości i znalazła na allegro albo niemieckie ebay lampę ze starej fabryki ...a narożnik świetnie wkomponuje się w klimat, prosty i nowoczesny ...naprawdę świetnie sobie radzisz z wnętrzami ...pełen podziw

Saly, już opróżniłam skrzynkę, więc czekam.....:popcorn:

kakusku, a myślałam ostatnio o Tobie, zastanawiałam się że mało ostatnio bywasz na fm, a Ty bido się męczysz z grypą.

Wracaj do zdrowia i do nas :)

lasche, dziękuję :oops:, usłyszeć taki komplement od Ciebie to tym bardziej mi miło, wczoraj miałam przejrzeć cały Twój wątek bo z tego co pamiętam u Ciebie,chyba więcej się przewija takiego oświetlenia niż na abay-u, :lol2:( ale za nim się zabrałam, zasnęłam)

Ja takiego stylu oświetlenia w ogóle nie znam, na początku sobie pooglądam jakie mogą być możliwości, za nim coś kupię:)

Wczoraj już nawet oglądałam w jednym sklepie lampki metalowe na recepcję, fajne, ale miedziane, mi chyba takie by nie pasowały :rolleyes:

Z narożnikiem to taka historia, że żółty jest w dość dobrym stanie i mój m stwierdził że może nie warto zmieniać, bo co zrobimy z tym itd. a z resztą to kto będzie zwracał na takie szczegóły uwagę, na pewno nie facet, wszystko prawie zmieniłaś, narożnik niech zostanie:rolleyes: No właśnie wszystko prawie zmieniłam, a ten narożnik mi teraz wszsytko psuje!:bash:, no nic szukałam czegoś taniego na allegro, znalazłam i zamówiłam i chwała mi za to, bo co piąty nasz klient mówi; świetnie, super klimat po remoncie bardzo nam się podoba, ale ten narożnik :sick:...... na szczęście za tydzień będzie nowy, ach Ci mężczyźni :p

Edytowane przez MarJel

Oldzia, pamiętam, pamiętam, Ola chciała wysokość kinkietów w sypialni, a Ty wymiar czarnej łazienki i podestu pod czarną umywalkę, na razie wiem że łazienka czarna najmniejsza ma 3 metry, reszty jeszcze nie zmierzyłam :oops:, przez ostatnie dwa tyg. w domku byłam dwa razy przelotem, ale już sytuacja z salonem opanowana i mam głowę z powrotem więc wszystko pomierzę na dniach:)

MarJel mailik wysłany Dobrze ze go sobie zapisałam :-)

No kochana właśnie przeczytałam tą lekturę biznesową;), dzięki za szczegóły, na razie tylko myślę, myślę, ale jak coś to wiem do kogo w razie ewentualnych pytań;) Dzięki:)

Powiem Ci że nadal w szoku jestem.....:jawdrop:;)

ok:D no mi najbardziej chodzi o to ile masz odsunięte blat pod umywalką od drzwi wejściowych, bo u mnie tak samo - zaraz przy wejściu mam miejsce na umywalkę a na przeciwko wc i obawiam się trochę czy ciasno nie będzie:rolleyes:. no i jaki ma wymiar ten blat? łazienkę mam małą i na tym etapie zero orientacji.... a jak podasz mi wymiary to będę mogła sobie lepiej to wyobrazić i porównać, a w razie czego przenieść umywalkę w inne miejsce.....:rolleyes:

No kochana właśnie przeczytałam tą lekturę biznesową;), dzięki za szczegóły, na razie tylko myślę, myślę, ale jak coś to wiem do kogo w razie ewentualnych pytań;) Dzięki:)

Powiem Ci że nadal w szoku jestem.....:jawdrop:;)

Ja też :-) ]

Ale to miło - jak dojdzie do ewentualnego spotkania będzie kolejny oprócz domku temat do rozmowy :-)

Buziaki