Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze raz dziękuję za świąteczne życzenia:hug:

Jak się mieszka?:rolleyes:

Czuję jakbym mieszkała od zawsze, dosłownie nie chcę mi się z domu wychodzić:p

Uwielbiam te moje hektary :lol2: nawet sprzątać lubię;)

Dobre sprzęty w domu umilają mi życie, sprawdzają się idealnie i jestem zadowolona z nich w 100%

Bartuś od pierwszej nocy śpi w swoim pokoju, nie lubi wychodzić z domu, a jak już to krzyczy żeby wracać sibko do nowego domku:)

Maja od świąt siedzi u babci, po nowym roku planuję pidżama party dla koleżanek z klasy:o

Po za tym te kawki z kawiarki, ciepło z kominka, przestrzeń, wygoda przy posiłkach przy dużym stole, wreszcie się mieszczę z ciuchami;), wszystko ma swoje miejsce: pralnia, spiżarnia -UWIELBIAM!

Mogłabym tak bez końca, bo bardzo dobrze się czujemy w swoim domu :)

Świetnie czyta się takie posty. 100% zadowolona Pani domu :D. Tych kaw z kawiarki, ciepła z kominka i pralnio-suszarni zazdraszczam. Kilometrów do pokonania zdecydowanie mniej ;)

Hektary może mi pozwolą zgubić trochę nie potrzebnych kilogramów;) już czuję luz w spodniach:)

Ładne słonko świeci może obfocę wreszcie naszą łazienkę i fotel wiklinowy u Mai idę najpierw ogarnąć trochę:rolleyes:

A o jakich zbędnych kilogramach piszesz? Przecież Ty jesteś zgrabną laską. Z czego chcesz się odchudzać?! :D

Z brzucha, za dużego:P Przez ostatnie dwa tygodnie schudłam 3-4 kilogramy:) jak tak dalej pójdzie :wiggle: Dużo się działo przeprowadzka itp.

Na razie widzę po nogach, brzuch odrobinę spadł. Zawsze przy wzroście 170cm ważyłam 50-55kg, po dzieciach 55kg i do tego dążę, jeszcze z 5 kilo i będzie po staremu;)

Marta, ale waga o niczym nie świadczy. Ja jakbym powiedziała ile ważę, to byś nie uwierzyła... Bardziej chodzi o budowę i grubość kości. Ale skoro sama czujesz, że wolałabyś troszkę mniej mieć, to kciuki trzymam, żeby się udało :)

Wiem, wiem Aniu, ale jak przez 30 lat waga nigdy nie przekroczyła 60 kg, a od kilku przekracza, a ja wciąż, czuję że mam za dużo, to znaczy, że trzeba jednak zrzucić.

Już zrobiłam sesje, zaczynam zgrywać foty:)

Kocham Twoją łazienkę:yes: jest pieknie.Wszystko mi sie podoba.

Martulka, pytałam Cie u Moni wczoraj ale chyba nie doczytałas-jak sprawuje sie suszarka?Namówiłam M. na ten bajer, ale wymaga on usuniecia grzejnika drabinkowego (mamy podłogówke w pralni) no i ... nie chciałabym żałowac...;)jestes zadowolona, prawda?

Kocham Twoją łazienkę:yes: jest pieknie.Wszystko mi sie podoba.

Martulka, pytałam Cie u Moni wczoraj ale chyba nie doczytałas-jak sprawuje sie suszarka?Namówiłam M. na ten bajer, ale wymaga on usuniecia grzejnika drabinkowego (mamy podłogówke w pralni) no i ... nie chciałabym żałowac...;)jestes zadowolona, prawda?

Oluś, na razie suszyłam tylko ręczniki, po suszarce są bardzo miękkie i puszyste jak na pompowane, takie milusie że ho ho:rolleyes: Z ciuchami się jeszcze wstrzymałam bo muszę doczytać co można suszyć, a co nie, boję się żeby czegoś nie zniszczyć. Myślę jednak, że bajer warto zakupić :)

Ślicznie!!!!:)

dziękuję :)

aha-to dasz znac, jak przetestujesz,ok?

chciałam Ci napisac, ze patent ze szklaną półką-to mistrzostwo swiata i chyba odgapie...:oops: zawsze sie zastanawialam,gdzie ja postawie zel do kapieli i szampon-przy wannie wolnostojącej...;)

gdzie kupilas te wieszaczki na papier toaletowy i reczniki-super pomysł!

aha-to dasz znac, jak przetestujesz,ok?

chciałam Ci napisac, ze patent ze szklaną półką-to mistrzostwo swiata i chyba odgapie...:oops: zawsze sie zastanawialam,gdzie ja postawie zel do kapieli i szampon-przy wannie wolnostojącej...;)

gdzie kupilas te wieszaczki na papier toaletowy i reczniki-super pomysł!

Dam znać na pewno.

Bardzo wygodnie z tą półką to fakt, przy kąpieli układam sobie co mi potrzebne i się relaksuję i pielęgnuję;)

Wieszaki stojaki to kela style można kupić przez net, ale ja zamówiłam w sklepie stacjonarnym i na każdy dostała po 50 zł rabatu, taniej niż przez inernecik:)

Martuś fajna ta Twoja łazieneczka i coraz bardziej podobają mi się wolnostojące wanny:rolleyes: Tylko ja mam trochę nizsza sciankę kolankowa.

Jak już trzymasz aparat w ręku to czy mogłabyś zrobić fotkę sufitu w twojej łazience, bo masz chyba podwieszany? I jeszcze parapetów w wykuszu:rolleyes: