majchrowskadorota 28.12.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam Marjel!Chciałam zapytać skąd jest narzuta w pokoju córki. Do niej są te białe poduszki w komplecie? I jeszcze jkedno pytanie interesuje mnie lampa na lustrez w małżeńskiej łazience? Co to za model i jaki kolor To aluminium anodowane czy stal szlachetna bo nie widać za bardzo?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Martuś fajna ta Twoja łazieneczka i coraz bardziej podobają mi się wolnostojące wanny:rolleyes: Tylko ja mam trochę nizsza sciankę kolankowa. Jak już trzymasz aparat w ręku to czy mogłabyś zrobić fotkę sufitu w twojej łazience, bo masz chyba podwieszany? I jeszcze parapetów w wykuszu:rolleyes: Proszę sufit Wnęka ze światełkiem jest tylko nad prysznicem i wejściem do łazienki i już. http://img59.imageshack.us/img59/4205/dsc0918i.jpg Uploaded with ImageShack.us Parapety http://img412.imageshack.us/img412/5108/dsc0919b.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img694.imageshack.us/img694/8088/dsc0920l.jpg Uploaded with ImageShack.us A i zapomniałam zapytać, czy wanna wygodna? Baaardzo! Jestem mile zaskoczona, ale jest wyjątkowa:) Przede wszystkim bardzo dobrej jakości, łatwo się spłukuje i nie osadza się osad z piany itp. Ciągle błyszcząca i czysta:o Świetnie wyprofilowana i wygodna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam Marjel! Chciałam zapytać skąd jest narzuta w pokoju córki. Do niej są te białe poduszki w komplecie? I jeszcze jkedno pytanie interesuje mnie lampa na lustrez w małżeńskiej łazience? Co to za model i jaki kolor To aluminium anodowane czy stal szlachetna bo nie widać za bardzo? Pozdrawiam Dorota Hej Narzuta futerkowa z jyska z promocji http://img696.imageshack.us/img696/2654/1005kp.jpg Uploaded with ImageShack.us Kremowe poduszki nie z kompletu, kupione w h&y http://img805.imageshack.us/img805/4636/5918.jpg Uploaded with ImageShack.us Kinkiet chors, aluminium szlifowane, anodowane http://img849.imageshack.us/img849/2308/1aa5b6282bbd9.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Marjel bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Powiedz mi czy w Jisku dalej jest promocja na ta narzutę za ile ją kupiłaś?A tego chorsa ściągalaś przez neta?Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Marjel bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Powiedz mi czy w Jisku dalej jest promocja na ta narzutę za ile ją kupiłaś? A tego chorsa ściągalaś przez neta? Dorota Kinkiet z netu, a narzuta nie pamiętam ile, ale chyba jeszcze są, prawdopodobnie promocja się skończyła, trzeba polować na kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja tez dziekuje za odp:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Martuś no pieknie psze Pani...Napisz proszę Wasz stół jest olejowany czy lakierowany? i co postanowiłaś w sprawie stolika kawowego? zamówiony już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 MarJel, same piękności pokazujesz! Ja bym jeszcze oglądneła udomowioną kuchnie . Bardzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cuda wianki pokazujesz Marjelko Wszystko śliczne, a fotel i poduchy obłędne:jawdrop: Jakbym skądś znała te poduszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Martusia cudnie, cudnie cudnie:):) witanko poswiąteczne:D ja też chciałam się dowiedzieć co ze stolikiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.12.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Czesc Martunia Piekne te Twoje katy Pokaz jeszcze pokoik swojego malego rajdowca Bylam wczoraj w Ikea ale maz nie dal sie namowic na taki fotel do kompa jaki ma Twoja coreczka wiec moje chlopaki dostaly bardziej kanciaste wersje :wiggle:Ogladalam tez kuchnie i jesli uda nam sie sensownie poskladac cos z ich szafek to chyba poprzestaniemy na kuchni od nich (koszty ) Pisalas ze krzesla w jadalni takie sobie.Mam nadzieje ze nie sa az tak bardzo beznadzieje bo ja bede miec identyczne Teraz jest na nie promocja i ze wzgledu ze wiem ze za rok rowniez nie bedzie mnie stac na nic pozadniejszego swiadomie dokonalam takiego wyboru Martunia domyslam sie czemu nie spedzalas Swiat u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.12.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witaj Marjel!!CZy mogłabyś podac stronkę sklepu z którego zamawiałaś chorsa do łazienki nad lustro. Ja mam upatrzonego aquaforma ale coś patzrę że ten chors ciutkę jakby tańszy chyba że się mylę. Jaki długi jest ten kinkiet?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wszystko pięknie Marta ale ta Wasza małżeńska łazienka to jest mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 29.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hej Marta! Wiedziałam kiedy przyjść-uwielbiam fotki .Niestety-ostatnio brak mi czasu na FM-trzeba zakończyć rok w firmie-wiec mam pracy po kokardy .Ale od stycznia mam nadzieję mieć więcej wolnego czasu Wasza łazienka wymiata-jest rewelacyjna-od poczatku ją uwielbiam Pokój Majki-świetny.Dobrze,ze wybrałaś fotel w odcieniu naturalnym-bardzo ładnie się prezentuje.I śliczne-takie dziewczęce poduszki .Baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba Nawet nie wiesz jak się cieszę,ze tak dobrze Wam sie mieszka .Bardzo,bardzo się cieszę Też jestem ciekawa ciekaw jaką decyzję " stolikową " podjęliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Marta poświątecznie się witam. ślicznie i ciebie i tak czysto. czy ty sprzatasz bez przerwy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.12.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Martuś no pieknie psze Pani...Napisz proszę Wasz stół jest olejowany czy lakierowany? i co postanowiłaś w sprawie stolika kawowego? zamówiony już? Dzięki Aneciu, stół olejowany:) Martusia cudnie, cudnie cudnie:):) witanko poswiąteczne:D ja też chciałam się dowiedzieć co ze stolikiem:yes: Cze pasieńko. Otóż stolik kawowy będzie opium, jeszcze nie zamówiliśmy, ale lada dzień to zrobimy. Specjalnie się wstrzymywałam z myślą że mieszkając bardziej mi się wyklaruje wybór, nadal jednak trzymam się wersji że biały...zobaczymy:rolleyes: MarJel, same piękności pokazujesz! Ja bym jeszcze oglądneła udomowioną kuchnie . Bardzo ją lubię rere, obfocę w bardziej słoneczny dzień, dzisiaj tak pochmurno u nas, brzydkie fotki wychodzą Czesc Martunia Piekne te Twoje katy Pokaz jeszcze pokoik swojego malego rajdowca Bylam wczoraj w Ikea ale maz nie dal sie namowic na taki fotel do kompa jaki ma Twoja coreczka wiec moje chlopaki dostaly bardziej kanciaste wersje :wiggle:Ogladalam tez kuchnie i jesli uda nam sie sensownie poskladac cos z ich szafek to chyba poprzestaniemy na kuchni od nich (koszty ) Pisalas ze krzesla w jadalni takie sobie.Mam nadzieje ze nie sa az tak bardzo beznadzieje bo ja bede miec identyczne Teraz jest na nie promocja i ze wzgledu ze wiem ze za rok rowniez nie bedzie mnie stac na nic pozadniejszego swiadomie dokonalam takiego wyboru Martunia domyslam sie czemu nie spedzalas Swiat u siebie Kaka, uważam że to dobry pomysł z kuchnią z ikea. Jak do tej pory wszystkie forumowe ikeiowskie kuchnie wyszły rewelacyjnie, jeśli uda Ci się poskładać ją sensownie to się nie zastanawiaj, a przy okazji zaoszczędzisz troszkę kasy na coś innego. Krzesła jak na te pieniądze nie są złe, fajnie się prezentują, wygodne też są, jakość wykonania taka se tzn. na każdym jakieś delikatne drapnięcie, czy wgniecenie, ale takie że ja tylko to widzę i o tym wiem;) Podkleiłam nóżki filcem żeby mi tak nie zgrzytały na podłodze, przy moim mężu delikatnie teraz się rozchodzą, ale tylko tyci, tyci :lol2: Jak wiesz mój m był zawsze przeciwny plastikom, lub metalowym nóżkom, chciał na drewnianych tapicerowane, a te o dziowo mu się podobają bardzo i jakoś tak pasują u nas nawet. Teraz nie wiem kiedy się zmobilizuję na te docelowe:o:rotfl: Witaj Marjel!! CZy mogłabyś podac stronkę sklepu z którego zamawiałaś chorsa do łazienki nad lustro. Ja mam upatrzonego aquaforma ale coś patzrę że ten chors ciutkę jakby tańszy chyba że się mylę. Jaki długi jest ten kinkiet? Pozdrawiam Dorota Dorotko, nie pamiętam sklepu z którego zamawiałam, wiem na pewno że na allegro, zamówiłam tam gdzie musiałam czekać góra jeden dzień. Pamiętam, że chłopaki się pieklili bo musieli otwór w lustrze wycinać na już, a bez kinkietu się nie dało. Ona ma nie całe 60cm długości. Wszystko pięknie Marta ale ta Wasza małżeńska łazienka to jest mistrzostwo Bardzo dziękuje pysiaczku Hej Marta! Wiedziałam kiedy przyjść-uwielbiam fotki .Niestety-ostatnio brak mi czasu na FM-trzeba zakończyć rok w firmie-wiec mam pracy po kokardy .Ale od stycznia mam nadzieję mieć więcej wolnego czasu Wasza łazienka wymiata-jest rewelacyjna-od poczatku ją uwielbiam Pokój Majki-świetny.Dobrze,ze wybrałaś fotel w odcieniu naturalnym-bardzo ładnie się prezentuje.I śliczne-takie dziewczęce poduszki .Baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba Nawet nie wiesz jak się cieszę,ze tak dobrze Wam sie mieszka .Bardzo,bardzo się cieszę Też jestem ciekawa ciekaw jaką decyzję " stolikową " podjęliscie Lady, to jak już się uporasz z pracą to może zaczniemy ustalać termin spotkanka :lol2: tym razem u mnie, oczywiście z Karolą. Może do wiosny jakiś wieczór zaklepiemy Marta poświątecznie się witam. ślicznie i ciebie i tak czysto. czy ty sprzatasz bez przerwy???? Witaj Moniczko:) mało co sprzątam, ale fakt przy takich powierzchniach jakoś tego brudu nie widać Jednak nie jestem twardzielka i po nowym roku umówiłam się z Panią Małgosią, co by mi pomogła w tych moich hektarach;) Mam nadzieję, że zniosę jak mi obca kobita wyciera moje kurze:lol2: i że się polubimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJelka - ja takie rzeczy przegapiłam:o Takie zdjęcia:oPokój Majeczki - rewlacja. Piękny, dziewczęcy - marzenie:)A wasza łazienka to mistrzostwo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damaszki 29.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Waszego wspaniałego domu! My dopiero zaczynamy z remontem naszego pietra. Pozdrawiamy, Damaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki Martusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.12.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 dziękuję Marjel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts