Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel

u Ciebie jak zwykle szał ciał, czyli wszystko obłędnie pięknie - już nie wiem, co bardziej.

Pokój Majeczki świetny, lekki, dziewczęcy, aż żałuję, że w dzieciństwie takiego nie miałam..

Wasza łazienka to majsersztyk, chyba zgapię pantona, dam sobie czarnego do swojej przy sypialni. Są w ogóle czarne???

Mam pytanko (idiotyczne), ale odcień Twoich ręczniczków fioletowych z łazienki pasowałby mi idealnie do toalety gościnnej.... pamiętasz gdzie je kupiłaś, albo jaka to firma?

Martusia pięknie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Świąteczne dekoracje pierwsza klasa!!!!

Pokój Majki, wasza łazienka, wszytko miodzio :)

Fajnie,że w łazience dodałaś "krople fioletu" , bo dla mnie łazieneczka jeszcze zyskała ;)

A tak wogóle to chyba 2 dni temu przejeżdżałam koło Ciebie :) Jechaliśmy do rodziców Artura, Julka nam zasneła w samochodzie i musieliśmy z nią chwilkę pojeździć więc zapuściłam sie na przejeżdzkę koło Twojego domku ;)

Ogrodzenie wyszło bardzo fajnie :D

Buziaki :***

MarJel witam się u Ciebie i nie pierwsza i nie ostatnia :) napiszę że bardzo ale to bardzo mi się u Ciebie podoba

łazienka dla dzieci a szczególnie prysznic - fantastyczne :yes:

GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI :)

Czuję jakbym mieszkała od zawsze, dosłownie nie chcę mi się z domu wychodzić:p

Uwielbiam te moje hektary :lol2: nawet sprzątać lubię;)

Dobre sprzęty w domu umilają mi życie, sprawdzają się idealnie i jestem zadowolona z nich w 100%

Po za tym te kawki z kawiarki, ciepło z kominka, przestrzeń, wygoda przy posiłkach przy dużym stole, wreszcie się mieszczę z ciuchami;), wszystko ma swoje miejsce: pralnia, spiżarnia -UWIELBIAM!

Mogłabym tak bez końca, bo bardzo dobrze się czujemy w swoim domu :)

niezwykle miło i z nadzieja się czyta takie posty :yes:

z nadzieją bo dokładnie za rok chciałabym takiego posta napisać u siebie w wątku :rolleyes::lol2:

Pozdrawiam

MarJelko, gratuluję przeprowadzki!!! a najbardziej tak pozytywnych odczuć ... jak ja bym chciała czuć to co Ty po mojej przeprowadzce :rolleyes: ... ale to nierealne żebym sie przeniosła do tak wypieszczonego domu... normalnie zazdraszczam!

wnętrza masz piękne a smak kawki mogę sobie tylko wyobrazić..mmmmm... Zyczę Wam samych cudowności na nowy rok! mua ;*

Martulka, bardzo powaznie zaczynam drążyc temat suszarki :) i mam do Ciebie pytanko. Prawie wszystkie, jakie znalazlam na ceneo mają klasę energetyczną: B. Czy Twoja tez taką ma? Nie wiem, co o tym myslec. Pralki dorobiły sie już A+++ ... a suszarki nawet z A -nie namierzyłam...:confused:

Lady, to jak już się uporasz z pracą:rolleyes: to może zaczniemy ustalać termin spotkanka :lol2::lol2::lol2: tym razem u mnie, oczywiście z Karolą. Może do wiosny jakiś wieczór zaklepiemy :p

)

Cze Martuś!

W naszej branży wzmożony ruch trwa do końca roku,teraz jeszcze rozliczenie roku do US,spisanie stanu magazynowego i inne nudne czynności ;) :lol2:

Ale styczeń ,luty,marzec to zazwyczaj taki trochę "martwy" okres-co za tym idzie mam więcej wolnego czasu :)Więc możemy się umawiać-jestem jak najbardziej "za".Może nawet nie trzeba z kilkutygodniowym wyprzedzeniem :lol2: ;)

Piękna choinka (jaka wielka!) i jakie cudne dekoracje :o.Chyba nie pisałam tego wcześniej-bo wpadałam na chwilkę na forum (tylko czytając przy śniadaniu) :D. I nie bardzo mogłam pisać ;)Zresztą Ty wiesz,że ja bardziej z tych czytających niż piszących ;)

Martuś?A jakie macie plany na sylwestra?

Buziaki!

Martusia, Lady ja sie chętnie pisze na spotkanie :)

Termin dowolny byle przed 12 lutego, bo potem do kwietnia " będę nieosiągalna ;) "

i tu nam dałaś do myślenia :D

Muszę lookąć do Twojego dziennika :).Karola-uwielbiam patrzeć na Twoją budowę :)Wy czesto w miesiąc robicie więcej niz inni w rok :D

Buziole!

Lady kochana spokojnie, nie zamierzam się przeprowadzać w lutym do nowego domku ;) :)

Ale mam nadzije,ze po nowym roku uda nam sie jednak zrobić kostkę, zamawiam wiosnę na pierwsze dwa tygodnie stycznia ;)

Buziaki wielkie i mam nadziję,że uda nam sie spotkać w ciągu najbliższego półtora miesiąca ;)

A Ty gdzie jesteś Martuśka???????????????