monsanbia 29.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJel, pięknie jest. Pokój Majeczki jest śliczny. Łazienka super Kurcze, ale Ci zazdroszczę że masz już tak wszystko ładnie na swoim miejscu. U mnie cały czas rozgardiasz No to skąd te Majeczkowe poduchy? Bym takie chciała A, i choinka piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJelu Ciebie jak zwykle szał ciał, czyli wszystko obłędnie pięknie - już nie wiem, co bardziej. Pokój Majeczki świetny, lekki, dziewczęcy, aż żałuję, że w dzieciństwie takiego nie miałam..Wasza łazienka to majsersztyk, chyba zgapię pantona, dam sobie czarnego do swojej przy sypialni. Są w ogóle czarne??? Mam pytanko (idiotyczne), ale odcień Twoich ręczniczków fioletowych z łazienki pasowałby mi idealnie do toalety gościnnej.... pamiętasz gdzie je kupiłaś, albo jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.12.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Martusia pięknie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!! Świąteczne dekoracje pierwsza klasa!!!! Pokój Majki, wasza łazienka, wszytko miodzio Fajnie,że w łazience dodałaś "krople fioletu" , bo dla mnie łazieneczka jeszcze zyskała A tak wogóle to chyba 2 dni temu przejeżdżałam koło Ciebie Jechaliśmy do rodziców Artura, Julka nam zasneła w samochodzie i musieliśmy z nią chwilkę pojeździć więc zapuściłam sie na przejeżdzkę koło Twojego domku Ogrodzenie wyszło bardzo fajnie Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJel witam się u Ciebie i nie pierwsza i nie ostatnia napiszę że bardzo ale to bardzo mi się u Ciebie podoba łazienka dla dzieci a szczególnie prysznic - fantastyczne GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI Czuję jakbym mieszkała od zawsze, dosłownie nie chcę mi się z domu wychodzić Uwielbiam te moje hektary nawet sprzątać lubię Dobre sprzęty w domu umilają mi życie, sprawdzają się idealnie i jestem zadowolona z nich w 100% Po za tym te kawki z kawiarki, ciepło z kominka, przestrzeń, wygoda przy posiłkach przy dużym stole, wreszcie się mieszczę z ciuchami;), wszystko ma swoje miejsce: pralnia, spiżarnia -UWIELBIAM! Mogłabym tak bez końca, bo bardzo dobrze się czujemy w swoim domu niezwykle miło i z nadzieja się czyta takie posty z nadzieją bo dokładnie za rok chciałabym takiego posta napisać u siebie w wątku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Oj, pięknie, pięknie... Cóż więcej pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Oj, pięknie, pięknie... Cóż więcej pisać... Ponieważ było mi ciężko znaleźć właściwe słowa, to poprzestanę na cytacie Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJelko, gratuluję przeprowadzki!!! a najbardziej tak pozytywnych odczuć ... jak ja bym chciała czuć to co Ty po mojej przeprowadzce ... ale to nierealne żebym sie przeniosła do tak wypieszczonego domu... normalnie zazdraszczam! wnętrza masz piękne a smak kawki mogę sobie tylko wyobrazić..mmmmm... Zyczę Wam samych cudowności na nowy rok! mua ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Martulka, bardzo powaznie zaczynam drążyc temat suszarki i mam do Ciebie pytanko. Prawie wszystkie, jakie znalazlam na ceneo mają klasę energetyczną: B. Czy Twoja tez taką ma? Nie wiem, co o tym myslec. Pralki dorobiły sie już A+++ ... a suszarki nawet z A -nie namierzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Lady, to jak już się uporasz z pracą to może zaczniemy ustalać termin spotkanka :lol2: tym razem u mnie, oczywiście z Karolą. Może do wiosny jakiś wieczór zaklepiemy ) Cze Martuś! W naszej branży wzmożony ruch trwa do końca roku,teraz jeszcze rozliczenie roku do US,spisanie stanu magazynowego i inne nudne czynności Ale styczeń ,luty,marzec to zazwyczaj taki trochę "martwy" okres-co za tym idzie mam więcej wolnego czasu :)Więc możemy się umawiać-jestem jak najbardziej "za".Może nawet nie trzeba z kilkutygodniowym wyprzedzeniem Piękna choinka (jaka wielka!) i jakie cudne dekoracje .Chyba nie pisałam tego wcześniej-bo wpadałam na chwilkę na forum (tylko czytając przy śniadaniu) . I nie bardzo mogłam pisać ;)Zresztą Ty wiesz,że ja bardziej z tych czytających niż piszących Martuś?A jakie macie plany na sylwestra? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Marta,nie silę się na oryginalność - jest pięknie. Pisałam Ci już, że to nie moja stylistyka, ale naprawdę Wasz dom zachwyca:)Pokój córci jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Martusia, Lady ja sie chętnie pisze na spotkanie Termin dowolny byle przed 12 lutego, bo potem do kwietnia " będę nieosiągalna " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Martusia, Lady ja sie chętnie pisze na spotkanie Termin dowolny byle przed 12 lutego, bo potem do kwietnia " będę nieosiągalna " i tu nam dałaś do myślenia Muszę lookąć do Twojego dziennika .Karola-uwielbiam patrzeć na Twoją budowę :)Wy czesto w miesiąc robicie więcej niz inni w rok Buziole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lady kochana spokojnie, nie zamierzam się przeprowadzać w lutym do nowego domku Ale mam nadzije,ze po nowym roku uda nam sie jednak zrobić kostkę, zamawiam wiosnę na pierwsze dwa tygodnie stycznia Buziaki wielkie i mam nadziję,że uda nam sie spotkać w ciągu najbliższego półtora miesiąca A Ty gdzie jesteś Martuśka??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Martusia dla Ciebie i Rodzinki http://img35.imageshack.us/img35/5056/szczsliwego.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 31.12.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 MarJelko gratuluje przeprowadzki. Jak milo jest czytac ze swietnie czujecie sie w nowym domku.I ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA CALEJ RODZINKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Martuś, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, niech Wam się mieszka cudownie w nowym domku! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrEhZi2cqAvj2N-DtxfiGChveMLFSNnCzbas7PzZDTqNAgNT3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeńhttp://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Martuś wszytkiego dobrego w NOWYM ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts