Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przede wszystkim dziękuję za wszystkie komplementy na temat naszej łazienki i pokoju Mai, oraz za życzenia noworoczne- Madzi Z, Damaszki, Moni, Karolci, narendil, madileo, mada, E& co, rere, pysiaczek, pepejeans, Oldzia, Kubel, Anetka S, Agawi, blekitna, Saly, Yokasta, mariomili :hug::hug:

Przepraszam również, że nie pofatygowałam się z życzeniami do każdej z osobna:oops: Życzę Wam wszystkim forumowiczom, aby nowy 2012 rok przyniósł Wam wszystko czego zapragniecie.

MarJel

u Ciebie jak zwykle szał ciał, czyli wszystko obłędnie pięknie - już nie wiem, co bardziej.

Pokój Majeczki świetny, lekki, dziewczęcy, aż żałuję, że w dzieciństwie takiego nie miałam..

Wasza łazienka to majsersztyk, chyba zgapię pantona, dam sobie czarnego do swojej przy sypialni. Są w ogóle czarne???

Mam pytanko (idiotyczne), ale odcień Twoich ręczniczków fioletowych z łazienki pasowałby mi idealnie do toalety gościnnej.... pamiętasz gdzie je kupiłaś?

Czarne pantony są jak najbardziej, chociażby na allegro ich pełno, fiolet to rzadkość.

Fioletowe ręczniki z H&Y, są na bieżąco w sprzedaży:)

MarJel witam się u Ciebie i nie pierwsza i nie ostatnia :) napiszę że bardzo ale to bardzo mi się u Ciebie podoba

łazienka dla dzieci a szczególnie prysznic - fantastyczne :yes:

GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI :)

niezwykle miło i z nadzieja się czyta takie posty :yes:

z nadzieją bo dokładnie za rok chciałabym takiego posta napisać u siebie w wątku :rolleyes::lol2:

Pozdrawiam

Admete :welcome:, bardzo mi miło, że zajrzałaś do mnie:) Żeby nie było, ja u Ciebie też byłam, ale ja z tych mniej kulturalnych ;), ani dzień dobry, ani do widzenia. Obiecuję rychłą rewizytę:)

Martulka, bardzo powaznie zaczynam drążyc temat suszarki :) i mam do Ciebie pytanko. Prawie wszystkie, jakie znalazlam na ceneo mają klasę energetyczną: B. Czy Twoja tez taką ma? Nie wiem, co o tym myslec. Pralki dorobiły sie już A+++ ... a suszarki nawet z A -nie namierzyłam...:confused:

Hezelku, nie wiem :o:p My tą suszarkę dostaliśmy w prezencie to wzięłam jak dawali:popcorn: Czytam właśnie instrukcję i jakieś inne papiery, ale nic tu nie ma o klasie energetycznej:rolleyes:

Cze Martuś!

W naszej branży wzmożony ruch trwa do końca roku,teraz jeszcze rozliczenie roku do US,spisanie stanu magazynowego i inne nudne czynności ;) :lol2:

Ale styczeń ,luty,marzec to zazwyczaj taki trochę "martwy" okres-co za tym idzie mam więcej wolnego czasu :)Więc możemy się umawiać-jestem jak najbardziej "za".Może nawet nie trzeba z kilkutygodniowym wyprzedzeniem :lol2: ;)

Piękna choinka (jaka wielka!) i jakie cudne dekoracje :o.Chyba nie pisałam tego wcześniej-bo wpadałam na chwilkę na forum (tylko czytając przy śniadaniu) :D. I nie bardzo mogłam pisać ;)Zresztą Ty wiesz,że ja bardziej z tych czytających niż piszących ;)

Martuś?A jakie macie plany na sylwestra?

Buziaki!

Ustalajcie termin dziewczynki mi to wsio ryba kiedy:)

Sylwester baaardzo udany, wybawiłam się za wszystkie czasy:cool: 15 osób znajomych, całosezonowy dom na jeziorem, dwa dni, bez dzieci, dalej chyba nie muszę opowiadać :lol:

Puk - puk...

Martuś napisz mi proszę czy dostałas jakies instrukcje z MD jak dbać o stół? mój tez olejowany ale z House Doctor no i mam problem bo jak zostawie coś mokrego to slad nie do usunięcia i tak myslę co dalej - olejować czy położyć lakier matowy...

Aneciu, nie dostałam i nie pytałam. Jak na razie nie mam ze stołem żadnych problemów, nie robią się plamy itp. ścieram lekko wilgotna szmatką. Też się zastanawiam czy aby go nie trzeba czymś zakonserwować :rolleyes:, napiszę do MD:yes:

Witaj Martusia, przede wszystkim wszystkiego naj w Nowym Roku. Napisz mi proszę jaka masz grubość blatu kamiennego w kuchni? Mój kamieniarz twierdzi, że aby zrobić ociekacz w kamieniu to musi on mieć min. 4 cm? Czy Ty masz 4cm , czy 3 cm?

Nilaf, u mnie na wyspie jest oszukane ;) 7cm, na reszcie blatów, oszukane 5cm tzn. pogrubiony na brzegach, a normalnie kamień ma 3 cm, w miejscu ociekacza też. Wiesz co... może ja jeszcze się upewnię i podpytam jak jest z tym ociekaczem :rolleyes:

Marta,

czy bardzo bardzo nieśmiało mogłabym poprosić Cię o zdjęcia elewacji i ogrodzenia na priv, jeśli znajdziesz czas?

Bo ja motam się jak lew w klatce, białe czy orzech, białe czy orzech, zamiast podjąć ostateczną, nieodwołalną decyzję....

Sharlot, pamiętam, pamiętam, że obiecałam fotki domku. Zbieram się od jakiegoś czasu, ale okropne błocicho za płotem, a ja teraz taka wygodnicka, że z domu do garażu, pilocik do jednej bramy do drugiej:popcorn: wyjeżdża damesa, przyjeżdża, czysty but:lol2: i tak jakoś nie mogę się przemóc żeby w tych bagnach latać z aparatem.

Znam te dylematy i wiem co przechodzisz :) zmobilizuję się i po pykam specjalnie dla Ciebie

Martuś, to nadrabiaj ekspresem, zdawaj relacje i focie dawaj!!!

Ni ma fot:P dzisiaj ;)

Kurcze Wy tu żądne sensacji jakiejś chyba :o, aż mi głupio bo nie mam za bardzo nic na swoje usprawiedliwienie.

Już miałam wkleić fotkę jakiegoś kurortu i Was oszukać, że tam wypoczywałam jak mnie nie było na FM:lol::lol2:

Jednak jakaś prawda w tym jestem:rolleyes:bo czuję się jak w kurorcie, a kurort to dom;)

Tak mi dobrze, że nawet olałam na kilka dni forum :jawdrop:

Mąż miał więcej wolnego, dzieciaki w bawialni my w salonie przy kominku, jakieś winko, drink, cisza spokój:rolleyes:

Noc, dzieci w swoich pokojach (wcześniej syn z nami) Zbliżyliśmy się jak nigdy dotąd :rolleyes::lol2::lol2: Same rozumiecie, no co ja tu będę więcej pisała:popcorn:

:lol2::lol2::lol2:

i jak tu Jej nie kochać?:lol:

:rotfl:

na wzajem:D

To może będą małe Marjelki? :wiggle::wiggle:

Wiedziałam, że zaraz tak będzie ;)

Nie kcem więcej dzieciów :D

:lol2:

no to niedziwota, że tu nie zaglądasz;)

super się czyta o takich pozytywnych poprzeprowadzkowych emocjach:lol:

Dawaj misia:hug:

Ja mówię zróbmy niedźwiedzia :lol2::hug:

MarJel, rozumiem Cię i to bardzo. Córę wyprosiliśmy z naszej sypialni po dwóch latach :oops:

Mój w starym domku nie miał swojego pokoju, był tkz. duży pokój połączony z kuchnią, Mai pokój i nasza sypialnia, ale ja z tych matek co lubią z dziećmi spać:rolleyes:i nie żałuję, dnia, ani minuty. Żeby nie było,że teraz tak pięknie, to też często nad ranem ląduję w samochodzie:lol2:

Martuśka ja Cię też:hug: za to co napisałaś...

Paśku, :hug:

Ale pozytyw

Tylko siedzieć, zazdrościć, i .... płakać nad swym losem ;)

Fajowo masz kochana. Ciesz się tym jak najdłużej, niech Ci nie powszednieje :no:

Monia, Ty to możesz mi jak na razie zazdrość chyba tylko pilota to dwóch bram i czystego buta :lol2:

Całą resztę też masz:)