rere79 04.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Martuś, to nadrabiaj ekspresem, zdawaj relacje i focie dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o matkodalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Przeciez bidula czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Przeciez bidula czyta Albo poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Przede wszystkim dziękuję za wszystkie komplementy na temat naszej łazienki i pokoju Mai, oraz za życzenia noworoczne- Madzi Z, Damaszki, Moni, Karolci, narendil, madileo, mada, E& co, rere, pysiaczek, pepejeans, Oldzia, Kubel, Anetka S, Agawi, blekitna, Saly, Yokasta, mariomili :hug: Przepraszam również, że nie pofatygowałam się z życzeniami do każdej z osobna:oops: Życzę Wam wszystkim forumowiczom, aby nowy 2012 rok przyniósł Wam wszystko czego zapragniecie. MarJel u Ciebie jak zwykle szał ciał, czyli wszystko obłędnie pięknie - już nie wiem, co bardziej. Pokój Majeczki świetny, lekki, dziewczęcy, aż żałuję, że w dzieciństwie takiego nie miałam.. Wasza łazienka to majsersztyk, chyba zgapię pantona, dam sobie czarnego do swojej przy sypialni. Są w ogóle czarne??? Mam pytanko (idiotyczne), ale odcień Twoich ręczniczków fioletowych z łazienki pasowałby mi idealnie do toalety gościnnej.... pamiętasz gdzie je kupiłaś? Czarne pantony są jak najbardziej, chociażby na allegro ich pełno, fiolet to rzadkość. Fioletowe ręczniki z H&Y, są na bieżąco w sprzedaży:) MarJel witam się u Ciebie i nie pierwsza i nie ostatnia napiszę że bardzo ale to bardzo mi się u Ciebie podoba łazienka dla dzieci a szczególnie prysznic - fantastyczne GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI niezwykle miło i z nadzieja się czyta takie posty z nadzieją bo dokładnie za rok chciałabym takiego posta napisać u siebie w wątku Pozdrawiam Admete , bardzo mi miło, że zajrzałaś do mnie:) Żeby nie było, ja u Ciebie też byłam, ale ja z tych mniej kulturalnych , ani dzień dobry, ani do widzenia. Obiecuję rychłą rewizytę Martulka, bardzo powaznie zaczynam drążyc temat suszarki i mam do Ciebie pytanko. Prawie wszystkie, jakie znalazlam na ceneo mają klasę energetyczną: B. Czy Twoja tez taką ma? Nie wiem, co o tym myslec. Pralki dorobiły sie już A+++ ... a suszarki nawet z A -nie namierzyłam... Hezelku, nie wiem My tą suszarkę dostaliśmy w prezencie to wzięłam jak dawali:popcorn: Czytam właśnie instrukcję i jakieś inne papiery, ale nic tu nie ma o klasie energetycznej:rolleyes: Cze Martuś! W naszej branży wzmożony ruch trwa do końca roku,teraz jeszcze rozliczenie roku do US,spisanie stanu magazynowego i inne nudne czynności Ale styczeń ,luty,marzec to zazwyczaj taki trochę "martwy" okres-co za tym idzie mam więcej wolnego czasu Więc możemy się umawiać-jestem jak najbardziej "za".Może nawet nie trzeba z kilkutygodniowym wyprzedzeniem Piękna choinka (jaka wielka!) i jakie cudne dekoracje .Chyba nie pisałam tego wcześniej-bo wpadałam na chwilkę na forum (tylko czytając przy śniadaniu) . I nie bardzo mogłam pisać ;)Zresztą Ty wiesz,że ja bardziej z tych czytających niż piszących Martuś?A jakie macie plany na sylwestra? Buziaki! Ustalajcie termin dziewczynki mi to wsio ryba kiedy:) Sylwester baaardzo udany, wybawiłam się za wszystkie czasy:cool: 15 osób znajomych, całosezonowy dom na jeziorem, dwa dni, bez dzieci, dalej chyba nie muszę opowiadać Puk - puk... Martuś napisz mi proszę czy dostałas jakies instrukcje z MD jak dbać o stół? mój tez olejowany ale z House Doctor no i mam problem bo jak zostawie coś mokrego to slad nie do usunięcia i tak myslę co dalej - olejować czy położyć lakier matowy... Aneciu, nie dostałam i nie pytałam. Jak na razie nie mam ze stołem żadnych problemów, nie robią się plamy itp. ścieram lekko wilgotna szmatką. Też się zastanawiam czy aby go nie trzeba czymś zakonserwować , napiszę do MD:yes: Witaj Martusia, przede wszystkim wszystkiego naj w Nowym Roku. Napisz mi proszę jaka masz grubość blatu kamiennego w kuchni? Mój kamieniarz twierdzi, że aby zrobić ociekacz w kamieniu to musi on mieć min. 4 cm? Czy Ty masz 4cm , czy 3 cm? Nilaf, u mnie na wyspie jest oszukane 7cm, na reszcie blatów, oszukane 5cm tzn. pogrubiony na brzegach, a normalnie kamień ma 3 cm, w miejscu ociekacza też. Wiesz co... może ja jeszcze się upewnię i podpytam jak jest z tym ociekaczem Marta, czy bardzo bardzo nieśmiało mogłabym poprosić Cię o zdjęcia elewacji i ogrodzenia na priv, jeśli znajdziesz czas? Bo ja motam się jak lew w klatce, białe czy orzech, białe czy orzech, zamiast podjąć ostateczną, nieodwołalną decyzję.... Sharlot, pamiętam, pamiętam, że obiecałam fotki domku. Zbieram się od jakiegoś czasu, ale okropne błocicho za płotem, a ja teraz taka wygodnicka, że z domu do garażu, pilocik do jednej bramy do drugiej:popcorn: wyjeżdża damesa, przyjeżdża, czysty but:lol2: i tak jakoś nie mogę się przemóc żeby w tych bagnach latać z aparatem. Znam te dylematy i wiem co przechodzisz zmobilizuję się i po pykam specjalnie dla Ciebie Martuś, to nadrabiaj ekspresem, zdawaj relacje i focie dawaj!!! Ni ma fot:P dzisiaj Kurcze Wy tu żądne sensacji jakiejś chyba , aż mi głupio bo nie mam za bardzo nic na swoje usprawiedliwienie. Już miałam wkleić fotkę jakiegoś kurortu i Was oszukać, że tam wypoczywałam jak mnie nie było na FM:lol: Jednak jakaś prawda w tym jestem:rolleyes:bo czuję się jak w kurorcie, a kurort to dom;) Tak mi dobrze, że nawet olałam na kilka dni forum Mąż miał więcej wolnego, dzieciaki w bawialni my w salonie przy kominku, jakieś winko, drink, cisza spokój:rolleyes: Noc, dzieci w swoich pokojach (wcześniej syn z nami) Zbliżyliśmy się jak nigdy dotąd :lol2: Same rozumiecie, no co ja tu będę więcej pisała:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a ja teraz taka wygodnicka, że z domu do garażu, pilocik do jednej bramy do drugiej:popcorn: wyjeżdża damesa, przyjeżdża, czysty but:lol2: :lol2: i jak tu Jej nie kochać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Noc, dzieci w swoich pokojach (wcześniej syn z nami) Zbliżyliśmy się jak nigdy dotąd :lol2: Same rozumiecie, no co ja tu będę więcej pisała:popcorn: To może będą małe Marjelki? :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no to niedziwota, że tu nie zaglądasz;) super się czyta o takich pozytywnych poprzeprowadzkowych emocjach:lol: Dawaj misia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 :lol2: i jak tu Jej nie kochać? na wzajem:D To może będą małe Marjelki? :wiggle: Wiedziałam, że zaraz tak będzie Nie kcem więcej dzieciów no to niedziwota, że tu nie zaglądasz;) super się czyta o takich pozytywnych poprzeprowadzkowych emocjach:lol: Dawaj misia Ja mówię zróbmy niedźwiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 MarJel, rozumiem Cię i to bardzo. Córę wyprosiliśmy z naszej sypialni po dwóch latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Martuśka ja Cię też za to co napisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ale pozytyw Tylko siedzieć, zazdrościć, i .... płakać nad swym losem Fajowo masz kochana. Ciesz się tym jak najdłużej, niech Ci nie powszednieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 MarJel, rozumiem Cię i to bardzo. Córę wyprosiliśmy z naszej sypialni po dwóch latach Mój w starym domku nie miał swojego pokoju, był tkz. duży pokój połączony z kuchnią, Mai pokój i nasza sypialnia, ale ja z tych matek co lubią z dziećmi spać:rolleyes:i nie żałuję, dnia, ani minuty. Żeby nie było,że teraz tak pięknie, to też często nad ranem ląduję w samochodzie:lol2: Martuśka ja Cię też za to co napisałaś... Paśku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 to też często nad ranem ląduję w samochodzie:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ale pozytyw Tylko siedzieć, zazdrościć, i .... płakać nad swym losem Fajowo masz kochana. Ciesz się tym jak najdłużej, niech Ci nie powszednieje Monia, Ty to możesz mi jak na razie zazdrość chyba tylko pilota to dwóch bram i czystego buta Całą resztę też masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 :lol2: damesa czysty but :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jak na razie zazdrość chyba tylko CHYBA o to to, dobrze powiedziane chyba nie tylko o co chodzi z tym samochodem nad ranem, bo ja chyba już*nietomna dziś edit aaaa, doooobra, blond monia - o samochód młodego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 CHYBA o to to, dobrze powiedziane chyba nie tylko o co chodzi z tym samochodem nad ranem, bo ja chyba już*nietomna dziś edit aaaa, doooobra, blond monia - o samochód młodego chodzi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 :yes: Ty się nie śmiej Ja sobie wyobraziłam Ciebie z eMem biegnących o 4 nad ranem do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) monia, sikam ze śmiechu Marta, u mnie nie ma tak dobrze. Od 4 rano młodszy zaczyna wędrować do nas i tak odprowadzamy się do 7, aż wkońcu trzeba wstać (tzn. ja, bo mąż już w pracy ) Edytowane 5 Stycznia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts