Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zasnełam.... ale już sie melduję ;) :p

Martusia suuuuper,że tak dobrze sie Wam mieszka!!!!

U nas Julka nigdy nie spała z nimi, ale mamy sypialnie obok siebie teraz a ścianki działowe niby murowane ale jak z płyt k-g, skutek kiedy ma ona gorszą noc to "szelest" pościeli ją budzi, przekręcając sie boisz się że ją obudzisz ..... :o

Śmiejemy sie z A. że dzieki temu,ze Julka ma pokój na drugim końcu kładki nareszcie się wyśpimy!!!! :D

Także ja też czekam na przeprowadzkę i sypialnię ;)

Martśka domek z zewnątrz wstaw chociaż na troche, pięknisty jest więc ;)

A co do naszego spotkania daj termin a my z Lady się stawimy ;) Jeżeli chodzi o weekendy to u mnie problem tylko z tym 21-22 stycznia ;)

Reszta narazie luzik ;)

Buziaki :****

Dzisiaj rano nadrobiłam wszystkie Wasze wczorajsze, wieczorne posty, ale sie usmiałam:lol2: scenariusz mega dobrej komedii mógłby powstać. Kurcze, szkoda, że tak daleko mieszkam też chętnie spędziłabym odbrobinę czasu w tak doborowym towarzystwie:wiggle: Martusia dzięki wielkie za odpowiedź a propos grubości blatu. Ten mój kamieniarz w takim razie chyba chce na łatwiznę pójść, bo wycięcie ociekacza to nie jest taka prosta sprawa, ale ze mną nie pójdzie mu tak łatwo, ma być ociekacz i koniec:mad::mad::evil:

i ja nadrobiłam Wasze nocne pogadanki! Martuś super...jak ja Cię rozumiem - mój młody wylądował w swoim łózku po przeszło 3 latach nad ranem ok 4 do nas wraca bo ja nie mam siły się z nim szarpać w jego łóżeczku...

Fajnie , że dobrze się Wam mieszka, uwielbiam czytać takie wpisy!

Marjelko

wpis o wrażeniach z nowego domu genialny!

A damesa czysty but rządzi!! Chyba trzeba do adminów napisać, aby Ci w nagłówku taką ksywę dodali:)

Dzięki za info o ręcznikach, byłam w H&Y przed świętami, ale po inne rzeczy i jakoś chyba w tym świątecznym amoku mi się w oczy nie rzuciły.

A pantona chwilowo w myślach wymieniłam na louisa ghosta, czarnego.

a i ja się witam, przeczytanie i uśmialam się jak zawsze z damesy i czystego buta, ja narazie tylko jeden pilot ale czyste buty też mam:D

Martusia super że tak ci się mieszka, i oby tak najdłuzej ale fotki z zewnątrz to niestety mus, ja tez zaczynam myśleć o ogrodzeniu w tym roku, wiec sama rozumiesz

Marta, super wieści :wave: Miłych chwil zatem w nowym domku :D

A pantona chwilowo w myślach wymieniłam na louisa ghosta, czarnego.

myszonik, najpierw sobie usiadź na tych krzesłach, bo ja wygodą Ghosta jestem mocno rozczarowana. Oczywiście wygląd cudnisty i w łazience i tak na nim przesiadywać długo nie będę więc wytrzymam, ale gdybym miała go dać do jadalni albo gdzieś do biurka, to byłaby to katastrofa :roll:

a i ja się witam, przeczytanie i uśmialam się jak zawsze z damesy i czystego buta, ja narazie tylko jeden pilot ale czyste buty też mam:D

Jako że nie mam jeszcze wjazdu i w garażu same rupiecie więc pilota mam w szufladzie, buty czyste ale odarte obcasiki (mam wysypany kliniec).

Jeżeli szukacie ogrodzenia PROSTEGO to polecam firme xcel, mają proste nowoczesne ogrodzenia.

MarJelko cieszę się, że masz taką satysfakcję z nowego domku :). Znam to uczucie :)

Myszonik - pochodź sobie po sklepach i pooglądaj jak wyglądają używane czarne ghosty.To jest katastrofa. Widać każdą ryskę, a rysują się bardzo.Na przezroczystych tego tak nie widać.

Edytowane przez mirela99

Ty się nie śmiej

Ja sobie wyobraziłam Ciebie z eMem biegnących o 4 nad ranem do auta

:lol:

Umieram :lol2::lol2::lol2: To już nie te czasy.... w samochodzie.....:rolleyes::lol2:

A jeszcze wyobraźcie sobie, nowy dom, nowe, łóżko, sypialnia, a my o 4 rano do samochodu :jawdrop::rotfl:

Ja zasnełam.... ale już sie melduję ;) :p

Martśka domek z zewnątrz wstaw chociaż na troche, pięknisty jest więc ;)

A co do naszego spotkania daj termin a my z Lady się stawimy ;) Jeżeli chodzi o weekendy to u mnie problem tylko z tym 21-22 stycznia ;)

Reszta narazie luzik ;)

Buziaki :****

Dzisiaj przelecę kalendarz ;) i zaproponuję pierwszy termin :)

Może wychylę się na ten wicher i obfocę zaraz Benia. Dzisiaj siedzę w domku bo ksiądz po kolędzie chodzi :roll:

Dzisiaj rano nadrobiłam wszystkie Wasze wczorajsze, wieczorne posty, ale sie usmiałam:lol2: scenariusz mega dobrej komedii mógłby powstać. Kurcze, szkoda, że tak daleko mieszkam też chętnie spędziłabym odbrobinę czasu w tak doborowym towarzystwie:wiggle: Martusia dzięki wielkie za odpowiedź a propos grubości blatu. Ten mój kamieniarz w takim razie chyba chce na łatwiznę pójść, bo wycięcie ociekacza to nie jest taka prosta sprawa, ale ze mną nie pójdzie mu tak łatwo, ma być ociekacz i koniec:mad::mad::evil:

nilafku, a może chcesz fote z bliska tego ociekacza?

No w końcu się Panna pojawiła :)

:bye:

i ja nadrobiłam Wasze nocne pogadanki! Martuś super...jak ja Cię rozumiem - mój młody wylądował w swoim łózku po przeszło 3 latach nad ranem ok 4 do nas wraca bo ja nie mam siły się z nim szarpać w jego łóżeczku...

Fajnie , że dobrze się Wam mieszka, uwielbiam czytać takie wpisy!

Aneciu, a u nas o dziwo, choć spały z nami do prawie 3 lat :o to w chwili gdy zostały wyautowane do swoich pokoi, nigdy nie przyszły:rolleyes: Jedno i drugie zawsze jak się budzi woła : maaaamooooo :) nigdy tato:P

Marjelko

wpis o wrażeniach z nowego domu genialny!

A damesa czysty but rządzi!! Chyba trzeba do adminów napisać, aby Ci w nagłówku taką ksywę dodali:)

.

myszonik broń Cię Panie Boże :o A to krzesełko to chcesz do łazienki? Ja mam w holu luisa w łazience pantona i do łazienki to drugie zdecydowanie polecam :)

Martusia super że tak ci się mieszka, i oby tak najdłuzej ale fotki z zewnątrz to niestety mus, ja tez zaczynam myśleć o ogrodzeniu w tym roku, wiec sama rozumiesz

No dobra dopiję kawę i lecę z aparatem w około domu, wrzucę na chwilusie bo mi żyć nie dacie ;)

Reniu, ale moje ogrodzenie to nie w Twoim stylu jest.

O tak dobry pomysł z tą ksywką :lol2:

No, no, no! :o

Ja tego louisa to do łazienki chciałam - czarny mi pasuje, przezroczysty średnio ;)

Wygoda się nie liczy, bo przesiadywać tam nie będę - raczej miał być dekoracyjny i żeby np. ciuchy rzucić na czas kąpieli... pomyślę jeszcze, na razie mam pilniejsze wydatki niż fikuśnie krzesełka do łazienki ;)

Mar - a te pantony są wygodne ? MUSZĘ coś białego do jadalni wymyślić. Ciężko zgrać wygląd z funkcjonalnością :(

anna-maria - jak szukałam ogrodzenia to chciałam też się dowiedzieć czegoś o jakości. I baaardzo je chwalą. Dostałam wycenę z bramą przesuwną ale bez silniczka, 21 metrów, do samodzielnego montażu i wyszło przeszło 10 tyś. Chyba zrobimy jednak "coś na wzór", ocynkujemy i pomalujemy proszkowo.

Edytowane przez mirela99

myszonik, ja też do łazienki i wygodne być nie musi. Zachwycam się więc nim, bo wyglada bosko. Ale napisałam na wypadek, gdybyś częściej na nim przesiadywać chciała. Ghost się do tego nie nadaje :no:

mirella, u mnie frontowego jest 27 metrów, a do tego 45 metrów z boku, bo też jest to ogrodzenie skrajne :sick: Tak więc raczej coś z bloczków nam panowie budować będą i jakieś przęsła w Casto kupimy (proste, najzwyklejsze) i pomalujemy proszkowo na wybrany kolor... Chyba tak będzie najrozsądniej...