monsanbia 05.01.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 monia, sikam ze śmiechu ojjj tam 3 desperadosy za mną (kokietuję, bo ja mocną głowę mam i tak naprawdę taki desp to jak soczek dla mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a ja po butli wina , ale mogłabym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a ja po butli wina , ale mogłabym więcej no to piona zawodniczko wina jakiego? Bo dla mnie bordeaux też może nie mieć dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja zasnełam.... ale już sie melduję Martusia suuuuper,że tak dobrze sie Wam mieszka!!!! U nas Julka nigdy nie spała z nimi, ale mamy sypialnie obok siebie teraz a ścianki działowe niby murowane ale jak z płyt k-g, skutek kiedy ma ona gorszą noc to "szelest" pościeli ją budzi, przekręcając sie boisz się że ją obudzisz ..... Śmiejemy sie z A. że dzieki temu,ze Julka ma pokój na drugim końcu kładki nareszcie się wyśpimy!!!! Także ja też czekam na przeprowadzkę i sypialnię Martśka domek z zewnątrz wstaw chociaż na troche, pięknisty jest więc A co do naszego spotkania daj termin a my z Lady się stawimy Jeżeli chodzi o weekendy to u mnie problem tylko z tym 21-22 stycznia Reszta narazie luzik Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzisiaj rano nadrobiłam wszystkie Wasze wczorajsze, wieczorne posty, ale sie usmiałam:lol2: scenariusz mega dobrej komedii mógłby powstać. Kurcze, szkoda, że tak daleko mieszkam też chętnie spędziłabym odbrobinę czasu w tak doborowym towarzystwie:wiggle: Martusia dzięki wielkie za odpowiedź a propos grubości blatu. Ten mój kamieniarz w takim razie chyba chce na łatwiznę pójść, bo wycięcie ociekacza to nie jest taka prosta sprawa, ale ze mną nie pójdzie mu tak łatwo, ma być ociekacz i koniec:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No w końcu się Panna pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 i ja nadrobiłam Wasze nocne pogadanki! Martuś super...jak ja Cię rozumiem - mój młody wylądował w swoim łózku po przeszło 3 latach nad ranem ok 4 do nas wraca bo ja nie mam siły się z nim szarpać w jego łóżeczku...Fajnie , że dobrze się Wam mieszka, uwielbiam czytać takie wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.01.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Marjelko wpis o wrażeniach z nowego domu genialny!A damesa czysty but rządzi!! Chyba trzeba do adminów napisać, aby Ci w nagłówku taką ksywę dodali:) Dzięki za info o ręcznikach, byłam w H&Y przed świętami, ale po inne rzeczy i jakoś chyba w tym świątecznym amoku mi się w oczy nie rzuciły.A pantona chwilowo w myślach wymieniłam na louisa ghosta, czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a i ja się witam, przeczytanie i uśmialam się jak zawsze z damesy i czystego buta, ja narazie tylko jeden pilot ale czyste buty też mam:D Martusia super że tak ci się mieszka, i oby tak najdłuzej ale fotki z zewnątrz to niestety mus, ja tez zaczynam myśleć o ogrodzeniu w tym roku, wiec sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 O tak dobry pomysł z tą ksywką Fajnie, że jest tak dobrze MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zawsze warto tutaj zaglądać, bo można sobie humor poprawić czytając takie pozytywne posty Miłego dnia życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Marta, super wieści Miłych chwil zatem w nowym domku A pantona chwilowo w myślach wymieniłam na louisa ghosta, czarnego. myszonik, najpierw sobie usiadź na tych krzesłach, bo ja wygodą Ghosta jestem mocno rozczarowana. Oczywiście wygląd cudnisty i w łazience i tak na nim przesiadywać długo nie będę więc wytrzymam, ale gdybym miała go dać do jadalni albo gdzieś do biurka, to byłaby to katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) a i ja się witam, przeczytanie i uśmialam się jak zawsze z damesy i czystego buta, ja narazie tylko jeden pilot ale czyste buty też mam:D Jako że nie mam jeszcze wjazdu i w garażu same rupiecie więc pilota mam w szufladzie, buty czyste ale odarte obcasiki (mam wysypany kliniec). Jeżeli szukacie ogrodzenia PROSTEGO to polecam firme xcel, mają proste nowoczesne ogrodzenia. MarJelko cieszę się, że masz taką satysfakcję z nowego domku . Znam to uczucie Myszonik - pochodź sobie po sklepach i pooglądaj jak wyglądają używane czarne ghosty.To jest katastrofa. Widać każdą ryskę, a rysują się bardzo.Na przezroczystych tego tak nie widać. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ty się nie śmiej Ja sobie wyobraziłam Ciebie z eMem biegnących o 4 nad ranem do auta Umieram :lol2: To już nie te czasy.... w samochodzie..... A jeszcze wyobraźcie sobie, nowy dom, nowe, łóżko, sypialnia, a my o 4 rano do samochodu Ja zasnełam.... ale już sie melduję Martśka domek z zewnątrz wstaw chociaż na troche, pięknisty jest więc A co do naszego spotkania daj termin a my z Lady się stawimy Jeżeli chodzi o weekendy to u mnie problem tylko z tym 21-22 stycznia Reszta narazie luzik Buziaki :**** Dzisiaj przelecę kalendarz i zaproponuję pierwszy termin Może wychylę się na ten wicher i obfocę zaraz Benia. Dzisiaj siedzę w domku bo ksiądz po kolędzie chodzi Dzisiaj rano nadrobiłam wszystkie Wasze wczorajsze, wieczorne posty, ale sie usmiałam:lol2: scenariusz mega dobrej komedii mógłby powstać. Kurcze, szkoda, że tak daleko mieszkam też chętnie spędziłabym odbrobinę czasu w tak doborowym towarzystwie:wiggle: Martusia dzięki wielkie za odpowiedź a propos grubości blatu. Ten mój kamieniarz w takim razie chyba chce na łatwiznę pójść, bo wycięcie ociekacza to nie jest taka prosta sprawa, ale ze mną nie pójdzie mu tak łatwo, ma być ociekacz i koniec:mad: nilafku, a może chcesz fote z bliska tego ociekacza? No w końcu się Panna pojawiła i ja nadrobiłam Wasze nocne pogadanki! Martuś super...jak ja Cię rozumiem - mój młody wylądował w swoim łózku po przeszło 3 latach nad ranem ok 4 do nas wraca bo ja nie mam siły się z nim szarpać w jego łóżeczku... Fajnie , że dobrze się Wam mieszka, uwielbiam czytać takie wpisy! Aneciu, a u nas o dziwo, choć spały z nami do prawie 3 lat to w chwili gdy zostały wyautowane do swoich pokoi, nigdy nie przyszły:rolleyes: Jedno i drugie zawsze jak się budzi woła : maaaamooooo nigdy tato:P Marjelko wpis o wrażeniach z nowego domu genialny! A damesa czysty but rządzi!! Chyba trzeba do adminów napisać, aby Ci w nagłówku taką ksywę dodali:) . myszonik broń Cię Panie Boże A to krzesełko to chcesz do łazienki? Ja mam w holu luisa w łazience pantona i do łazienki to drugie zdecydowanie polecam a i ja się witam, przeczytanie i uśmialam się jak zawsze z damesy i czystego buta, ja narazie tylko jeden pilot ale czyste buty też mam:D Martusia super że tak ci się mieszka, i oby tak najdłuzej ale fotki z zewnątrz to niestety mus, ja tez zaczynam myśleć o ogrodzeniu w tym roku, wiec sama rozumiesz No dobra dopiję kawę i lecę z aparatem w około domu, wrzucę na chwilusie bo mi żyć nie dacie Reniu, ale moje ogrodzenie to nie w Twoim stylu jest. O tak dobry pomysł z tą ksywką No, no, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jeżeli szukacie ogrodzenia PROSTEGO to polecam firme xcel, mają proste nowoczesne ogrodzenia. Stamtąd właśnie jest to ogrodzenie, które wczoraj chyba u sibeie wklejałam jako inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja tego louisa to do łazienki chciałam - czarny mi pasuje, przezroczysty średnio Wygoda się nie liczy, bo przesiadywać tam nie będę - raczej miał być dekoracyjny i żeby np. ciuchy rzucić na czas kąpieli... pomyślę jeszcze, na razie mam pilniejsze wydatki niż fikuśnie krzesełka do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Mar - a te pantony są wygodne ? MUSZĘ coś białego do jadalni wymyślić. Ciężko zgrać wygląd z funkcjonalnością anna-maria - jak szukałam ogrodzenia to chciałam też się dowiedzieć czegoś o jakości. I baaardzo je chwalą. Dostałam wycenę z bramą przesuwną ale bez silniczka, 21 metrów, do samodzielnego montażu i wyszło przeszło 10 tyś. Chyba zrobimy jednak "coś na wzór", ocynkujemy i pomalujemy proszkowo. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 myszonik, ja też do łazienki i wygodne być nie musi. Zachwycam się więc nim, bo wyglada bosko. Ale napisałam na wypadek, gdybyś częściej na nim przesiadywać chciała. Ghost się do tego nie nadaje mirella, u mnie frontowego jest 27 metrów, a do tego 45 metrów z boku, bo też jest to ogrodzenie skrajne Tak więc raczej coś z bloczków nam panowie budować będą i jakieś przęsła w Casto kupimy (proste, najzwyklejsze) i pomalujemy proszkowo na wybrany kolor... Chyba tak będzie najrozsądniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tak, tak bardzo proszę o zdjęcia z bliska:yes: będę ogroooomnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts