MarJel 05.01.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Zaraz jak zobaczycie moją drogę przed domem zrozumiecie ,,Damesa czysty but":P Po przedzierałam się przez błotko i krzaczory, wieje dzisiaj niemiłosiernie Słuchajcie fatalna pogoda na foty, brak słonka, ale coś tam widać. Bajzel jeszcze przed domem, nieskończone ogrodzenie, ale w ostatniej chwili w miejscu gdzie miała być siatka szarpnęliśmy się jednak na kute i teraz czekamy, kwestia kilku dni pewnie. Najważniejsze jest kostka, co za tym idzie - czysty but Nad śmietnikiem brakuje jeszcze daszku:rolleyes: A na wiosnę żeby długo nie czekać, pójdzie trawa z rolki To przedstawiam Wam mój klasyczny,ponadczasowy domek;) Takie błotko wjeżdża ze mną na kostkę edit. :P:P kuniec fotek Edytowane 5 Stycznia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Matko Boska, jak pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo elegancko, szlachetnie, kolory stonowane, subtelne, przepięknie połączona czerń z bielą!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Wiesz co Marta, tutaj już nawet znaczenia nie ma, kto jaki styl lubi Bosko jest i koniec, kropka! I napisz mi jeszcze proszę, jak Wy śmieci wyrzucacie, bo takie rozwiązanie jak u Ciebie bardzo by mi pasiło, ale czy od strony domu masz furtkę do śmietnika, czy wywalasz śmieci obchodząc płot dookoła? I jeszcze, jeśli nie proszę o zbyt wiele, to jakie wymiary ma ten śmietnikowy kącik wewnątrz (szerokość i głębokość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Fiu, fiu...Martulka, jakbym przejezdzała obok,to bym sobie pomysłała: "ale chata...:jawdrop:" i nie wiem, jak u Was-ale u nas, to baaaardzo pozytywne okreslenie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Marta, piękna elewacja i ogrodzenie zazdroszczę okrutnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 MarJel, bosko u Ciebie!!! Ale z błotem przekichane Ania, moja ciotka ma śmietnik z dwoma furtkami, od ulicy i druga od strony domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Anulka, u mnie tez tak, jak pisze rere -od podwórka i od ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aniu dwie furtki są. Dziewczynki zmykam na jakiś czas, muszę się ogarnąć i chałupę bo od 15 ksiądz chodzi, a ja jeszcze w pieluchach Wieczorem wrócę, będę dziękować i odpowiadać ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Marta piękna bryła domu i świetne wykończenie Jednym słowem cudnie! Ciekawe jakie buty będzie miał ksiądz jak się przejdzie tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ciekawe jak długo ksiądz będzie zbierał szczękę z podłogi (po wrażenia wizualnych z wizyty u Marjelki)??? Obstawiam, że długo Elewacja i ogrodzenie - idealne, dokładnie tak jak piszesz ponadczasowe i wszystko na tip top dobrane. Jak Wam jeszcze błotko za płotem zlikwidują będzie bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Martuś, jak księdza ocucisz po wizycie:lol2: - bo obstawiam, że chłopina padnie - napisz proszę, jakie masz wymiary okien na elewacji frontowej? 180 x 150? Taki mi wyglądają. Sorry, takie pytanko techniczne mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Martuś rozwaliły mnie Twoje cudne zdjęcia...podnieść się nie mogę! cudny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nonono. ... nieźle . Zajebiś*ię bym powiedziała . I tez mam pytanko - jak sprawują się kinkiety czarne okrągłe na zewnątrz domu ? Świecą góra dół ? Mocno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Damesa czysty but oja ale pięknie Marta byłam zagorzałą przeciwniczką Twoich balkonów...ale tutaj wyglądają fenomenalnie...aż się zastanawiam czy u nas tak nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Martuś, jak księdza ocucisz po wizycie:lol2: - jeszcze jakiś skandal obyczajowy z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ale ślicznie ,czysto i schludnie Piękny dom Kiedy u mnie tak będzie :cry: Marta o co chodzi z tymi krzesłami do jadalni Czym one Ci się tak brudzą? Te moje eamsy są białe i nic takiego nie mam. Dwa razy Lil mi wymazała kredkami świecowymi (nie specjalnie, usiadła na kredce po prostu) i wtedy w ruch poszła magiczna gąbka. Parę machnięć i z głowy Ale poza tym to ja ich nawet jeszcze nie myłam od przeprowadzki. Czyste są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czyste są A wygodne? Takie na dłuższe posiedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A wygodne? Takie na dłuższe posiedzenie? bardzo serce na ramieniu miałam kiedy mąż je skręcił i siadał. Zamilkł, usadawiał pupencję, myślałam że powie, że chała. A ten się*poprzymierzał i powiedział - Ty, ekstra, jak pode mnie Siedzę na nich godzinami (oczywiście z przerwami), klikam, czytam książkę nawet. Naprawdę są*fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Matuś cudnie:jawdrop:Wszystko zgrane- uwielbiam ponadczasowość Mam pytanko- czym masz wyłożone wejście frontowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 FIU, FIU !!!!!! No podoba mi się baaaardzo...znowu :jawdrop: Matuś cudnie:jawdrop:Wszystko zgrane- uwielbiam ponadczasowość Mam pytanko- czym masz wyłożone wejście frontowe? Aga, to chyba LIBET VENETIA...dzięki nim do Marty trafiłam...też je planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts