Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Zaraz jak zobaczycie moją drogę przed domem zrozumiecie ,,Damesa czysty but":P

Po przedzierałam się przez błotko i krzaczory, wieje dzisiaj niemiłosiernie :sick:

Słuchajcie fatalna pogoda na foty, brak słonka, ale coś tam widać. Bajzel jeszcze przed domem, nieskończone ogrodzenie, ale w ostatniej chwili w miejscu gdzie miała być siatka szarpnęliśmy się jednak na kute i teraz czekamy, kwestia kilku dni pewnie. Najważniejsze jest kostka, co za tym idzie - czysty but :lol2::lol:

Nad śmietnikiem brakuje jeszcze daszku:rolleyes:

A na wiosnę żeby długo nie czekać, pójdzie trawa z rolki :-P

To przedstawiam Wam mój klasyczny,ponadczasowy domek;)

Takie błotko wjeżdża ze mną na kostkę :o

edit.

:p:P:P kuniec fotek ;)

Edytowane przez MarJel

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co Marta, tutaj już nawet znaczenia nie ma, kto jaki styl lubi :no: Bosko jest i koniec, kropka!

I napisz mi jeszcze proszę, jak Wy śmieci wyrzucacie, bo takie rozwiązanie jak u Ciebie bardzo by mi pasiło, ale czy od strony domu masz furtkę do śmietnika, czy wywalasz śmieci obchodząc płot dookoła?

I jeszcze, jeśli nie proszę o zbyt wiele, to jakie wymiary ma ten śmietnikowy kącik wewnątrz (szerokość i głębokość ) :D

Ciekawe jak długo ksiądz będzie zbierał szczękę z podłogi (po wrażenia wizualnych z wizyty u Marjelki)??? Obstawiam, że długo ;)

Elewacja i ogrodzenie - idealne, dokładnie tak jak piszesz ponadczasowe i wszystko na tip top dobrane. Jak Wam jeszcze błotko za płotem zlikwidują będzie bosko.

Ale ślicznie ,czysto i schludnie :yes: Piękny dom

Kiedy u mnie tak będzie :confused::cry::cry::cry:

Marta o co chodzi z tymi krzesłami do jadalni

Czym one Ci się tak brudzą?

Te moje eamsy są białe i nic takiego nie mam.

Dwa razy Lil mi wymazała kredkami świecowymi (nie specjalnie, usiadła na kredce po prostu) i wtedy w ruch poszła magiczna gąbka. Parę machnięć i z głowy

Ale poza tym to ja ich nawet jeszcze nie myłam od przeprowadzki. Czyste są

A wygodne? Takie na dłuższe posiedzenie?

bardzo :yes:

serce na ramieniu miałam kiedy mąż je skręcił i siadał.

Zamilkł, usadawiał pupencję, myślałam że powie, że chała. A ten się*poprzymierzał i powiedział - Ty, ekstra, jak pode mnie :lol2:

Siedzę na nich godzinami (oczywiście z przerwami), klikam, czytam książkę nawet. Naprawdę są*fajne