Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Martuśka :D

Kochana wróciłam, Twoim salonem się zachwyciłam a teraz lece rozpakowywać walizki ;)

Potem oczywiście jeszcze wpadnę i szczegółowo się pozachwycam a narazie lece odnaleść sie w domowej rzeczywistości ;) ;P

P.S Było suuuuper a Julcia sprawdziła się w 100% jako mała podróżniczka :)

casse Witaj i wpadaj częściej, tak pięknie piszesz;)

Karolcia,wreszcie jesteś, jak ja Ci zazdroszczę tego wypoczynku:rolleyes:

Jak wrócisz do szarej rzeczywistości i się rozpakujesz poopowiadaj jak było. Julcia turystka powiadasz? :DTo co zabieracie ją do Turcji? Powiem Ci że jak byłam w tamtym roku, bardzo dużo było rodzin z takimi maleństwami:yes:

Lady, wróciłaś z tego Krakowa? Czy tak Ci się spodobało że zostałaś na dłużej:P

Miałaś pochwalić się zakupami:popcorn:

Wiadomość dnia

Jutro przyjeżdża łóżko białe i pufa do naszej sypialni:rotfl:

Z tej radości dzisiaj kupiłam: narzutę szarą futrzaną, do tego w komplecie dwie takie same futrzane podusie, plus z innego materiału czarną i dwie wrzosowo-fioletowe:D

Mam nadzieję że łóżko okaże się ok. jakbym nie odzywała się przez weekend znaczy że kaszana, a ja ryczę w nowe poduszki:eek:

Hej hej

Umieram z ciekawości Bo łóżko wydawało sie być superowskie i brałam pod uwagę je także u siebie

mam nadzieję, że okaże się co najmniej tak fajne jak na zdjęciach

Trzymam kciuki :-)

p.s Gdyby okazało się kaszaną - dysponuję dużą ilością chusteczek - szkoda nowych poduch :-)

Łóżko będzie ok.13-14:lol2: Jak nie będzie tragedii wieczorem wrzucę foty;)

Saly mam nadzieje że chusteczki się nie przydadzą:D

markotko, wszystkie poduchy i narzuta z h&y, narzuta to nowość, to poduszka od kompletu, zdjęcie nie odzwierciedla na prawdę ślicznej szarości, jest baardzo mięciutka i milusia, bardziej pluszowa niż futrzana:D

http://img854.imageshack.us/img854/2262/5305.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mirela, no to czekamy:popcorn:

foty pyknę z narzutą

Lidszu, Witaj! To samo mogę powiedzieć o Tobie (podglądam Cię od dawna), wydaję mi się, że kiedyś miałaś w planach budować benia?

Mój dom to właśnie benio, ta największa wersja V:D, żeby było śmieszniej nad topazem też się zastanawialiśmy, ale jednak został ben:D

Sporo nas łączy i na dodatek jesteśmy na podobnym etapie wykańczania się:lol:

Lidszu, Witaj! To samo mogę powiedzieć o Tobie (podglądam Cię od dawna), wydaję mi się, że kiedyś miałaś w planach budować benia?

Mój dom to właśnie benio, ta największa wersja V:D, żeby było śmieszniej nad topazem też się zastanawialiśmy, ale jednak został ben:D

Sporo nas łączy i na dodatek jesteśmy na podobnym etapie wykańczania się:lol:

Na naszej pierwszej działce miał stanąć dom, który w swoim wyglądzie przypomina benia, jednak był to projekt indywidualny. Po zmianie lokalizacji budowy, zmieniliśmy również dom. Ja w ogóle od samego początku chciałam piętrowy, ponieważ od ponad 20 lat mieszkam na poddaszu użytkowym u moich rodziców i chciałam dom bez skosów. Mój mąż na początku w ogóle nie chciał o tym słyszeć, ale jak zamieszkał przed budową u moich rodziców, to mu się odmieniło i też stwierdził, że tylko dom piętrowy wchodzi w grę :lol2: Ach ci faceci, w ogóle się nas nie słuchają, a potem i tak wychodzi na nasze ;) :rotfl:

Cieszę się, że ci się u mnie podoba i zapraszam nie tylko do zaglądania, ale również komentowania ;)

Mieliśmy ostatnio trochę przestoju, bo czekaliśmy na transzę kredytową, ale w końcu ją dostaliśmy i znów się zacznie dziać :D

Edytowane przez lidszu

Czesc Arielko :-)

Jestem pewna ze lozko bedzie super i zadne chusteczki nie beda Ci potrzebne :-)

Wieczorekiem zagladne zeby popodziwiac to cudo :yes:

Ja jestem na etapie poszukiwania tanich ale sensownych drzwi wejsciowych.Wymyslilam ze skoro w przyszlosci maz ma zamair prowadzic dzialalnosc gospodracza to dobrze by bylo wybic juz teraz z przyszlego biura/gabinetu drzwi zewnetrzne aby klienci nie lazili mi po calym domu (mam duze pootwierane przestrzenie na parterze i wszystko widac) Szukalam drzwi PVC bo chce aby od wewnatrz byly biale a z zewnatrz musza pasowac do stolarki (zloty dab)

Oczywiscie wszystkie wyceny zaczynaja sie w okolicach 3,5 -4 tys zl a ja naiwna myslalam ze proste drzwi jestemw stanie zamowic za 2,5 tys :bash:

Moj genialny M ostatnio tak byl przejety moimi ciaglymi wycenami ,przegladaniem neta itd ze stweirdzil ze to starsznie duzy klopot i moze sobie teraz podarujmy drzwi (sa wieksze wydatki) a kiedys to on po prostu postawi sobie dodatkowy budynek gospodarczy w ktorym bedzie "urzedowal":lol2:Totalnie nie rozumiem facetow.Glupie wybiocie otworu i zamowienie drzwi jest wiekszym klopotem niz postawienie od nowa dodatkowego budynku (nie mowiac o kosztach hahaha) Zreszta budowa do tej pory go nie wciagnela to juz widze jak wezmie sie za gospodarczy ;)W kazdym razie nie daje za wygrana i szukam nadal drzwiczek ;)

Edytowane przez kakusek

Ja też czekam z niecierpliwością na wieczorne fotki bo każda inspiracja jest na wagę złota, a u Ciebie Marjel inspiracji co niemiara :-)

Kakusek doskonale wiem o czym piszesz...Ja tez mam takiego męża ale nie zamieniłabym go na żadnego innego. Chociaz muszę przyznać, ze jak postawię go "pod ścianą" to czasami swoje 3 grosze co do wykończenia domku wtrąci.Jednak częściej sie z moimi wizjami nie zgadza niz zgadza :-)

Lidszu byłam u Ciebie w dzienniku, widze, że już w domku robi się coraz lepiej i więcej :) ale nie o tym chciałam , czytałam tekst " nie bedę robił za dwa tysiące" naprawde niekiepski, z jednej strony ubaw po pachy, z drugiej masakra - jak tak można podchodzić do życia.... ale tacy ludzie u nas też są, dziady za robotę niech się biorą! gdzie znalazłaś ten tekst?