MarJel 14.06.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Zosik, Witam i dziękuję, tak, tak, regały to poczciwa ikea:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 16.06.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 MerJelTwój dom to KLASA SAMA W SOBIEGRATULACJE - naprawde jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.06.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Cześć Martuśka Kochana wróciłam, Twoim salonem się zachwyciłam a teraz lece rozpakowywać walizki Potem oczywiście jeszcze wpadnę i szczegółowo się pozachwycam a narazie lece odnaleść sie w domowej rzeczywistości ;P P.S Było suuuuper a Julcia sprawdziła się w 100% jako mała podróżniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.06.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 casse Witaj i wpadaj częściej, tak pięknie piszesz;)Karolcia,wreszcie jesteś, jak ja Ci zazdroszczę tego wypoczynku:rolleyes:Jak wrócisz do szarej rzeczywistości i się rozpakujesz poopowiadaj jak było. Julcia turystka powiadasz? :DTo co zabieracie ją do Turcji? Powiem Ci że jak byłam w tamtym roku, bardzo dużo było rodzin z takimi maleństwami:yes:Lady, wróciłaś z tego Krakowa? Czy tak Ci się spodobało że zostałaś na dłużej:PMiałaś pochwalić się zakupami:popcorn: Wiadomość dniaJutro przyjeżdża łóżko białe i pufa do naszej sypialni:rotfl:Z tej radości dzisiaj kupiłam: narzutę szarą futrzaną, do tego w komplecie dwie takie same futrzane podusie, plus z innego materiału czarną i dwie wrzosowo-fioletowe:DMam nadzieję że łóżko okaże się ok. jakbym nie odzywała się przez weekend znaczy że kaszana, a ja ryczę w nowe poduszki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.06.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Hej hej Umieram z ciekawości Bo łóżko wydawało sie być superowskie i brałam pod uwagę je także u siebie mam nadzieję, że okaże się co najmniej tak fajne jak na zdjęciach Trzymam kciuki p.s Gdyby okazało się kaszaną - dysponuję dużą ilością chusteczek - szkoda nowych poduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 a narzuta jaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.06.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dawaj zara to łoże z narzutą . Marzę o takim cudzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Łóżko będzie ok.13-14:lol2: Jak nie będzie tragedii wieczorem wrzucę foty;) Saly mam nadzieje że chusteczki się nie przydadzą markotko, wszystkie poduchy i narzuta z h&y, narzuta to nowość, to poduszka od kompletu, zdjęcie nie odzwierciedla na prawdę ślicznej szarości, jest baardzo mięciutka i milusia, bardziej pluszowa niż futrzana:D http://img854.imageshack.us/img854/2262/5305.jpg Uploaded with ImageShack.us mirela, no to czekamy:popcorn: foty pyknę z narzutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oj Marta - Ty nas umiesz poddenerwować;) w takim razie czekam (my) do wieczorka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Mar Jel czekam z niecierpliwością na łóżko Karolcia fajnie, że wyjazd się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 to ja też się przywitam padłam z wrażenia nad wykończeniem domu i salonu masz niesamowity gust i również z niecierpliwością czekam na łóżko będę zaglądać częściej i podpatrywać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Lidszu, Witaj! To samo mogę powiedzieć o Tobie (podglądam Cię od dawna), wydaję mi się, że kiedyś miałaś w planach budować benia? Mój dom to właśnie benio, ta największa wersja V:D, żeby było śmieszniej nad topazem też się zastanawialiśmy, ale jednak został ben:D Sporo nas łączy i na dodatek jesteśmy na podobnym etapie wykańczania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Lidszu, Witaj! To samo mogę powiedzieć o Tobie (podglądam Cię od dawna), wydaję mi się, że kiedyś miałaś w planach budować benia? Mój dom to właśnie benio, ta największa wersja V:D, żeby było śmieszniej nad topazem też się zastanawialiśmy, ale jednak został ben:D Sporo nas łączy i na dodatek jesteśmy na podobnym etapie wykańczania się Na naszej pierwszej działce miał stanąć dom, który w swoim wyglądzie przypomina benia, jednak był to projekt indywidualny. Po zmianie lokalizacji budowy, zmieniliśmy również dom. Ja w ogóle od samego początku chciałam piętrowy, ponieważ od ponad 20 lat mieszkam na poddaszu użytkowym u moich rodziców i chciałam dom bez skosów. Mój mąż na początku w ogóle nie chciał o tym słyszeć, ale jak zamieszkał przed budową u moich rodziców, to mu się odmieniło i też stwierdził, że tylko dom piętrowy wchodzi w grę Ach ci faceci, w ogóle się nas nie słuchają, a potem i tak wychodzi na nasze Cieszę się, że ci się u mnie podoba i zapraszam nie tylko do zaglądania, ale również komentowania Mieliśmy ostatnio trochę przestoju, bo czekaliśmy na transzę kredytową, ale w końcu ją dostaliśmy i znów się zacznie dziać Edytowane 17 Czerwca 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 wpadłam sie odwdzięczyć przywitaniem oj pięknie u Cię pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Czesc Arielko Jestem pewna ze lozko bedzie super i zadne chusteczki nie beda Ci potrzebne Wieczorekiem zagladne zeby popodziwiac to cudo Ja jestem na etapie poszukiwania tanich ale sensownych drzwi wejsciowych.Wymyslilam ze skoro w przyszlosci maz ma zamair prowadzic dzialalnosc gospodracza to dobrze by bylo wybic juz teraz z przyszlego biura/gabinetu drzwi zewnetrzne aby klienci nie lazili mi po calym domu (mam duze pootwierane przestrzenie na parterze i wszystko widac) Szukalam drzwi PVC bo chce aby od wewnatrz byly biale a z zewnatrz musza pasowac do stolarki (zloty dab) Oczywiscie wszystkie wyceny zaczynaja sie w okolicach 3,5 -4 tys zl a ja naiwna myslalam ze proste drzwi jestemw stanie zamowic za 2,5 tys Moj genialny M ostatnio tak byl przejety moimi ciaglymi wycenami ,przegladaniem neta itd ze stweirdzil ze to starsznie duzy klopot i moze sobie teraz podarujmy drzwi (sa wieksze wydatki) a kiedys to on po prostu postawi sobie dodatkowy budynek gospodarczy w ktorym bedzie "urzedowal":lol2:Totalnie nie rozumiem facetow.Glupie wybiocie otworu i zamowienie drzwi jest wiekszym klopotem niz postawienie od nowa dodatkowego budynku (nie mowiac o kosztach hahaha) Zreszta budowa do tej pory go nie wciagnela to juz widze jak wezmie sie za gospodarczy ;)W kazdym razie nie daje za wygrana i szukam nadal drzwiczek Edytowane 17 Czerwca 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ja też czekam z niecierpliwością na wieczorne fotki bo każda inspiracja jest na wagę złota, a u Ciebie Marjel inspiracji co niemiara Kakusek doskonale wiem o czym piszesz...Ja tez mam takiego męża ale nie zamieniłabym go na żadnego innego. Chociaz muszę przyznać, ze jak postawię go "pod ścianą" to czasami swoje 3 grosze co do wykończenia domku wtrąci.Jednak częściej sie z moimi wizjami nie zgadza niz zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Agi takie zycie nie kazdy stworzony do budowania ;)Sa tez tego plusy bo ja wlasciwie wszystko sama wybieram i moj M sie nie wtraca tylko czasem kweka czy nie mzona bylo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.06.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Lidszu byłam u Ciebie w dzienniku, widze, że już w domku robi się coraz lepiej i więcej ale nie o tym chciałam , czytałam tekst " nie bedę robił za dwa tysiące" naprawde niekiepski, z jednej strony ubaw po pachy, z drugiej masakra - jak tak można podchodzić do życia.... ale tacy ludzie u nas też są, dziady za robotę niech się biorą! gdzie znalazłaś ten tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 O rany, ale u Ciebie pięknie!!! Zachwycam się i zapisuję do inspiracji Bardzo mi się podoba tez cała obudowa kominka i jeszcze wiele, wiele innych Mi także się podoba, a co to za kominek narożny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Oj dziewczyny, ale się uśmiałam:D widzę, że nie tylko ja mam problemy z moim m;) tzn. wszytko jest cacy, ale zawsze pada pytanie "czy nie można taniej?" takie marudzenie nie raz wyprowadza mnie z równowagi, ale teraz widzę, że tak po prostu musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts