Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo :yes:

serce na ramieniu miałam kiedy mąż je skręcił i siadał.

Zamilkł, usadawiał pupencję, myślałam że powie, że chała. A ten się*poprzymierzał i powiedział - Ty, ekstra, jak pode mnie :lol2:

Siedzę na nich godzinami (oczywiście z przerwami), klikam, czytam książkę nawet. Naprawdę są*fajne

Monia a te Wasze to oryginał czy inspirowane? bo jak dla mnie Eamsy i Ghosty nie nadają się na dłuzsze posiedzenia...:rolleyes:

Martuś chciałam raz jeszcze się pogapić a tu nic już nie ma...powiem raz jeszcze PIĘKNY TEN WASZ DOM calutki - wewnątrz i na zewnątrz!:)

Witaj MarJel :), piękny dom :yes:, widać, że wszystko przemyślane i dopracowane.

Nie jestem w stanie przekopać się przez cały wątek, ale jeśli nie sprawiłoby Ci problemu, mogłabyś napisać, co to za lampa u córci w pokoju?

I czy czarne kinkiety w sypialni to Azzardo baroco? Dzięki wielkie, pozdrawiam :hug:

Jak dla mnie to jedne z wygodniejszych krzeseł. Swojego Eamsa mam przy biurku z maszyną do szycia i spędzam tam dość dużo czasu. Jak się dorobię domu z dużą jadalnią to sobie takie kupię do stołu ;)

Naprawdę nawet do dłuższych nasiadówek takie wygodne te Eamesy? Zastanawialiśmy się nad jednym do biurka naszego Pierwszaka, ale ostatecznie wybraliśmy Tripp Trappa;) Choć przyznam, że wizualnie bardzo mnie kręcą i nęcą;) Szczególnie te na drewnianych nogach.

Monia a te Wasze to oryginał czy inspirowane? bo jak dla mnie Eamsy i Ghosty nie nadają się na dłuzsze posiedzenia...:rolleyes:

Przesiaduję na nich całymi dniami od kilkunastu dni i jest mi idealnie ;)

Mąż mówi to samo

Może mam mało wybredny tyłek :lol2:

Inspirowane niestety

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:ja też nie widziałam:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Matko Boska, jak pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo elegancko, szlachetnie, kolory stonowane, subtelne, przepięknie połączona czerń z bielą!!!!!!!!!!!!!!

a ja przegapiłam :cry:

Aga, to chyba LIBET VENETIA...dzięki nim do Marty trafiłam...też je planuję ;)

i jeszcze na dodatek kostkę o której ja myślę do siebie też :cry:

można liczyć na małą powtóreczkę :oops::rolleyes: