agawi74 05.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aga, to chyba LIBET VENETIA...dzięki nim do Marty trafiłam...też je planuję A tak, faktycznie- dzięki Leia za przypomnienie:) Ja chyba z nich zrezygnuje, bo są takieee jasne, że aż strach;) Piękne, ale na wejście dla nas za jasne:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ale fajny ten Twój benio:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nosz kurna ja przegapiłam fooooootkiiiiiiii:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 bardzo serce na ramieniu miałam kiedy mąż je skręcił i siadał. Zamilkł, usadawiał pupencję, myślałam że powie, że chała. A ten się*poprzymierzał i powiedział - Ty, ekstra, jak pode mnie Siedzę na nich godzinami (oczywiście z przerwami), klikam, czytam książkę nawet. Naprawdę są*fajne Monia a te Wasze to oryginał czy inspirowane? bo jak dla mnie Eamsy i Ghosty nie nadają się na dłuzsze posiedzenia... Martuś chciałam raz jeszcze się pogapić a tu nic już nie ma...powiem raz jeszcze PIĘKNY TEN WASZ DOM calutki - wewnątrz i na zewnątrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 05.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj MarJel , piękny dom , widać, że wszystko przemyślane i dopracowane. Nie jestem w stanie przekopać się przez cały wątek, ale jeśli nie sprawiłoby Ci problemu, mogłabyś napisać, co to za lampa u córci w pokoju? I czy czarne kinkiety w sypialni to Azzardo baroco? Dzięki wielkie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Widziałam fotki przez chwilę Marta, toż to pałacyk jest! Ciekawe jakie buty będzie miał ksiądz jak się przejdzie tą drogą O tym samym pomyślałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A ja sie spozniłam na foty -toz to dyskryminacja dla tych co pracuja do 18 Wierze jednak na słowo ze domek i z zewnatrz prezenttuje sie bosko Jak po wizycie plebana? Poczestowalas go pyszna kawka z ekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 bo jak dla mnie Eamsy nie nadają się na dłuzsze posiedzenia Jak dla mnie to jedne z wygodniejszych krzeseł. Swojego Eamsa mam przy biurku z maszyną do szycia i spędzam tam dość dużo czasu. Jak się dorobię domu z dużą jadalnią to sobie takie kupię do stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nosz kurna ja przegapiłam fooooootkiiiiiiii:cry::cry: nie tylko ty. jeszcze wczoraj przeoczyłam opowieśc Marty o błotku:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jak dla mnie to jedne z wygodniejszych krzeseł. Swojego Eamsa mam przy biurku z maszyną do szycia i spędzam tam dość dużo czasu. Jak się dorobię domu z dużą jadalnią to sobie takie kupię do stołu Naprawdę nawet do dłuższych nasiadówek takie wygodne te Eamesy? Zastanawialiśmy się nad jednym do biurka naszego Pierwszaka, ale ostatecznie wybraliśmy Tripp Trappa;) Choć przyznam, że wizualnie bardzo mnie kręcą i nęcą Szczególnie te na drewnianych nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mada, nie wiem czy dla Ciebie byłyby wygodne. Pisałam w swoim imieniu. Siedzi mi się na tym krześle lepiej niż na zwykłym drewnianym. A Eamsa posiadam białego z podłokietnikami na drewnianych nóżkach. Martuś, sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia a te Wasze to oryginał czy inspirowane? bo jak dla mnie Eamsy i Ghosty nie nadają się na dłuzsze posiedzenia... Przesiaduję na nich całymi dniami od kilkunastu dni i jest mi idealnie Mąż mówi to samo Może mam mało wybredny tyłek Inspirowane niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Martuśka mam prosbę o nazwę oświetlenia w łazience dzieci, próbowałam znaleść bo kiedyś podawaaś, ale w tym Twoim przepastnym wątku to chyba niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a ja kupia nie doczekałam i poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a ja jak zwykle nadążyc za wami nie moge;-(.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.01.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 MarJel czy przyjmujesz "podania" z prośbą o zamieszczenie fotek domku z zewnątrz jeszcze raz? Uganiałam się za moim małym łobuzem i przegapiłam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:ja też nie widziałam:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A ja dalej nie wiem o co chodzi z tym brudzeniem się*krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Matko Boska, jak pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo elegancko, szlachetnie, kolory stonowane, subtelne, przepięknie połączona czerń z bielą!!!!!!!!!!!!!! a ja przegapiłam Aga, to chyba LIBET VENETIA...dzięki nim do Marty trafiłam...też je planuję i jeszcze na dodatek kostkę o której ja myślę do siebie też można liczyć na małą powtóreczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ja tez przegapiłam... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts