aneta s 06.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Przesiaduję na nich całymi dniami od kilkunastu dni i jest mi idealnie Mąż mówi to samo Może mam mało wybredny tyłek Inspirowane niestety Moni może właśnie dobrze, że inspirowane...ja inspirowanych nie znam póki co ale miałam oryginały w Oslo w wynajmowanym mieszkaniu i po 2 godzinach tyłek bolał nie tylko mnie...ale piękne są , poważnie zastanawiałam się nad nimi do mojej jadalni pomimo niewygody , póki co odpusciłam ... apropo brudzenia - my mielismy białe...brudziły się mocno i na dodatek rysowały się łatwo - nawet nity od jeansów robiły slady... także Moni same zalety te inspirowane maja, że o cenowej nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 06.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja tez domku nie widzialam i moze tak na mala powtorke dasz sie namowic ? Proooosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 06.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja tez domku nie widzialam i moze tak na mala powtorke dasz sie namowic ? Proooosze Ja też proszę...spóźniłam się wczoraj o dwie minutki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Moni może właśnie dobrze, że inspirowane...ja inspirowanych nie znam póki co ale miałam oryginały w Oslo w wynajmowanym mieszkaniu i po 2 godzinach tyłek bolał nie tylko mnie...ale piękne są , poważnie zastanawiałam się nad nimi do mojej jadalni pomimo niewygody , póki co odpusciłam ... apropo brudzenia - my mielismy białe...brudziły się mocno i na dodatek rysowały się łatwo - nawet nity od jeansów robiły slady... także Moni same zalety te inspirowane maja, że o cenowej nie wspomnę... to jakieś dziwne wszystko a) może to oczarowanie i na razie jest mi wygodnie i to się zmieni? Ale przecież naprawdę nie czuję dyskomfortu, wręcz przeciwnie b)i znów podobnie. Może mam je za krótko, żeby się zdążyły ubrudzić? Jest dziecko, jest kot (skacze po nich) my siedzimy przy stole od rana do wieczora. Myłam raz te ślady kredek (przetarłam w zasadzie, bo te magiczne gąbeczki naprawdę magiczne są) A oryginały też*są takie chropowate, jak skorupka jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.01.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 monsanbia - możesz szczerze powiedzieć, że nie są porysowane ? Chyba się skuszę na razie na 2 z podłokietnikami i jak się sprawdzą, to resztę dokupię już bez. A jak nie to będę szukać czegoś innego. I jeszcze powiedz proszę czy ta biel jest idealnie białą ? Czy trochę ecru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mirela, białe białe, zupełnie Nawet nie złamane Naprawdę nie są ani porysowane ani zabrudzone, ale ja z nich korzystam dopiero od niespełna 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mar - a te pantony są wygodne ? MUSZĘ coś białego do jadalni wymyślić. Ciężko zgrać wygląd z funkcjonalnością . Wygodne, ale nie aż tak. Bardziej jako jedno ozdobne na chwilę przysiąść, ja osobiście do jadalni bym ich nie chciała:no: Tak, tak bardzo proszę o zdjęcia z bliska:yes: będę ogroooomnie wdzięczna Nilafku zrobię za dnia będą lepsze fotki, a coś dzisiaj się ciemno szybko zrobiło. Wiesz co Marta, tutaj już nawet znaczenia nie ma, kto jaki styl lubi Bosko jest i koniec, kropka! I napisz mi jeszcze proszę, jak Wy śmieci wyrzucacie, bo takie rozwiązanie jak u Ciebie bardzo by mi pasiło, ale czy od strony domu masz furtkę do śmietnika, czy wywalasz śmieci obchodząc płot dookoła? I jeszcze, jeśli nie proszę o zbyt wiele, to jakie wymiary ma ten śmietnikowy kącik wewnątrz (szerokość i głębokość ) Aniu, furtki jak wcześniej pisałam są dwie , za ogrodzenie nie muszę wychodzić . Kochana jeszcze od wczoraj nie wychyliłam nosa na dwór i nie chce mi się wychodzić, ale przy okazji zmierzę. W każdym bądź razie mam tam oddzielone miejsce na kubły ze śmieciami, plus schowek na narzędzia ogrodowe (taczka, grabie itp) Martuś, jak księdza ocucisz po wizycie:lol2: - bo obstawiam, że chłopina padnie - napisz proszę, jakie masz wymiary okien na elewacji frontowej? 180 x 150? Taki mi wyglądają. Sorry, takie pytanko techniczne mam. Nie wiele się pomyliłaś 175x145 Nonono. ... nieźle . Zajebiś*ię bym powiedziała . I tez mam pytanko - jak sprawują się kinkiety czarne okrągłe na zewnątrz domu ? Świecą góra dół ? Mocno ? Swiecą góra dół, szczerze powiedziawszy póki co nie korzystamy z tego bocznego oświetlenia, non stop świeci się wisząca lampa nad wejściem. Mieliśmy wyprowadzone kable, trochę za dużo może, to trzeba było coś powiesić. Czy mocno świecą? tak w sam raz:) Damesa czysty but oja ale pięknie Marta byłam zagorzałą przeciwniczką Twoich balkonów...ale tutaj wyglądają fenomenalnie...aż się zastanawiam czy u nas tak nie zrobić Ale że co? jak przeciwniczką balkonów? O co chodzi? Ale ślicznie ,czysto i schludnie Piękny dom Kiedy u mnie tak będzie :cry: Marta o co chodzi z tymi krzesłami do jadalni Czym one Ci się tak brudzą? Te moje eamsy są białe i nic takiego nie mam. Dwa razy Lil mi wymazała kredkami świecowymi (nie specjalnie, usiadła na kredce po prostu) i wtedy w ruch poszła magiczna gąbka. Parę machnięć i z głowy Ale poza tym to ja ich nawet jeszcze nie myłam od przeprowadzki. Czyste są Moje krzesła są jyska tymczasowe za 90 zł, nie są jakiejś super jakości. Chodzi o to że, gdzie nie gdzie porobiły się jakieś mazy jakby zafarbowane, nie wiem po czym...po jeansach ? i tego w ogóle nie mogę doczyścić. Boziu, a co by było gdybym se zafundowała białe de velde w salonie? :jawdrop:Krzesła są na szczęście do wymiany, więc się w ogóle nie przejmuję, a będą jak znalazł na większe imprezy jako dodatkowe Matuś cudnie:jawdrop:Wszystko zgrane- uwielbiam ponadczasowość Mam pytanko- czym masz wyłożone wejście frontowe? Aguś to libet venetia:D Witaj MarJel , piękny dom , widać, że wszystko przemyślane i dopracowane. Nie jestem w stanie przekopać się przez cały wątek, ale jeśli nie sprawiłoby Ci problemu, mogłabyś napisać, co to za lampa u córci w pokoju? I czy czarne kinkiety w sypialni to Azzardo baroco? Dzięki wielkie, pozdrawiam Tak kinkiety to Azzardo baroco, a u córki to lampa italux carver http://www.ceneo.pl/6479827 W obu przypadkach jestem bardzo zadowolona Martuśka mam prosbę o nazwę oświetlenia w łazience dzieci, próbowałam znaleść bo kiedyś podawaaś, ale w tym Twoim przepastnym wątku to chyba niemożliwe Zwisy przy wejściu ITALUX Zwis Rolly http://www.centrumswiatla.pl/ITALUX_...X35W-3957.html Plafon PP Design Plafon PP P1080/4 4x50W http://www.centrumswiatla.pl/PP_Desi...x50W-3900.html 2 kinkiety na lustrze PP DESIGN Kinkiet http://www.centrumswiatla.pl/PP_DESI...x50W-1537.html Te z pepedizajn, sa o tyle fajniejsze, że mają większe te szklane kwadratowe kostki, a z italuxa są mniejsze. Jednak z pepe nie było potrójnego zwisu i dobraliśmy w tym stylu z italuxa. A konkretnie o które Ci chodzi: zwis, kinkiety, czy plafon? I gdzie chcesz te lampy? Ja ciekawa baba jestem, muszę wszystko wiedzieć A my wczoraj od 15 do 22 czekaliśmy na księdza:jawdrop: Chałupa wysprzątana, ołtarzyk zrobiony, chłopaki w gajerkach My z Mają włos zrobiony, kiecki itd. Dom oświetlony, bramka otwarta, brama wjazdowa też( bo może samochodem jak takie błocko) I wiecie co nie przyszedł :mad: Jestem oburzona A w ogłoszeniach parafialnych mówili i na stronie internetowej też było, że w czwartek, że na naszej ulicy, że od 15:rolleyes: Nie to żeby mi na tym jakoś szczególnie zależało, ale całe popołudnie i wieczór jak na szpilkach i masz! A i jeszcze dziękuję za wszystkie tak pochlebne opinie na temat domku :oops: Strasznie nam miło, że się podoba:hug: Obiecałam sobie, że nie będę wrzucała fotek domku z zewnątrz, ale złamałam zasadę na chwilę Przyznałam się mężowi i dostałam opier...., ale coś wymyślę, żebyście mogły zobaczyć mój dom tzn. te zapłakane spóźnialskie, z prośbami i z podaniami dziewczynki Mam chytry plan spodziewajcie się niebawem wiadomości na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 już czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia są matowe i takie chropowate:) Marta no skandal z tym księdzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia są matowe i takie chropowate:) Czyli mam się*spodziewać pogorszenia stanu Marta, wiem że to krzesła z Jysk, bo sama je miałam brać Spróbuj tych magicznych gąbek J Niezbędnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia z drugiej strony dom to nie muzeum, z czasem wszystko będzie miało ślady użytkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia z drugiej strony dom to nie muzeum, z czasem wszystko będzie miało ślady użytkowania... juuu rajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no mam nadzieję, że wiesz gdzie mi privy przesyłać Czekam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ale coś wymyślę, żebyście mogły zobaczyć mój dom tzn. te zapłakane spóźnialskie, z prośbami i z podaniami dziewczynki Mam chytry plan spodziewajcie się niebawem wiadomości na priv :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.01.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A my wczoraj od 15 do 22 czekaliśmy na księdza:jawdrop: Chałupa wysprzątana, ołtarzyk zrobiony, chłopaki w gajerkach My z Mają włos zrobiony, kiecki itd. Dom oświetlony, bramka otwarta, brama wjazdowa też( bo może samochodem jak takie błocko) I wiecie co nie przyszedł :mad: Jestem oburzona A w ogłoszeniach parafialnych mówili i na stronie internetowej też było, że w czwartek, że na naszej ulicy, że od 15:rolleyes: Nie to żeby mi na tym jakoś szczególnie zależało, ale całe popołudnie i wieczór jak na szpilkach i masz! Toście się faktycznie przyszykowali ... niech żałuje . Dodam tylko że w niektórych parafiach, nowi w okolicy powinni się zgłosić że chcą wizyty księdza. Oni teraz nie napraszają się specjalnie ... jak nie masz historii w ich księgach to raczej sami z siebie nie przyjdą ... Ja też mam krzesła z Jyska i jedno faktycznie ma rysy od jeansów, ale ewidentnie nitem od spodni porysowałam , niestety magiczna gąbka nie zadziałała ... chyba pierwszy raz. Uwielbiam twój styl ... super się czyta i ekstra że tak wam fajnie w nowym domu i życie kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 O, ale przegapiłam Migrenę miałam Marta, zaliczysz mnie do tych zapłakanych spóźnialskich, z prośbami i z podaniami? A z księdza niezły numer! A może to następny czwartek? U mnie wywieszają z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 06.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ooo to ja tez czekam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) ja teeeż! chcę zobaczyć...jak to możliwe, ze dziś od rana mam włączony fm a nie wiedziałam fot:cry: po takich zachwytach nic, tylko siąść i płakać. czekać??? czekam...a nuż się poszczęści...:popcorn: ps. już wiem jak to możliwe...bo foty były wczoraj a nie dziś Edytowane 6 Stycznia 2012 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Martusia oświetlenie podkątem naszej łazienki chciałam zobaczyć A co do księdza to czasmi tego co wiem jest tak,ze trzeba po przeprowadzce i zmianie parafi na nową , pójść do kancelari parafialnej i zgłosić to,ze sie chce tam należeć i zadeklarować chęć wizyty duszpasterskiej .... tak mieli moi znajomi Teoretycznie ksiądz mógł ominąć Twój dom i pójsć dalej.... wiem,ze tak sie zarza,,,, oczywiście u Was mogło być inaczej, najlepiej ja spotkasz to spytaj sądziadów którzy mieszkają dłużej czy u nich był ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts