adriado 06.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) MarJelko mam pytanie o Twój piękny blat kuchenny. Jakiej jest grubości? Na przodach jest pogrubiony? Napisz bardzo prosze jakiej jest grubości blat przy oknie, a jakiej grubości na wyspie . Edytowane 6 Stycznia 2012 przez adriado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 MarJel rozumiem Twoje "oburzenie" bo sama miałabym nerwa po tak długim oczekiwaniu juz nie wspomne o swoich chłopakach ktorzy na galowo moga wytrzymac maksymalnie 2 godziny (akademie szkolna ) Dziewczyny pewnie maja racje i widocznie musisz zgłosic chec zostania tamtejsza parafianka Adriado Marjelka niedawno o tym pisala wiec Ci odpowiem za nia: Blat ma grubosc 3 cm z tym ze jest "oszukany" i ma doklejane pogrubiajace boki i w efekcie wizualnie pod oknem ma5 cm a na wyspie 7 cm(mam nadzieje ze sie nie pomyliłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Chałupa wysprzątana, ołtarzyk zrobiony, chłopaki w gajerkach My z Mają włos zrobiony, kiecki :rotfl: Jak na gościnnych występach:lol2: Skandal, że nie przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 oj Marta ale się wyczekaliście!!!! wiesz co chyba osobiście miałabys go zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No taaaaak:rolleyes: Trzeba było zgłosić jednak do parafii, że mieszkamy i czekamy na księdza:P:lol2: Adriado, kaka już za mnie odpowiedziała na temat blatu w kuchni:), za co jej bardzo dziękuję, że czuwa jak mnie nie ma Toffe, dzięki za miłe słowo Czasami jak po jakimś czasie siebie czytam to się za głowę łapie:rolleyes: Dziewczynki, wysłałam Wam wiadomości na priw, tzn. tym co nie widziały, a chciały zobaczyć Miałam problem z wysłaniem wiadomości do Psosin, Kakuska i E&co, opróżnijcie skrzynki kochanieńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Chałupa wysprzątana, ołtarzyk zrobiony, chłopaki w gajerkach My z Mają włos zrobiony, kiecki Marta padłam ze śmiechu, ale powiem co innego na to ze różnie to życiu bywa, ja u księdza sie nie zgłaszałam a i tak przyszedł, ale czad był nieziemski bo nie wiedziałam że pierwszy dzien po świętacch jest juz kolenda, dowiedziałam sie jak ksiądz juz zapukał do drzwi, a moje dzieci jeszcze w pizamach:D, dzień wolny więc tak zeszło, no i otworzyłam te drzwi i zdziwona mówię że ja nieprzygotowana a ksiądz na to ze on nie potrzebuje przygotowania wazne ze my jesteśmy i wszedł ogrodzenie robi wrazenie i dom tez, powiedziałabym jak Hazel ale chata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Reniu, mnie też juz ze dwa razy ksiądz zaskoczył w pidżamie:lol2: Raz to nawet zostawiłam list w drzwiach, że będę dopiero po 17 bo mi wypadło coś pilnego, a ksiądz chodził od 15:lol: Wracam patrze listu nie ma, a około 20 przychodzi ksiądz i mówi, że zostawił sobie nas deser i obleciał wszystkich i na końcu do nas. Mówił że pierwszy raz mu się zdarzyło, że mu ktoś list zostawił, powiedział ,że rozumie i mu bardzo miło i się uśmiał bardzo, oraz że w ten sposób sprawę załatwiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.01.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 BARDZO dziękuję za zdjęcia!!!! PiĘKNIE, z gustem, elegancko, wszystko przemyślane, dopasowane.........................mogłabym tak bez końca:) Miłej soboty życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ale z ciebie cwaniaczek-chytrusek:rotfl: Obłędny jest Twój dom, po prostu obłędny. Jak słyszałam hasła w stylu REZYDENCJA, to myślałam, że torchę na wyrost;) Otóż nie:no: To prawdziwa rezydencja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzięki Magduśki:hug: Taka ze mnie cwana gapa , swoją drogą dobry patent na ukryte foty i wiadomości nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 07.01.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To Rezydencja w pełni słowa tego znaczeniu:)...wielka, elegancka, a ogrodzenie dopełnia całości:)...jeszcze raz dziękuję za możliwość obejrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Marta chciałam wysłać wiadomość ale skrzyneczka przepełniona Pozdrawiam edit - ale jak wszyscy piszą tu....... Marta dziękuję bardzo za wtajemniczenie Jestem pod ogromnym ogromnym wrażeniem Nasz dom będzie przeciwieństwem Waszego - tu poszliśmy bardziej pod gust mojego męża ale mnie od zawsze podobały się takie elewacja jak Wasza. Ta biała podbitka - miodzio Będziemy mieć podobną skarpę wokół domu więc ciekawa jestem jak to zagospodarujesz Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Reniu, mnie też juz ze dwa razy ksiądz zaskoczył w pidżamie:lol2: Raz to nawet zostawiłam list w drzwiach, że będę dopiero po 17 bo mi wypadło coś pilnego, a ksiądz chodził od 15:lol: Wracam patrze listu nie ma, a około 20 przychodzi ksiądz i mówi, że zostawił sobie nas deser i obleciał wszystkich i na końcu do nas. Mówił że pierwszy raz mu się zdarzyło, że mu ktoś list zostawił, powiedział ,że rozumie i mu bardzo miło i się uśmiał bardzo, oraz że w ten sposób sprawę załatwiłam:) to się ubawiłam Marta masz zapchaną skrzynkę dzięki bardzo i fajnie wszystko wyszło. aż już bym chciała wiosnę i ogród. jak przybędzie zieleni będzie jak w bajce. i ta śmietanka( bo nie jest śnieżno-biały). i na pewno nie przejechałabym i nie zauważyłam twojego domu. nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 to się ubawiłam Marta masz zapchaną skrzynkę dzięki bardzo i fajnie wszystko wyszło. aż już bym chciała wiosnę i ogród. jak przybędzie zieleni będzie jak w bajce. i ta śmietanka( bo nie jest śnieżno-biały). i na pewno nie przejechałabym i nie zauważyłam twojego domu. nie ma mowy No to teraz każdy powinien zrozumieć, dlaczego Marta nie chce upubliczniać swojego domu z zewnątrz;) Musi się rzucać w oczy każdemu... jest mega charakterystyczny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Marta odnośnie domu wysłałam pochwały na privata a teraz mam do Was wszystkich pytanie: mój dom podobny w bryle do Marjelki benka (mój ten najmniejszy benedykt II),i o co chodzi ??? - bardzo podobają mi się ogrodzenia proste, które mają przęsła w poziomie (takie jak u Saly), jednakże wiem że one są bardziej nowoczesne i nie wiem czy one do końca będą pasowały do mojego domu, jak myślicie? czy iść bardziej w klasyke? przypominam kolorystyka mojego domu (jasne ecru elewacja - jeszcze nie ma ;P, brazowe okna, dach, troche żółtego klinkieru z brązową fugą, bez udziwnień) ogrodzenie i balustrady mają być w jednakowym stylu w kolorze czekoladowego brązu. dziękuje za uwagi i czekam na jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Marta, zatkało mnie Spodziewałam się cudów-wianków, ale zaskoczyłaś mnie! Jest przepięknie! Dziewczyny mają rację - prawdziwa rezydencja I bardzo Ci dziękuję za wciągnięcie na listę I wcale się nie dziwię z radości wjazdu pod same drzwi. Niezły hardcore na razie masz Ale będzie jeszcze cudniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 07.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 i niestety też przegapiłam fotki :(Jeśli to nie problem ,poproszę na priv ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Martusia i ja dziekuję REZYDENCYJA jak się patrzy;) na serio cudo:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 07.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 niestety też przegapiłam fotki :(Jeśli to nie problem ,poproszę na priv Ja też oczywiście przegapiłam, a wszyscy się tak zachwycają, że aż żal byłoby nie zobaczyć Mogłabym też dostać na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.01.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Martunia czystki porobione -mozesz działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts