Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel rozumiem Twoje "oburzenie" bo sama miałabym nerwa po tak długim oczekiwaniu juz nie wspomne o swoich chłopakach ktorzy na galowo moga wytrzymac maksymalnie 2 godziny (akademie szkolna :lol2:) Dziewczyny pewnie maja racje i widocznie musisz zgłosic chec zostania tamtejsza parafianka ;)

Adriado Marjelka niedawno o tym pisala wiec Ci odpowiem za nia: Blat ma grubosc 3 cm z tym ze jest "oszukany" i ma doklejane pogrubiajace boki i w efekcie wizualnie pod oknem ma5 cm a na wyspie 7 cm(mam nadzieje ze sie nie pomyliłam :rolleyes:)

No taaaaak:rolleyes::rolleyes:

Trzeba było zgłosić jednak do parafii, że mieszkamy i czekamy na księdza:P:lol2::lol2:

Adriado, kaka już za mnie odpowiedziała na temat blatu w kuchni:), za co jej bardzo dziękuję, że czuwa jak mnie nie ma

;)

Toffe, dzięki za miłe słowo :hug: Czasami jak po jakimś czasie siebie czytam to się za głowę łapie:rolleyes:

Dziewczynki, wysłałam Wam wiadomości na priw, tzn. tym co nie widziały, a chciały zobaczyć :rolleyes::p

Miałam problem z wysłaniem wiadomości do Psosin, Kakuska i E&co, opróżnijcie skrzynki kochanieńkie :p

Chałupa wysprzątana, ołtarzyk zrobiony, chłopaki w gajerkach My z Mają włos zrobiony, kiecki

Marta padłam ze śmiechu, ale powiem co innego na to ze różnie to życiu bywa, ja u księdza sie nie zgłaszałam a i tak przyszedł, ale czad był nieziemski bo nie wiedziałam że pierwszy dzien po świętacch jest juz kolenda, dowiedziałam sie jak ksiądz juz zapukał do drzwi, a moje dzieci jeszcze w pizamach:D, dzień wolny więc tak zeszło, no i otworzyłam te drzwi i zdziwona mówię że ja nieprzygotowana a ksiądz na to ze on nie potrzebuje przygotowania wazne ze my jesteśmy i wszedł:D

ogrodzenie robi wrazenie i dom tez, powiedziałabym jak Hazel ale chata....

Reniu, mnie też juz ze dwa razy ksiądz zaskoczył w pidżamie:lol2::lol2:

Raz to nawet zostawiłam list w drzwiach, że będę dopiero po 17 bo mi wypadło coś pilnego, a ksiądz chodził od 15:lol:

Wracam patrze listu nie ma, a około 20 przychodzi ksiądz i mówi, że zostawił sobie nas deser i obleciał wszystkich i na końcu do nas. Mówił że pierwszy raz mu się zdarzyło, że mu ktoś list zostawił, powiedział ,że rozumie i mu bardzo miło i się uśmiał bardzo, oraz że w ten sposób sprawę załatwiłam:)

Marta chciałam wysłać wiadomość ale skrzyneczka przepełniona ;)

Pozdrawiam

edit - ale jak wszyscy piszą tu.......

Marta dziękuję bardzo za wtajemniczenie :lol:

Jestem pod ogromnym ogromnym wrażeniem :jawdrop:

Nasz dom będzie przeciwieństwem Waszego - tu poszliśmy bardziej pod gust mojego męża ;)

ale mnie od zawsze podobały się takie elewacja jak Wasza. Ta biała podbitka - miodzio :)

Będziemy mieć podobną skarpę wokół domu więc ciekawa jestem jak to zagospodarujesz :yes:

Pozdrawiam Aga

Reniu, mnie też juz ze dwa razy ksiądz zaskoczył w pidżamie:lol2::lol2:

Raz to nawet zostawiłam list w drzwiach, że będę dopiero po 17 bo mi wypadło coś pilnego, a ksiądz chodził od 15:lol:

Wracam patrze listu nie ma, a około 20 przychodzi ksiądz i mówi, że zostawił sobie nas deser i obleciał wszystkich i na końcu do nas. Mówił że pierwszy raz mu się zdarzyło, że mu ktoś list zostawił, powiedział ,że rozumie i mu bardzo miło i się uśmiał bardzo, oraz że w ten sposób sprawę załatwiłam:)

:rotfl: to się ubawiłam

Marta masz zapchaną skrzynkę:) dzięki bardzo i fajnie wszystko wyszło. aż już bym chciała wiosnę i ogród. jak przybędzie zieleni będzie jak w bajce.:) i ta śmietanka( bo nie jest śnieżno-biały).

i na pewno nie przejechałabym i nie zauważyłam twojego domu. nie ma mowy

:rotfl: to się ubawiłam

Marta masz zapchaną skrzynkę:) dzięki bardzo i fajnie wszystko wyszło. aż już bym chciała wiosnę i ogród. jak przybędzie zieleni będzie jak w bajce.:) i ta śmietanka( bo nie jest śnieżno-biały).

i na pewno nie przejechałabym i nie zauważyłam twojego domu. nie ma mowy

No to teraz każdy powinien zrozumieć, dlaczego Marta nie chce upubliczniać swojego domu z zewnątrz;)

Musi się rzucać w oczy każdemu... jest mega charakterystyczny:yes:

Marta odnośnie domu wysłałam pochwały na privata :)

a teraz mam do Was wszystkich pytanie:

mój dom podobny w bryle do Marjelki benka (mój ten najmniejszy benedykt II),i o co chodzi ??? - bardzo podobają mi się ogrodzenia proste, które mają przęsła w poziomie (takie jak u Saly), jednakże wiem że one są bardziej nowoczesne i nie wiem czy one do końca będą pasowały do mojego domu, jak myślicie? czy iść bardziej w klasyke?

przypominam kolorystyka mojego domu (jasne ecru elewacja - jeszcze nie ma ;P, brazowe okna, dach, troche żółtego klinkieru z brązową fugą, bez udziwnień) ogrodzenie i balustrady mają być w jednakowym stylu w kolorze czekoladowego brązu.

dziękuje za uwagi :) i czekam na jakieś propozycje :)

Marta, zatkało mnie :jawdrop: Spodziewałam się cudów-wianków, ale zaskoczyłaś mnie!

Jest przepięknie! Dziewczyny mają rację - prawdziwa rezydencja :lol2:

I bardzo Ci dziękuję za wciągnięcie na listę :hug:

I wcale się nie dziwię z radości wjazdu pod same drzwi.

Niezły hardcore na razie masz :rotfl:

Ale będzie jeszcze cudniej!