E co. 07.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Skrzynka pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A czy ja też bym mogła poprosić? Wiesz ... jak ciekawska baba ciekawskiej babie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 i ja! i ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 08.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziękuję za info o blacie Czy ja też mogę nieśmiało poprosić o foteczkę domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 08.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 MarJelko jest idealnie! Wielkie WOW! Elewacja jest biała czy śmietankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Martuś, widziałam bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wielkie dzięki !!! jest zajebiście, koniec , kropka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 09.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witaj Marjel!ja też się trochę spóżniłam i chciałabym zobaczyc zdjęcia z zewnątrz.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 MarJel i ja chciałabym zobaczyć to cudo jeżeli mnie uwzględnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mar Jel czy moja wiadomość doszła do Ciebie na priv odnośnie Twojej pieknej elewacji itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 09.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 I ja plissssss Twoja wierna fanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renja 10.01.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam, bardzo chciałabym zobaczyc elewację i ogrodzenie twojego domku, proszę również o przesłanie zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witaj Martusia, czy mogę przypomnieć się z blatem (zdjęcia ociekacza) pliss, kamieniarz ma być jutro u mnie więc wydrukowałabym gamoniowi żeby zobaczył, że można w 3 zrobić ociekacz. Dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a Damesa chyba o nas zapomniała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.01.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dzięki za wiadomość Domek robi wrażenie, jak wszystko zresztą u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Aaa jeszcze miałam się zapytać jak sprawuje sie ociekacz, czy nie zostają na nim ślady po wodzie (kamienne nacieki) jestem ciekawa? Daj znać bo trochę już go użytkujesz. Znajoma miała właśnie taki problem z zaciekami i po roku wymontowała zlewozmywak podblatowy i przykryła otwór nakładanym z ociekaczem. Nie wiem może to zależy od twardości wody??? Podobno zostawały jej na ociekaczu brzydkie ślady i niczym nie można było tego doczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Marta Będziemy mieć podobną skarpę wokół domu więc ciekawa jestem jak to zagospodarujesz Aga ja też jestem ciekawa nie znam się kompletnie na roślinach i ogrodach:rolleyes: W tej kwestii będziemy korzystać z pomocy fachowców : mój dom podobny w bryle do Marjelki benka (mój ten najmniejszy benedykt II),i o co chodzi ??? - bardzo podobają mi się ogrodzenia proste, które mają przęsła w poziomie (takie jak u Saly), jednakże wiem że one są bardziej nowoczesne i nie wiem czy one do końca będą pasowały do mojego domu, jak myślicie? czy iść bardziej w klasyke? Jak dla mnie nowoczesne odpada, przy każdej wersji benkowej. Nie mogę Ci blekitna poradzić inaczej niż sama zrobiłam:rolleyes: Na pewno coś klasycznego:yes:, a nowoczesnego. Skrzynka pusta E&co masz chyba zablokowane wiadomości prywatne Mar Jel czy moja wiadomość doszła do Ciebie na priv odnośnie Twojej pieknej elewacji itp ?? :no: MarJelko jest idealnie! Wielkie WOW! Elewacja jest biała czy śmietankowa? Śmietankowa Witaj Martusia, czy mogę przypomnieć się z blatem (zdjęcia ociekacza) pliss, kamieniarz ma być jutro u mnie więc wydrukowałabym gamoniowi żeby zobaczył, że można w 3 zrobić ociekacz. Dzięki wielkie:) Szczerze polecam, jestem baaardzo zadowolona, jak dotąd nie robią się zacieki:P Na ociekaczu są rowki i sapdek, woda sobie nimi spływa i jest okej http://img580.imageshack.us/img580/4563/dsc0941y.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za pochlebne opinie na temat domku:hug: to bardzo miłe co piszecie. Przepraszam, że tak krótko i na temat, coś weny forumowej nie mam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Przepraszam, że tak krótko i na temat, coś weny forumowej nie mam ostatnio Protestuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No własnie -popeiram Hazelka !!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif MarJel czy masz jeszcze oprocz tej niskiej zamrazalki jakas druga np w garazu? Zastanawaim sie czemu zdecydowalas sie na taka malutka (nie potrzebujesz wiekszej czy zal Ci bylo miejsca w szafkach ) Chyba dojrzałam do decyzji wywalenia z kuchni SBS-sa i kupienia osobnej chłodziarki i zamrazarki do zabudowy Teraz musze wymyslic jak zagospodarowac przewidziana wneke pod lodowke wolnostojaca-chyba zrobie tam jeden słupek 60 cm w "ramce " 15 cm lub dwie szafki 60 +15 cm Przez te moje pomysły przybywa mi szafek i kuchnia robi sie coraz drozsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts