Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Protestuję!!!:bash:

To tylko chwilowy foch na mój wątek:p po waszych latam jak zawsze :popcorn:

No własnie -popeiram Hazelka !!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif

MarJel czy masz jeszcze oprocz tej niskiej zamrazalki jakas druga np w garazu? Zastanawaim sie czemu zdecydowalas sie na taka malutka (nie potrzebujesz wiekszej czy zal Ci bylo miejsca w szafkach )

Chyba dojrzałam do decyzji wywalenia z kuchni SBS-sa i kupienia osobnej chłodziarki i zamrazarki do zabudowy :p Teraz musze wymyslic jak zagospodarowac przewidziana wneke pod lodowke wolnostojaca-chyba zrobie tam jeden słupek 60 cm w "ramce " 15 cm lub dwie szafki 60 +15 cm

Przez te moje pomysły przybywa mi szafek i kuchnia robi sie coraz drozsza :lol2:

:no::no::no::no: i nie potrzebuję więcej zamrażarek, trzy szuflady mi wystarczają, gdzie i tak w jednej króluję tylko lód ze statoil ;) Osobiście dużo nie mrożę:rolleyes:

Chłodziarkę też bardzo lubię, kiedyś przerażała mnie ilość szuflad w stosunku do półek, ale po czasie twierdzę jest gites.

Można to porównać do półek i szuflad kuchennych:rolleyes: Szuflady wygodniejsze i łatwiej w nich utrzymać porządek.

Fakt jest to droższe rozwiązanie, ale coś za coś :rolleyes:

A sie nie mam pojecia czemu MarJelka obraziła sie na swoje "dziecko";)

Hazelku nie mam wizualek bo bawie sie w programie Ikeowskim ale nie zapisuje tego.Jak juz bede na 100% pewna jaka kuchnie zamawaim na pewno zapisze i wtedy Ci pokaze (tylko to moze byc i za pol roku bo ja mam takie tempo hihihi)

Jesli zas interesuje Cie uklad kuchni to jest on niemalze identyczny jak u Oli U. z tym ze ona ma prawa sciane pusta a u mnie sa tam drzwi do spizarki i zostawiona wneka na KIEDYS planowana lodwke SBS.

MarJel ja wlasnie chcialam sbs-sa ze wzgledu na kostkarke ale im dluzej czytam ze jest strasznie malo pojemna tym coraz bardziej pwoaznie mysle nad sprzetem do zabudowy.Zawsze mozna kupic zamrazalke z jedna szuflada na lod -co nie?

Mar jelko miałaś widocznie pełną skrzynkę... to co Ci napisałam na priv w skrócie:

co do Twojego domu: całość z zewnątrz super zgrana(i stylowo i kolorystycznie) bardzo mi się podoba, jest naprawde bardzo elegancko, to nie dom tylko po prostu willa !!! acha i błotko tez robi wrażenie :o

dzięki za opinie na temat ogrodzenia :)

Hej Martuś

Fajnie ze powróciłaś :hug:

Smutno bez Ciebie :-)

No i nie ma komu marudzić:D

Mam pyt odnośnie zlewu

Czy on składał się z osobnych dwóch komór

Czy one były połączone???

I czy podziałka między komorami - ten cienki paseczek to blat czy ona jest zlewowa

No i taka mała prośbunia jakbyś mogła cyknąc zdjęcie otwartej szuflady w której trzymasz talerze

Buziaki Saly

.Zawsze mozna kupic zamrazalke z jedna szuflada na lod -co nie?

yhy :yes:

Hej Martuś

Fajnie ze powróciłaś :hug:

Smutno bez Ciebie :-)

No i nie ma komu marudzić:D

Mam pyt odnośnie zlewu

Czy on składał się z osobnych dwóch komór

Czy one były połączone???

I czy podziałka między komorami - ten cienki paseczek to blat czy ona jest zlewowa

No i taka mała prośbunia jakbyś mogła cyknąc zdjęcie otwartej szuflady w której trzymasz talerze

Buziaki Saly

Cześć Saluś

Zlew to jedność :yes:złożony z dwóch komór, podziałka zlewowa :yes:

Aniu, nie cyknę :p:D bo mam brzydkie 13letnie talerze i wstyd:p

Pewnie chodzi Ci o podział szuflad, miałam takie w starej kuchni.

Teraz wszystkie szuflady, nie tylko w kuchni mam wyłożone szarymi gumowymi matami do szuflad z ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10109491/ są boskie! Talerze, salaterki itp. mi nie latają przy otwieraniu i zamykaniu szuflady. Nie mam potrzeby kupowania podziałek. Kupiłam tych mat kilkanaście sztuk, są we wszystkich szufladach w całym domu:p, oprócz tych na sztućce tam mam wkłady.

yhy :yes:

Cześć Saluś

Zlew to jedność :yes:złożony z dwóch komór, podziałka zlewowa :yes:

Aniu, nie cyknę :p:D bo mam brzydkie 13letnie talerze i wstyd:p

Pewnie chodzi Ci o podział szuflad, miałam takie w starej kuchni.

Teraz wszystkie szuflady, nie tylko w kuchni mam wyłożone szarymi gumowymi matami do szuflad z ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10109491/ są boskie! Talerze, salaterki itp. mi nie latają przy otwieraniu i zamykaniu szuflady. Nie mam potrzeby kupowania podziałek. Kupiłam tych mat kilkanaście sztuk, są we wszystkich szufladach w całym domu:p, oprócz tych na sztućce tam mam wkłady.

potwierdzam, te maty są świetne. U mnie oprócz kuchni są w szafie w wiatrołapie na wysuwanych półkach z butami :)

Teraz powinno byc ok. :yes:

A nad tymi matami to sie zastanawialam : one sie nie przesuwaja ? tzn trzeba je jakos przykleic do szuflady ? czy po prostu kladzie sie je i juz ?

Trzeba je wyciąć w rozmiarze szuflady i się nie przesuwają, przyklejać nie trzeba to guma i trzyma się dobrze.

Umówmy się, że wieczorem Ci wyślę fotki oki? Dostałam tel. muszę uciekać:bye:

Martusia coś mało Cię ostatnio na fm.

Pewnie czas parapetówek ruszył ;)

Śniłaś mi się ostatnio byłyśmy we trzy ( ja , Ty i Lady) na jakiejś wyspie, pięknie gorąco a my latałyśmy z drinkami po składach budowlanych i małych lokalnych sklepikach z dodoatkami do domu :rotfl: