monia4 13.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam MarJelko,Od kilku miesięcy uważnie podczytuję i obserwuję Twoją benkową galerię.Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego Benedykta V. GRATULUJĘ!Wraz z mężem na wiosnę br.rozpoczynamy budowę Benka III pod Poznaniem i przyznam się,że po lekturze wątku o Benkach dokonałam kilku zmian w projekcie m.in.będzie dodatkowy komin aby z kotłowni zrobić pokój,zamknęłam wejście do kuchni i także powiększyłam wiatrołap.Wiem,że Benki V i III różnią się,ale w tych miejscach są podobne.Stąd moja prośba do Ciebie czy mogłabyś napisać jakie są Twoje odczucia z dokonanych zmian.Czy jest funkcjonalnie itp.Co byś zrobiła tak samo, a czego byś nie zmieniała w ogóle?Widziałam Twoje wszystkie zdjęcia wnętrz( niestety nie widziałam elewacji-żałuję) i bardzo mnie się u Ciebie podoba ale proszę o kilka praktycznych wskazówek.Może być na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renja 13.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam, Dziękuję.....suuuuuuuper zdjęcia, bardzo okazały domek i ładnie się prezentuje. Właśnie jestem przed trudnym wyborem koloru elewacji (dachówka ceglastoczerwona, okna i drzwi wejściowe białe, garazowe białe) kostka granitowa szaro-złota) myslałam o kolorze podobnym do twojej elewacji tzn. ciutkę ciemniejszy. Możesz mi napisac kolor twojej elewacji? pozdrawiamRenJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1719507379 14.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam, Dziękuję.....suuuuuuuper zdjęcia, bardzo okazały domek i ładnie się prezentuje. Właśnie jestem przed trudnym wyborem koloru elewacji (dachówka ceglastoczerwona, okna i drzwi wejściowe białe, garazowe białe) kostka granitowa szaro-złota) myslałam o kolorze podobnym do twojej elewacji tzn. ciutkę ciemniejszy. Możesz mi napisac kolor twojej elewacji? pozdrawiam RenJa Witam , Mar Jell ja też mam pytania w kwestii koloru .. ale we wnętrzu czy mogę prosić o odp.w mailu ?) bardzo proszę pozdrawiam Aneta@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Martulka, mam ...nietypowa prosbe (ja na mnie przystalo) napisałam u Oli.U... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Marjelko mam zapytanko o Twój żyrandol światłowodowy z nad schodów - gdzie mam się za taką pięknością rozglądać? Bo byłby fantastycznym zamiennikiem prze drogiego zwisu który wkleiłam u siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A Marielka znowu zniknęła:mad: Wraaaacaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Marjel-ka chyba dalej imprezuje i olała forum. Nieładnie, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Marjel pisałaś u hazel że zajrzysz do siebie , czekam Kochana na Ciebie.....:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 admete, masz jeszcze popcorn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Marta :bye:przychodzę z zapytaniem...., czy kupowałaś może jakieś płytki w sklepie internetowym??? a może jakieś dziewczyny znają sprawdzony sklep netowy, gdzie spokojnie można zamówić płytki??? chodzi o to, że patrząc i porównując ceny w necie, a ceny oferowane w sklepie to te drugie są znacznie większe:o. Bardzo będę wdzięczna za pomoc i rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Marta :bye:przychodzę z zapytaniem...., czy kupowałaś może jakieś płytki w sklepie internetowym??? a może jakieś dziewczyny znają sprawdzony sklep netowy, gdzie spokojnie można zamówić płytki??? chodzi o to, że patrząc i porównując ceny w necie, a ceny oferowane w sklepie to te drugie są znacznie większe:o. Bardzo będę wdzięczna za pomoc i rady:) Hej Oldzia Ja kupowałam wszystkie swoje płytki ( 3 łazienki) w sklepach internetowych Wszystko zawsze było OK Upewnij sie tylko zawsze telefonicznie czy 1 gatunek, czy wszystkie sa z jednej partii i pros o fakturę - bo tylko faktura jest w razie "w"podstawa reklamacji Ja kupowałam w kilku sklepach np. tutaj http://www.eurolazienki24.pl/index Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.01.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Marta, to Ty zastanawiałaś się nad DeLonghi Brillante?W jednej z gazet znalazłam wczoraj taka informację:Seria dostępna od lutego 2012 roku; cena w trakcie ustalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.01.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Marta, to Ty zastanawiałaś się nad DeLonghi Brillante? W jednej z gazet znalazłam wczoraj taka informację: Seria dostępna od lutego 2012 roku; cena w trakcie ustalania wow, super wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 20.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Marta :bye:przychodzę z zapytaniem...., czy kupowałaś może jakieś płytki w sklepie internetowym??? a może jakieś dziewczyny znają sprawdzony sklep netowy, gdzie spokojnie można zamówić płytki??? chodzi o to, że patrząc i porównując ceny w necie, a ceny oferowane w sklepie to te drugie są znacznie większe:o. Bardzo będę wdzięczna za pomoc i rady:) Witaj Oldzia:) ja osobiście mogę polecić ten http://www.domzbajki.pl/ szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Marta....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Venusku, Martulka ma jakies kłopoty z netem. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.01.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kurcze ja też już się martwie, mam nadzieję że to tylko problem z netem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Była u heyzel tylko jakoś do siebie matka - założycielka wątku marnotrawna boi się wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.01.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Była u heyzel tylko jakoś do siebie matka - założycielka wątku marnotrawna boi się wrócić myszoniku, ciiiiii...Martula szukała schronienia-to co miałam zrobic? przepędzić? przygarnęłam-jak swoją i usprawiedliwiam-po każdym napisanym poscie musi sie logowac jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 21.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Saly, nlaf bardzo dziękuję - zaraz przewertuję te stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts