Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Ilona, Hezelku, Madeleine, Olu, rere, Oldzia, pasie, saly , dziękuję bardzo!!!!

Ten czarny piękny fotel - skąd ? Super, już mi się zamarzyło czytanie w nim książek.

Przepięknie u Ciebie :).

mirelka,fotel i podnóżek z innych mebli.

sliczności!!!!

oczywiście ,że super. ,

a ile nowości!!!!

Marta podobają mi się te czarne filcowe podkładki na stół- sliczne

a na ta komodę może coś z tk maxxa- macie u siebie w Lublinie???

widziałam taką głowę konia przecieraną!!!

chociaż te szklane świeczniki tubki też byłyby fajne:p

Nie ma tikeja u nas:cry::cry:, ale cosik się wymyśli na tą komodę:rolleyes:

Pomysł z jakimś zwierzem fajny, zamiast konia, bliżej memu sercu jest jeleń:p, co nie które wiedzą dlaczego :lol2:

No nareszcie powróciłaś na łono FM ;) :)

Marta suuuper nowe nabytki :D

Ja bliższa jestem podusi glamour ;)

A o namiary ozdobniczków z pokoju Mai proszę baaardzo! :D Moze być oczywiście na priv ;)

Czekam na zasłony!!!! :D

Karolinka już Ci wiadomość u Ciebie napisałam.

Ja też czekam na zasłony:wiggle:, może w tym tygodniu :rolleyes:

Witam MarJelko,

cieszę się,że powróciłaś na FM.Bardzo dziękuję za odpowiedź dot.zmian.W miejscu,gdzie masz gabinet my także będziemy mieć pokój (zamiast pralni i kotłowni) mamy dodatkowy 3 komin, a pom.gosp.i kotł.za garażem.U nas wejście będzie z korytarza.Pralnia jest na górze jak u Ciebie.Również zrezygnowałam z okna w kuchni.Napisz proszę w jaki sposób powiększyłaś salon na dole.Także uważam,że łazienka na górze (u nas tzw.dziecięca 2 synów) jest wystarczająca.

Nudziara ze mnie ale napiszę,że ślicznie mieszkasz.

monia, zmiany jakie dokonaliście w projekcie -re-we-la-cja!!

Jak będą efekty, liczę na foto:rolleyes:

My maksymalnie na tyle ile pozwolił komin ( chyba ok. pół metra) ścianę gdzie jest teraz telewizor pchnęliśmy w stronę gabinetu. Tym samym zmniejszyła się ciut łazienka dziecięca, ale jak wiesz jest na tyle duża:rolleyes: i wyszło oki.

Martusia super, super ja tez mam te misie u córki:D

ja rozumiem, że super ci sie mieszka ale nie znikaj tak na długo cholera

Reantko , słowo harcerza już nie zniknę ;)

MarJel czy mogę u Ciebie zamieszkać?:):) :):) Już pisałam wiele razy, że uwielbiam Twój domek- a te dodatki -śliczniutkie! Widzę że, wciąż brak u Ciebie stolika kawowego. Zdecydowałaś się w końcu zamówić biały opium?:) Ja zamówiłam i powinien dojść w połowie lutego:) Nie mamy jeszcze nowego dachu, ale stolik już jest:p

Pakuj się kochana i przybywaj :lol2:

Stolik do końca stycznia jest niedostępny u producenta:rolleyes: obdzwoniłam wszystkie możliwe sklepy....

Czekałam do końca stycznia i dopiero będę zamawiać, czas realizacji to od 4 do 6 tygodni, więc mój będzie pod koniec lutego na początku marca.

Gdzie zamawiałaś? Ile płaciłaś?

Czy zwróciłaś uwagę że one są różne?

Może być taki:

http://img442.imageshack.us/img442/8049/9382.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lub taki:

http://img851.imageshack.us/img851/6971/74149.jpg

Uploaded with ImageShack.us

który zamówiłaś???

Dla mnie jest duża różnica i ja chcę ten pierwszy!

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel takie drobiazgi a jak pieknie dodaja uroku-masz faktycznie niezle oczko :-)

Czy Ty pod gresem masz podlogowke? Jesli tak to czy faktycznie grzejniki rowniez wlaczasz czy sa "zbedne" Ja u siebie dodalam jeden w jadalni ale mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby go uruchamiac :p

Mam podłogówkę:yes: Na tą chwilę włączona jest tylko podłogówka, ale na wszelki wypadek są kaloryfery pod wielkimi oknami w jadalni i w salonie też zresztą wielkimi :rolleyes: tych nie widać bo są za kanapą.

Pogoda nas zaskakuje, klimat się zmienia, mam spokojną głowę, że kiedyś nie będę marzła we własnym domu :p

Wizualnie mi nie przeszkadzają są niziutkie, i nie rzucają się w oczy.

Hi ! Sorki jeśli zamówiłam "ostatni" i musiałaś obdźwaniać sklepy:) :) Przysięgam widziałam ten stolik w Usta Usta, zanim dołączyłam do forum :p :p Przyznaję jednak, że bardzo się ucieszyłam po tym jak przeczytałam u Ciebie, że nie tylko mi się on podoba:) To mnie tylko utwierdziło w przekonaniu, że to był właściwy wybór:):):) :p Ja również wolę pierwszy model i mam nadzieję, że przyjdzie właśnie ten:) Wiedziałam, że są różne, dlatego napisałam maila bezpośrednio do Kare Design z zapytaniem o numery seryjne, albo coś takiego, żeby zamówić ten właściwy. Niestety nikt nie raczył mi odpisać, a przez to że jestem w UK, nie chciałam nabijać jeszcze bardziej rachunku tel (dzwonię do mojej mamy prawie codziennie:)) dlatego zamówiliśmy na stronie http://www.hygge.pl i zaplaciliśmy 1429 zł

Właśnie weszłam na tą stronę i aktualnie nie ma żadnego zdjęcia, dlatego mam nadzieję, że przyjdzie ten właściwy !!!! Pozdrawiam

Magdzinska, nie, nie, ja nie ma pretensji, no co Ty:no:

Ja juz chciałam ten stolik zamówić w grudniu, sporo przed świętami i już wtedy usłyszałam taką informację że wykupione i będą dostępne pod koniec stycznia dodać do tego należy czas realizacji 4-6 tyg.

Tak że spoko:lol:

Ja znalazłam 200zł taniej i nawet tam dzwoniłam z pytaniem czy jest prosty, i czy nie ma tych fal dunaju :lol2: na dole.

Jeszcze raz dla świętego spokoju im wyślę fotki, że chcę ten prosty.

Kaka, no to dobrą decyzję podjęłyśmy :p

:p MarJel my zamówiliśmy zaraz na początku nowego roku:confused: Podaliśmy kontakt telefoniczny do mojej teściowej i ktoś do niej zadzwonił z informacją, że stolik przyjedzie w lutym:confused:.... No nic- najważniejsze teraz, żebyśmy dostały ten model co chcemy, bo jak nie toooooo...!!!!:mad::p Miłego dnia życzę:bye: Edytowane przez Magdzinska

:p MarJel my zamówiliśmy zaraz po nowym roku:confused: Podaliśmy kontakt telefoniczny do mojej teściowej i ktoś do niej zaraz zadzwonił z informacją, że stolik przyjedzie w lutym:confused:.... No nic- najważniejsze teraz, żebyśmy dostały ten model co chcemy, bo jak nie toooooo...!!!!:mad::p Miłego dnia życzę:bye:

A na kiedy masz go mieć dokładnie??

Wiesz:rolleyes: bo była taka sytuacja dwukrotnie, że panie w tych sklepach mnie informowały, że dostępny będzie za 4-6 tyg. Wtedy ja prosiłam żeby dokładnie sprawdziły bo doszły mnie słuchy, że ma być po koniec stycznia u producenta, więc wszytko może się przeciągnąć, oczywiście okazywało się że miałam rację, a paniusie dopiero sprawdziły jak poprosiłam:P i były wielce zdziwione.

Też mogłam zamówić w grudniu, czy też po nowym roku, ale swoje i tak bym musiała odczekać....

Zobaczymy kiedy do Ciebie dotrze i jaki... wtedy wszystko się wyjaśni:D

Właśnie pytałam męża co powiedziała teściowa o terminie przyjścia stolika:) On nie pamięta dokładnie, ale chyba 5-6 tyg. Zamawialiśmy ok 2-3 stycznia:) Czyli powiniien być w pierwszym lub drugim tygodniu lutego. Tak jak Ci pisałam wcześniej, my jeszcze nie mamy nowego dachu :p, dlatego nam nie zależało na czasie, ja tylko czekałam na potwierdzenie, że napewno przyjdzie:rolleyes:

Piekny domek i sliczne dodatki :)

Ja nad tymi misiami co masz w pokoju coreczki mysle od dlugiego czasu :rotfl: musze wreszcie kupic :rotfl:

W swoich inspiracjach mam taka lampe na komode :) tylko cena troszke duza :sick:

http://img268.imageshack.us/img268/7021/754a99e5e93b6fe74b1f834.jpg

Jak mam usunac zdjecie to powiedz tylko slowko ;)

Marjelko zdjęcia reszty nowych dodatków - REWELACYJNE - dobierasz wszystko perfekcyjnie :yes:. Oglądało by się i oglądało...........:)

Ja to tylko mogę cierpliwie poczekać na wnuczki i może u nich w pokoju ( jeśli synowa pozwoli :lol2:) wyżyję się wnetrzarsko. Póki co pozostaje mi urządzanie pokoików synom.

Ja też to już coraz częściej powtarzam :lol2:. Trzeba synową pod tym katem wybierać - żeby pozwalała trochę swoich niespełnionych zakupów porobić :rotfl:

Dziś Karolku u mnie skapowałam że tez masz dwójkę dzieciaczków - teraz wiem że dwójkę chłopaczków jak ja :rolleyes:

MarJelko dziękuję za odpowiedź. Oczywiście,że zdjęcia prześlę jak tylko Benek będzie stał i rósł w siłę. .Zaczynamy na wiosnę ale wykonawca obiecał,że w przyszłe wakacje możemy myśleć o przeprowadzce (oczywiście jeśli zapewnimy mu płynność finansową i materiały do wykończeniówki). Liczymy na to i już się boję ostatniego (podobno najprzyjemniejszego i najbardziej wyczerpującego ) etapu wykończenia domu.Dlatego Twój wątek o Benku jak dla mnie jest nieoceniony i już wiele mi pomógł.Do innych również zaglądam ale głównie po tzw.inspiracje wnętrzarskie.Dopiero się rozkręcam na FM i mam nadzieję,że reszta forumowiczek znana mi z Twojego wątku nie obrazi się gdy będę u nich "się inspirować". Pozdrawiam z "prawie" zimowego Poznania.

Martusia cudne te dzieciowe dodatki:o:o Masz niezwykłą umiejętność szperacza:lol2:

Poduchy oszałamiające- muszę Ci powiedzieć, że miałam je na oku:p ale stwierdziłam, że są ciut drogie-choć niezwykle piękne:rolleyes:

Stolik kawowy nr 1 zdecydowanie:yes:

Anetko, agawi dzięki :hug:

monia 4, inspiruj się ile wlezie, tu się nikt nie obraża, to forum między innymi na tym polega. Kiedyś ja się inspirowałam, teraz inspirują się inni i tak to sie kręci

*kasiu*, absolutnie nic nie kasuj, fajna ta lampa, poproszę o namiar :p

Basiu, blat to granit, ten najdłuższy kawałek składa się z dwóch, jakoś to bardzo nie rzuca się w oczy. Marne szanse chyba u ciebie, że uda się to zrobić w jednym kawałku:roll:

Ławka pod prysznicem murowana z belitu, pamiętam też, że chłopaki robili jakiś stelaż yyyy chyba drewniany , więcej nie pamiętam:rolleyes:

Karolka, cała przyjemność po mojej stronie. Na odbiór miśków umówimy sie pewnie u mnie, coś tak czuję, że po feriach dopiero. Nie wiesz co się dzieję z Lady? :rolleyes:

Świetnie wyglądają te podusie w połączeniu z twoim narożnikiem :rolleyes: a upiększacze w pokoju córki rewelka. Ja to tylko mogę cierpliwie poczekać na wnuczki i może u nich w pokoju ( jeśli synowa pozwoli :lol2:) wyżyję się wnetrzarsko. Póki co pozostaje mi urządzanie pokoików synom.

Marjelko zdjęcia reszty nowych dodatków - REWELACYJNE - dobierasz wszystko perfekcyjnie :yes:. Oglądało by się i oglądało...........:)

Ja też to już coraz częściej powtarzam :lol2:. Trzeba synową pod tym katem wybierać - żeby pozwalała trochę swoich niespełnionych zakupów porobić :rotfl:

Dziś Karolku u mnie skapowałam że tez masz dwójkę dzieciaczków - teraz wiem że dwójkę chłopaczków jak ja :rolleyes:

Teściowe upierdliwe się zgadały:rotfl: no nie mogę :lol2: