lidszu 17.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Lidszu byłam u Ciebie w dzienniku, widze, że już w domku robi się coraz lepiej i więcej ale nie o tym chciałam , czytałam tekst " nie bedę robił za dwa tysiące" naprawde niekiepski, z jednej strony ubaw po pachy, z drugiej masakra - jak tak można podchodzić do życia.... ale tacy ludzie u nas też są, dziady za robotę niech się biorą! gdzie znalazłaś ten tekst? Błękitna, szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam gdzie ten tekst znalazłam - chyba na facebooku ktoś z moich znajomych wklejał bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś i zapraszam częściej. Na początku lipca będą drzwi wewnętrzne i kuchnia Mój mąż też się za bardzo w budowę nie włączał - czasami to nawet dobrze, bo jego niektóre pomysły powodowały palpitacje serca Moi niektórzy wykonawcy śmiali się, że mam wirtualnego męża, bo w ogóle go na oczy nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Alutkę i BasięBasiu wkład kominkowy to spartherm narożny, szeroki na jeden metr:)Kto by pomyślał że ktokolwiek kiedyś kawałek mojego domu zapisze w swoich inspiracjach:eek:, miło mi bardzo, wpadaj częściej. Mi na razie szczęka opada na projekt Twojej kuchni, będzie boska:) Dobra, pierdu, pierdu, a tu co nie które czekają na wyrko:DMnie to ostatnio nic nie zadowala, zmęczenie materiału, więc same oceńcie:D Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Lustro, będzie takie samo tylko dużo większe te świsnęłam z wiatrołapu na chwile Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Czy takie dwie niziutkie białe szafeczki nocne będą pasowały ? Bo chcem zamówić i siem zastanawiam:Dhttp://img192.imageshack.us/img192/1606/m338905877.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 AAA obok w kątku na podłodze leży już złożony żyrandol, w komplecie dostałam do niego 5 czarnych abażurków:Dhttp://img585.imageshack.us/img585/6365/417663010p0400x300.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 łóżko wygląda zarąbiście !!!!! :D możesz mi napisać na priva ile kosztowało i gdzie robiłaś ? wydaje mi się, że szafeczki będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Mnie to ostatnio nic nie zadowala, zmęczenie materiału, więc same oceńcie Marielka jakby to powiedział mój mąż "za dużo w dupie" Kobito jest bosko, co ci nie pasi?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Lidzia łóżko zamawiałam w meblach tapicerowanych, http://www.stanuch.pl/index2.php, na wzór łóżka i pufy z kler, wyrko i pufa jest z białej skórki, zamawiałam przez net i nie widziałam wcześniej na żywo:) cenę wyślę na priv Reni, łóżko mi się podoba, jest naprawdę dobrze wykonane i wygodne się wydaję na chwilę wskoczyłam. Mało co się różni od klerowskiego, które oglądałam na żywca. Nie wiem tylko czy mi się podoba całokształt sypialni, no w sumie dojdą jeszcze zasłony szafeczki, żyrandol i inne pierdółki, no zobaczymy jak skończę ją urządzać... he, he, za dużo w dupie to ja mam, ale centymetrów chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.06.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Nie wiem tylko czy mi się podoba całokształt sypialni hmm, mnie brakuje takiego bardziej ostrego, kobiecego fioletu który nada charakteru, bo powiedz narzuta jest szara? a ta tapeta to jaki ma dokładnie kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 ale się z Ciebie pośmiałam ,nie jedna nastolatka chciałaby tak wyglądać ,a co dopiero po urodzeniu dwójki dzieci:cool: yhu, jesteś po prostu bardzo miła Oleńko:D, dziękuję :hug:w nagrodę masz priva;) Reni, mój m mówi to samo co Ty. Tapeta jest szara, to znaczy tło, listki na niej wpadają w fiolet, narzuta szara, w planach mam fioletowe zasłony z drugiej strony szare( takie jakby dwustronne) będą obwiązane sznurem w tych samych kolorach, tarzające się po podłodze i na dole lekko wywinięte, żeby delikatnie było widać że z drugiej strony są szare, bo ogólnie przód będzie w fiolecie:rolleyes: Nie wiem czy zrozumiałaś mój wywód, w każdym razie widziałam już takie w eurofiranach i będę zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 zrozumiałam, czyli na dzień dzisiejszy więcej jest szarego, mnie wlaśnie takiego mocnego akcentu brakuje w kilku miejscach, np te zasłony fioletowe plus pled fioletowy na tej pufie i jeszcze jeden element ale narazie nie wymyślilam co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) co ja będę więcej pisać ? - jest CUDNIE!!! aż teraz sama zapragnęłam mieć takie łóżko - czy mogę również poprosić o priv? co jeszcze mogę dodać myślę, że jeszcze jakbyś dodała jakiś akcent w czerni, no ale chyba lustro będzie w czarnej ramie prawda? myślę, że zasłonki czarne tez fajnie by wyglądały (brakuje mi mocniejszych akcentów)...... no, ale zapewne, jak nie zrobisz i tak będzie pięknie:) stoliczki białe bardzo ładne i moim zdaniem będą pasowały:yes: Edytowane 17 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 i jeszcze jeden element ale narazie nie wymyślilam co! Może fioletowe stringi i czarna jedwabna koszulka nocna :popcorn:rzucone figlarnie na łóżko:lol2: Oldzia dziękuję Ci bardzo, zaraz Ci wyślę priva Lustro będzie też srebrne przecierane, ale ono jest delikatnie w zakamarkach czarnawe, Ola ma mieć czarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no to pomieszało mi się ciut;) dzięki za priv:) nie myśl za dużo, bo stworzyłaś piękne wnętrza - nie jeden dekorator wnętrz nie sięga Ci do pięt;) tym akcentem żegnam się na dziś miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Może fioletowe stringi i czarna jedwabna koszulka nocna rzucone figlarnie na łóżko myślałam że padne, ale pomysł pierwsza klasa, zwłaszcza na tym piknym białym łóżku, tylko kup dwa kompleciki, jeden na wystawkę a drugi dla męża, hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 MarJel No chusteczki na pewno nie potrzebne Chyba ze wzruszenia ze taki śliczności stoją w sypialni Mnie podoba się bardzo bardzo Jeśli mogę prosić na priv cenkę - razem z pufą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) aaaa jeszcze nie mogłam się powstrzymać ta czarna jedwabna koszulka - to strzał w 10!!! tego właśnie tam brakuje najbardziej i czarnych puchowych papci na podłodze... Edytowane 17 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Reni, Oldzia, wieeedziałam że podłapiecie temat ze stringami:lol2:, w takim razie kupię taki komplet, ale jako wystrój wnętrza:lol2:, dla męża się nie opyla on mnie woli w stroju Ewy:lol: Saluś, zaraz Ci wysyłam wszystkie łóżkowe informacje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dzięki MarJel za info. Potwierdzam ŁÓZECZKO KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 MarJel to moze od razu skopiuj wiadomosc o łozku do mnie (co tak bedziesz do wszystkich pisac z osobna ) Kalwaria nie jest tak daleko ode mnie wiec moze i ja kiedys zamowie tam meble (łóżko) Twoje jest swietne a z ta pufa wyglada rewelacyjnie.Mysle ze szafeczki tez beda do niego pasować. Oldzia masz juz namiar na te balustrady balkonowe?Ja wyceniałam w metaloplastyce ze stali nierdzewnej ale za metr wyszlo tam 650 zl wiec jak dla mnie sporo za duzo.Wyceniłąm wiec w kolejnej firmie balustrade ze satli czarnej (ocynkowana i malowana) i tam cena mb jest juz 300 zl .Wiem ze reni1980 miala dosc tanie balustrady z nierdzewki (chyba 450 zl /mb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts