Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Sorki - wczoraj miałam po pracy jasełka, wywiadówkę i jeszcze teściowa zadzwoniła, że So ma prawie 38 temperatury. Jak wróciłam do domu o 19:30... to okazło się że temperatura mineła. A ja po aptekach rajdy robiłam za lekami. Padłam wieczorem na twarz. Ale dzisiaj mam nadzieję, ze uda mi się poprawić (choć So ma zawody pływackie :(). Czy Wy tez macie ciągle jakieś zajęcia pozalekcyjne z dzieciakami ??

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry MarJel!! Mam pytanie odnośnie Twoich płytek podłogowych (salon, kuchnia, wiatrołap) czy one sa szare?:) Przyglądam sie i dostaje oczopląsu, a może za dużo siedze na forum i już kolory przestałam rozróżniać:)!!!!:p Pamiętam, jak pisałaś, że to Opoczno łazio blanco- byłam na ich stronie i tam nie ma szarego koloru, są bardziej beżowe, a ciągle myslałam że Twoje są jaśniutkie szare :confused::confused: Please pomocy, bo zaczynam sie martić o siebie :rolleyes:

Martulka, wyceniałam dzis drzwi szklane do wiatrołapu i nie wiem za bardzo, jak podejsc do tej wyceny-cieszyc sie, czy załamać:D Napisze Ci potem na pw szczegóły.A napiszesz mi (tez na pw) ile kosztowały Twoje? buziaki!:hug:

hej hej - ja też poproszę do wiadomości :). Spoko drzwi ma reni w garderobie (pol-skone), ale wymiar standardowy - 90 cm. Ja potrzebuję czegoś większego i boję się wyceny. Dlatego jeszcze po nią nie poszłam :).

mirelko, ode mnie chcesz info, czy od MarJelki? jesli ode mnie-wysle wieczorkiem.

U mnie drzwi beda tez ze szkla mlecznego ale rozsuwane.

Najlepiej od obu :).

Masz jakiś projekt albo inspirację tych drzwy swoich ? Moje mają przeszło metr szerokosci, najbardziej pasowały by mi wahadłowe.

Najlepszy specyfik do płyn do szyb(najlepiej clin z alkoholem )i papierowe ręczniki kuchenne:yes:

Satysfakcja gwarantowana:lol:,zero mazów,poważnie :yes:,spróbuj :)

Oluś, święta prawda. Mało tego dzisiaj mój blat został zaimpregnowany i świeci się jak ..... na Wielkanoc;)

mar jelka jak masz mocowany zlew do blatu, przykręcany? klejony?

Słonko i jedno i drugie:)

Witaj:welcome:

Zaglądałam tu do Ciebie już ładnych parę razy,za każdym razem chciałam coś napisać:yes: Ale co można napisać,kiedy słów brakuje:jawdrop:

Mejeczko, :welcome: to bardzo miłe co piszesz.

Ja mam pytanie do właścicielilki pięknego domu z moją ulubioną lampą swiatłowodową:

Czy w białej łazience podświetlenie sufitu podwieszanego to ledy czy swietlówki.Czy jak jest tylko załączone swiatło w tym suficie jest ono wystarczajaco jasne , wiadomo że nie do malowania, ale chozi mi czy jest tam jasno czy raczej mrok.

I jeszcze chciałam zapytać o schody, opaski na ścianie schodowe ( nie znam fachowej nazwy) są jakiej wysokości?a stopnice jakiej masz głębokości ?

Basiu, ja się przy tobie pogimnastykuję przynajmniej :wiggle:, właśnie wskoczyłam na blat i zapuściłam żurawia w celu sprawdzenia co jest w suficie podświetlanym w łazience- świetlówki.

Światło jest dość jasne, raczej nie mrok, do kąpieli jak w sam raz, tyle ze wiesz, że ja oprócz tego mam tam jeszcze inne punkty świetlne.

Listwa przy schodach 7.5 cm, głębokość schodka 29.5 cm.

Dzień dobry MarJel!! Mam pytanie odnośnie Twoich płytek podłogowych (salon, kuchnia, wiatrołap) czy one sa szare?:) Przyglądam sie i dostaje oczopląsu, a może za dużo siedze na forum i już kolory przestałam rozróżniać:)!!!!:p Pamiętam, jak pisałaś, że to Opoczno łazio blanco- byłam na ich stronie i tam nie ma szarego koloru, są bardziej beżowe, a ciągle myslałam że Twoje są jaśniutkie szare :confused::confused: Please pomocy, bo zaczynam sie martić o siebie :rolleyes:

Magdzinska , one są dokładnie szaro-kremowo- beżowe. Cięzko powiedzieć jaki kolor bardziej, tak po równo każdego powiedziałbym :yes:

Martulka, wyceniałam dzis drzwi szklane do wiatrołapu i nie wiem za bardzo, jak podejsc do tej wyceny-cieszyc sie, czy załamać:D Napisze Ci potem na pw szczegóły.A napiszesz mi (tez na pw) ile kosztowały Twoje? buziaki!:hug:

Pisz, czekam,po mojej wycenie to się będziesz tylko cieszyć, coś czuję...

Od 2 dni podczytuję wątek.

Padłam!!! jak tu pięknie! łazienki ładniejsze niż w katalogach!

Bardzo podoba mi się stół - jest rozkładany i dębowy?

można prosić o jakieś namiary i rozmiary stołu?

nie no ZAZDROSZCZĘ!!! ja też tak chcę!

Magda Witaj! dziękuję, dziękuję. Stół jest dębowy, nie rozkładany, ale na tyle duży 250/110, że nie miałam potrzeby zamawiać rozkładanego. Zamawiałam w Manufakturze drewna http://www.manufakturadrewna.pl/

Martuś, śliczne ozdoby kupiłaś do pokoju Majeczki :D Widziałam je dzisiaj na żywo i też są prześliczne :D

A co kupiłaś dokładnie Lidziu?

Czy mogłabym dostać wasze oferty cenowe na priva odnośnie drzwi szklanych? Chciałabym zastosować w moim domu zarówno drzwi przesuwne jak i otwierane normalnie.

MarJel niezłą chatę sobie odstawiłaś, chętnie zatrudnię Cię w charakterze doradcy.

Dana, jak tylko znajdę te wyceny wyślę, jak nie dziś to jutro. Bardzo dziękuję za komplementy:)

Ach :rolleyes: dziś juz zawisły w dwóch pokojach zasłonki ( u synka i w gościnnym):wiggle: tkz. gotowce żaden hajlajf :rolleyes:, ale są , jest cieplej i milej ;)

Za to jutro :wave:odbieram do sypialni i do Majeczki, szarpnęłam się i będą z eurofiran :rolleyes:, jutro się zobaczy, czy warto było....

a gdzie zdjątka?

to u syna mialam z anką myć okna?

A już nie pamiętam :lol2::lol2::lol2: i czego was nie było, a ja czekałam :p

Reniu zrobiłam, ale teraz w nocy( wolę fotki w świetle dziennym) wyszły takie se, naprawdę nic ciekawego i nie ma się czym chwalić:rolleyes:, może lepiej zrobię jutro w świetle dziennym...

MarJel droga - czym impregnowałaś kuchenny blat? Sama czy ktoś to robił? I jak to się w ogóle robi?

Myszko, a gdziesz sama , nie znasz mnie jeszcze?:lol2: Wezwałam mojego wykonawce do powieszenia karniszy:rolleyes: to i przy okazji wykorzystałam go do różnych innych spraw ;)

Zaraz sprawdzę w garażu czy zostawił specyfik, czy zabrał

A przy okazji pozdrawiam P. Grzesia i mojego stolarza P. Tomka :bye::hug:, dzisiaj się przyznali, że namiętnie czytają moja galerie :jawdrop: :rotfl: