Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Aguś, po zobaczeniu wczoraj Twojej sypialni, postanowiłam nie pokazać nigdy więcej swojej :o

Idę do Ciebie się pozachwycać i po dołować trochę :rolleyes:

Chyba żartujesz???:jawdrop::jawdrop: Masz tak śliczne i wykończone w pełni wnetrza, że szok:rolleyes::rolleyes:

Gdzie mi tam do Ciebie:confused: U mnie nadal rozpierducha czyli brak wielu rzeczy.:bash: Fotki sypialni są kiepskie, zrobię w weekend trochę lepsze mam nadzieję:rolleyes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszko, a gdziesz sama , nie znasz mnie jeszcze?:lol2: Wezwałam mojego wykonawce do powieszenia karniszy:rolleyes: to i przy okazji wykorzystałam go do różnych innych spraw ;)

Zaraz sprawdzę w garażu czy zostawił specyfik, czy zabrał

A przy okazji pozdrawiam P. Grzesia i mojego stolarza P. Tomka :bye::hug:, dzisiaj się przyznali, że namiętnie czytają moja galerie :jawdrop: :rotfl:

Wcale nie "namiętnie czytają" a jedynie z powodu niemożności bywania w takim fajnym wnętrzu i podziwiania "swojego wiekopomnego dzieła" wpadam raz na jakiś czas nacieszyć oko (nie jestem tak często zapraszany jak bym chciał !!!)

Wcale nie "namiętnie czytają" a jedynie z powodu niemożności bywania w takim fajnym wnętrzu i podziwiania "swojego wiekopomnego dzieła" wpadam raz na jakiś czas nacieszyć oko (nie jestem tak często zapraszany jak bym chciał !!!)

Umarłam:jawdrop::jawdrop:

Nie wierzę!!!:o

Grześ???

Chyba jednak namiętnie, skoro tu jest dzisiaj :p

Zapraszam choćby jutro, światełko w kuchni które dyndało i zostało dziś zamontowane, nie świeci :p

Jam ci jest Grześ (tak se tu wpadłem)

Chciałem jedynie oznajmić wszem i wobec, że ta "chałupka" na żywo wygląda zdecydowanie lepiej

Chałupka? :mad:

Ps. dziewczynki to juz wiecie gdzie teraz wysyłać wiadomości z pytaniami technicznymi na temat mojego domku :lol2:

a ja teraz będę leżeć i pachnieć :lol:

Marjelka z doświadczenia Ci powiem: leżeniem i pachnięciem można się zmęczyć ;)

co ja bym dała za taki tydzień nic nie robienia i leżenia.........mimo że z natury raczej ciągłym działaczem jestem :lol2: A odpoczywam tylko 5 minut - mój najstarszy synuś też ;)

Marjelko fotki fotki KONIECZNIE !!!!:popcorn::popcorn::popcorn:

Zapraszam choćby jutro, światełko w kuchni które dyndało i zostało dziś zamontowane, nie świeci :p

:rotfl:

Marjelka z doświadczenia Ci powiem: leżeniem i pachnięciem można się zmęczyć ;)

Po ostatnim tygodniu i świadomością, że następny będzie jeszcze bardziej intensywny i zalatany - poświęcę się i mogę się nawet zmęczyć :rotfl: