agawi74 26.01.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aguś, po zobaczeniu wczoraj Twojej sypialni, postanowiłam nie pokazać nigdy więcej swojej Idę do Ciebie się pozachwycać i po dołować trochę Chyba żartujesz???:jawdrop: Masz tak śliczne i wykończone w pełni wnetrza, że szok:rolleyes: Gdzie mi tam do Ciebie:confused: U mnie nadal rozpierducha czyli brak wielu rzeczy. Fotki sypialni są kiepskie, zrobię w weekend trochę lepsze mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 MarJel bardzo dziękuję za odpowiedź! Teraz czekam na forki zasłon:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Martulka, wiadomosc poszła. Mirelka-wyczysc skrzynke-nie moge wysłac do Ciebie:rolleyes: Olus do Ciebie teraz wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ges 26.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Myszko, a gdziesz sama , nie znasz mnie jeszcze? Wezwałam mojego wykonawce do powieszenia karniszy:rolleyes: to i przy okazji wykorzystałam go do różnych innych spraw Zaraz sprawdzę w garażu czy zostawił specyfik, czy zabrał A przy okazji pozdrawiam P. Grzesia i mojego stolarza P. Tomka , dzisiaj się przyznali, że namiętnie czytają moja galerie Wcale nie "namiętnie czytają" a jedynie z powodu niemożności bywania w takim fajnym wnętrzu i podziwiania "swojego wiekopomnego dzieła" wpadam raz na jakiś czas nacieszyć oko (nie jestem tak często zapraszany jak bym chciał !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wcale nie "namiętnie czytają" a jedynie z powodu niemożności bywania w takim fajnym wnętrzu i podziwiania "swojego wiekopomnego dzieła" wpadam raz na jakiś czas nacieszyć oko (nie jestem tak często zapraszany jak bym chciał !!!) Umarłam:jawdrop: Nie wierzę!!! Grześ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ges 26.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Umarłam:jawdrop: Nie wierzę!!! Grześ??? Jam ci jest Grześ (tak se tu wpadłem) Chciałem jedynie oznajmić wszem i wobec, że ta "chałupka" na żywo wygląda zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wcale nie "namiętnie czytają" a jedynie z powodu niemożności bywania w takim fajnym wnętrzu i podziwiania "swojego wiekopomnego dzieła" wpadam raz na jakiś czas nacieszyć oko (nie jestem tak często zapraszany jak bym chciał !!!) Chyba jednak namiętnie, skoro tu jest dzisiaj Zapraszam choćby jutro, światełko w kuchni które dyndało i zostało dziś zamontowane, nie świeci Jam ci jest Grześ (tak se tu wpadłem) Chciałem jedynie oznajmić wszem i wobec, że ta "chałupka" na żywo wygląda zdecydowanie lepiej Chałupka? Ps. dziewczynki to juz wiecie gdzie teraz wysyłać wiadomości z pytaniami technicznymi na temat mojego domku a ja teraz będę leżeć i pachnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zapraszam choćby jutro, światełko w kuchni które dyndało i zostało dziś zamontowane, nie świeci :rotfl: Ps. a ja teraz będę leżeć i pachnieć http://forum.barcis.pl/images/smilies/wczasy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 :rotfl: Może się obraził :rolleyes: no dobra Grześ, to przyjedź na caffe macchiato, a światełko zrobisz przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Może się obraził :rolleyes: no dobra Grześ, to przyjedź na caffe macchiato, a światełko zrobisz przy okazji :rotfl: Umarłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.01.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Marjelka z doświadczenia Ci powiem: leżeniem i pachnięciem można się zmęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Marjelka z doświadczenia Ci powiem: leżeniem i pachnięciem można się zmęczyć co ja bym dała za taki tydzień nic nie robienia i leżenia.........mimo że z natury raczej ciągłym działaczem jestem A odpoczywam tylko 5 minut - mój najstarszy synuś też Marjelko fotki fotki KONIECZNIE !!!!:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Zapraszam choćby jutro, światełko w kuchni które dyndało i zostało dziś zamontowane, nie świeci Marjelka z doświadczenia Ci powiem: leżeniem i pachnięciem można się zmęczyć Po ostatnim tygodniu i świadomością, że następny będzie jeszcze bardziej intensywny i zalatany - poświęcę się i mogę się nawet zmęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Narendilku walśnie myslałam o Tobie a Ty ze mną u Marjel o odpoczywaniu marzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 admete, chyba jesteśmy tutaj same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku - wyczyściłam Dziewczynki dołączam do was, dzień dobry z rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Marta , leżysz i pachniesz??? a te firany pokażesz???? pokaż to swoje szkło w kuchni??? po impregnacji nawet moj blat to pikuś w czyszczeniu:rolleyes: co taki impregnat może zdziałac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No to czekamy na zasłony!!!!!Marta,nie obijaj się, tylko fotki dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 27.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 widze, że trwa akcja "dopieszczanie" tak trzymaj, super dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ZDJĘCIA... ZDJĘCIA.... ZDJĘCIA !!!! szybciutko!!! Martusia nie leć w kulki i wrzucaj bo ja tu się u Ciebie będę zajdać tym popcornem z rana.... apodobno to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts