Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel to ze wnetrza dopieszczone to oczywiosta oczywistosc.Ja tym razem nie moge wyjsc z zachwytu jakie ty piekne foty robisz :o Ostatnio probowalam zrobic kilka fotek moim chlopakom (robilam specjalna kartke na Dzien Babci ) i mimo ze nastukalam kilkadziesiat fotek moze 2 nadawaly sie do wydruku:-(

Chyba musze przyjsc do Ciebie na krotkie przeszkolenie jak poustawiac aparat :-)

Chyba mowilas juz o parkiecie u coreczki ale jesli mozesz powtorzyc to poprosze o szczegoly.Podoba mi sie kolorek i jesli mozna go polozyc na ogrzewanie podlogowe to sobie zapisze:rolleyes:

fiu, fiu Marta już wszystko zostalo powiewiedziane, jest jak być powinno u syna i w gościnnym pięknie ale skromniej ale u ciebie faktycznie hajlajf, tak po królewsku:)

Renatko usłyszeć komplement z twych ust :rolleyes::hug:

Boże Kobieto Ty napewno jesteś dekoratorem wnętrz !!! BOSKO

Ledwo ochłone z jednych zdjęc a ty drugie jeszcze piękniesze.... :rolleyes:

A i domek z zewnatrz BAJKA :jawdrop:

Powiedz mi a co to za "uchwyty" do zasłon (te mocowane do ściany) w sypioalnich bo obywda ładne a ja szukam i nic znaleść nie moge

casse, proszę cię:oops: dziękuję :)

uchwyty to rozety, nazwy nie znam(firmy) też z eurofiran.

:jawdrop:

Jak zawsze pieknieeeee-ale nie pogniewasz sie, jesli pytanie nie bedzie dotyczyło firan?:oops:...no bo-ja jeszcze o tym nie mysle-potruję Cie za dwa, trzy miesiace:razz: a nurtuje mnie to piekne lustro w sypialni...dasz namiary,Martulkaaaaa:)

To lustro awai Oleńko:)http://www.awai.pl/lustra,44.html w wiatrołapie tyż ;)

TWOJE ZASŁONY SĄ ZAJEBISTE!!!!!!

Martuśka przychodzę po prośbie .....

Potrzebuje namiar na twoją farbe.... tą jaśniuteńką szarą... to chyba ta sama co w salonie tak???

Piękny i delikatny kolorek :D

Plissssssssss dajjjjj :D

Marta pokój Mai jest cudnie dopieszczony!!!

A fioletowy dywan i rolety fajnie dodały dodatkowo życia :)

Karolcia, jak przyjdziesz do mnie dam Ci spisać wszystkie kolorki :p Kalendarz zostawiłam w pracy, a tam miałam spisane.

Zresztą zobaczysz sobie na żywo, u mnie sporo odcieni szarości będzie z czego wybierać;)

Pięknie!

I powtórzę za przedmówczyniami: te zasłony są zajebiste!

Dziękuję naredilku:hug:

Nie wiem ile razy oglądałam już Twoje ostatnie zdjęcia...:) Ty naprawdę powinnaś się przekwalifikować i zająć wykańczaniem wnętrz zawodowo:P :bye:

Mówisz???:eek: eee ja wiem:rolleyes:

Żartowałam :lol: nie czuję się na siłach na takie wyzwanie :)

MarJel, co się wejdzie do Ciebie to trzeba za każdym razem zbierać szczenę z podłogi. Pięknie to mało powiedziane. Wprowadziła bym się (pewnie z połową forum) do Ciebie od zaraz ;) A pokoik córci pięknie urządziłaś.

rere jak już wrócisz na obczyznę to zapraszam serdecznie do siebie :p

o ja pierdzieluuuuu CUDNE zasłony!!!

chyba warte swojej ceny :p wolę nie wiedzieć ile - świetnie pasują - są po prostu idealne.

Ceny też wolę nie pamiętać :sick: te z naszej sypialni to też moje ulubione, wymarzone :rolleyes:

Madziu dzięki za miłe słowa!

MarJel to ze wnetrza dopieszczone to oczywiosta oczywistosc.Ja tym razem nie moge wyjsc z zachwytu jakie ty piekne foty robisz :o Ostatnio probowalam zrobic kilka fotek moim chlopakom (robilam specjalna kartke na Dzien Babci ) i mimo ze nastukalam kilkadziesiat fotek moze 2 nadawaly sie do wydruku:-(

Chyba musze przyjsc do Ciebie na krotkie przeszkolenie jak poustawiac aparat :-)

Chyba mowilas juz o parkiecie u coreczki ale jesli mozesz powtorzyc to poprosze o szczegoly.Podoba mi sie kolorek i jesli mozna go polozyc na ogrzewanie podlogowe to sobie zapisze:rolleyes:

Kaka jak mi miło, że mnie doceniłaś jako fotografa;) Ja się kompletnie nie znam na fotografii :p

Ale przyznam się, że się zawsze nagimnastykuję żeby ująć to czy tamto, znam kilka chwytów w moim aparacie i tylko z tych korzystam ;)

U Mai to finish parkiet, dąb naturalny. Nie mam pojęcia czy nadaje się pod podłogówkę :???:

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

gdyby mi ktoś wczoraj powiedział, że mogę siedzieć i kwiczeć z zachwytu nad zasłonami odesłałabym go do lekarza specjalności wiadomej ;)

Odszczekuję wszystko, co kiedykolwiek złego mówiłam o zasłonach - Twoje są obłędne, a te sypialniane wymiatają zupełnie.

Pokój Mai tak dopracowany, że wygląda jak z katalogu (jak z resztą wszystko u Ciebie). Chyba już się z zazdrości zielona zrobiłam ;)

Marta, po pierwsze siedzę i zbieram szczenę z podłogi :jawdrop: Zasłony (wszystkie) wyszły cudnie. Dziewczyny już wszystko napisały, a mi zostaje tylko dołączyć się do ich achów i ochów :D :D

Po drugie, powiedz mi, pamiętasz jak się dokładnie nazywa tkanina zasłon z sypialni i czy może były w odcieniu wrzosu, no i oczywiście jaki koszt za metr ?

Marta ale piękny pokój Mai:o

przepiekna ta lampa i kinkiet- taki delikatny. chyba o tej serii dziewczyny robiły doktorat u MagdyZZZ:wiggle:

a zdjęcia...... nie mogę takie piękne. :jawdrop: przepiękne zdjęcia robisz!!!!!przyjedz do mnie i obfoć dom!!!!! ja za nic talentu nie wykszeszę:rolleyes:

Naszły mnie właśnie pewne refleksje, które piszę u Ciebie Marjel ponieważ Twój dom był pierwszym, którym się zachwyciłam i nadal zachwycam...!!!!!!!!!!!! :)-Mianowicie stwierdziłam ostatnio, że nie wiem co bym zrobiła bez forum i Waszych pomysłów, inspiracji.... Zanim tutaj trafiłam byłam zagubiona i nie do końca wiedziałam jak urządzić ten nasz nowy domek. Mimo, że my jesteśmy jeszcze daleeeeko do zakończenia prac i czeka nas mnóstwo decyzji (mniej już bardziej trafnych:)) już tak nie panikuje:P i BARDZO Wam za to dziękuję !!!!!:wiggle:

P>S MarJel przepraszam za zaśmiecanie wątku. Tak jakoś musiałam to napisać:) ;)

MarJel, jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała nam fundować sztuczne szczęki :lol:

:rotfl::rotfl:

Zgadzam się z przedmówczynią:lol2: No cudnie, przylazłam jeszcze raz gały nacieszyć:jawdrop: Pięknie, a pokój córci wymiata- wszystko idealnie dopasowane, super dywan-uwielbiam fiolet:wiggle:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:- od wczoraj rana nie zaglądała bo się moim kominkiem dobijałam :bash:

więc nie miałam dawkowanych zdjęć. Zobaczyła zdjęcia teraz wszystkie na raz :jawdrop: i szczenę jak widać na 100 % mam do wymiany.

Zasłony wszystkie piękne - ale te w sypialni BOSKIE - wrażenia jak u Agawi ;) - dziewczyny trafiłyście z tymi zasłonami w 10!!!!!

Marjelko te paseczki na zasłonach są przepiekne :yes :yes: :yes:

A do pokoju Mai wprowadziłabym sie od zaraz!!!!!

Spoko Martusia ;)

Odezwe się do Ciebie we wtorek wieczorkiem i sie umówimy na konkretny dzień.... jak Ci będzie pasowało to prawdopodobnie na środe popołudniu, tylko nie wiem jeszcze na 100% bo mają mi kominek montować i wogóle troche załatwień, ale jak wróće we wtorek z wawy to wszytko poustalam i będziemy się umawiać ;)

Wyślij mi na priva swój nr tel, bo Julka zaopiekowała się skutecznie mim telefonrm i nie moge odzyskać z niego kontaktów , które nie były na karcie :sick: no i nie mam m.in Twojego tel....

Buziaki:***

P.S juz sie nie moge doczekać zobaczenia Twojej rezydencji w realu ;) :****

Witaj Marta:)

Czuję się u Ciebie bardzo zadomowiona-bo tak często kukam :) Tym bardziej przepraszam za brak kultury ...;)

Jak ujrzałam Twoje zasłony wymiękłam...w głowie mi się nie mieści jak możesz nas tak katować ;)

Całą " chałupę" masz nietuzinkowa"niepolską....."...... barrrdzo mi się podoba...A ten fotelik do sypialni boski:)

Martunia dzieki :) FinischParkiet mozna klasc na podlogowke:yes: Czy dywan u coreczki mozna kupic w ksztlacie prostokata? U jednego synka chce dac groszkowe dodatki zas drugiemu zaserwowac pomarancz kub fiolet.Ostatnio w Ikea widzialam fajne zielone dywany ale musze doczytac jak jest z ich jakoscia ;) O takie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20203775/#/20203775 Edytowane przez kakusek

Hej Martuś!

Nie było mnie trochę na forum-ale powody mojej nieobecności zdradzę Ci jak sie spotkamy.Bo długo by pisać-a wiesz,że ja tego nie lubię :D ;)

Cudowne zmiany u Ciebie... :o.

Po tych wszystkich "ochach i achach' cóż ja jeszcze mogę dopisać? :)

Jak zawsze bardzo mi się podoba :yes:

Podoba mi się wszystko-lustro i zasłonki w sypialni.Nowa czarna poduszka z kwiatem również ;) (wiesz,ze ja kupiłam te same poduszki w BRW :o -ale je oddałam,bo do mnie nie pasowały :(.U Ciebie ta podusia super się komponuje :yes: Ja wymieniłam je na inne-takie biało-czarne :D)

Piękne załsony,dywan i dodatki u Majki :).Fajnie również wyglada zasłonka w Młodego ;) :D

Ale przede wszystkim podoba mi się jak świetnie potrafisz łączyć te wszystkie rzeczy :yes:

Buziaki!

Edytowane przez lady in red