Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Dziewczynki, czy potraficie zlokalizować nr strony, na której jest stół Martuli? W ogóle nie zapisuję takich rzeczy, a potem okazuje sie, ze watek pedzi, jak szalony (prawie, jak u Madzizzz :lol:)i nie pamietam, gdzie co było;)

Martulka, wiem, ze kiedys mierzyłas dla kogoś grubość nóg-mogłabys mi podać...?:-P

Dziekuje, za namiar na strone z lustrami:hug:-znalazłam jedno fajne-ale droższe troche od tego z Voxa, wiec nie kupiłam na razie;)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :welcome:, obejrzalam zdjęcia i jestem pod wrazeniem, wszystko dopracowane do końca, czarna łazienka rewelacyjna no i te lampy o takich tez marzę :)

I zasłony, dodaja ciepła pomieszczeniom, i kuchnia i zwisające światełka na klatce schodowej, jestem pod duzym wrażeniem :wiggle:

Pozdrawiam Ala

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

gdyby mi ktoś wczoraj powiedział, że mogę siedzieć i kwiczeć z zachwytu nad zasłonami odesłałabym go do lekarza specjalności wiadomej ;)

Odszczekuję wszystko, co kiedykolwiek złego mówiłam o zasłonach - Twoje są obłędne, a te sypialniane wymiatają zupełnie.

Pokój Mai tak dopracowany, że wygląda jak z katalogu (jak z resztą wszystko u Ciebie). Chyba już się z zazdrości zielona zrobiłam ;)

Jejku myszko, nawet nie wiem co ja mam Ci odpowiedzieć, zawstydzasz mnie:oops: Bardzo dziękuję :hug:

Marta, po pierwsze siedzę i zbieram szczenę z podłogi :jawdrop: Zasłony (wszystkie) wyszły cudnie. Dziewczyny już wszystko napisały, a mi zostaje tylko dołączyć się do ich achów i ochów :D :D

Po drugie, powiedz mi, pamiętasz jak się dokładnie nazywa tkanina zasłon z sypialni i czy może były w odcieniu wrzosu, no i oczywiście jaki koszt za metr ?

Lidziu wrzosowe są te podszyte od spodu, w mojej sypialni. Nazwy nie pamiętam, ale mogę zadzwonić i zapytać, najpierw jednak wyślę Ci cenę ;):lol2:

B O S K O :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Nawet Oldzina we własnej osobie do mnie zawitała:P, a tyle jej nie było :mad:

Marta ale piękny pokój Mai:o

przepiekna ta lampa i kinkiet- taki delikatny. chyba o tej serii dziewczyny robiły doktorat u MagdyZZZ:wiggle:

a zdjęcia...... nie mogę takie piękne. :jawdrop: przepiękne zdjęcia robisz!!!!!przyjedz do mnie i obfoć dom!!!!! ja za nic talentu nie wykszeszę:rolleyes:

Mini, ty mi nawet nic nie wspominaj o tych pożal się Boże fotkach które robisz:P;) Taki dom jak masz i takie fotki jak nam fundujesz:cry:

Zlituj się rzesz i zapisz się na szybki kurs fotografii :lol2:;)

MarJel, jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała nam fundować sztuczne szczęki :lol:

:p spłukałam się , na mnie nie liczyć:lol:

Naszły mnie właśnie pewne refleksje, które piszę u Ciebie Marjel ponieważ Twój dom był pierwszym, którym się zachwyciłam i nadal zachwycam...!!!!!!!!!!!! :)-Mianowicie stwierdziłam ostatnio, że nie wiem co bym zrobiła bez forum i Waszych pomysłów, inspiracji.... Zanim tutaj trafiłam byłam zagubiona i nie do końca wiedziałam jak urządzić ten nasz nowy domek. Mimo, że my jesteśmy jeszcze daleeeeko do zakończenia prac i czeka nas mnóstwo decyzji (mniej już bardziej trafnych:)) już tak nie panikuje:P i BARDZO Wam za to dziękuję !!!!!:wiggle:

P>S MarJel przepraszam za zaśmiecanie wątku. Tak jakoś musiałam to napisać:) ;)

Nie przepraszaj bo nie ma za co, bardzo miło się czyta takie refleksje :hug:

:rotfl::rotfl:

Zgadzam się z przedmówczynią:lol2: No cudnie, przylazłam jeszcze raz gały nacieszyć:jawdrop: Pięknie, a pokój córci wymiata- wszystko idealnie dopasowane, super dywan-uwielbiam fiolet:wiggle:

Ja też lubię fiolecik ;) Aguś, a Ty nie zapomnij, że w weekend miałaś obfocić za dnia swoją sypialnię, ja pamiętam i czekam :popcorn:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:- od wczoraj rana nie zaglądała bo się moim kominkiem dobijałam :bash:

więc nie miałam dawkowanych zdjęć. Zobaczyła zdjęcia teraz wszystkie na raz :jawdrop: i szczenę jak widać na 100 % mam do wymiany.

Zasłony wszystkie piękne - ale te w sypialni BOSKIE - wrażenia jak u Agawi ;) - dziewczyny trafiłyście z tymi zasłonami w 10!!!!!

Marjelko te paseczki na zasłonach są przepiekne :yes :yes: :yes:

A do pokoju Mai wprowadziłabym sie od zaraz!!!!!

admete kochana :hug::hug:, byłam czytałam :rolleyes: przykro mi i przepraszam, że nie pomogłam:(, ale sama mam w salonie kominek koromysło;) tyle, że na własne życzenie i strasznie go lubię. To co ja mogłam w tej sprawie pomóc, skoro lubię giganty :eek:

Spoko Martusia ;)

Odezwe się do Ciebie we wtorek wieczorkiem i sie umówimy na konkretny dzień.... jak Ci będzie pasowało to prawdopodobnie na środe popołudniu, tylko nie wiem jeszcze na 100% bo mają mi kominek montować i wogóle troche załatwień, ale jak wróće we wtorek z wawy to wszytko poustalam i będziemy się umawiać ;)

Wyślij mi na priva swój nr tel, bo Julka zaopiekowała się skutecznie mim telefonrm i nie moge odzyskać z niego kontaktów , które nie były na karcie :sick: no i nie mam m.in Twojego tel....

Buziaki:***

P.S juz sie nie moge doczekać zobaczenia Twojej rezydencji w realu ;) :****

Oki wyślę numer:) Trzymam kciuki za środę, oby spotkanie doszło do skutku :cool:

Witaj Marta:)

Czuję się u Ciebie bardzo zadomowiona-bo tak często kukam :) Tym bardziej przepraszam za brak kultury ...;)

Jak ujrzałam Twoje zasłony wymiękłam...w głowie mi się nie mieści jak możesz nas tak katować ;)

Całą " chałupę" masz nietuzinkowa"niepolską....."...... barrrdzo mi się podoba...A ten fotelik do sypialni boski:)

mme 33 :welcome:, e tam od razu brak kultury:) Najważniejsze, że zasłony spowodowały, że zawitałaś i się przywitałaś :lol2: Mam nadzieję, że już zostaniesz:)

Martunia dzieki :) FinischParkiet mozna klasc na podlogowke:yes: Czy dywan u coreczki mozna kupic w ksztlacie prostokata? U jednego synka chce dac groszkowe dodatki zas drugiemu zaserwowac pomarancz kub fiolet.Ostatnio w Ikea widzialam fajne zielone dywany ale musze doczytac jak jest z ich jakoscia ;) O takie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20203775/#/20203775

Kaka to wykładzina :p ta sama co w sypialni tylko kolor inny. Można w prostokącie i trójkącie;) ja wybrałam kółko.Tyle że jest jeden problemik płacisz za metr wykładziny czyli ewentualne odpady też. U mnie odpad wyszedł taki, że uszyli mi drugie takie samo kółko i dałam je do bawialni. Na szczęście kolor ścian jest tam jagodowy to wykładzina w miarę się wpasowała:rolleyes: Samo obszycie nie jest drogie, oprócz tego dokupiłam gumową matę po spód coby wykładzina nie rysowała mi parkietu. Reasumując, taniej by mi wyszło kupno gotowych dywanów, ale takich nie znalazłam :p

Hej Martuś!

Nie było mnie trochę na forum-ale powody mojej nieobecności zdradzę Ci jak sie spotkamy.Bo długo by pisać-a wiesz,że ja tego nie lubię :D ;)

Cudowne zmiany u Ciebie... :o.

Po tych wszystkich "ochach i achach' cóż ja jeszcze mogę dopisać? :)

Jak zawsze bardzo mi się podoba :yes:

Podoba mi się wszystko-lustro i zasłonki w sypialni.Nowa czarna poduszka z kwiatem również ;) (wiesz,ze ja kupiłam te same poduszki w BRW :o -ale je oddałam,bo do mnie nie pasowały :(.U Ciebie ta podusia super się komponuje :yes: Ja wymieniłam je na inne-takie biało-czarne :D)

Piękne załsony,dywan i dodatki u Majki :).Fajnie również wyglada zasłonka w Młodego ;) :D

Ale przede wszystkim podoba mi się jak świetnie potrafisz łączyć te wszystkie rzeczy :yes:

Buziaki!

Lady!!!! :wave::hug: Ja tez wolę z tobą gadać w realu :p Widzimy się w środę u mnie????Pliss :)

No ,dokładnie :)

Ja dodam tylko ,że mnie również się bardzo podobają nowe nabytki:yes:

Martuś mam do Ciebie pytanko:rolleyes:

Jak jest z głośnością Twojego pochłaniacza???Bo wybrany przeze mnie okap ma taki sam poziom hałasu i nie wiem ,czy nie będzie za głośny;)

Oleńko dzięki :) na temat głośności odpowiedziałam u ciebie.

Dziewczynki, czy potraficie zlokalizować nr strony, na której jest stół Martuli? W ogóle nie zapisuję takich rzeczy, a potem okazuje sie, ze watek pedzi, jak szalony (prawie, jak u Madzizzz :lol:)i nie pamietam, gdzie co było;)

Martulka, wiem, ze kiedys mierzyłas dla kogoś grubość nóg-mogłabys mi podać...?:-P

Dziekuje, za namiar na strone z lustrami:hug:-znalazłam jedno fajne-ale droższe troche od tego z Voxa, wiec nie kupiłam na razie;)

Oluś grubość nóg 15 cm :) To z voxa też fajne, szkoda że trafiło ci się felerne :roll:

O! mam nową sekretarę ;):rotfl::hug:

MarJel, dzień dobry! Jeszcze nie przekopałam się przez Twój wątek, ale obejrzałam sobie Twoje ostatnie nabytki - po prostu piękne! Wszystko jest w tak dobrym smaku, że nadal się oblizuję ;).

Witaj barbe- cue:) Miło że wpadłaś i że się podoba. Ja cię kojarzę z wątku Madzi ZZZ

Zasłony - rewelacja:wiggle:

A pokój Majeczki jest przesłodki:rolleyes:

O! i sama Madziuchna :) Idę do Ciebie bo znowu sie pokłócimy ;),że się nie odzywam, a ja zaglądam codziennie i jestem na bieżąco :p

Witam :welcome:, obejrzalam zdjęcia i jestem pod wrazeniem, wszystko dopracowane do końca, czarna łazienka rewelacyjna no i te lampy o takich tez marzę :)

I zasłony, dodaja ciepła pomieszczeniom, i kuchnia i zwisające światełka na klatce schodowej, jestem pod duzym wrażeniem :wiggle:

Pozdrawiam Ala

:welcome: Ala, pięknie dziękuję :) i zapraszam częściej.

Tylu gości u mnie, jak miło :rolleyes:, jesteście strasznie kochane i motywujecie do dalszego działania. Te wszystkie opadające szczęki :lol2: ochy i achy to takie miłe :oops::oops::oops::oops::oops:

Edytowane przez MarJel

Ja też lubię fiolecik ;) Aguś, a Ty nie zapomnij, że w weekend miałaś obfocić za dnia swoją sypialnię, ja pamiętam i czekam :popcorn:

Ty to masz pamięć Martuś:eek::lol2:Ano zrobiłam i obfociłam- foty zaraz będą, tylko dzisiaj było tak silne słońce, że zdjęcia też takie sobie, ale o niebo lepsze niż ostatnio;)

Jak to :confused:,mi kiedyś pisałaś ,że 13 ;)

Oluś a pamietasz może długosc i szerokosc? Pytam, bo najpierw se "eamsy" zapodałam a dopiero dzis z rana sprawdzilam ich szerokosc: 63 cm:jawdrop: nie wiem, jaki stół do nich zrobic-chyba z 2,5 m... i ciekawa jestem ile ma Martulki-nie wygląda jak pas startowy.Jest idealny. Tylko czy do moich krzeseł taka długosc sie nada?:rolleyes:

Martulka, co Ty mnie tu wkrecasz, co?:lol:oczywiscie, dziekuuuuje:hug:

:lol::lol::lol: (no dobra, pomyliłam się, ale ciii)

Kurcze Marta warto było na te Eurofirany czekać:yes: rewelacyjnie to sobie wymyśliłaś i cudnie wyszło WSZĘDZIE:):):)

Dziękuję pasiulku, a ja czekam teraz na twoją sypialnię :popcorn:, doszły mnie słuchy że zaczęła się robić.

Martunia my Ci juz nie damy spokoju bo kobieto masz talent wiec jak skonczysz wykanczac ten domek bedziesz musiala pomyslec o kolejnej budowie lub wykazac sie rownie dobrze w ogrodzie ;)

Może by tak wystąpić w kolejnej edycji ,,Mam talent" ? :lol2::lol2::lol2:

Marteczko, bajecznie! zasłony przepięknie zdobią pokoje... oglądnęłam se zdjęcia chyba z 5 razy, naprawdę wzbudzają we mnie zachwyt.

Jak ja żałuję, że pokój Majeczki jest już gotowy...ale pokażesz go nam czasem , co?

Cześć madileo:) Pewnie .że pokażę :rolleyes:, znając mnie zraz będzie zmiana dekoracji, poduch, narzuty. Z nudów nie pozwolę Wam u mnie umrzeć ;)

Ty to masz pamięć Martuś:eek::lol2:Ano zrobiłam i obfociłam- foty zaraz będą, tylko dzisiaj było tak silne słońce, że zdjęcia też takie sobie, ale o niebo lepsze niż ostatnio;)

Aaaa, lecę już do ciebie:o

Martuś ja u Ciebie jestem dzyń w dzyń;) tylko brak mi słów, żeby ciągle coś pisać:rolleyes: tak u Ciebie pięknie..... hmmmmm - tylko wzdychać można:)

Oj Oldzina :hug:, już myślałam, że mnie nie lubisz:rolleyes: Skrobnij coś czasem co u Ciebie ok?

Oluś a pamietasz może długosc i szerokosc? Pytam, bo najpierw se "eamsy" zapodałam a dopiero dzis z rana sprawdzilam ich szerokosc: 63 cm:jawdrop: nie wiem, jaki stół do nich zrobic-chyba z 2,5 m... i ciekawa jestem ile ma Martulki-nie wygląda jak pas startowy.Jest idealny. Tylko czy do moich krzeseł taka długosc sie nada?:rolleyes:

250/ 110 spory, ale przy dużej jadalni nie wygląda jak lotnisko ;)

Ola jak się ma wielgachną jadalnie to stól musi być dużYY

a ja zmierzyłam moj nieduży i ma...... ma 250 cm. a zaznaczam wydaje misię nieduży!!!! na 6 osób

Dokładnie Moni, głupio by wyglądał mały lub nawet średni:rolleyes: Głowną ozdobą jadalni ma być stół, przynajmniej w moim wypadku tak jest....