hazeleyes1982 28.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dziewczynki, czy potraficie zlokalizować nr strony, na której jest stół Martuli? W ogóle nie zapisuję takich rzeczy, a potem okazuje sie, ze watek pedzi, jak szalony (prawie, jak u Madzizzz )i nie pamietam, gdzie co było;) Martulka, wiem, ze kiedys mierzyłas dla kogoś grubość nóg-mogłabys mi podać...? Dziekuje, za namiar na strone z lustrami:hug:-znalazłam jedno fajne-ale droższe troche od tego z Voxa, wiec nie kupiłam na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 hazelku, proszę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel&p=5077357&viewfull=1#post5077357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 MarJel, dzień dobry! Jeszcze nie przekopałam się przez Twój wątek, ale obejrzałam sobie Twoje ostatnie nabytki - po prostu piękne! Wszystko jest w tak dobrym smaku, że nadal się oblizuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Zasłony - rewelacja:wiggle:A pokój Majeczki jest przesłodki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 hazelku, proszę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel&p=5077357&viewfull=1#post5077357 Jak zawsze niezawodna:hug:dziekuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Witam , obejrzalam zdjęcia i jestem pod wrazeniem, wszystko dopracowane do końca, czarna łazienka rewelacyjna no i te lampy o takich tez marzę I zasłony, dodaja ciepła pomieszczeniom, i kuchnia i zwisające światełka na klatce schodowej, jestem pod duzym wrażeniem Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) :jawdrop: gdyby mi ktoś wczoraj powiedział, że mogę siedzieć i kwiczeć z zachwytu nad zasłonami odesłałabym go do lekarza specjalności wiadomej Odszczekuję wszystko, co kiedykolwiek złego mówiłam o zasłonach - Twoje są obłędne, a te sypialniane wymiatają zupełnie. Pokój Mai tak dopracowany, że wygląda jak z katalogu (jak z resztą wszystko u Ciebie). Chyba już się z zazdrości zielona zrobiłam Jejku myszko, nawet nie wiem co ja mam Ci odpowiedzieć, zawstydzasz mnie:oops: Bardzo dziękuję Marta, po pierwsze siedzę i zbieram szczenę z podłogi Zasłony (wszystkie) wyszły cudnie. Dziewczyny już wszystko napisały, a mi zostaje tylko dołączyć się do ich achów i ochów :D Po drugie, powiedz mi, pamiętasz jak się dokładnie nazywa tkanina zasłon z sypialni i czy może były w odcieniu wrzosu, no i oczywiście jaki koszt za metr ? Lidziu wrzosowe są te podszyte od spodu, w mojej sypialni. Nazwy nie pamiętam, ale mogę zadzwonić i zapytać, najpierw jednak wyślę Ci cenę B O S K O :jawdrop: Nawet Oldzina we własnej osobie do mnie zawitała:P, a tyle jej nie było Marta ale piękny pokój Mai:o przepiekna ta lampa i kinkiet- taki delikatny. chyba o tej serii dziewczyny robiły doktorat u MagdyZZZ:wiggle: a zdjęcia...... nie mogę takie piękne. przepiękne zdjęcia robisz!!!!!przyjedz do mnie i obfoć dom!!!!! ja za nic talentu nie wykszeszę Mini, ty mi nawet nic nie wspominaj o tych pożal się Boże fotkach które robisz:P;) Taki dom jak masz i takie fotki jak nam fundujesz:cry: Zlituj się rzesz i zapisz się na szybki kurs fotografii MarJel, jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała nam fundować sztuczne szczęki spłukałam się , na mnie nie liczyć Naszły mnie właśnie pewne refleksje, które piszę u Ciebie Marjel ponieważ Twój dom był pierwszym, którym się zachwyciłam i nadal zachwycam...!!!!!!!!!!!! -Mianowicie stwierdziłam ostatnio, że nie wiem co bym zrobiła bez forum i Waszych pomysłów, inspiracji.... Zanim tutaj trafiłam byłam zagubiona i nie do końca wiedziałam jak urządzić ten nasz nowy domek. Mimo, że my jesteśmy jeszcze daleeeeko do zakończenia prac i czeka nas mnóstwo decyzji (mniej już bardziej trafnych:)) już tak nie panikuje:P i BARDZO Wam za to dziękuję !!!!! P>S MarJel przepraszam za zaśmiecanie wątku. Tak jakoś musiałam to napisać Nie przepraszaj bo nie ma za co, bardzo miło się czyta takie refleksje :rotfl: Zgadzam się z przedmówczynią No cudnie, przylazłam jeszcze raz gały nacieszyć Pięknie, a pokój córci wymiata- wszystko idealnie dopasowane, super dywan-uwielbiam fiolet:wiggle: Ja też lubię fiolecik Aguś, a Ty nie zapomnij, że w weekend miałaś obfocić za dnia swoją sypialnię, ja pamiętam i czekam :jawdrop::jawdrop::jawdrop:- od wczoraj rana nie zaglądała bo się moim kominkiem dobijałam więc nie miałam dawkowanych zdjęć. Zobaczyła zdjęcia teraz wszystkie na raz i szczenę jak widać na 100 % mam do wymiany. Zasłony wszystkie piękne - ale te w sypialni BOSKIE - wrażenia jak u Agawi - dziewczyny trafiłyście z tymi zasłonami w 10!!!!! Marjelko te paseczki na zasłonach są przepiekne :yes :yes: A do pokoju Mai wprowadziłabym sie od zaraz!!!!! admete kochana :hug:, byłam czytałam przykro mi i przepraszam, że nie pomogłam:(, ale sama mam w salonie kominek koromysło;) tyle, że na własne życzenie i strasznie go lubię. To co ja mogłam w tej sprawie pomóc, skoro lubię giganty Spoko Martusia Odezwe się do Ciebie we wtorek wieczorkiem i sie umówimy na konkretny dzień.... jak Ci będzie pasowało to prawdopodobnie na środe popołudniu, tylko nie wiem jeszcze na 100% bo mają mi kominek montować i wogóle troche załatwień, ale jak wróće we wtorek z wawy to wszytko poustalam i będziemy się umawiać Wyślij mi na priva swój nr tel, bo Julka zaopiekowała się skutecznie mim telefonrm i nie moge odzyskać z niego kontaktów , które nie były na karcie no i nie mam m.in Twojego tel.... Buziaki:*** P.S juz sie nie moge doczekać zobaczenia Twojej rezydencji w realu :**** Oki wyślę numer:) Trzymam kciuki za środę, oby spotkanie doszło do skutku Witaj Marta:) Czuję się u Ciebie bardzo zadomowiona-bo tak często kukam Tym bardziej przepraszam za brak kultury ... Jak ujrzałam Twoje zasłony wymiękłam...w głowie mi się nie mieści jak możesz nas tak katować Całą " chałupę" masz nietuzinkowa"niepolską....."...... barrrdzo mi się podoba...A ten fotelik do sypialni boski:) mme 33 , e tam od razu brak kultury:) Najważniejsze, że zasłony spowodowały, że zawitałaś i się przywitałaś Mam nadzieję, że już zostaniesz:) Martunia dzieki FinischParkiet mozna klasc na podlogowke:yes: Czy dywan u coreczki mozna kupic w ksztlacie prostokata? U jednego synka chce dac groszkowe dodatki zas drugiemu zaserwowac pomarancz kub fiolet.Ostatnio w Ikea widzialam fajne zielone dywany ale musze doczytac jak jest z ich jakoscia O takie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20203775/#/20203775 Kaka to wykładzina ta sama co w sypialni tylko kolor inny. Można w prostokącie i trójkącie;) ja wybrałam kółko.Tyle że jest jeden problemik płacisz za metr wykładziny czyli ewentualne odpady też. U mnie odpad wyszedł taki, że uszyli mi drugie takie samo kółko i dałam je do bawialni. Na szczęście kolor ścian jest tam jagodowy to wykładzina w miarę się wpasowała:rolleyes: Samo obszycie nie jest drogie, oprócz tego dokupiłam gumową matę po spód coby wykładzina nie rysowała mi parkietu. Reasumując, taniej by mi wyszło kupno gotowych dywanów, ale takich nie znalazłam Hej Martuś! Nie było mnie trochę na forum-ale powody mojej nieobecności zdradzę Ci jak sie spotkamy.Bo długo by pisać-a wiesz,że ja tego nie lubię Cudowne zmiany u Ciebie... . Po tych wszystkich "ochach i achach' cóż ja jeszcze mogę dopisać? Jak zawsze bardzo mi się podoba Podoba mi się wszystko-lustro i zasłonki w sypialni.Nowa czarna poduszka z kwiatem również (wiesz,ze ja kupiłam te same poduszki w BRW -ale je oddałam,bo do mnie nie pasowały .U Ciebie ta podusia super się komponuje Ja wymieniłam je na inne-takie biało-czarne ) Piękne załsony,dywan i dodatki u Majki .Fajnie również wyglada zasłonka w Młodego Ale przede wszystkim podoba mi się jak świetnie potrafisz łączyć te wszystkie rzeczy Buziaki! Lady!!!! Ja tez wolę z tobą gadać w realu Widzimy się w środę u mnie????Pliss No ,dokładnie Ja dodam tylko ,że mnie również się bardzo podobają nowe nabytki:yes: Martuś mam do Ciebie pytanko:rolleyes: Jak jest z głośnością Twojego pochłaniacza???Bo wybrany przeze mnie okap ma taki sam poziom hałasu i nie wiem ,czy nie będzie za głośny;) Oleńko dzięki na temat głośności odpowiedziałam u ciebie. Dziewczynki, czy potraficie zlokalizować nr strony, na której jest stół Martuli? W ogóle nie zapisuję takich rzeczy, a potem okazuje sie, ze watek pedzi, jak szalony (prawie, jak u Madzizzz )i nie pamietam, gdzie co było;) Martulka, wiem, ze kiedys mierzyłas dla kogoś grubość nóg-mogłabys mi podać...? Dziekuje, za namiar na strone z lustrami:hug:-znalazłam jedno fajne-ale droższe troche od tego z Voxa, wiec nie kupiłam na razie;) Oluś grubość nóg 15 cm To z voxa też fajne, szkoda że trafiło ci się felerne hazelku, proszę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel&p=5077357&viewfull=1#post5077357 O! mam nową sekretarę MarJel, dzień dobry! Jeszcze nie przekopałam się przez Twój wątek, ale obejrzałam sobie Twoje ostatnie nabytki - po prostu piękne! Wszystko jest w tak dobrym smaku, że nadal się oblizuję . Witaj barbe- cue:) Miło że wpadłaś i że się podoba. Ja cię kojarzę z wątku Madzi ZZZ Zasłony - rewelacja:wiggle: A pokój Majeczki jest przesłodki:rolleyes: O! i sama Madziuchna Idę do Ciebie bo znowu sie pokłócimy ,że się nie odzywam, a ja zaglądam codziennie i jestem na bieżąco Witam , obejrzalam zdjęcia i jestem pod wrazeniem, wszystko dopracowane do końca, czarna łazienka rewelacyjna no i te lampy o takich tez marzę I zasłony, dodaja ciepła pomieszczeniom, i kuchnia i zwisające światełka na klatce schodowej, jestem pod duzym wrażeniem Pozdrawiam Ala Ala, pięknie dziękuję i zapraszam częściej. Tylu gości u mnie, jak miło , jesteście strasznie kochane i motywujecie do dalszego działania. Te wszystkie opadające szczęki ochy i achy to takie miłe :oops::oops: Edytowane 28 Stycznia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Jak to ,mi kiedyś pisałaś ,że 13 Łoj! dobrze Olu, że czuwasz nade mną, ręka mi się opsnęła na klawiaturze miało być 13 cm:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Martulka, co Ty mnie tu wkrecasz, co?:lol:oczywiscie, dziekuuuuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No to gra ,bo już myślałam ,że mnie łoszukałaś :no: ciebie nigdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Kurcze Marta warto było na te Eurofirany czekać rewelacyjnie to sobie wymyśliłaś i cudnie wyszło WSZĘDZIE:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Martunia my Ci juz nie damy spokoju bo kobieto masz talent wiec jak skonczysz wykanczac ten domek bedziesz musiala pomyslec o kolejnej budowie lub wykazac sie rownie dobrze w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 28.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Marteczko, bajecznie! zasłony przepięknie zdobią pokoje... oglądnęłam se zdjęcia chyba z 5 razy, naprawdę wzbudzają we mnie zachwyt. Jak ja żałuję, że pokój Majeczki jest już gotowy...ale pokażesz go nam czasem , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja też lubię fiolecik Aguś, a Ty nie zapomnij, że w weekend miałaś obfocić za dnia swoją sypialnię, ja pamiętam i czekam Ty to masz pamięć Martuś:lol2:Ano zrobiłam i obfociłam- foty zaraz będą, tylko dzisiaj było tak silne słońce, że zdjęcia też takie sobie, ale o niebo lepsze niż ostatnio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 29.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Martuś ja u Ciebie jestem dzyń w dzyń tylko brak mi słów, żeby ciągle coś pisać tak u Ciebie pięknie..... hmmmmm - tylko wzdychać można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Jak to ,mi kiedyś pisałaś ,że 13 Oluś a pamietasz może długosc i szerokosc? Pytam, bo najpierw se "eamsy" zapodałam a dopiero dzis z rana sprawdzilam ich szerokosc: 63 cm:jawdrop: nie wiem, jaki stół do nich zrobic-chyba z 2,5 m... i ciekawa jestem ile ma Martulki-nie wygląda jak pas startowy.Jest idealny. Tylko czy do moich krzeseł taka długosc sie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Ola jak się ma wielgachną jadalnie to stól musi być dużYYa ja zmierzyłam moj nieduży i ma...... ma 250 cm. a zaznaczam wydaje mi się nieduży!!!! na 6 osób Edytowane 29 Stycznia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Hazel stół MaJelki jest 250x110 cm (kolejna sekretarka sie odezwała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.01.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Martulka, co Ty mnie tu wkrecasz, co?:lol:oczywiscie, dziekuuuuje:hug: :lol: (no dobra, pomyliłam się, ale ciii) Kurcze Marta warto było na te Eurofirany czekać rewelacyjnie to sobie wymyśliłaś i cudnie wyszło WSZĘDZIE:):) Dziękuję pasiulku, a ja czekam teraz na twoją sypialnię , doszły mnie słuchy że zaczęła się robić. Martunia my Ci juz nie damy spokoju bo kobieto masz talent wiec jak skonczysz wykanczac ten domek bedziesz musiala pomyslec o kolejnej budowie lub wykazac sie rownie dobrze w ogrodzie Może by tak wystąpić w kolejnej edycji ,,Mam talent" ? :lol2: Marteczko, bajecznie! zasłony przepięknie zdobią pokoje... oglądnęłam se zdjęcia chyba z 5 razy, naprawdę wzbudzają we mnie zachwyt. Jak ja żałuję, że pokój Majeczki jest już gotowy...ale pokażesz go nam czasem , co? Cześć madileo:) Pewnie .że pokażę , znając mnie zraz będzie zmiana dekoracji, poduch, narzuty. Z nudów nie pozwolę Wam u mnie umrzeć Ty to masz pamięć Martuś:lol2:Ano zrobiłam i obfociłam- foty zaraz będą, tylko dzisiaj było tak silne słońce, że zdjęcia też takie sobie, ale o niebo lepsze niż ostatnio;) Aaaa, lecę już do ciebie:o Martuś ja u Ciebie jestem dzyń w dzyń tylko brak mi słów, żeby ciągle coś pisać tak u Ciebie pięknie..... hmmmmm - tylko wzdychać można:) Oj Oldzina , już myślałam, że mnie nie lubisz:rolleyes: Skrobnij coś czasem co u Ciebie ok? Oluś a pamietasz może długosc i szerokosc? Pytam, bo najpierw se "eamsy" zapodałam a dopiero dzis z rana sprawdzilam ich szerokosc: 63 cm:jawdrop: nie wiem, jaki stół do nich zrobic-chyba z 2,5 m... i ciekawa jestem ile ma Martulki-nie wygląda jak pas startowy.Jest idealny. Tylko czy do moich krzeseł taka długosc sie nada? 250/ 110 spory, ale przy dużej jadalni nie wygląda jak lotnisko Ola jak się ma wielgachną jadalnie to stól musi być dużYY a ja zmierzyłam moj nieduży i ma...... ma 250 cm. a zaznaczam wydaje misię nieduży!!!! na 6 osób Dokładnie Moni, głupio by wyglądał mały lub nawet średni:rolleyes: Głowną ozdobą jadalni ma być stół, przynajmniej w moim wypadku tak jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ola a czy te 3 pantony na 220 to nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts