Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Oj Oldzina :hug:, już myślałam, że mnie nie lubisz:rolleyes: Skrobnij coś czasem co u Ciebie ok?

hmmmm nie lubie???? to żeś sobie wymyśliła:eek:;)

a u mnie powolutku się robi - teraz kilku dniowa przerwa - dziś wyjeżdzamy do NO po resztę naszych gratów i zwolnić mieszkanie:rolleyes: - wczoraj przywieźliśmy piec co i po powrocie odpalamy, bo w tych mrozach nie da się nic zrobić, tak więc kochana przez troszkę mnie nie będzie...;) pewnie będę miała spore zaległości...:) także proszę mnie usprawiedliwić z nieobenośći:);)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zobaczcie do Hazel-wkleilam tam linka ile powinno byc miejsca do wygodnego uzytkowania stolu.

Ola ja zanim napisalam sprawdzilam sobie u wujka google te MarJelkowe wymiary bo moja pamiec calkiem pogmatwana :p

Oldzia jedziecie samochodem do NO ? Powodzenia w tej przeprowadzce i pewnie sie cieszysz ze w koncu bedziecie juz razem :) Ty do zimy jestes przyzwyczajona wiec nie bede Ci mowic jak jechac ;) Wracaj jak najszybciej i daj znac po powrocie :bye:

Myślę,że nie :)

Pantony mają 50cm.szer. co daje nam 150 plus nogi stołu 2x13cm..W sumie zajmie to 176cm.Stól będzie miał 220,więc zostaje 44cm.luzu:)

Budowałam ostatnio stół ze styropianu :lol2:,było ok.:)

a ja oglądałam zdjęcia Marty stołu i na 250 3 stołki było ok. trochę nie wyobrażam sobie, żeby było tam 22o??

http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.domplusdom.pl%2Fmebel%2Fwygodnie-przy-stole :wiggle:i jeszcze link naszego mcgayvera Kakuska

aby było wygodnie powinno być 70 cm.- 75 cm.Ola a przeciez chcesz mieć wygodny stół??? a nie ma mowy ,żeby goście stukali sie łokciami:o 3 x 70 to już 210 pls nogi 26. to wychodzi 236

Edytowane przez joliska

Dziewczynki nie miałyśmy racji co do wymiarów mojego stołu, ręce mogą nam ucinać:p Nawet ja nie wiedziałam :o, ale jest maniunia różnica mój stół ma dokładnie 250.5cm./ 108cm :lol::rotfl:

U mnie spokojnie na jednym boku wejdzie 4 krzesła :p Robić foty? oj nie chce mi się:rolleyes:

Oldzia dobrze się usprawiedliwiłaś bo znowu miałbym podejrzenia ;), a tak pozostaje mi życzyć szybkiego załatwienia spraw w NO, wracaj do nas szybciorem i pokazuj efekty pracy w domu:)

Oluś a pamietasz może długosc i szerokosc? Pytam, bo najpierw se "eamsy" zapodałam a dopiero dzis z rana sprawdzilam ich szerokosc: 63 cm:jawdrop: nie wiem, jaki stół do nich zrobic-chyba z 2,5 m... i ciekawa jestem ile ma Martulki-nie wygląda jak pas startowy.Jest idealny. Tylko czy do moich krzeseł taka długosc sie nada?:rolleyes:

a dlaczego u moni nie sprawdzisz, tylko Martuśkę nękasz?:lol2:

Przecież monia ma dokładnie ten sam zestaw - 3 eamsy na stronę przy stole manu... wystarczy spytać jaką ma długość i czy nie wolałaby dłuższego:lol2:

Marta ale to nie nasza wina tylko MD pozmienialo Ci wymiary bo zamawialas 250 x110 -składaj reklamacje :rotfl:

O własnie ciekawe co z reklamacja Moni

Co nie? niechby oddali stówkę za każdy oszukany centymetr :lol:

a dlaczego u moni nie sprawdzisz, tylko Martuśkę nękasz?:lol2:

Przecież monia ma dokładnie ten sam zestaw - 3 eamsy na stronę przy stole manu... wystarczy spytać jaką ma długość i czy nie wolałaby dłuższego:lol2:

Madziu, Olka to porostu lubi chyba mnie nękać, a ja lubię być nękana:rolleyes: to niech już tak zostanie;)

Zapomniałam, ze Monia ma:lol2::lol2: to jak On do mnie zawita, to sie niezle zgarbi, ze ja je zamówilam:rotfl:

Ponekam Ją później-teraz jedziemy na budowę!Buziaki!!

Nie zapomnij aparatu :p:bye:

Zapomniałam, ze Monia ma:lol2::lol2: to jak On do mnie zawita, to sie niezle zgarbi, ze ja je zamówilam:rotfl:

Ponekam Ją później-teraz jedziemy na budowę!Buziaki!!

no to teraz się obrazi, żeś zapomniała o jej pięknej jadalni:P

"zgarbi sie" - no nie mogę:rotfl:

Martuś dobrze, że chociaż lubisz być nękana, bo inaczej byłabyś biedna:lol2:

A tak przy okazji - proszę, zmierz mi jakie masz odległości od kibelków do drzwi - plizzz:lol:

żartowałam oczywiście:lol2:

Mirelko, inspirowane (niestety). Kupilam w tym samym sklepie, w którym kupilam ghost'a. Jak bedzie wszystko ok, dam Ci namiar na pw. Znalazłam w innym sklepie, ale wsród komentarzy ludzi wyczytalam, ze drewniane drogi sa pociagniete "marchewkowym" a nie bezbarwnym lakierem(!!!), wiec trzeba uwazac. Mam nadzieje, ze z moimi bedzie wszystko ok.

Co do róznic-wiem, ze róznia sie delikatnie wymiarami (wahania od 0,5 do 1,5 cm) no i oczywiscie, nie łudze sie, ze to bedzie to samo ale nie kupilam ich po to, zeby "udawały", ze sa oryginalne-a dlatego, ze sa wygodne i nam sie podobają. Przymiarke rozbilam w sklepie z meblami i z ... "ciuchami":D

EDIT: Monia (krk), te namiary, które ode mnie dostałas, to niestety ten sklep od tych "marchewkowych" nóg. Doczytałam to przed samym zamówieniem, wiec uważaj. Zamówilam w koncu w innym sklepie. Napisze i pokaze fotki, jak przyjadą;)

Edytowane przez hazeleyes1982