Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

no to teraz się obrazi, żeś zapomniała o jej pięknej jadalni:P

Martuś dobrze, że chociaż lubisz być nękana, bo inaczej byłabyś biedna:lol2:

A tak przy okazji - proszę, zmierz mi jakie masz odległości od kibelków do drzwi - plizzz:lol:

żartowałam oczywiście:lol2:

:p:lol2:

Martusia wpadłabym do Ciebie w środe cio????

Tylko napisz czy może być po 16.30 ... no i o której ???? 17 , 18, czy poźniej na chwilke wpadne ;)

Buziaki :****

Może być ok. 18:) Jeszcze Lady postaram się ściągnąć :lol: Wysyłam numer.

MarJelko, mam pytanie odnośnie kinkiecików nad łóżkiem...czy takie małe kinkiety dają wystarczającą ilość światła np. do czytania? mam wyprowadzone kable w sypialni nad łóżkiem i też mam zamiar powiesić kinkiety, tylko nie wiem jak duże powinny być...

madi one mają ponad pół metra :jawdrop: Są wielkie :p Ja czytam, ale wiadomo przy czarnym abażurku światło nie jest jakieś idealne, ale też oczy mi się nie męczą:rolleyes:

Witam,

Marjelko lampa na suficie w pokoju córki co to za model?

Pozdrawiam

Dorota

Lampa Italux CARVER http://www.ceneo.pl/6479827

Kobiety - eamsy jak mniemam insiprowane (a może nie ? )? Czy wiecie może, czy one się czymś między sobą różnią (te inspirowane ?). Czy kupować od jednego, konkretnego producenta, czy wszytko jedno skąd ?

Nie mam pojęcia, bo takowych nie posiadam :)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobiety - eamsy jak mniemam insiprowane (a może nie ? )? Czy wiecie może, czy one się czymś między sobą różnią (te inspirowane ?). Czy kupować od jednego, konkretnego producenta, czy wszytko jedno skąd ?

zdecydowanie u JEDNEGO producenta! raz zamowilam u innego sprzedawcy i dostalam krzeslo z nozkami prawie czerwonymi a i powierzchnia siedziska byla wykonana zupelnie z innego materialu niz te ktore kupilam wczesniej (swoje eamesiki kupowalam 'na raty') ;)

Picture 005-1.jpg

zdecydowanie u JEDNEGO producenta! raz zamowilam u innego sprzedawcy i dostalam krzeslo z nozkami prawie czerwonymi a i powierzchnia siedziska byla wykonana zupelnie z innego materialu niz te ktore kupilam wczesniej (swoje eamesiki kupowalam 'na raty') ;)

A podzielisz się namiarem ?

MarJelko ja jeszcze w innej sprawie :) powiedz mi czy jestes BARDZO zadowolona ze swojej pikowanej srebrnej narzuty (z BRW)? czaje sie na nia od jakiegos czasu (tylko ze na czarna :) i nie moge sie zdecydowac ;)

Decyduj się a, Bedzie Pani zadowooolona ;) A tak poważnie jestem zadowolona, na tyle narzut które juz kupiłam ta jest nawet chyba ulubioną. Moi goście też zawsze na tą akurat zwracają uwagę:rolleyes:

.a i tak na czarnym sie konczy ;)

Ja mam to samo, ale z ciuchami ;)

Na tą narzutę to ja jakiś czas poluję, myślałam, że jakaś promocja będzie, ale niestety ... nadal 219pln :(.

Mairelka może za długo nie myśl co? Narzuty pewnie też w ciągłej sprzedaży nie będą :rolleyes:

Jak na święta nie przecenili, to już nie przecenią raczej...

Cześć Martusia :D

Wpadłam na chwilkę napisać ,że raczej nie będę na środowym 'spotkaniu na szczycie" :(.

Pochorowałam się :(.W wekeend byłam na nartach ,a dziś pokutuję :mad: Dziś moją najlepszą przyjaciółką jest chusteczka higieniczka :D.

Byłamu lekarza i przepisał mi antybiotyk-więc niestety raczej zamiast plotkować w Wami w środę będę się kurować.

A tak się cię cieszyłam na spotkanie :mad:

madi one mają ponad pół metra :jawdrop: Są wielkie :p Ja czytam, ale wiadomo przy czarnym abażurku światło nie jest jakieś idealne, ale też oczy mi się nie męczą:rolleyes:

Ale dałam czadu :D chodziło mi o średnicę abażurka :D ale jeśli wzrok Ci się nie męczy to znaczy, że i mi nie powinien przy szerszym abażurku http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif

Lady, szybkiego powrotu do zdrowia!

madileo

Dziękuję bardzo :hug:>Choć powiem Ci szczerze,że przy szczerze,że przy tych mrozach ( u Nas nawet do -18 :o) przyjemnie posiedzieć w domku przy kominku :D

Lampy z czarnymi abażurami są baaaaaaaaaaaaaaaaardzo interesujące :yes:.Ale pamiętaj,że kolor czarny absobrbuje światło :)

Pozdrawiam!

madileo

Dziękuję bardzo :hug:>Choć powiem Ci szczerze,że przy szczerze,że przy tych mrozach ( u Nas nawet do -18 :o) przyjemnie posiedzieć w domku przy kominku :D

:D nooo...ja cierpię z powodu tych mrozów, bo kominek dopiero w przyszłym roku będzie mnie raczył swoim ciepełkiem..... a mróz mamy ten sam ;) mieszkam pod lublinem ;)

Lampy z czarnymi abażurami są baaaaaaaaaaaaaaaaardzo interesujące :yes:.Ale pamiętaj,że kolor czarny absobrbuje światło :)

Pozdrawiam!

ja będę miała raczej jasne abażury więc chyba przestaje sobie tym głowę nastręczać..tym bardziej, że do czasu wieszania kinkietów minie pewnie jeszcze z pół roku :D

no a ja czarnego unikam!!! mam tylko spodnie i getry czarne!!! aha jeszcze kamizelkę z kóż!!!!czyli dól może być czarny, ale góra:no:bo mi nie do twarzy!!!!! szkoda!!!!!choć jeszcze buty szpilki bez paców mam:)

nie no...az tak zle ze mna nie jest...w szafie kroluje szarosc!! :) :) :)