MarJel 30.01.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 no to teraz się obrazi, żeś zapomniała o jej pięknej jadalni:P Martuś dobrze, że chociaż lubisz być nękana, bo inaczej byłabyś biedna:lol2: A tak przy okazji - proszę, zmierz mi jakie masz odległości od kibelków do drzwi - plizzz:lol: żartowałam oczywiście:lol2: :lol2: Martusia wpadłabym do Ciebie w środe cio???? Tylko napisz czy może być po 16.30 ... no i o której ???? 17 , 18, czy poźniej na chwilke wpadne Buziaki :**** Może być ok. 18:) Jeszcze Lady postaram się ściągnąć Wysyłam numer. MarJelko, mam pytanie odnośnie kinkiecików nad łóżkiem...czy takie małe kinkiety dają wystarczającą ilość światła np. do czytania? mam wyprowadzone kable w sypialni nad łóżkiem i też mam zamiar powiesić kinkiety, tylko nie wiem jak duże powinny być... madi one mają ponad pół metra Są wielkie Ja czytam, ale wiadomo przy czarnym abażurku światło nie jest jakieś idealne, ale też oczy mi się nie męczą Witam, Marjelko lampa na suficie w pokoju córki co to za model? Pozdrawiam Dorota Lampa Italux CARVER http://www.ceneo.pl/6479827 Kobiety - eamsy jak mniemam insiprowane (a może nie ? )? Czy wiecie może, czy one się czymś między sobą różnią (te inspirowane ?). Czy kupować od jednego, konkretnego producenta, czy wszytko jedno skąd ? Nie mam pojęcia, bo takowych nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kobiety - eamsy jak mniemam insiprowane (a może nie ? )? Czy wiecie może, czy one się czymś między sobą różnią (te inspirowane ?). Czy kupować od jednego, konkretnego producenta, czy wszytko jedno skąd ? zdecydowanie u JEDNEGO producenta! raz zamowilam u innego sprzedawcy i dostalam krzeslo z nozkami prawie czerwonymi a i powierzchnia siedziska byla wykonana zupelnie z innego materialu niz te ktore kupilam wczesniej (swoje eamesiki kupowalam 'na raty') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 zdecydowanie u JEDNEGO producenta! raz zamowilam u innego sprzedawcy i dostalam krzeslo z nozkami prawie czerwonymi a i powierzchnia siedziska byla wykonana zupelnie z innego materialu niz te ktore kupilam wczesniej (swoje eamesiki kupowalam 'na raty') A podzielisz się namiarem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 dkwadrat, tylko ja kupowalam przez allegro http://allegro.pl/krzeslo-insp-eames-epa-daw-dostawa-gratis-i2056128053.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 MarJelko ja jeszcze w innej sprawie powiedz mi czy jestes BARDZO zadowolona ze swojej pikowanej srebrnej narzuty (z BRW)? czaje sie na nia od jakiegos czasu (tylko ze na czarna i nie moge sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.01.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 MarJelko ja jeszcze w innej sprawie powiedz mi czy jestes BARDZO zadowolona ze swojej pikowanej srebrnej narzuty (z BRW)? czaje sie na nia od jakiegos czasu (tylko ze na czarna i nie moge sie zdecydowac Decyduj się a, Bedzie Pani zadowooolona A tak poważnie jestem zadowolona, na tyle narzut które juz kupiłam ta jest nawet chyba ulubioną. Moi goście też zawsze na tą akurat zwracają uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 hehe pani lubi byc zadowolona wiec chyba w koncu sie skusze zawsze planuje kupic cos jasnego...a i tak na czarnym sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Na tą narzutę to ja jakiś czas poluję, myślałam, że jakaś promocja będzie, ale niestety ... nadal 219pln . Dzięki za eamsy - ja zastanawiam się nad tymi z metalowymi nóżkami (nie lubię za dużo różnego rodzaju drewna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 tez liczylam na promocje poczekam jeszcze 3dni i ja kupie bez wzgledu na cene!! jest tez na allegro - jeszcze drozsza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.01.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 .a i tak na czarnym sie konczy Ja mam to samo, ale z ciuchami Na tą narzutę to ja jakiś czas poluję, myślałam, że jakaś promocja będzie, ale niestety ... nadal 219pln . Mairelka może za długo nie myśl co? Narzuty pewnie też w ciągłej sprzedaży nie będą Jak na święta nie przecenili, to już nie przecenią raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 zawsze planuje kupic cos jasnego...a i tak na czarnym sie konczy Hehe, skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 30.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witaj Marjelko!!Mam problem z wnękowa w sypialni. Zamierzam zabudować ją tylko nie wiem jaki kolor dobrać na drzwiach przesuwnych. Czy wieczorem mogłabym wkleić sypialnię i poprosić Cie o poradę?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.01.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Cześć Martusia Wpadłam na chwilkę napisać ,że raczej nie będę na środowym 'spotkaniu na szczycie" . Pochorowałam się .W wekeend byłam na nartach ,a dziś pokutuję Dziś moją najlepszą przyjaciółką jest chusteczka higieniczka . Byłamu lekarza i przepisał mi antybiotyk-więc niestety raczej zamiast plotkować w Wami w środę będę się kurować. A tak się cię cieszyłam na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 30.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 madi one mają ponad pół metra Są wielkie Ja czytam, ale wiadomo przy czarnym abażurku światło nie jest jakieś idealne, ale też oczy mi się nie męczą Ale dałam czadu chodziło mi o średnicę abażurka ale jeśli wzrok Ci się nie męczy to znaczy, że i mi nie powinien przy szerszym abażurku http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif Lady, szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.01.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 madileo Dziękuję bardzo >Choć powiem Ci szczerze,że przy szczerze,że przy tych mrozach ( u Nas nawet do -18 ) przyjemnie posiedzieć w domku przy kominku Lampy z czarnymi abażurami są baaaaaaaaaaaaaaaaardzo interesujące .Ale pamiętaj,że kolor czarny absobrbuje światło Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 30.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 madileo Dziękuję bardzo >Choć powiem Ci szczerze,że przy szczerze,że przy tych mrozach ( u Nas nawet do -18 ) przyjemnie posiedzieć w domku przy kominku nooo...ja cierpię z powodu tych mrozów, bo kominek dopiero w przyszłym roku będzie mnie raczył swoim ciepełkiem..... a mróz mamy ten sam mieszkam pod lublinem Lampy z czarnymi abażurami są baaaaaaaaaaaaaaaaardzo interesujące .Ale pamiętaj,że kolor czarny absobrbuje światło Pozdrawiam! ja będę miała raczej jasne abażury więc chyba przestaje sobie tym głowę nastręczać..tym bardziej, że do czasu wieszania kinkietów minie pewnie jeszcze z pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 30.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 MarJelko, przyszlam sie pozachwycac....A pokoj Mai mojej corce tez baardzo sie podoba !Zastanawialam sie tylko, dlaczego garderoba w jej pokoju ma dwa wejscia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Hehe, skąd ja to znam? no a ja czarnego unikam!!! mam tylko spodnie i getry czarne!!! aha jeszcze kamizelkę z kóż!!!!czyli dól może być czarny, ale góra:no:bo mi nie do twarzy!!!!! szkoda!!!!!choć jeszcze buty szpilki bez paców mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.01.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no a ja czarnego unikam!!! mam tylko spodnie i getry czarne!!! aha jeszcze kamizelkę z kóż!!!!czyli dól może być czarny, ale góra:no:bo mi nie do twarzy!!!!! szkoda!!!!!choć jeszcze buty szpilki bez paców mam:) nie no...az tak zle ze mna nie jest...w szafie kroluje szarosc!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 31.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 hej!! Mar jel jestem zauroczona pokojem Mai i gościnnym ślicznie jest!! Twoja sypialnia też ładna, ale zupełnie nie w moim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts