Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Marjelko!!

Mam problem z wnękowa w sypialni. Zamierzam zabudować ją tylko nie wiem jaki kolor dobrać na drzwiach przesuwnych. Czy wieczorem mogłabym wkleić sypialnię i poprosić Cie o poradę?

Pozdrawiam

Dorota

Ciocia dobra rada ;)wyraża zgodę :)

Cześć Martusia :D

Wpadłam na chwilkę napisać ,że raczej nie będę na środowym 'spotkaniu na szczycie" :(.

Pochorowałam się :(.W wekeend byłam na nartach ,a dziś pokutuję :mad: Dziś moją najlepszą przyjaciółką jest chusteczka higieniczka :D.

Byłamu lekarza i przepisał mi antybiotyk-więc niestety raczej zamiast plotkować w Wami w środę będę się kurować.

A tak się cię cieszyłam na spotkanie :mad:

że raczej ? Może będziesz się czuła lepiej i wpadniesz choć na chwilusie? :rolleyes:

Tak czy siak, zdrówka życzę:hug:

Mogłabym przełożyć spotkanie o kilka dni, cobyś doszła do siebie, ale chyba później Karola nie może:rolleyes:

:D nooo...ja cierpię z powodu tych mrozów, bo kominek dopiero w przyszłym roku będzie mnie raczył swoim ciepełkiem..... a mróz mamy ten sam ;) mieszkam pod lublinem ;)

ja będę miała raczej jasne abażury więc chyba przestaje sobie tym głowę nastręczać..tym bardziej, że do czasu wieszania kinkietów minie pewnie jeszcze z pół roku :D

Madi, może też wpadniesz do mnie? :) Daleko nie masz:popcorn:

MarJelko, przyszlam sie pozachwycac....

A pokoj Mai mojej corce tez baardzo sie podoba !

Zastanawialam sie tylko, dlaczego garderoba w jej pokoju ma dwa wejscia ?

E& co, to bardziej szafa niż garderoba. Była tam dość głęboka wnęka, najpierw miało stanąć łóżko, na koniec wymyśliliśmy taką szafo- garderobę. Maja może wchodzić do niej przez drzwi w zależności od tego co potrzebuje... za jednymi drzwiami są ciuszki wiszące, za drugimi półki i szuflady:rolleyes:

Oczywiście spokojnie mogłyby być jedne drzwi, ale jak to inaczej zaaranżować? jakby to wyglądało z zewnątrz? Ja sobie nie wyobrażam :rolleyes:

hej!! Mar jel jestem zauroczona pokojem Mai i gościnnym :) ślicznie jest!! Twoja sypialnia też ładna, ale zupełnie nie w moim stylu.

To mnie zaskoczyłaś, a myślałabym, że właśnie naszą sypialnią wstrzeliłam się w twój gust :p;)

Blekitna ty to jesteś dla mnie tajemnica :rolleyes:, jestem bardzo ciekawa jak urządzisz swojego benia:)

Marta zajrzyj do mnie;)

Leeeecę :lol:

no a ja czarnego unikam!!! mam tylko spodnie i getry czarne!!! aha jeszcze kamizelkę z kóż!!!!czyli dól może być czarny, ale góra:no:bo mi nie do twarzy!!!!! szkoda!!!!!choć jeszcze buty szpilki bez paców mam:)

A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń:wiggle: Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkę:)

Edytowane przez MagdaZZZ

Martusia możemy przełoży nasze jutrrzejsze spotkanko i poczeka na Lady ;) :)

Ja moge też w przyszłym tygodniu ;) Później już :no:

To Lady kiedy chcesz wpaś do Martulki ??? Może dasz rade jeszcze w tym tygodniu cio????

Martusia skontaktuj sie z SYlwią i pisz co i jak ja sie dostosuję ;)

Buziaki :***

To Lady kiedy chcesz wpaś do Martulki ??? Może dasz rade jeszcze w tym tygodniu cio????

Hejka ;)

Karola,Martusia:)Aż mi głupio,że robicie sobie przezemnie problem ze spotkaniem :o.Zresztą to nie chodzi tylko o mnie-boję się WAS pozarażać :mad:

Wczoraj byłam w przychodni,a tam dzike tłumy chorych.Nie chcę Was narażać:yes:.Nie patrzcie na mnie-tylko się spotykacjcie :)

Chodz-czuję się już zdecydownie lepiej niż wczoraj :).Do pracy nie idę do końca tygodnia :lol2:.Zresztą teraz- z racji dużych mrozów w firmach budowlanych jest tzw "martwy sezon" i mogę spokojnie chorować :D.

Zaplanowałam sobie na ten tydzień kilka rzeczy w domu-porządki,prasowanie itp,ale na razie mam lenia i siedzę z ksiązką przy kominku ;)

Buziaki!

A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń:wiggle: Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkę:)

Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :o:lol2::lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję :p;)

Hejka ;)

Karola,Martusia:)Aż mi głupio,że robicie sobie przezemnie problem ze spotkaniem :o.Zresztą to nie chodzi tylko o mnie-boję się WAS pozarażać :mad:

Wczoraj byłam w przychodni,a tam dzike tłumy chorych.Nie chcę Was narażać:yes:.Nie patrzcie na mnie-tylko się spotykacjcie :)

Chodz-czuję się już zdecydownie lepiej niż wczoraj :).Do pracy nie idę do końca tygodnia :lol2:.Zresztą teraz- z racji dużych mrozów w firmach budowlanych jest tzw "martwy sezon" i mogę spokojnie chorować :D.

Zaplanowałam sobie na ten tydzień kilka rzeczy w domu-porządki,prasowanie itp,ale na razie mam lenia i siedzę z ksiązką przy kominku ;)

Buziaki!

Dziefczyny, to pomyślcie:rolleyes: fajnie byłoby spotkać się razem. W przyszłym tygodniu tez mogę co prawda mam zarezerwowane ferie w tropical island, ale wczoraj podjęłam decyzję, że nie dam rady wyjechać :cry::cry:( wiecie o co chodzi?)

Lady skoro mi i Karolci pasuje to nie miej wyrzutów :p tylko w przyszłym tygodniu może?????

że też masz sumienie tak ludzi dręczyć ? ;)

co nie! :)

Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :o:lol2::lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję :p

Przecież kontrastuje! Dlaczego masz rezygnować?

PS. Ja mam podobnie. Oczy raczej zielone i obwódka ciemno-raczej-zielona.

Chociaż czasem, w zależności od światła, mam oczy raczej niebieskie i odpowiadającą im raczej-niebieską obwódkę :p

A z czerni za żadne skarby nie zrezygnuję!

Przecież kontrastuje! Dlaczego masz rezygnować?

PS. Ja mam podobnie. Oczy raczej zielone i obwódka ciemno-raczej-zielona.

Chociaż czasem, w zależności od światła, mam oczy raczej niebieskie i odpowiadającą im raczej-niebieską obwódkę :p

A z czerni za żadne skarby nie zrezygnuję!

Wydaje mi się że kontrastują:rolleyes:

Dzisiaj z ciekawości będę ludziom patrzeć głęboko w oczy i oglądać obwódki, żeby mieć porównanie ze swoimi :rolleyes::lol:

Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :o:lol2::lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję :p;)

I gdzie z tym jęzorem się pcha:P

Przeca napisałam, że ciemna, kontrastująca - a twoja rozumiem taka jest:P A że zielona, to trudno:lol2:

Widzę, że muszę załączyć przykłady;)

No to jeszcze raz;)...

Mogą nosić czarne ciuchy:

http://i2.fmix.pl/fmi263/726aaef00028b7984f27bc1d/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2989/4350444b002c38254f27bc1e/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi498/4484b74e0014b3374f27bc23/zdjecie.jpg

Nie powinny:

http://i3.fmix.pl/fmi1060/b101f4cd00155b9f4f27bc15/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi2692/06a14ed9002518144f27bc1a/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi182/5a62550b000531654f27bc21/zdjecie.jpg

Marta!

Skoro los tak chciał - abyśmy się wspólnie spotkały....We mnie rzuca chorobą ,

w Ciebie kobiecą przypadłością ;) :lol2:.

Więc pozostaje nam się spotkać w naszym forrumowym trio :D.Mi przyszły tydzień bardzo odpowiada-dostosuję się :D.

Martuś-szkoda,że nie pojedziesz do tego Tropical Island :(.Nasze towarzystwo nie zrekompensuje Ci tej straty,ale NA PEWNO też będzie fajnie :D ;) :hug:

Też mam czarną tęczówkę i uwielbiam czerń :lol2:

Edytowane przez lady in red

O! to ja mam kolor prawie identyczny :D

Z jęzorem?phi:P a, to masz jeszcze raz za kare :p

Marta!

Skoro los tak chciał - abyśmy się wspólnie spotkały....We mnie rzuca chorobą ,

w Ciebie kobiecą przypadłością ;) :lol2:.

Więc pozostaje nam się spotkać w naszym forrumowym trio :D.Mi przyszły tydzień bardzo odpowiada-dostosuję się :D.

Martuś-szkoda,że nie pojedziesz do tego Tropical Island :(.Nasze towarzystwo nie zrekompensuje Ci tej straty,ale NA PEWNO też będzie fajnie :D ;) :hug:

Też mam czarną tęczówkę uwielbiam czerń :lol2:

Wiedziałam że się dogadamy :hug: :wave: Zrobimy sobie drinie z parasolką i będzie jak w tropical ;)

To jeszcze nam zostało wybrać konkretny dzień:rolleyes: Jakieś propozycje?

Aż poleciałam oczy oglądać:) Bo u mnie pół szafy czarne!

Obwódka jest!

:rotfl::rotfl: