monika996 31.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Marta zajrzyj do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witaj Marjelko!! Mam problem z wnękowa w sypialni. Zamierzam zabudować ją tylko nie wiem jaki kolor dobrać na drzwiach przesuwnych. Czy wieczorem mogłabym wkleić sypialnię i poprosić Cie o poradę? Pozdrawiam Dorota Ciocia dobra rada ;)wyraża zgodę Cześć Martusia Wpadłam na chwilkę napisać ,że raczej nie będę na środowym 'spotkaniu na szczycie" . Pochorowałam się .W wekeend byłam na nartach ,a dziś pokutuję Dziś moją najlepszą przyjaciółką jest chusteczka higieniczka . Byłamu lekarza i przepisał mi antybiotyk-więc niestety raczej zamiast plotkować w Wami w środę będę się kurować. A tak się cię cieszyłam na spotkanie że raczej ? Może będziesz się czuła lepiej i wpadniesz choć na chwilusie? Tak czy siak, zdrówka życzę Mogłabym przełożyć spotkanie o kilka dni, cobyś doszła do siebie, ale chyba później Karola nie może:rolleyes: nooo...ja cierpię z powodu tych mrozów, bo kominek dopiero w przyszłym roku będzie mnie raczył swoim ciepełkiem..... a mróz mamy ten sam mieszkam pod lublinem ;) ja będę miała raczej jasne abażury więc chyba przestaje sobie tym głowę nastręczać..tym bardziej, że do czasu wieszania kinkietów minie pewnie jeszcze z pół roku Madi, może też wpadniesz do mnie? Daleko nie masz:popcorn: MarJelko, przyszlam sie pozachwycac.... A pokoj Mai mojej corce tez baardzo sie podoba ! Zastanawialam sie tylko, dlaczego garderoba w jej pokoju ma dwa wejscia ? E& co, to bardziej szafa niż garderoba. Była tam dość głęboka wnęka, najpierw miało stanąć łóżko, na koniec wymyśliliśmy taką szafo- garderobę. Maja może wchodzić do niej przez drzwi w zależności od tego co potrzebuje... za jednymi drzwiami są ciuszki wiszące, za drugimi półki i szuflady:rolleyes: Oczywiście spokojnie mogłyby być jedne drzwi, ale jak to inaczej zaaranżować? jakby to wyglądało z zewnątrz? Ja sobie nie wyobrażam hej!! Mar jel jestem zauroczona pokojem Mai i gościnnym ślicznie jest!! Twoja sypialnia też ładna, ale zupełnie nie w moim stylu. To mnie zaskoczyłaś, a myślałabym, że właśnie naszą sypialnią wstrzeliłam się w twój gust ;) Blekitna ty to jesteś dla mnie tajemnica , jestem bardzo ciekawa jak urządzisz swojego benia:) Marta zajrzyj do mnie;) Leeeecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) no a ja czarnego unikam!!! mam tylko spodnie i getry czarne!!! aha jeszcze kamizelkę z kóż!!!!czyli dól może być czarny, ale góra:no:bo mi nie do twarzy!!!!! szkoda!!!!!choć jeszcze buty szpilki bez paców mam:) A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkę Edytowane 31 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Martusia możemy przełoży nasze jutrrzejsze spotkanko i poczeka na Lady Ja moge też w przyszłym tygodniu Później już To Lady kiedy chcesz wpaś do Martulki ??? Może dasz rade jeszcze w tym tygodniu cio???? Martusia skontaktuj sie z SYlwią i pisz co i jak ja sie dostosuję Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Martusia możemy przełoży nasze jutrrzejsze spotkanko i poczeka na Lady Ja moge też w przyszłym tygodniu Później już To Lady kiedy chcesz wpaś do Martulki ??? Może dasz rade jeszcze w tym tygodniu cio???? Martusia skontaktuj sie z SYlwią i pisz co i jak ja sie dostosuję Buziaki :*** Hejka Karola,Martusia:)Aż mi głupio,że robicie sobie przezemnie problem ze spotkaniem .Zresztą to nie chodzi tylko o mnie-boję się WAS pozarażać Wczoraj byłam w przychodni,a tam dzike tłumy chorych.Nie chcę Was narażać.Nie patrzcie na mnie-tylko się spotykacjcie Chodz-czuję się już zdecydownie lepiej niż wczoraj .Do pracy nie idę do końca tygodnia .Zresztą teraz- z racji dużych mrozów w firmach budowlanych jest tzw "martwy sezon" i mogę spokojnie chorować . Zaplanowałam sobie na ten tydzień kilka rzeczy w domu-porządki,prasowanie itp,ale na razie mam lenia i siedzę z ksiązką przy kominku Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ,ale na razie mam lenia i siedzę z ksiązką przy kominku Buziaki! że też masz sumienie tak ludzi dręczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkę Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję ;) Martusia możemy przełoży nasze jutrrzejsze spotkanko i poczeka na Lady Ja moge też w przyszłym tygodniu Później już To Lady kiedy chcesz wpaś do Martulki ??? Może dasz rade jeszcze w tym tygodniu cio???? Martusia skontaktuj sie z SYlwią i pisz co i jak ja sie dostosuję Buziaki :*** Hejka Karola,Martusia:)Aż mi głupio,że robicie sobie przezemnie problem ze spotkaniem .Zresztą to nie chodzi tylko o mnie-boję się WAS pozarażać Wczoraj byłam w przychodni,a tam dzike tłumy chorych.Nie chcę Was narażać.Nie patrzcie na mnie-tylko się spotykacjcie Chodz-czuję się już zdecydownie lepiej niż wczoraj .Do pracy nie idę do końca tygodnia .Zresztą teraz- z racji dużych mrozów w firmach budowlanych jest tzw "martwy sezon" i mogę spokojnie chorować . Zaplanowałam sobie na ten tydzień kilka rzeczy w domu-porządki,prasowanie itp,ale na razie mam lenia i siedzę z ksiązką przy kominku Buziaki! Dziefczyny, to pomyślcie:rolleyes: fajnie byłoby spotkać się razem. W przyszłym tygodniu tez mogę co prawda mam zarezerwowane ferie w tropical island, ale wczoraj podjęłam decyzję, że nie dam rady wyjechać :cry:( wiecie o co chodzi?) Lady skoro mi i Karolci pasuje to nie miej wyrzutów tylko w przyszłym tygodniu może????? że też masz sumienie tak ludzi dręczyć ? co nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję Przecież kontrastuje! Dlaczego masz rezygnować? PS. Ja mam podobnie. Oczy raczej zielone i obwódka ciemno-raczej-zielona. Chociaż czasem, w zależności od światła, mam oczy raczej niebieskie i odpowiadającą im raczej-niebieską obwódkę A z czerni za żadne skarby nie zrezygnuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Przecież kontrastuje! Dlaczego masz rezygnować? PS. Ja mam podobnie. Oczy raczej zielone i obwódka ciemno-raczej-zielona. Chociaż czasem, w zależności od światła, mam oczy raczej niebieskie i odpowiadającą im raczej-niebieską obwódkę A z czerni za żadne skarby nie zrezygnuję! Wydaje mi się że kontrastują Dzisiaj z ciekawości będę ludziom patrzeć głęboko w oczy i oglądać obwódki, żeby mieć porównanie ze swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję ;) I gdzie z tym jęzorem się pcha:P Przeca napisałam, że ciemna, kontrastująca - a twoja rozumiem taka jest:P A że zielona, to trudno:lol2: Widzę, że muszę załączyć przykłady;) No to jeszcze raz;)... Mogą nosić czarne ciuchy: http://i2.fmix.pl/fmi263/726aaef00028b7984f27bc1d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2989/4350444b002c38254f27bc1e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi498/4484b74e0014b3374f27bc23/zdjecie.jpg Nie powinny: http://i3.fmix.pl/fmi1060/b101f4cd00155b9f4f27bc15/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2692/06a14ed9002518144f27bc1a/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi182/5a62550b000531654f27bc21/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Marta! Skoro los tak chciał - abyśmy się wspólnie spotkały....We mnie rzuca chorobą , w Ciebie kobiecą przypadłością . Więc pozostaje nam się spotkać w naszym forrumowym trio .Mi przyszły tydzień bardzo odpowiada-dostosuję się . Martuś-szkoda,że nie pojedziesz do tego Tropical Island .Nasze towarzystwo nie zrekompensuje Ci tej straty,ale NA PEWNO też będzie fajnie Też mam czarną tęczówkę i uwielbiam czerń Edytowane 31 Stycznia 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.01.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aż poleciałam oczy oglądać Bo u mnie pół szafy czarne! Obwódka jest! I chyba Magda masz trochę racji, bo na przykład moja mama ma oczy jasnoniebieskie bez tej obwódki i w czerni wygląda fatalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aż poleciałam oczy oglądać Bo u mnie pół szafy czarne! Obwódka jest! I chyba Magda masz trochę racji, bo na przykład moja mama ma oczy jasnoniebieskie bez tej obwódki i w czerni wygląda fatalnie.... Przecież ja zawsze mam rację:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 I gdzie z tym jęzorem się pcha:P http://i2.fmix.pl/fmi263/726aaef00028b7984f27bc1d/zdjecie.jpg O! to ja mam kolor prawie identyczny Z jęzorem?phi:P a, to masz jeszcze raz za kare Marta! Skoro los tak chciał - abyśmy się wspólnie spotkały....We mnie rzuca chorobą , w Ciebie kobiecą przypadłością . Więc pozostaje nam się spotkać w naszym forrumowym trio .Mi przyszły tydzień bardzo odpowiada-dostosuję się . Martuś-szkoda,że nie pojedziesz do tego Tropical Island .Nasze towarzystwo nie zrekompensuje Ci tej straty,ale NA PEWNO też będzie fajnie Też mam czarną tęczówkę uwielbiam czerń Wiedziałam że się dogadamy Zrobimy sobie drinie z parasolką i będzie jak w tropical To jeszcze nam zostało wybrać konkretny dzień Jakieś propozycje? Aż poleciałam oczy oglądać Bo u mnie pół szafy czarne! Obwódka jest! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 że też masz sumienie tak ludzi dręczyć ? Mirelko:) Rzucaj robotę i przed kominek śmigaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wiedziałam że się dogadamy Zrobimy sobie drinie z parasolką i będzie jak w tropical A bikini też brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A bikini też brać? A jak! Szkoda że sauna jeszcze nie hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A bikini też brać? A, zapomniałabym ty pijesz drinki w szklance, my z Karolą w kieliszku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A, zapomniałabym ty pijesz drinki w szklance, my z Karolą w kieliszku;) To nie będzie słynnej konkurencji ? W Tesco kieliszki są w promocji to mozemy poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A, zapomniałabym ty pijesz drinki w szklance, my z Karolą w kieliszku;) To nie będzie słynnej konkurencji ? W Tesco kieliszki są w promocji to mozemy poszaleć nagrywajcie filmiki z tego spotkania plizzz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts