monika996 31.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkępoleciałam i sprawdziłam mam obwódkę .ciemno zieloną . a z czerni nici:P http://i2.fmix.pl/fmi263/726aaef00028b7984f27bc1d/zdjecie.jpg [/url] Nie powinny: http://i3.fmix.pl/fmi1060/b101f4cd00155b9f4f27bc15/zdjecie.jpg Przecież ja zawsze mam rację:lol2: no nie , nie wmoim wypadku. mam obwódkę , a z czarnym to masakra:confused: A, zapomniałabym ty pijesz drinki w szklance, my z Karolą w kieliszku;):lol2::lol2: nagrywajcie filmiki z tego spotkania plizzz:lol: no albo zdjęcia wystarczą będziecie w czarnym bikini???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 poleciałam i sprawdziłam mam obwódkę .ciemno zieloną . a z czerni nici:P no nie , nie wmoim wypadku. mam obwódkę , a z czarnym to masakra:confused: widać za słabą;) Nie, żartuję... pewnie są jakieś wyjątki od reguły - jak zawsze;) A zresztą może to jedynie złe języki ludzkie, pomówienia... Tak tylko słyszałam, i do tej pory wydawało mi się, że się zgadza:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nie chyba nie pomówienia. jak mam przy twarzy czarny to żle wyglądam. jestem wyjątkiem. jak to mowi moj M - drugiego tak pechowego egzemplarza nie ma;) no ale nawet juz mam kilka sztuk garderoby czarnej( 5 może). na dole ok, ale góra nie. a jak tak lubię monochromatycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 idę se oko sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.01.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 O proszę, moja tęczówka http://i3.fmix.pl/fmi2989/4350444b002c38254f27bc1e/zdjecie.jpg Ale Wam fajnie dziewczyny Filmiki koniecznie i może jednak z kieliszkami, co Lady, zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 31.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Martuśka, czy Twoje listwy przypodłogowe (te białe) są klejone do ściany czy przykręcane, i jaką mają wysokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Monia to ładne oczy masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Monia to ładne oczy masz;) ale ja napisałam że tęczówkę mam jak ta pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Też pobiegłam sprawdzić oczy Obwódka prawie niewidoczna, czarnego nie cierpię Czuję się w tym kolorze jakoś "niewyraźnie", jak stopiony z tłumem szarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję ;) Ja też mam ciemno-zielone oczy, obwódka jest zgniło-zielona:lol2: Czyli Martuś żółwikhttp://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/zolwie/zolwie26.gif A w czarnym chodzę namiętnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ale ja napisałam że tęczówkę mam jak ta pani oj tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 31.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja tu tak trochę zboczę z tematu, MarJel mam pytanie o tę białą konsolkę, gdzie ją zakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia4 31.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 MarJelko Czy Twój kominek działa bez zastrzeżeń ? Czy jest dobry ciąg? Napisz proszę jakie wymiary ma okno w gabinecie? U nas w Benku III jest kotłownia,którą zamieniamy na pokój i zastanawiam się nad wymiarem tego okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Lady, Martulka no i suuuuper!!!! W takim razie w przyszłym tygodniu spotkanko Dzień chyba dowolny.... moze wtoreczek To taki pierwszy strzałłłłłłłłłłłłłl .................. Z kieliszkami nie ma jaj, czujnie trzeba będzie przynieść kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Też pobiegłam sprawdzić oczy Obwódka prawie niewidoczna, czarnego nie cierpię Czuję się w tym kolorze jakoś "niewyraźnie", jak stopiony z tłumem szarak Ja też mam ciemno-zielone oczy, obwódka jest zgniło-zielona:lol2: Czyli Martuś żółwikhttp://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/zolwie/zolwie26.gif A w czarnym chodzę namiętnie:rolleyes: Czyli do tej pory, porócz przypadku Moniki - przytoczona przeze mnie teoria się sprawdza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 31.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hi Marjel! Przeglądam sobie ostatnio Twój dziennik na spokojnie, doszłam właśnie do momentu Twoich "podkupionych" rzeczy (lampka, kinkiety) i przpomniał mi się stolik opium Nie chciałam wyjść na taką "podkupywaczke". JA nowa na forum i nie wiedziałam, że takie "cuda" się dzieją, że jak Ty coś fajnego proponujesz na forum to później brakuje tego w sklepach:P Tak jak Ci pisałam wcześniej, ja również planowałam go kupić zanim tutaj trafiłam, Ty mnie tylko utwierdziłaś we właściwym wyborze:P:wiggle: Na pocieszenie napiszę, że dzwonili ze sklepu do teściowej i sami jeszcze nie wiedzą kiedy będą mieli te stoliki. MAm nadzieję, że Ty dostaniesz go szybciej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Lady, Martulka no i suuuuper!!!! W takim razie w przyszłym tygodniu spotkanko Dzień chyba dowolny.... moze wtoreczek To taki pierwszy strzałłłłłłłłłłłłłl .................. Z kieliszkami nie ma jaj, czujnie trzeba będzie przynieść kilka Marto,Karola! Jakie my dziś zgodne jesteśmy Dla mnie wtorek jest ok Czekamy jeszcze na potwierdzenie daty przez gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 01.02.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam,Ciociu dobra rada wklejam zgodnie z pozwoleniem moja sypialnię. Nie zwracajcie uwagi na ciuchy we wnęce (tak jakby mozna było nie zwracać uwagi na nie) hihihih. Problem w tym, że nie umiem się zdecydować na zabudowę wnęki. Jest opcja 3 drzwi 70 cm, gdzie od góry i od dołu bedzie płyta wenge o szerokości 65 cm- w nawiązaniu do łóżka i nocnych stolików wenge. a w środku na szerokości 118 cm bedzie lacobel i tu bym opcjowała za mlecznym szkłem. zaznaczam, że ściany w sypialni to jedwabny popiel sufit i skos to natchnienie a sciana za łózkiem to popielaty efekt marszczonej skóry- tak potocznie to brzmi. Mąż chce natomiast podwójne drzwi z racji oszczędności. Marjel i dziewczyny z forum co mi doradzacie. Moze jakis inny lacobel. Aha druga sprawa to narzuta na łóżko podoba mi się ta, która ma Marjel w pokoju gościnnym ale nie wiem czy nie będzie za szaro. Może wprowadzić jakis inny kolor myślałam o fiolecie ale jedyna którą znalażłam to ta, którą wkleję poniżej.Najpierw sypialnia:http://img515.imageshack.us/img515/9066/dscn8793.jpg Uploaded with ImageShack.usteraz narzuta:http://www.sklep.mariall.pl/narzuta-19d-240x240-p-1681.htmlPozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witaj Dorotko Co do szafy średnio mogę pomóc bo nie mam i nigdy nie miałam szafy w sypialni Co do narzuty Koniecznie trzeba ożywić sypialnie bo smutnawo - ciemne meble, spokojna tapeta Ja akurat uwielbiam fiolet i jestem na tak Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Marjelko to ja się witam i...w sprawie Dorotki Nie robiłabym szafy wenge, ponieważ będzie tego za dużo. Zrobienie ciemnego obrysu i jasnego frontu też nie za bardzo. Może pomyśl nad bielą i np na 3/4 jakaś dekoracyjna wnęka (wcześniej wymierzona pod konretne durnostojki) wenge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts