Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

A wiecie, że ponoć w czarnych rzeczach mogą chodzić osoby, które mają ciemną, mocno kontrastującą obwódkę wokół tęczówek? Ja mam - i uwielbiam czerń:wiggle: Moja mama też - i jej też super w ciemnych ciuchach... sprawdź czy masz taką obwódkę:)
poleciałam i sprawdziłam mam obwódkę .ciemno zieloną . a z czerni nici:P

no nie , nie wmoim wypadku. mam obwódkę , a z czarnym to masakra:confused:

A, zapomniałabym :lol2: ty pijesz drinki w szklance, my z Karolą w kieliszku;)
:lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl:

nagrywajcie filmiki z tego spotkania plizzz:lol:

no albo zdjęcia wystarczą:wiggle: będziecie w czarnym bikini????

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poleciałam i sprawdziłam mam obwódkę .ciemno zieloną . a z czerni nici:P

no nie , nie wmoim wypadku. mam obwódkę , a z czarnym to masakra:confused:

widać za słabą:p;)

Nie, żartuję... pewnie są jakieś wyjątki od reguły - jak zawsze;) A zresztą może to jedynie złe języki ludzkie, pomówienia...:lol2: Tak tylko słyszałam, i do tej pory wydawało mi się, że się zgadza:lol:

nie chyba nie pomówienia. jak mam przy twarzy czarny to żle wyglądam. :wiggle: jestem wyjątkiem. jak to mowi moj M - drugiego tak pechowego egzemplarza nie ma;)

no ale nawet juz mam kilka sztuk garderoby czarnej( 5 może). na dole ok, ale góra nie. a jak tak lubię monochromatycznie:)

Ja mam oczy zielone, a obwódkę dość ciemną, powiedzmy ciemno zgnito zieloną :o:lol2::lol2:, z czarnego i tak nie zrezygnuję :p;)

Ja też mam ciemno-zielone oczy, obwódka jest zgniło-zielona:lol2::lol2: Czyli Martuś żółwikhttp://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/zolwie/zolwie26.gif

A w czarnym chodzę namiętnie:rolleyes:

Lady, Martulka no i suuuuper!!!! :wave:

W takim razie w przyszłym tygodniu spotkanko :D

Dzień chyba dowolny.... moze wtoreczek :rolleyes:

To taki pierwszy strzałłłłłłłłłłłłłl .................. ;) :D

Z kieliszkami nie ma jaj, czujnie trzeba będzie przynieść kilka :p

Też pobiegłam sprawdzić oczy ;)

Obwódka prawie niewidoczna, czarnego nie cierpię :sick: Czuję się w tym kolorze jakoś "niewyraźnie", jak stopiony z tłumem szarak :yes:

Ja też mam ciemno-zielone oczy, obwódka jest zgniło-zielona:lol2::lol2: Czyli Martuś żółwikhttp://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/zolwie/zolwie26.gif

A w czarnym chodzę namiętnie:rolleyes:

Czyli do tej pory, porócz przypadku Moniki - przytoczona przeze mnie teoria się sprawdza;)

Hi Marjel! Przeglądam sobie ostatnio Twój dziennik na spokojnie, doszłam właśnie do momentu Twoich "podkupionych" rzeczy (lampka, kinkiety) i przpomniał mi się stolik opium :( Nie chciałam wyjść na taką "podkupywaczke". JA nowa na forum i nie wiedziałam, że takie "cuda" się dzieją, że jak Ty coś fajnego proponujesz na forum to później brakuje tego w sklepach:P Tak jak Ci pisałam wcześniej, ja również planowałam go kupić zanim tutaj trafiłam, Ty mnie tylko utwierdziłaś we właściwym wyborze:P:wiggle: Na pocieszenie napiszę, że dzwonili ze sklepu do teściowej i sami jeszcze nie wiedzą kiedy będą mieli te stoliki. MAm nadzieję, że Ty dostaniesz go szybciej:wiggle:

Lady, Martulka no i suuuuper!!!! :wave:

W takim razie w przyszłym tygodniu spotkanko :D

Dzień chyba dowolny.... moze wtoreczek :rolleyes:

To taki pierwszy strzałłłłłłłłłłłłłl .................. ;) :D

Z kieliszkami nie ma jaj, czujnie trzeba będzie przynieść kilka :p

Marto,Karola!

Jakie my dziś zgodne jesteśmy ;) :D

Dla mnie wtorek jest ok :)

Czekamy jeszcze na potwierdzenie daty przez gospodynię :yes:

Witam,

Ciociu dobra rada wklejam zgodnie z pozwoleniem moja sypialnię. Nie zwracajcie uwagi na ciuchy we wnęce (tak jakby mozna było nie zwracać uwagi na nie) hihihih. Problem w tym, że nie umiem się zdecydować na zabudowę wnęki. Jest opcja 3 drzwi 70 cm, gdzie od góry i od dołu bedzie płyta wenge o szerokości 65 cm- w nawiązaniu do łóżka i nocnych stolików wenge. a w środku na szerokości 118 cm bedzie lacobel i tu bym opcjowała za mlecznym szkłem. zaznaczam, że ściany w sypialni to jedwabny popiel sufit i skos to natchnienie a sciana za łózkiem to popielaty efekt marszczonej skóry- tak potocznie to brzmi. Mąż chce natomiast podwójne drzwi z racji oszczędności. Marjel i dziewczyny z forum co mi doradzacie. Moze jakis inny lacobel. Aha druga sprawa to narzuta na łóżko podoba mi się ta, która ma Marjel w pokoju gościnnym ale nie wiem czy nie będzie za szaro. Może wprowadzić jakis inny kolor myślałam o fiolecie ale jedyna którą znalażłam to ta, którą wkleję poniżej.

Najpierw sypialnia:

http://img515.imageshack.us/img515/9066/dscn8793.jpg

Uploaded with ImageShack.us

teraz narzuta:

http://www.sklep.mariall.pl/narzuta-19d-240x240-p-1681.html

Pozdrawiam

Dorota

Witaj Dorotko

Co do szafy średnio mogę pomóc bo nie mam i nigdy nie miałam szafy w sypialni

Co do narzuty Koniecznie trzeba ożywić sypialnie bo smutnawo - ciemne meble, spokojna tapeta

Ja akurat uwielbiam fiolet i jestem na tak :yes:

Pozdrawiam

Saly