myszonik 01.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A może w ogóle biała lub bardzo jasnoszara szafa. Wenge nie - zgadzam się z Venus, będzie go za dużo... Narzuta z kolorem jak najbardziej - może czerwień? Z białym i szarym super się komponuje, z podłogą może jednak nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.02.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Za mała sypialnia, zeby ją jeszcze wenge przytłaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Za mała sypialnia, zeby ją jeszcze wenge przytłaczać. zgadzam sie z dziewczynami. szklana szafa taka jasno szara byłaby ok. a lustro gdzie będziesz miała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 01.02.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dzięki dziewczyny za rady. Właśnie problem w tym, że mąż sie uparł zeby było nawiązanie do łóżka przez wstawienie płyty wenge. Pokazywałam szafę cała w szarym lacobelu ale mężowi kojarzy sie z biurem. A co do sypialni jest ona dużo większa, tylko zdjęcie zostalo tak zrobione.Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 01.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Moniko 996, lustra nie planuję w sypialni. Mam szafę wnekową cala w lustrach w wiatrołapie przez to w sypialni nie chchę już mieć, choc mężowi sie taka szafa podoba w sypialni.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mogę prosić o namiar na biały kosz u Mai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dziewczyny ja też mam ciemną obwódkę wokół tęczówki i świetnie czuję się w czarnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Haaaalo! Marta.... jesteś ???? Co myślisz o wtorkowym wieczorze ??? Pasuje Ci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziewczyny ja też mam ciemną obwódkę wokół tęczówki i świetnie czuję się w czarnym kolorze no tak boz ciemnymi obwódakmi nosza czarne:rolleyes: Haaaalo! Marta.. Co myślisz o wtorkowym wieczorze ??? Pasuje Ci ???? marta bo my czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mar Jrel ja sama siebie zaskakuje z tymi stylami :)tyle mi się ich podoba... musze to jakoś umiejetnie połączyć to jak ja mam jasno niebieskie oczy bez obwódki ciemnej (mam taką szarą) to nie moge nosić czarnego??? ale czarny mnie wyszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 to nie moge nosić czarnego??? ale czarny mnie wyszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Martuśka, czy Twoje listwy przypodłogowe (te białe) są klejone do ściany czy przykręcane, i jaką mają wysokość? Białe listwy są drewniane, mają 10cm wysokości, są klejone i przykręcane zarazem Ja tu tak trochę zboczę z tematu, MarJel mam pytanie o tę białą konsolkę, gdzie ją zakupiłaś? Wysyłam na priv. MarJelko Czy Twój kominek działa bez zastrzeżeń ? Czy jest dobry ciąg? Napisz proszę jakie wymiary ma okno w gabinecie? U nas w Benku III jest kotłownia,którą zamieniamy na pokój i zastanawiam się nad wymiarem tego okna. Pozdrawiam Okno w gabinecie ma 205cm, podzielone na 3 otwierane. Kominek działa bez żadnych zastrzeżeń, palimy praktycznie codziennie jest super ciąg. Jeżeli się zastanawiasz aby tak jak my przerzucić go na drugą ściankę to się nie obawiaj Lady, Martulka no i suuuuper!!!! W takim razie w przyszłym tygodniu spotkanko Dzień chyba dowolny.... moze wtoreczek To taki pierwszy strzałłłłłłłłłłłłłl .................. Z kieliszkami nie ma jaj, czujnie trzeba będzie przynieść kilka Marto,Karola! Jakie my dziś zgodne jesteśmy Dla mnie wtorek jest ok Czekamy jeszcze na potwierdzenie daty przez gospodynię A co wy na to, żeby jednak środa???? W poniedziałek wraca Maja z ferii, a we wtorek prawdopodobnie D z Mają wyjdzie do tropical island, ja zrezygnowałam z wiadomych powodów.... chcą też zabrać Bartusia, ale chyba go nie oddam:o Także we wtorek byłabym zajęta.... Hi Marjel! Przeglądam sobie ostatnio Twój dziennik na spokojnie, doszłam właśnie do momentu Twoich "podkupionych" rzeczy (lampka, kinkiety) i przpomniał mi się stolik opium Nie chciałam wyjść na taką "podkupywaczke". JA nowa na forum i nie wiedziałam, że takie "cuda" się dzieją, że jak Ty coś fajnego proponujesz na forum to później brakuje tego w sklepach:P Tak jak Ci pisałam wcześniej, ja również planowałam go kupić zanim tutaj trafiłam, Ty mnie tylko utwierdziłaś we właściwym wyborze:P:wiggle: Na pocieszenie napiszę, że dzwonili ze sklepu do teściowej i sami jeszcze nie wiedzą kiedy będą mieli te stoliki. MAm nadzieję, że Ty dostaniesz go szybciej:wiggle: Magdzinska oszalałaś , to zupełnie inna sytuacja. Stolik jest w ciągłej sprzedaży nie był też żadną tajemnicą, dlaczego go miałaś nie kupić? tylko dlatego, że ja miałam w planach, daj spokój:hug: Pewnie dostaniesz szybciej, pochwal się koniecznie. Witam, Ciociu dobra rada wklejam zgodnie z pozwoleniem moja sypialnię. Nie zwracajcie uwagi na ciuchy we wnęce (tak jakby mozna było nie zwracać uwagi na nie) hihihih. Problem w tym, że nie umiem się zdecydować na zabudowę wnęki. Jest opcja 3 drzwi 70 cm, gdzie od góry i od dołu bedzie płyta wenge o szerokości 65 cm- w nawiązaniu do łóżka i nocnych stolików wenge. a w środku na szerokości 118 cm bedzie lacobel i tu bym opcjowała za mlecznym szkłem. zaznaczam, że ściany w sypialni to jedwabny popiel sufit i skos to natchnienie a sciana za łózkiem to popielaty efekt marszczonej skóry- tak potocznie to brzmi. Mąż chce natomiast podwójne drzwi z racji oszczędności. Marjel i dziewczyny z forum co mi doradzacie. Moze jakis inny lacobel. Aha druga sprawa to narzuta na łóżko podoba mi się ta, która ma Marjel w pokoju gościnnym ale nie wiem czy nie będzie za szaro. Może wprowadzić jakis inny kolor myślałam o fiolecie ale jedyna którą znalażłam to ta, którą wkleję poniżej. Najpierw sypialnia: http://img515.imageshack.us/img515/9066/dscn8793.jpg Uploaded with ImageShack.us teraz narzuta: http://www.sklep.mariall.pl/narzuta-19d-240x240-p-1681.html Pozdrawiam Dorota Dorotka widzę, że nie dasz się namówić na inną szafę, bo mąż już zdecydował że ma być wenge. To co ja mogę? Też bym dała coś jaśniejszego i lżejszego. Szary jasny lacobel mógłby być, znalazłam coś takiego w połączeniu z wenge, tylko szkło jaśniejsze bym dała:rolleyes: Ta narzutka którą wkleiłaś mi osobiście się nie podoba:oops: wolałabym ta pikowaną z brw, do tego fioletowe poduchy, jakiś pled w fiolecie rzucony niedbale;) coś jak u mnie w gościnnym, tyle, że ja mam w turkusie. http://img69.imageshack.us/img69/3769/dscf3652resize.jpg Uploaded with ImageShack.us Mogę prosić o namiar na biały kosz u Mai? Emólku to ikea, są różne kolory http://img197.imageshack.us/img197/5881/knoddkoszmetalowyzpokry.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Środa to ostatni dzień kiedy mogę Moze to jakiś znak ???? No to środa!!!!!!!!!!!! :D Lady pasuje Ci ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ale czarny mnie wyszczupla piona. Środa to ostatni dzień kiedy mogę Moze to jakiś znak ???? No to środa!!!!!!!!!!!! :D Lady pasuje Ci ??? Buziaki :*** To czekamy co powie Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 02.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj Marjel!! Ta szafa, która wkleiłaś podoba mi się. Muszę ją jeszcze mężowi pokazać. Nie myślisz, że bedzie za dużo tego szarego w naszej sypialni. Na tąnarzutę z brw tez mam ochotę ale pomyślalałam że juz całkiem ujednolice tę naszą sypialnię. Możesz zdradzić gdzie zakupiłaś ten turkusowy pled do pokoju gościnnego? A na jaki dywan się zdecydowac przed łózkiem coś w fiolecie czy po prostu kośc słoniową do skosów i do sufitu dobrać? Mam jeszcze niecałe 3 miesiące na urządzenie sypialni do końca, bo potem to już mnie zajmą macierzyńskie słodkie obowiązki. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 piona. To czekamy co powie Lady Lady mówi "TAK" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No to o której się widzimy ???????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 18? Gospodyni pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj Marjel!! Ta szafa, która wkleiłaś podoba mi się. Muszę ją jeszcze mężowi pokazać. Nie myślisz, że bedzie za dużo tego szarego w naszej sypialni. Na tąnarzutę z brw tez mam ochotę ale pomyślalałam że juz całkiem ujednolice tę naszą sypialnię. Możesz zdradzić gdzie zakupiłaś ten turkusowy pled do pokoju gościnnego? A na jaki dywan się zdecydowac przed łózkiem coś w fiolecie czy po prostu kośc słoniową do skosów i do sufitu dobrać? Mam jeszcze niecałe 3 miesiące na urządzenie sypialni do końca, bo potem to już mnie zajmą macierzyńskie słodkie obowiązki. Pozdrawiam Dorota Dorota ten turkusowy też z brw, akurat tego w fiolecie nie było. To, że ujednolicisz sypialnię to raczej na plus, ciemne drewno, szarość i dodatki w fiolecie na pewno wyjdzie dobrze. Z dywanikiem wstrzymaj się na koniec, jak będzie szafa i reszta pomyślimy co z dywanikiem.... No to o której się widzimy ???????? :D 18? Gospodyni pasuje? PASUJE!!!!!! juhu, juhu Tylko mi się tam żadna nie rozchorować , no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Marta ! Nudne to co napiszę ale u Ciebie zawsze jak zajrzę to cudnie jest! Dziewczynki udanego spotkania! a my bedziemy czekać na relację...ciekawe co narozrabiacie tym razem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts