lady in red 02.02.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Marta ! Nudne to co napiszę ale u Ciebie zawsze jak zajrzę to cudnie jest! Dziewczynki udanego spotkania! a my bedziemy czekać na relację...ciekawe co narozrabiacie tym razem:lol2: Hej Anetka postaramy się być grzeSZne ....ups..............grzeCZne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A WY ZNOWU NA KAWUSIE I POLOTY ... ZAZDROSZCZĘ JAK ZAWSZE A JA DZIŚ TEZ MAM FORUMOWYCH GOŚCI, PRZYJEŻDŻAJĄ OBEJRZEĆ BENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Miłego spotkania życzę!! Pozazdrościć takich babskich, forumowych ploteczek:P:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hej Anetka postaramy się być grzeSZne ....ups..............grzeCZne tak na pewno !!! grzeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PASUJE!!!!!! juhu, juhu Tylko mi się tam żadna nie rozchorować , no! No to bawcie się dobrze, byle rozsądnie dziewuszkihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-704186.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a ja mam nadzieję, że z Mężami się spotykacie bo miałby Was kto przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia4 03.02.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 MarJel dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 03.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witajcie Marjel i dziewczyny!!Chyba udało mi sie przekonać męża co do jasno-szarej szafy z lacobelu, musze tylko wycenę zrobić coby nie biła mocno po kieszeni. Gdyby któras z Was natrafiła przypadkiem na fioletowy pled dajcie znać. Marjel czy tą narzutę z brw pikowaną kupowałaś przez neta czy byłaś w sklepie brw. Bo nie widze jej w dodatkach na ich stronie?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Tutaj ją masz . Edytowane 3 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 03.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 chciałem się przywitać:welcome:i pozdrowić i jeśli właścicielka plotek nie ma nic przeciwko to może uda mi się dołączyć do wątku:) - tylko trochę mi zajmie przeglądnięcie tych 186stron.by nie wypaść na kretyna poprosze o odpowiedź na pytanie - na jakie pytania MarJel nie udziela odpowiedzi.np. efilo nie opowiada o projekcie swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wojgoc, na wszystkie pytania, które chciałbyś zadać, zapewne odpowiedź już padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wojgoc, na wszystkie pytania, które chciałbyś zadać, zapewne odpowiedź już padła hmm, takie wyzwania to jest to co skorpionki lubią najbardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 chciałem się przywitać:welcome:i pozdrowić i jeśli właścicielka plotek nie ma nic przeciwko to może uda mi się dołączyć do wątku:) - tylko trochę mi zajmie przeglądnięcie tych 186stron. by nie wypaść na kretyna poprosze o odpowiedź na pytanie - na jakie pytania MarJel nie udziela odpowiedzi. np. efilo nie opowiada o projekcie swojego domu. Aaaa to już wiem skąd Cię znam:lol2::lol2: Witam serdecznie! Jakieś tajemnice muszą być cóż by była ze mnie za kobieta jakbym się zupełnie obnażyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Aaaa to już wiem skąd Cię znam:lol2::lol2: Witam serdecznie! Jakieś tajemnice muszą być cóż by była ze mnie za kobieta jakbym się zupełnie obnażyła mam się zacząć bać? ponoć największą sztuką uwodzenia przez kobietę to taki sposób obnażenia, że jest się nieubraną nic nie pokazując:hug: - potocznie kuszenie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 MArJel,mam łazienkę w kafelkach, w których masz prysznic przy saunie.pierwsze 10stron przeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 mam się zacząć bać? ponoć największą sztuką uwodzenia przez kobietę to taki sposób obnażenia, że jest się nieubraną nic nie pokazując:hug: - potocznie kuszenie:p Wojgoc Ty mnie tu nie czaruj;) tylko pisz co chcesz wiedzieć MArJel, mam łazienkę w kafelkach, w których masz prysznic przy saunie. pierwsze 10stron przeczytane. Nawet mi nie mów tylko pokazuj. Strasznie żałuję, że nie zrobiłam swojej łazienki w tych kaflach piękne są, a ja je wścibiłam do prysznica przy saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 to taki sposób obnażenia, że jest się nieubraną nic nie pokazując - potocznie kuszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wojgoc Ty mnie tu nie czaruj;) tylko pisz co chcesz wiedzieć te lampy caboche to oryginal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nawet mi nie mów tylko pokazuj. Strasznie żałuję, że nie zrobiłam swojej łazienki w tych kaflach piękne są, a ja je wścibiłam do prysznica przy saunie co nie co tu widać - http://foto.onet.pl/dazw5,0gsoko46i990,sk0tb,u.html#oth7y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts