Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wojgoc, a z jakimi płytkami Ty je połączyłeś? Nie chodzi mi o podłogę:rolleyes:

Kaka, jestem pewna, że nie będziesz miała problemu z czyszczeniem(jakbyś się zdecydowała) Te kwadraciki nie są aż tak wypukłe, a jakie robią wrażenie:o Pomyśl nad nimi, ja żałuję, że nie zrobiłam w nich naszej łazienki:P

Kaka, jestem pewna, że nie będziesz miała problemu z czyszczeniem(jakbyś się zdecydowała) Te kwadraciki nie są aż tak wypukłe, a jakie robią wrażenie:o Pomyśl nad nimi, ja żałuję, że nie zrobiłam w nich naszej łazienki:P

ty jużnic nie żałuj:P łazienki masz wypasione:rolleyes:

nooooo PIĘKNE są:) sama mam je w swoich typach łazienkowych - tylko nie weim czy do czarnej dolnej takie czy lepiej białe do górnej łazienki:rolleyes:

Musiałam wejść na twoją galerię, bo nie wytrzymałam.:):) Cóż mogę powiedzieć masz ten sam gust, co ja. Czy ty czasem nie moja siostra bliźniaczka jednojajowa.:confused::confused::confused: Wiele rzeczy mamy takich samych( zbyt wiele).:bash:

Ciszę się bardzo, że nie tylko ja mam takie poczucie gustu. :wiggle:

Mój mąż ze mnie nie śmieje się, że takiego „cudaka” jak ja to drugiego na świecie nie ma. A tu proszę. To niewiarygodne, niemożliwe…… no nie wiem, co mam powiedzieć. :jawdrop::jawdrop:

Z jednej strony to mam ochotę się popłakać łłuuuuuuuuuuuuuuuu a ja myślałam, że jestem jedyna co ma takie wizje twórcze:bash::bash:

hmmm, te cienkie paski to dekory i w tym samym kolorze kafle.

Ogólnie bylo 5 kolorów i 4 rodzaje dekorów - ale na zmówienie

nooo:)

A ja żyłam w świadomości, że one są tylko białe :eek:

Jak dla mnie najlepsze połączenie tych które ja mam przy saunie to czarna gładka płytka:rolleyes:, do czarnych kwadracików biała gładka :rolleyes: ehhh :-P

Musiałam wejść na twoją galerię, bo nie wytrzymałam.:):) Cóż mogę powiedzieć masz ten sam gust, co ja. Czy ty czasem nie moja siostra bliźniaczka jednojajowa.:confused::confused::confused: Wiele rzeczy mamy takich samych( zbyt wiele).:bash:

Ciszę się bardzo, że nie tylko ja mam takie poczucie gustu. :wiggle:

Mój mąż ze mnie nie śmieje się, że takiego „cudaka” jak ja to drugiego na świecie nie ma. A tu proszę. To niewiarygodne, niemożliwe…… no nie wiem, co mam powiedzieć. :jawdrop::jawdrop:

Z jednej strony to mam ochotę się popłakać łłuuuuuuuuuuuuuuuu a ja myślałam, że jestem jedyna co ma takie wizje twórcze:bash::bash:

Ale się uśmiałam :lol2::lol2::lol2: Poprawiłaś mi humor na całą sobotę :rotfl:

Mówisz cudaki z poczuciem gustu jednojajowe :lol2:

Wpadaj kochana częściej skoro tyle nas łączy ;)

Na szybko zerknęłam do Ciebie... twój domek to chyba jeszcze w budowie?

Ale się uśmiałam :lol2::lol2::lol2: Poprawiłaś mi humor na całą sobotę :rotfl:

Mówisz cudaki z poczuciem gustu jednojajowe :lol2:

Wpadaj kochana częściej skoro tyle nas łączy ;)

Na szybko zerknęłam do Ciebie... twój domek to chyba jeszcze w budowie?

Tak w budowie 4 lata temu:):), niestety brak czasu spowodował to, że nie miałam, kiedy go uzupełnić. Obecnie to upajam się mieszkaniem w domu i za nic w świecie nie zamieniłabym się na mieszkanie w bloku.:wiggle:

Prawdę mówiąc to trochę zabiegana jestem i przez dłuższą chwilę nie miałam czasu na forum.

Mąż pojechał z synem na turniej do Krakowa to stwierdziłam zrobię sobie dzień dziecka i odkurzę mój dziennik, bo zarósł strasznie kurzem. I co zamiast pisać i uzupełniać to nie mogę wyjść z podziwu, że w końcu znalazłam osobę, co ma tyle ze mną wspólnego.

Jak mąż wróci i mu pokażę twój domek to zobaczymy jak mu mina zrzednie, bo on mi ciągle wytyka, że ja za bardzo nawymyślałam i nikt tak nie robi.

Bronić się za bardzo nie mogłam, bo oceniać swoją własna pracę jest bardzo trudno a znaleźć kogoś, kto ma podobny styl jest raczej niemożliwy.

Najgorzej jest jak musisz podejmować decyzje i nie wiesz czy dobrze zrobiłaś, bo znajomi to nie powiedzą, że brzydko tylko będą się zachwycać.

W twoich zdjęciach odnalazłam cząstkę siebie.

Jak ochłonę to prześlę ci jak ja poradziłam sobie z moją wykończeniówką. Uśmiejesz się z podobieństwa.;)

Witam,

mam pytanie do Mar Jel. Chodzi mi o gres lazio, który masz na patrerze. Czy fachowcy nie narzekali na ich jakość (pytam bo w sklepie słyszałem negatywne opinie o jakości płytek z opoczna np. że są krzywe i, że nie trzymają wymiaru nawet w I gatunku). Czy płytki wymagały impregnacji, bo kontaktowałem się z producentem i powiedzieli mi, że nie zalecają impregnacji.

Napisz, proszę, jaką masz szerokość fugi i czy masz ogrzewanie podłogowe. Jak sprawują się w codzinnym użytkowaniu, czy plamy łatwo doczyścić.

Pzdr.

Martusia jak to nie widziałaś innych kolorów tej płyteczki Twojej przy sałnie??? :o

Ja jak jeszcze Twoje sałnowej nie widziałam, byłam w Gali( było kilka opcji kolorystycznych) i tam wybrałam z tej seri co Twoje tylko takie srebrne.... tzn niby są białe z drobinkami brokatowymi... kiedy sie je zestawi z Twoją płytką Twoja wygląda na waniliowo beżową.... wiec moja jest dla mnie biało srebrna ;)

Ta moja występuje tylko w formacie 60x120cm będzie u mnie położona jako pasek na środku do okoła małego wc na parterze, pod nia gładkie czarne, nad nią gładkie białe....

Z resztą w kwietniu mnie nawiedzisz to zobaczysz ;)

Ja dałam te płytki w wc wiec o utrzymanie się nie martwie ;)

A ty korzystałaś z tej łazienki wogóle ???? Wiesz jak sie te płytki zachowuja pod wpływm mydełka wody itp ???? Ciekawa jestem ???

Ale nawet jakby nie były idealne w utrzymaniu to i tak warto bo pięknieste są , nie wszystko może i musi byc praktyczne :p

Buziaki :*