kakusek 03.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Martunia wydawalo mi sie ze znam Twoj domek na pamiec a okazuje sie ze zupelnie zapomnialam o tych "kwadracikowych " płytkach -dzieki wojgoc Faktycznie sa sliczne ale mam obawy ze beda trudne do czyszczenia przy takie fakturze. Wojgoc czy płytke podłogowa dobierałes z innej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wojgoc czy płytke podłogowa dobierałes z innej kolekcji? do tej kolekcji nie widzialem płytek podlogowych - przymierzalismy kilka wzorów i te wg nas najbardziej Nam odpowiadały Ale jakie to są?- grespania jak dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wojgoc, a z jakimi płytkami Ty je połączyłeś? Nie chodzi mi o podłogę Kaka, jestem pewna, że nie będziesz miała problemu z czyszczeniem(jakbyś się zdecydowała) Te kwadraciki nie są aż tak wypukłe, a jakie robią wrażenie:o Pomyśl nad nimi, ja żałuję, że nie zrobiłam w nich naszej łazienki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wojgoc, a z jakimi płytkami Ty je połączyłeś? Nie chodzi mi o podłogę Kaka, jestem pewna, że nie będziesz miała problemu z czyszczeniem(jakbyś się zdecydowała) Te kwadraciki nie są aż tak wypukłe, a jakie robią wrażenie:o Pomyśl nad nimi, ja żałuję, że nie zrobiłam w nich naszej łazienki:P ty jużnic nie żałuj:P łazienki masz wypasione:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ty jużnic nie żałuj:P łazienki masz wypasione:rolleyes: A mogłyby być jeszcze bardziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wojgoc, a z jakimi płytkami Ty je połączyłeś? Nie chodzi mi o podłogę Kaka, jestem pewna, że nie będziesz miała problemu z czyszczeniem(jakbyś się zdecydowała) Te kwadraciki nie są aż tak wypukłe, a jakie robią wrażenie:o Pomyśl nad nimi, ja żałuję, że nie zrobiłam w nich naszej łazienki:P nooooo PIĘKNE są sama mam je w swoich typach łazienkowych - tylko nie weim czy do czarnej dolnej takie czy lepiej białe do górnej łazienki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 nooooo PIĘKNE są sama mam je w swoich typach łazienkowych - tylko nie weim czy do czarnej dolnej takie czy lepiej białe do górnej łazienki A to te kwadraciki są też w czerni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A to te kwadraciki są też w czerni? nooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wojgoc, a z jakimi płytkami Ty je połączyłeś? Nie chodzi mi o podłogę hmmm, te cienkie paski to dekory i w tym samym kolorze kafle. Ogólnie bylo 5 kolorów i 4 rodzaje dekorów - ale na zmówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Musiałam wejść na twoją galerię, bo nie wytrzymałam.:) Cóż mogę powiedzieć masz ten sam gust, co ja. Czy ty czasem nie moja siostra bliźniaczka jednojajowa.:confused: Wiele rzeczy mamy takich samych( zbyt wiele). Ciszę się bardzo, że nie tylko ja mam takie poczucie gustu. Mój mąż ze mnie nie śmieje się, że takiego „cudaka” jak ja to drugiego na świecie nie ma. A tu proszę. To niewiarygodne, niemożliwe…… no nie wiem, co mam powiedzieć. :jawdrop: Z jednej strony to mam ochotę się popłakać łłuuuuuuuuuuuuuuuu a ja myślałam, że jestem jedyna co ma takie wizje twórcze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hmmm, te cienkie paski to dekory i w tym samym kolorze kafle. Ogólnie bylo 5 kolorów i 4 rodzaje dekorów - ale na zmówienie nooo:) A ja żyłam w świadomości, że one są tylko białe Jak dla mnie najlepsze połączenie tych które ja mam przy saunie to czarna gładka płytka:rolleyes:, do czarnych kwadracików biała gładka ehhh Musiałam wejść na twoją galerię, bo nie wytrzymałam.:) Cóż mogę powiedzieć masz ten sam gust, co ja. Czy ty czasem nie moja siostra bliźniaczka jednojajowa.:confused: Wiele rzeczy mamy takich samych( zbyt wiele). Ciszę się bardzo, że nie tylko ja mam takie poczucie gustu. Mój mąż ze mnie nie śmieje się, że takiego „cudaka” jak ja to drugiego na świecie nie ma. A tu proszę. To niewiarygodne, niemożliwe…… no nie wiem, co mam powiedzieć. :jawdrop: Z jednej strony to mam ochotę się popłakać łłuuuuuuuuuuuuuuuu a ja myślałam, że jestem jedyna co ma takie wizje twórcze:bash: Ale się uśmiałam :lol2: Poprawiłaś mi humor na całą sobotę Mówisz cudaki z poczuciem gustu jednojajowe Wpadaj kochana częściej skoro tyle nas łączy Na szybko zerknęłam do Ciebie... twój domek to chyba jeszcze w budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 a ja mam jak to mawia moj Mbrazylijski gust . przetłumaczę, tzn,że jak coś wymyślę , to tylko w Brazyli;) można kupić. i tak mam ze wszystkim, począwszy od butów do mebli:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ale się uśmiałam :lol2: Poprawiłaś mi humor na całą sobotę Mówisz cudaki z poczuciem gustu jednojajowe Wpadaj kochana częściej skoro tyle nas łączy Na szybko zerknęłam do Ciebie... twój domek to chyba jeszcze w budowie? Tak w budowie 4 lata temu:), niestety brak czasu spowodował to, że nie miałam, kiedy go uzupełnić. Obecnie to upajam się mieszkaniem w domu i za nic w świecie nie zamieniłabym się na mieszkanie w bloku. Prawdę mówiąc to trochę zabiegana jestem i przez dłuższą chwilę nie miałam czasu na forum. Mąż pojechał z synem na turniej do Krakowa to stwierdziłam zrobię sobie dzień dziecka i odkurzę mój dziennik, bo zarósł strasznie kurzem. I co zamiast pisać i uzupełniać to nie mogę wyjść z podziwu, że w końcu znalazłam osobę, co ma tyle ze mną wspólnego. Jak mąż wróci i mu pokażę twój domek to zobaczymy jak mu mina zrzednie, bo on mi ciągle wytyka, że ja za bardzo nawymyślałam i nikt tak nie robi. Bronić się za bardzo nie mogłam, bo oceniać swoją własna pracę jest bardzo trudno a znaleźć kogoś, kto ma podobny styl jest raczej niemożliwy. Najgorzej jest jak musisz podejmować decyzje i nie wiesz czy dobrze zrobiłaś, bo znajomi to nie powiedzą, że brzydko tylko będą się zachwycać. W twoich zdjęciach odnalazłam cząstkę siebie. Jak ochłonę to prześlę ci jak ja poradziłam sobie z moją wykończeniówką. Uśmiejesz się z podobieństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 musze wpasć do ciebieOla do dziennika zobaczyć tego Zienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkj 04.02.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam,mam pytanie do Mar Jel. Chodzi mi o gres lazio, który masz na patrerze. Czy fachowcy nie narzekali na ich jakość (pytam bo w sklepie słyszałem negatywne opinie o jakości płytek z opoczna np. że są krzywe i, że nie trzymają wymiaru nawet w I gatunku). Czy płytki wymagały impregnacji, bo kontaktowałem się z producentem i powiedzieli mi, że nie zalecają impregnacji.Napisz, proszę, jaką masz szerokość fugi i czy masz ogrzewanie podłogowe. Jak sprawują się w codzinnym użytkowaniu, czy plamy łatwo doczyścić.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Aniamar pokaz u siebie w dzienniku swoje wnetzra lub tutaj (jesli Marta sie zgodzi) to wiecej osob zobaczy te podobienstwa (ja przynajmniej jestem ciekawa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 MarJel-wpadlam podgladac i jak zawsze szczene z podlogo zbieram-te czarne plytki -to ja posiadam-to PORCELANOSA-pomimo czerni i tego ze wszyscy mnie straszyli ze bede miala tragedie-wygladaja swietnie i nic na nich nie widac ze wzgledu na mozaikowa fakture-DOMEK MASZ CUDENKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 04.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ja też i ja do tych ciekawskich należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.02.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Oglada ktos teraz Gessler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Martusia jak to nie widziałaś innych kolorów tej płyteczki Twojej przy sałnie??? Ja jak jeszcze Twoje sałnowej nie widziałam, byłam w Gali( było kilka opcji kolorystycznych) i tam wybrałam z tej seri co Twoje tylko takie srebrne.... tzn niby są białe z drobinkami brokatowymi... kiedy sie je zestawi z Twoją płytką Twoja wygląda na waniliowo beżową.... wiec moja jest dla mnie biało srebrna Ta moja występuje tylko w formacie 60x120cm będzie u mnie położona jako pasek na środku do okoła małego wc na parterze, pod nia gładkie czarne, nad nią gładkie białe.... Z resztą w kwietniu mnie nawiedzisz to zobaczysz Ja dałam te płytki w wc wiec o utrzymanie się nie martwie A ty korzystałaś z tej łazienki wogóle ???? Wiesz jak sie te płytki zachowuja pod wpływm mydełka wody itp ???? Ciekawa jestem ??? Ale nawet jakby nie były idealne w utrzymaniu to i tak warto bo pięknieste są , nie wszystko może i musi byc praktyczne Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts