Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W twoich zdjęciach odnalazłam cząstkę siebie.

Jak ochłonę to prześlę ci jak ja poradziłam sobie z moją wykończeniówką. Uśmiejesz się z podobieństwa.;)

Najpierw mnie rozbawiłaś teraz zabiłaś :eek::jawdrop:

aniamar ochłoń szybciutko;) i zapodawaj foteczki bo umiram z ciekawości :)

A ja czarne widziałam......ba nawet dotykałam :rolleyes:,ale wybrałam Zienia i nie żałuję:p

Bo tu nie ma czego żałować, zień też piękny :)

Witam,

mam pytanie do Mar Jel. Chodzi mi o gres lazio, który masz na patrerze. Czy fachowcy nie narzekali na ich jakość (pytam bo w sklepie słyszałem negatywne opinie o jakości płytek z opoczna np. że są krzywe i, że nie trzymają wymiaru nawet w I gatunku). Czy płytki wymagały impregnacji, bo kontaktowałem się z producentem i powiedzieli mi, że nie zalecają impregnacji.

Napisz, proszę, jaką masz szerokość fugi i czy masz ogrzewanie podłogowe. Jak sprawują się w codzinnym użytkowaniu, czy plamy łatwo doczyścić.

Pzdr.

Ta opinia z jednego sklepu, czy wielu? Pytam z ciekawości.

Moi fachowcy słowa złego nie powiedzieli, :no::no: są krzywe, trzymają wymiar itd.

Płytki nie wymagały impregnacji i ja też ich nie impregnowałam.

Fuga ok 2mm, mam ogrzewanie podłogowe.

To jasna błyszcząca płytka więc kurzu za bardzo nie widać, jakieś krople po napojach i owszem, za to jest taka śliziutka że przelecenie po niej mopem to chwila moment, nie ma żadnego szorowania.

Pozdrawiam :)

MarJel-wpadlam podgladac i jak zawsze szczene z podlogo zbieram-te czarne plytki -to ja posiadam-to PORCELANOSA-pomimo czerni i tego ze wszyscy mnie straszyli ze bede miala tragedie-wygladaja swietnie i nic na nich nie widac ze wzgledu na mozaikowa fakture-DOMEK MASZ CUDENKO!!!

Oj Gumisiowa ty mi już tu oczu nie mydl :p skromnisia;) taki :jawdrop:domek ma i się nie chwali :o

A ty korzystałaś z tej łazienki wogóle ???? Wiesz jak sie te płytki zachowuja pod wpływm mydełka wody itp ???? Ciekawa jestem ???

Ale nawet jakby nie były idealne w utrzymaniu to i tak warto bo pięknieste są , nie wszystko może i musi byc praktyczne :p

Buziaki :*

Karolcia nie korzystam z tej łazienki bo sauny jeszcze nie ma :rolleyes:

Rób kochana tą łazienkę to będę do Ciebie przyłazić by oko nacieszyć:wiggle:

A środę się widzimy u mnie to resztę obgadamy ;)

Edytowane przez MarJel

I ja , nawet już cały dziennik Aniamar przeczytałam, żeby znależć zdjęcia tych " MarJelkowych "wnetrz i nic :(

mother , wszyscy tu już przebieramy nóżkami i objadamy, częstuj się kochana :popcorn::popcorn::popcorn:

No Martusia widzimy sie, widzimy ;)

No i będziemy sie zachwycać Twoją willą z dziką przyjemnością :D

Buziaki wielkie :*******

Będziemy, będziemy zwiedzać i oglądać komnaty:rolleyes:

Chociaż ja mam inne niecne cele :lol:

Dziękuję za szybką odpowiedź. My chyba zdecydujemy się na Lazio beige, bo rozwiałaś nasze wątpliwości. Tę opinię usłyszeliśmy w dwóch sklepach, ale od początku ten gres był naszym nr 1, dlatego chciałem się dowiedzieć coś więcej od osoby, która go użytkuje.

Martusia, jaki masz model lodówki w zabudowie?

U nas troche sie komplikuje kwestia lodówki....wczoraj zrobilismy przymiarkę sbs-a w miejscu, które było wybrane przeze mnie i zaakceptowane przez "architekta" od samego poczatku i okazało sie, ze efekt byłby koszmarny. Wielkie pudo zasłoniłoby połowe zabudowy...wiec kombinujemy....:confused:

Edytowane przez hazeleyes1982

U nas troche sie komplikuje kwestia lodówki....wczoraj zrobilismy przymiarkę sbs-a w miejscu, które było wybrane przeze mnie i zaakceptowane przez "architekta" od samego poczatku i okazało sie, ze efekt byłby koszmarny. Wielkie pudo zasłoniłoby połowe zabudowy...wiec kombinujemy....:confused:

Hazelku, zajrzyj do MagdyZ. U niej wczoraj pojawiły się lodówki :)

to troszkę kaski poszło....:)

Podejrzewam że mam 3 lampy caboche w cenie jednego orginału:rolleyes: tak się pocieszam :) hmm chyba nawet orginał droższy....

Olu,Lodówka SIEMENS KI 42FP60 http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/siemens-ki-42fp60.html

Lubię ją za dużą ilość szuflad:)

Zamrażarka SIEMENS GI 14DA50 http://www.agdhome.pl/zamrazarka-siemens-gi-14da50.html, może nie za duża, jak dla mnie wystarczająca, wolę świeże produkty, zamrażam niewiele :)

Marto?

Mam się bać ?:o :cool:

Eeee nie;)

Niecne plany, znaczy się że będziemy jeść i pić:D no i zgodnie z umową w bikini :popcorn:

A, że dziewczynki chciały foty ze spotkania, to ja jako pani domu je będę robiła i mnie na fotkach niestety nie będzie :lol:

Jak zdrówko, doszłaś już do siebie?

Eeee nie;)

Niecne plany, znaczy się że będziemy jeść i pić:D no i zgodnie z umową w bikini :popcorn:

A, że dziewczynki chciały foty ze spotkania, to ja jako pani domu je będę robiła i mnie na fotkach niestety nie będzie :lol:

ale impra się zapowiada:D

a może jakaś relacja na żywo:lol2:

Eeee nie;)

ty się nie wykręcaj!!!! wszystkie macie być w czarnych kostiumach pod kolor obwódki w oku;)