wojgoc 08.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ten samochód to był mój pomysł Są jeszcze bardziej wypasione fury jak audice, bmw, ferrari, mercedesy, porsche, ale wszystkie z niskim podwieszeniem, na te wyboiste drogi przed domem i trawę to jeep będzie najpraktyczniejszy:D nie chce być złym prorokiem, ale na rowerek to z musu bedzie siadał mając jeepa w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.02.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No niestety znalazłam bikini jak niestety to zostaw w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Hej MarJeluś Samochód - fajowy A spotkanie "na szczycie" super sprawa Zazdroszczę i czekam na relacje jakie to nowe dyscypliny sportowe wymyślicie dzisiaj Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Martuś jeszcze jedna mam pytanko o ekspres do kawyPrzymierzam sie do zakupu - wiem że Ty jesteś z niego zadowolona ale powiedz mi Czy piankę z mleka robi że tak powiem sam (czy jest jakiś pojemnik gdzie wlewa się mleko i on sam pieni)Czy trzeba samemu wlać mleko i trzymać szklankę i dopiero zrobioną piankę przełożyć do filiżanki????Będę wdzięczna za odp Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja tak na szybciutko obiecana pierwsza focia:P No właśnie:rolleyes: spóźniają się :popcorn:a w oczekiwaniu na laski.....http://img221.imageshack.us/img221/9991/dsc09192hu.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 MarJel, a ja Cię muszę zmolestować o te salaterkii na nóżkach. Skund i za ile? Ps. Udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A co w tych miseczkach będzie?, aż mi slinka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 08.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 MarJel, a ja Cię muszę zmolestować o te salaterkii na nóżkach. Skund i za ile? noooo - ja też poproszę o namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mmm... ucztę jeszcze macie:)Miłej zabawy! I szczegółowy raport poprosimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale się wystarałaś Te salaterki - rewelacja:rolleyes: Miłej zabawy lublinianki moje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 O rajuśku, ależ Wam zazdroszczę! A ja właśnie egzaminy sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Marta a ja myślałam ,że bedziecie tylko na drinku spotkanie uskuteczniać już jestem ciekawa, co w tych miseczkach będziecie mieć????!!!!! udanej imprezki Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Elegancja Francja udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 marjelko chyba nie doczekam konca imprezki. ale mam nadzieję ,że do jutra nie pokasujesz zdjęć , których jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bawcie się dobrze!!!Ale Wam fajnie... prezenty dla Synka czadowe-wszystkiego Najlepszego dla Niego! Jestem ciekawa zwłaszcza rowerka biegowego-też planujemy kupic naszemu Łobuziakowi:) Buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bawcie się dobrze!!!Ale Wam fajnie... prezenty dla Synka czadowe-wszystkiego Najlepszego dla Niego! Jestem ciekawa zwłaszcza rowerka biegowego-też planujemy kupic naszemu Łobuziakowi:) Buziaki!!!! Rowerek biegowy mój synek dostał na drugie urodziny i od razu załapał .Mając 3 latka opanował jazdę na normalnym rowerze. Także POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale wypasiona imprezka się zapowiada:eek: Ja myślałam, ze Wy tylko przy słonych paluszkach siedzicie... Smacznego i bawcie się dobrzehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wy już pewnie po spotkaniu:P Mam nadzieję, że imprezka się udała, jeśli są jakieś fotki to ja też ja też chciałabym zobaczyć jeśli można Ślę mojego maila tak w razie czego:P:wiggle: [email protected] :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zapomniałam napisać, że prezentyyy superrowe!! My robiliśmy roczek naszemu synkowi w ostatnią sobotę, pewnie jak będzie miał 3 latka zamarzy o takiej "furze". Pokazałam kiedyś mężowi zdjecie łóżka Waszego synka i powiedział, że też chętnie kupi takie naszemu malcowi-chyba żeby po części spełnić jakieś swoje dziecięce marzenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.02.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kaca leczycie ? Gdzie jakieś info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts