Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Ten samochód to był mój pomysł:wiggle: Są jeszcze bardziej wypasione fury jak audice, bmw, ferrari, mercedesy, porsche, ale wszystkie z niskim podwieszeniem, na te wyboiste drogi przed domem i trawę to jeep będzie najpraktyczniejszy:D

nie chce być złym prorokiem, ale na rowerek to z musu bedzie siadał mając jeepa w garażu

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś

jeszcze jedna mam pytanko o ekspres do kawy

Przymierzam sie do zakupu - wiem że Ty jesteś z niego zadowolona

ale powiedz mi Czy piankę z mleka robi że tak powiem sam (czy jest jakiś pojemnik gdzie wlewa się mleko i on sam pieni)

Czy trzeba samemu wlać mleko i trzymać szklankę i dopiero zrobioną piankę przełożyć do filiżanki????

Będę wdzięczna za odp

Saly

Bawcie się dobrze!!!Ale Wam fajnie...:wiggle:

prezenty dla Synka czadowe-wszystkiego Najlepszego dla Niego! Jestem ciekawa zwłaszcza rowerka biegowego-też planujemy kupic naszemu Łobuziakowi:)

Buziaki!!!!

Rowerek biegowy mój synek dostał na drugie urodziny i od razu załapał .Mając 3 latka opanował jazdę na normalnym rowerze. Także POLECAM

Zapomniałam napisać, że prezentyyy superrowe!! My robiliśmy roczek naszemu synkowi w ostatnią sobotę, pewnie jak będzie miał 3 latka zamarzy o takiej "furze". Pokazałam kiedyś mężowi zdjecie łóżka Waszego synka i powiedział, że też chętnie kupi takie naszemu malcowi-chyba żeby po części spełnić jakieś swoje dziecięce marzenia:P