narendil 09.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kaca leczycie ? Gdzie jakieś info ? Właśnie! Stęsknione fotek jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 09.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) to jaki skłąd osobowy dziesiejszej impry?:rolleyes: od której transmisja na skype? bo jak rozumiem, to dla wybrańców;) Skład: Lady in red, Karolina, MarJelka, mąż MarJelki który się jednak zmył na spotkanie z kumplami:D nie chce być złym prorokiem, ale na rowerek to z musu bedzie siadał mając jeepa w garażu Też mi się tak wydaje że to się tak skończy Martuś jeszcze jedna mam pytanko o ekspres do kawy Przymierzam sie do zakupu - wiem że Ty jesteś z niego zadowolona ale powiedz mi Czy piankę z mleka robi że tak powiem sam (czy jest jakiś pojemnik gdzie wlewa się mleko i on sam pieni) Czy trzeba samemu wlać mleko i trzymać szklankę i dopiero zrobioną piankę przełożyć do filiżanki???? Będę wdzięczna za odp Saly Saluś piankę robi sam:yes: wlewam jedynie mleko do specjalnego kubełka i już. Martuś ,powiem tak ...do stolika już się przyzwyczaiłam i muszę przyznać ,że nawet mi się podoba:rolleyes: Prezenty na synka super ,na pewno będzie zadowolony (które dziecko by nie było:popcorn:).Uściskaj Bartusia od forumowej ciotki i przekaż najlepsze życzenia . P.S. udanej imprezki życzę(to chyba dzisiaj ???),i koniecznie wrzuć jakieś fotki Dzięki Oluś, Bartuś został wycałowany i wyściskany MarJel, a ja Cię muszę zmolestować o te salaterkii na nóżkach. Skund i za ile? Ps. Udanej imprezki noooo - ja też poproszę o namiar;) Ta z sałatką owocową z almi decor 49zł, druga salaterka z roszponką kupiona w spożywczym sklepie:D Delima , chyba 35zł A co w tych miseczkach będzie?, aż mi slinka leci miseczki były na owocową sałatkę Mmm... ucztę jeszcze macie:) Miłej zabawy! I szczegółowy raport poprosimy:) Ale się wystarałaś Te salaterki - rewelacja:rolleyes: Miłej zabawy lublinianki moje:lol: Ni ma naszych fot:oops: może następnym razem Spotkanko bardzo miłe jak zwykle zresztą Niestety Karolcia się zmyła ok.22 gdyż jej Julcia dostała wysokiej gorączki:eek:, ale już pisała mi smsa że w porządku to tylko kolejny ząbek My z Lady posiedziałyśmy dłużej, ja upiłam się na smutno:rolleyes:, ale to historia nie na forum Dziękuję dziewczynki za miło spędzony wieczór Obiecałam przepisy sałatkowe: Sałatka z roszponką http://img859.imageshack.us/img859/1381/dsc09172no.jpg Uploaded with ImageShack.us roszponka kiełki słonecznika kilka suszonych pomidorków(pokrojone w paseczki) garść prażonego słonecznika czarne oliwki trójkącik sera pleśniowego lazur błękitny(pokrojony w kosteczkę) Oliwa z pomidorków suszonych połączona z suszonymi ziółkami, ja wymieszałam z gotowym francuskim sosem z knorra. Tym sosem polewamy sałatkę Sałatka z brokułami http://img692.imageshack.us/img692/5946/dsc09182dv.jpg Uploaded with ImageShack.us Podgotowane brokuły pomidorki koktajlowe sos czosnkowy( majonez, jogurt lub śmietana, 4-5 ząbków czosnku starty żółty ser prażone migdały Sposób wykonania: układamy brokuły, na nie pomidorki, polewamy sosem, posypujemy startym żółtym serem i na koniec garść prażonych migdałów. Sałatka owocowa http://img163.imageshack.us/img163/5955/dsc09162k.jpg Uploaded with ImageShack.us Tu wedle uznania kto jakie owoce lubi, ja lubię wszystkie;) puszka brzoskwiń puszka ananasa winogrona kilka mandarynek kilka kiwi 3 banany kroimy, polewamy naturalnym jogurtem A teraz w zamian proszę o jakiś fajny przepisik sałatkowy, na sobotnie urodziny Bartoszka, cobym miło zaskoczyła teściową Edytowane 9 Lutego 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A, zapomniałam ale kwas!!!! Ja to jestem zakręt( jak to mówi Hezelka ) Salaterka z sałatką owocową z almi decor, wystąpiła na stole z ceną :jawdrop:, nie wiem jak to się stało, że ją myłam i nie zauważyłam, robiłam z bliska foty, nie zauważyłam , dopiero zobaczyłam jak sprzątałam ze stołu, myślałam ,że się zapadnę pod ziemię Karola z Lady na pewno widziały bo akurat naklejka była po ich stronie , ale były na tyle taktowne, że nie zwróciły mi uwagi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moje dwie ulubione ostatnio:1/ sałaty (jakie lubisz - ja daję lodową i rukolę, bo uwielbiam) + feta w kostkę + prażony słonecznik (dużo) + sos winegret. Gotowe. Można robić wariacje np. dodać brokuły lub suszone pomidorki.2/ warstwami układasz w naczyniu: ziemniaki gotowane (gruba kostka lub plastry), zioła suszone - mi tu pasują oregano, bazylia, sos czosnkowy (może być taki jak w Twojej sałatce), feta w kostkę, pomidory w kostkę - brzmi to wszystko dziwnie i też podchodziłam sceptycznie, ale mnie bardzo smakuje i na imprezach robi furrorę. A stoliczek już przyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A, zapomniałam ale kwas!!!! Ja to jestem zakręt( jak to mówi Hezelka ) Salaterka z sałatką owocową z almi decor, wystąpiła na stole z ceną :jawdrop:, nie wiem jak to się stało, że ją myłam i nie zauważyłam, robiłam z bliska foty, nie zauważyłam , dopiero zobaczyłam jak sprzątałam ze stołu, myślałam ,że się zapadnę pod ziemię Karola z Lady na pewno widziały bo akurat naklejka była po ich stronie , ale były na tyle taktowne, że nie zwróciły mi uwagi;) Pewnie nie mogły uwierzyć własnym oczom - u MarJelki tak wszystko wypieszczone, a tu metka na salaterce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A stoliczek już przyszedł? O dzięki za przepisy brzmią smacznie:) Jeszcze nie przyszedł, najpóźniej jutro ma być Za to przyszedł rowerek biegowy:) Teraz czekam na jeepa i stolik najważniejsze żeby samochód doszedł do soboty czort ze stolikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pewnie nie mogły uwierzyć własnym oczom - u MarJelki tak wszystko wypieszczone, a tu metka na salaterce ale za ten brak zdjęć, to letki fochhttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martusia dzięki wielkie za gościnę Skoro jesteśmy na etapie sałatek, to mówię szczerze i bez bicia.... były obłędne!!!!!!!!!!!! Poprostu przepyszne! Lady serwowała drinki... pierwszym nas tak uraczyła,że rozcieńczałyśmy go kilka razy Plus był taki że kolejne wydawały mi się już bezalkoholowe Dom Marty wszyscy znamy ze zdjeć i wiadomo jest piękny.... Ale w rzeczywistości....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: Po pierwsze jest znacznie większy!!! Wszytko tam jest większe Poczynając od lamp wiszących nad stołem, kończąc na wielkiej kabinie w łazience dzici, która jest ogromna! Weszłysmy tam oczywiście z Lady i zmieściło by sie z nami jeszcze spokojnie kilka osób Dom jest poprostu cudowny! Tak jak i gospodarze, dziciaczki mają suuuper, Maja to rosnąca modelka, a Bartuś mimo,ze ma dopiero 3 latka już uwodzi ciotki spojrzeniem Martusia jeszcze raz dzięki za spotkanko, żałuje,że tak krótko byłam, ale myślałam o Was do pierwszej ( bo wtedy zasneła dopiero marudząca Julcia ) .... Buzaiki wielkie i w kwietniu widzimy się u mnie Wtedy już nie ucieknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pewnie nie mogły uwierzyć własnym oczom - u MarJelki tak wszystko wypieszczone, a tu metka na salaterce Jaka metka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ooooo martusia ja jeszcze po prośbie przyszłam Zapomniałam o kolorach farb! Napisz mi Niunia nazwe i numer tej najjaśniejszej z salonu, tej ciemniejszej z górnego holu i tej sypialni No koniec listy życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ta salaterka z roszponką faktycznie wygląda obłędnie. W sklepie na pewno nie zwróciłabym uwagi a tak teraz to będę wyglądać w każdym spożywczaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na stronie AD nie ma tej salaterki . Albo ja ślepa. Z metką niezły numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na stronie AD nie ma tej salaterki . Albo ja ślepa. Z metką niezły numer bo to wycofana kolekcja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 bo to wycofana kolekcja;) Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ale za ten brak zdjęć, to letki fochhttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Oj tam Madzia przecież nas znasz, ja akurat wyjściowo nie wyglądałam z opryszczką od kataru na nosie Ooooo martusia ja jeszcze po prośbie przyszłam Zapomniałam o kolorach farb! Napisz mi Niunia nazwe i numer tej najjaśniejszej z salonu, tej ciemniejszej z górnego holu i tej sypialni No koniec listy życzeń Karolcia dziękuję za wszystkie miłe słowa i komplementy Napiszę u Ciebie te numerki tylko nie dziś, plis, łeb mi pęka coś, a czemu Ta salaterka z roszponką faktycznie wygląda obłędnie. W sklepie na pewno nie zwróciłabym uwagi a tak teraz to będę wyglądać w każdym spożywczaku . Fajna jest i tania, sama byłam w szoku jak ją zobaczyłam w spożywczaku Na stronie AD nie ma tej salaterki . Albo ja ślepa. Z metką niezły numer Wiele szklanych naczyń nie ma na stronie, np. mam takie kielichy - lampiony też z almi i też ich nie ma na stronce. Te salaterki były jeszcze oprócz mojej dwie inne też na nóżkach tylko misy w innych kształtach:yes: bo to wycofana kolekcja;) Mówisz klątwa wycofanych produktów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 hejo!!! moje ulubione super szybkie sałatki: 1) z tuńczykiem kroimy w małą kosteczkę: 1 cebulę, kilka ogórków kwaszonych, kilka papryk marynowanych, kawałek sera żółtego (ja wszystko daję na oko) dodajemy tuńczyka rozdrobnionego (sos lub oliwę olewamy z puszki) dodajemy majonez, doprawiamy pieprz i sól mieszamy i życzymy smacznego 2) z makaronem szpinakowym: gotujemy makaron szpinakowy ok 250 g, odlewamy, kroimy żeby nie był taki długi ser feta (pół opakowania) kroimy w kosteczkę pomidorki suszone (ja daję zawsze pół słoiczka rolnika) kroimy w cienkie paseczki mieszamy wszystko dodajemy zioła wg upodobań (ja zawsze daję oregano i zioła prow.) + oliwa z oliwek i życzymy smacznego 3) z paluszkami surimi przygotowujemy makaron ryżowy(zaparzamy), kroimy go paluszki surmii kroimy w zwykłe krążki świeży zielony ogórek kroimy w małą kosteczkę mieszamy wszystko, dodajemy świeżo pokrojona natkę pietruszki, pieprz(sporo żeby nie było mdłe), sól i majonez, mieszamy i konsumujemy mam nadzieje, ze może coś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mówisz klątwa wycofanych produktów;) nie, pewność, ze wiele osób nie powieli elegancji na stole:yes: a ze zdjęciami:bash:, to zrobiłyście Nas w bambuko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Spoko Marusia kolory mogą poczekać Musze dać tylko nazwy moim malarzom w poniedziałek, bo chcą już kupować powoli Zapomniałam napisać ,ze kawka była BOSSSSSSKA!!!! Edytowane 9 Lutego 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts