hazeleyes1982 09.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Fajnie, ze spotkanie sie udało. Pięknie wszystko przygotowałas,Martulka. A te sałatki....obłędne-już skopiowałam przepisy;) Martusia, zmartwiłaś mnie-że Ci smutno i w ogóle...mam nadzieje i życze Ci, zeby sie wszystko ułożyło po Twojej myśli:hug: jestem przekonana, ze tak własnie bedzie. Przesyłam duuuuuużo pozytywnych myśli i uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Syta sałatka makaronowa: MEGA SZYBKA Mozna podawać świeżą na ciepło lub normalnie na zimno Makaron uszka z lubelli Pesto z bazylii Suszone pomidory Świeże pomidory Feta lub mozzarella do wyboru Jezeli dodajemy fete nie solimy makaronu podczas gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a co to jest kawaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a co to jest kawaka? To tylko kawka taka z eksprsu..... pyszna Literówka sie oczywiście wkradła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 chyba chodziło o KAWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Madzia przecież nas znasz, ja akurat wyjściowo nie wyglądałam z opryszczką od kataru na nosie to typowe u kobiet ZOWP:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Super, zabawa udana . Laski szalałyście z panami pod tym prysznicem dziecięcym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Blekitna, dzięki za przepisy:) to już mam z czego wybierać. nie, pewność, ze wiele osób nie powieli elegancji na stole:yes: a ze zdjęciami:bash:, to zrobiłyście Nas w bambuko. Wojgoc żebyś sobie mógł wyobrazić, to trzy ponętne blondyny siedziały przy tym stole:D Spoko Marusia kolory mogą poczekać Musze dać tylko nazwy moim malarzom w poniedziałek, bo chcą już kupować powoli Zapomniałam napisać ,ze kawaka była BOSSSSSSKA!!!! Co nie? też ją kocham pić Fajnie, ze spotkanie sie udało. Pięknie wszystko przygotowałas,Martulka. A te sałatki....obłędne-już skopiowałam przepisy;) Martusia, zmartwiłaś mnie-że Ci smutno i w ogóle...mam nadzieje i życze Ci, zeby sie wszystko ułożyło po Twojej myśli:hug: jestem przekonana, ze tak własnie bedzie. Przesyłam duuuuuużo pozytywnych myśli i uściski! Olcia tyle w tej sprawie. Dziękuję, że się martwisz, ja podobno twarda babka jestem, ale czasem muszę się wypłakać komuś w rękaw. Syta sałatka makaronowa: MEGA SZYBKA Mozna podawać świeżą na ciepło lub normalnie na zimno Makaron uszka z lubelli Pesto z bazylii Suszone pomidory Świeże pomidory Feta lub mozzarella do wyboru Jezeli dodajemy fete nie solimy makaronu podczas gotowania Co to jest to pesto? a co to jest kawaka? Nosz co za złośliwy facet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 to typowe u kobiet ZOWP:yes::yes::yes: wojgoc przetłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martusia ja używam takiego gotowego..... tu akurat przykładowe zdjecie z sieci, znajdziesz praktycznie w każdym sklepie, np w delimie http://img408.imageshack.us/img408/9758/pesto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cholera ale musiałam się ugryźć w język. MarJel, może w jakimś spożywczaku uda mi się kupić, bo w PL i tak nie mam blisko do AD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 MarJelko jako gospodyni wątku masz obowiązek zebrać później te wszystkie przepisy, które dziewczyny wrzucą w jednym poście - będzie inspiracja na kilka parapetówek co najmniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 wojgoc przetłumacz:D ZEWNĘTRZNE OBJAWY WEWNĘTRZNYCH POTRZEB - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Buuuuu nie będzie fotek:-( Szkoda wielkaaaaa szkoda:D Fajnie Wam, że mogłyście się spotkać- taki zlot forumowych "blond dziewczyn" (też jestem blondi, więc nie miałam nic złego na myśli:D) MarJel widać, że stylowa z Ciebie gospodyni, wszystko tak ładnie podane, nie mówiąc o Tym, że nie kupiłaś "gotowców". Życzę pomyślności i niech wszystkie problemy i troski idą do złych ludzi, niech zostawią "naszą" MarJelkę w spokoju!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cieszę, się, że spotkanie sie udało, no i przepisy sobie przynajmniej sciągnęłam na super sałatki. A propos prezentów, to nie byłabym taka przekonana do JEEPA, bo moje dziecko co prawda wsiadało na Jeepa na kilkanascie minut, ale wolało jeździc na rowerze i ścigac się z kolegami, bo prawde mówiąc jak miał 3.5 roku to bez dodatkowych kółek juz jeździł na rowerku z pedałami, ale ja taka zwariowana jestem no i dziecko po mnie. Jak mial trzy lata to bylismy w Zakopanem i tam dzieci mialy takiego JEEPA i traktor na pedały i rowerki oczywiście też. Mój wsiadl do jeepa i mówi mamo alez to powoli jeździ to ja wole traktor na pedały i taki dostał, ale nie mial sobie równych w pedałowaniu. To jednak zalezy od dziecka, jego kuzyni z Lublina w ogóle na rowerek nie lubia wsiadac no może takim jeepem by sie przejechali, ale nie mają. A te rowerki bez pedalow bardzo mi się podobają, to rzeczywiście super uczy rownowagi, więc pewno niedługo bedziecie musieli normalny rowerek kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 MarJelko mam pytanko odnośnie kawiarki gdzie kupujesz te tabletki do odkamieniania. Mnie maszyna kazała niedawno przeprowadzić proces i zużyłam te które były w zestawie ... teraz dumam gdzie kupić zapas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martusia ja używam takiego gotowego..... tu akurat przykładowe zdjecie z sieci, znajdziesz praktycznie w każdym sklepie, np w delimie aaaa, ja to jednak blondi jestem pełną gębą MarJelko jako gospodyni wątku masz obowiązek zebrać później te wszystkie przepisy, które dziewczyny wrzucą w jednym poście - będzie inspiracja na kilka parapetówek co najmniej:) Zrobię na początek powrzucam wszystkie foty domku( na 1str.), a pod fotami będą przepisy, może być? Porządek musi być! Cholera ale musiałam się ugryźć w język. MarJel, może w jakimś spożywczaku uda mi się kupić, bo w PL i tak nie mam blisko do AD. rere pamiętaj o czajniku- fotki, jakbyś była i widziała gdzieś przy okazji oki? Bo już bym zamawiała a zbiłaś mnie z tropu:cool: Chyba nadal nie jest dostępny w Pl:rolleyes: ZEWNĘTRZNE OBJAWY WEWNĘTRZNYCH POTRZEB - Chodzi o tak tkz. zachciewajki ? Buuuuu nie będzie fotek:-( Szkoda wielkaaaaa szkoda:D Fajnie Wam, że mogłyście się spotkać- taki zlot forumowych "blond dziewczyn" (też jestem blondi, więc nie miałam nic złego na myśli:D) MarJel widać, że stylowa z Ciebie gospodyni, wszystko tak ładnie podane, nie mówiąc o Tym, że nie kupiłaś "gotowców". Życzę pomyślności i niech wszystkie problemy i troski idą do złych ludzi, niech zostawią "naszą" MarJelkę w spokoju!!!! :oops::oops: :hug::hug: Cieszę, się, że spotkanie sie udało, no i przepisy sobie przynajmniej sciągnęłam na super sałatki. A propos prezentów, to nie byłabym taka przekonana do JEEPA, bo moje dziecko co prawda wsiadało na Jeepa na kilkanascie minut, ale wolało jeździc na rowerze i ścigac się z kolegami, bo prawde mówiąc jak miał 3.5 roku to bez dodatkowych kółek juz jeździł na rowerku z pedałami, ale ja taka zwariowana jestem no i dziecko po mnie. Jak mial trzy lata to bylismy w Zakopanem i tam dzieci mialy takiego JEEPA i traktor na pedały i rowerki oczywiście też. Mój wsiadl do jeepa i mówi mamo alez to powoli jeździ to ja wole traktor na pedały i taki dostał, ale nie mial sobie równych w pedałowaniu. To jednak zalezy od dziecka, jego kuzyni z Lublina w ogóle na rowerek nie lubia wsiadac no może takim jeepem by sie przejechali, ale nie mają. A te rowerki bez pedalow bardzo mi się podobają, to rzeczywiście super uczy rownowagi, więc pewno niedługo bedziecie musieli normalny rowerek kupować. Dobrze słyszeć taka opnie o tych biegowych rowerkach Mój za to jak szatan śmiaga na hulajnodze, myślę że rowerek mu przypasuje. Traktor na pedały z przyczepą planuję kupić na dzień dziecka MarJelko mam pytanko odnośnie kawiarki gdzie kupujesz te tabletki do odkamieniania. Mnie maszyna kazała niedawno przeprowadzić proces i zużyłam te które były w zestawie ... teraz dumam gdzie kupić zapas . Miałas w zestawie tabletki? ile? ja nie Chyba, że znowu się okaże, że gdzieś skrzętnie ukrył je mój stolarz Tak jak olej do stołu, o którym mi powiedział ze dwa tyg. temu że stoi tu i tu:D A ja miałam pisać do MD z zapytanie czy stół należy olejować to bym się wygłupiła:D Ja jeszcze nie odkamieniałam choć juz komunikat od jakiegoś czasu świeci:eek: Pocieszam się że mam miękką wodę i może jeszcze nie zdążył się zakamienić. Podobno takie tabletki można kupić w media markt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Miałam szt 2 zapakowane jak tabletki na ból głowy więc może ktoś schował do pateczki . A serio ... były z paskami na twardość wody i chyba którąś z instrukcji. Dzięki za cynk o MM. Ja mam fatalną wodę więc chyba i filtr powinnam wymienić też niedługo, ale to zakładam że w każdym punkcie gdzie Brite sprzedają dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Noooo, to ja tu na foty mord moich Lublinianek kochanych przyszłam i nic!? To chociaż nam napiszcie jak się poubierałyście. Lady w swoich nieśmiertelnych czerwieniach? Tym razem z dekoltem a nie z golfem? Kieliszek ocalał? A kiedy się*wybieracie do mnie? Martuchna, za IKEA z przygodami się nie stęskniłaś? Ja ostatnio robię co drugi dzień sałaty z roszponką, także podzielam zachwyty, bo to razem z rukolą i rzymską trójka moich ulubionych zielenin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 09.02.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 MarJelko, dziękuję za zaproszenie, ja totalnie nieczasowa jestem ....ale może następnym razem.. nie ukrywam, że chętnie bym Was poznała Dziewczyny Ale miałyście smaczne spotkanko..mmmm.. metką się nie przejmuj ...pomyśl, że ja ostatnio paradowałam kilka godzin w pracy z białą metką pod czarnym butem na szpilce.... a otaczają mnie tak taktowane osoby, że żadna nie wpadła na pomysł, żeby mnie o tym poinformować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts